Aftonbladet Kulturannonser:

22.2.2011.

Jag beställer för införande 27 samt 28 februari nedanstående kulturannons:

GW 2011: En polis!

Anér 1986: En polis!

”Affären Anti Avsan”

79:- pg 75 05 55-5

Palmemordet löst?!

Släpp alla handlingar fria!

Likalydande brev till förundersökningsledningen i Palmeärendet, vice RÅ Kerstin Skarp, och

Krimkom Stig Edqvist, rikskrim:

Begäran om frisläppande av allmänna handlingar

Mot bakgrund av den omfattande islossning som inletts i Palmeärendet begär jag att samtliga handlingar i detta ärende omedelbart frisläpps och förklaras offentliga.

Den s k förundersökningssekretess som förundersökningsansvariga hittills åberopat måste i dag falla, sedan det nu visar sig att Olof Palmes mördare är en polis (Leif GW Persson 19.2 och nu 22.2!) och att anledningen till den påstådda förundersökningssekretessen torde ha varit rättssamhällets rädsla att avslöja de faktiska bakomliggande förhållandena,

Frisläppas måste därmed också, såsom brukligt i andra mordfall, obduktionsprotokollen för Olof Palme och Christer Pettersson.

Jag önskar, efter 25 år, omedelbar handläggning!

Sven Anér, författare 1987-88 till ”Palmemordet: Polisspåret”.

Karlsrogatan 85 A, 752 39 Uppsala. Tel och fax: 018-15 12 79.

13 kommentarer:

 1. Vilka hatade då Palme?
  Profetia: "Blod kommer att flyta på er huvudstads gator"
  "VÅREN 1983 hade 'Förebedjare för Sverige' utlyst sju dagars fasta över hela landet, inklusive i den profana dagspressen.


  Anförande i Storkyrkan Datum: 1983-04-13 Palmes manus:
  http://www.olofpalme.org/wp-content/dokument/830413_storkyrkan.pdf

  http://www.olofpalme.org/wp-content/dokument/24_palme-bibliografi_1983.pdf
  För Olof Palme var det förnuftiga samtalet viktigt. Det gällde i hans arbete med nedrustningsfrågorna, i hans medlingsuppdrag i Iran/Irak-konflikten, i konflikten mellan Israel och Palestina, och det gällde i frågan om löntagarfonderna. Han oroades över ”det politiska hatet”, som omöjliggjorde sådana samtal. Avskräckningsteorin som ledde till kärnvapenkapprustning ledde ”också till en ständig ökning av det politiska hatet. För att få folk att acceptera ökade rustningskostnader måste stormaktspolitikerna beskriva andra folk som onda och illasinnade. Motståndaren måste alltid utmålas som något fruktansvärt.” Om reaktionen i Storkyrkan under sitt tal vid Arafats besök i Sverige sade Olof Palme: ”Jag begriper naturligtvis om unga judar reagerar och protesterar våldsamt. Men det som chockerar mig är detta som jag kallar det politiska hatets mekanik. Dessa äldre välklädda damer, som i kyrkan, skrek ’antisemit’ åt mig och ’tack och lov att jag är moderat’.”

  Aggressiviteten hos en del av företagarna i den s.k. 4 oktoberdemonstrationen, där ledande företrädare för svenskt näringsliv gick under” skyltar med paroller som ’häng fackpamparna’”, förvånade honom. Den andra stora frågan som inrikespolitiskt dominerade debatten under 1983 var frågan om löntagarfonderna.

  http://kristofferhell.org/2010/06/darfor-mordades-olof-palme/
  Olof Palme mördades under ledning av den svenska säkerhetspolisen på uppdrag av den amerikanska underrättelsetjänsten CIA. Motivet på den svenska sidan var drängpanik över vad Olof Palme befarades ta sig till på det statsbesök i Moskva han skulle åkt på i mars 1986. I själva verket var ubåtskränkningarna en av grundbultarna i den psykologiska operationen mot Sverige, och genomfördes av flott- och specialenheter från en handfull Natoländer på uppdrag av CIA.

  SvaraRadera
 2. Såg du på dagens Efterlyst (23.2.2011)? Här talades det om "C" som tänkbar mördare. Känner du till honom? Vem är han?

  SvaraRadera
 3. Sven, har du fått några mer "hot" mail på sistonde?

  -Nyfiken

  SvaraRadera
 4. c heter samma som Pettersson i förnamn. Daytrader som man fick för sig impulsmördat OP pga aktiebeskattningen. Nog snarast moteld mot det som kommer fram om att CP ej kan vara GM. Palmegruppen brukar använda denna taktik.

  Det förtänar att påpekas att GW:s polis/Säkerhetsman/militäruppenbarligen inte verkar ha något som helst med Svens teorier att göra.

  SvaraRadera
 5. Googla så här:
  Dekorimamannen site:dn.se - inte ett svar
  Dekorimamannen site:svd.se - inte ett svar
  Dekorimamannen site:expressen.se - inte ett svar
  Dekorimamannen site:aftonbladet.se - 28 svar - men bara bloggare!!!

  SvaraRadera
 6. Googla så här:
  Dekorimamannen site:dn.se - inte ett svar
  Dekorimamannen site:svd.se - inte ett svar
  Dekorimamannen site:expressen.se - inte ett svar
  Dekorimamannen site:aftonbladet.se - 28 svar - men bara bloggare!!!
  Sådan är vår "demokrati"!

  SvaraRadera
 7. Googla så här:
  Dekorimamannen site:dn.se - inte ett svar
  Dekorimamannen site:svd.se - inte ett svar
  Dekorimamannen site:expressen.se - inte ett svar
  Dekorimamannen site:aftonbladet.se - 28 svar - men bara bloggar!!!
  Läs dessa bloggar tex. bloggen plasthimmel
  Besynnerligheter som GW valde att inte ta upp i Veckans Brott 23 februari 2011, kl 01:16
  1) I efterföljande chatt svarade GW på frågan var Holmér befann sig mordnatten: På Scandic Hotel i Borlänge. För den som läst lite om mordet så är det bekant att det finns ett vittne, Holmérs chaufför Rolf Dahlgren som med vittnesmål och arbetsanteckningar visade att Holmér inte alls var i Borlänge den 28e februari, utan blev omkringkörd i centrala Stockholm av Herr Dahlgren. Dessutom vittnar journalisten Sven Anér om att ingen mindre än GW själv ringde Anér för att berätta att Holmér denna kväll inte alls befann sig i Borlänge. När Anér en liten stund senare ringde GW för få uppgiften bekräftad, förnekade GW att han ö h t ringt från början!

  2) Vittnesmål angående Kommissariebil 1520. Polismännen i denna bil vittnar om att de stod vid Kungsträdgården när de fick anrop om skottlossning vid Sveavägen. Och att de då i full fart med blåljus körde Regeringsgatan upp till David Bagares gata. Det går inte ihop med "vittne 1" som GW kallar honom. Som sprungit mördarens väg och nere på David Bagares gata får se KB1520 smyga runt hörnet Regerings/David Bagares i 20-30 km/h. Och kör förbi vittnet långsamt utan att ens titta på honom.

  3) Vittnesmål angående Polispiket 3230 Poliserna i denna bil uppger att man precis lämnat korsningen David Bagares/Malmskillnadsgatan när man får anropet. Men rekonstruktion av färdväg och hastighet visar att de minst måste ha befunnit sig vid Brunkebergs torg när anropet kom. Dessutom menar vittnet Y med sällskap att man möter denna polispatrull i korsningen Luntmakargatan/Tunnelgatan, medan poliserna uppger att man möter dessa i trappen upp mot Malmskillnadsgatan. En tidsskillnad på 20-30 sekunder som varken rekonstruktion eller GW vill ge någon förklaring till.

  4) Vittnesmål angående Dekorimamannen Två finska flickor på väg från bio ser ett bekant ansikte i hörnet Sveavägen/Tunnelgatan och går fram för att fråga vad klockan är. Mannen anropar då någon på finska i en Walkie-Talkie: "Jag är igenkänd. Vad ska jag göra? Och svaret i Walkie-Talkien är, på finska: "Skit i det. Gör vad du ska." Flickorna känner igen mannen från ett gym i norra Stockholm. Mannen är identifierad som en tidigare medlem av A-turen, den sk Baseball-ligan. (Som av en händelse finns de flesta från A-turen representerade runt mordplatsen denna kväll. De kör KB 1520 resp PP3230) På chatten får GW frågan om Baseball-ligan är inblandad. "Nix" är hans svar.

  SvaraRadera
 8. http://books.google.com/books?id=cN-ETroO0zEC&printsec=frontcover&dq=Tunander&cd=1#v=onepage&q&f=false

  Kopplingarna är många och den här informatonen är intressant, dvs. den dåvarande USA regimens agerande.

  SvaraRadera
 9. http://svt.se/2.75456/1.926121/falska_bevis_pekade_ut_sovjetiska_ubatar
  Falska bevis pekade ut sovjetiska ubåtar
  Publicerad 3 oktober 2007 - 20:00
  Uppdaterad 25 augusti 2008 - 11:25


  En nära fyra minuter lång bandinspelning har använts som det klaraste beviset på att sovjetiska ubåtar kränkte svenskt vatten i Hårsfjärden 1982.
  I själva verket kan både bandet - och flera andra indicier - peka mot Nato.

  21/11 2007 Sista beviset faller i ubåtsfrågan
  3/10 2007 Chatt efter programmet om ubåtsjakten
  3/10 2007 Så gjorde vi reportaget om ubåtar
  3/10 2007 Världens blickar riktades mot Hårsfjärden
  (Sändningsdatum 3 oktober 2007)
  I DAGARNA ÄR DET 25 år sedan världens blickar riktades mot Hårsfjärden i Stockholms södra skärgård.
  De två veckorna jakten pågick har lämnat spår i den svenska politiken och debatten fram till idag.
  Vilka var det egentligen som skickade in ubåtarna?

  Den officiella bilden har varit tydlig: bakom kränkningarna stod ubåtar från Warsawa-pakten, precis som skett ett år tidigare när sovjetiska U 137 strandat i Karlskrona skärgård.
  Den slutsatsen presenterade också den parlamentariska kommission som tillsattes efter händelserna i Hårsfjärden.

  UTPEKANDET FICK dåvarande statsministern Olof Palme att överlämna efterkrigstidens starkaste protestnot till den sovjetiska ambassadören och relationerna mellan länderna blev frostig.

  MED SIG TILL förhandlingar i Moskva 1993 om ubåtskränkningarna, hade han en bandinspelning på 3,47 minuter från jakten i Hårsfjärden. Inspelningen, hävdade svenskarna, bevisade att sovjetiska ubåtar varit där.

  De ryska förhandlarna fortsatte neka och ville att tredje part skulle få möjlighet att granska inspelningarna. Det kravet har ännu inte tillgodosetts och detta viktiga bevis är fortfarande hemligstämplat
  Ola Tunander.
  KOMMISSIONEN SOM granskade händelserna i Hårsfjärden leddes av förre socialdemokratiske försvarsministern Sven Andersson och stödde sin slutsats på en rad tekniska indicier militären försett dem med - indicier som sades peka mot sovjetiska ubåtar.

  Men granskar man dessa indicier, i huvudsak fyra olika pusselbitar, framträder en annan möjlig bild - som istället pekar mot västmakter, eller i vart fall inte entydigt mot Sovjetunionen.

  SvaraRadera
 10. http://www.prio.no/upload/people/ola_tunander/Kapitel%207.pdf
  Klockan 20:05 får Mälsten en order om eldförbud nattetid direkt från försvarsstaben, direkt från Milo Ö och direkt från Stockholms kustartilleri. Amiral Stefenson har en halvtimmes telefonsamtal med överstelöjtnant Kviman för att försäkra sig om att ordern kommer att verkställas.
  Klockan 23:00 passerar en ubåt över minlinjen.
  Klockan 01:05 får Kviman åter eldtillstånd för minorna,
  men minuterna därefter får han eldförbud för en realistisk sjunkbombsinsats, vilket ledde till ’uppror’ i Stockholms kustartilleri med misstankar om att Bror Stefenson samarbetade med Moskva. Redan här måste man ställa sig frågan om det inte är mer sannolikt att ubåten i så fall var från väst på grund av amiral Stefensons och den svenska marinledningens nära band med USA och Storbritannien.

  SvaraRadera
 11. http://www.prio.no/upload/people/ola_tunander/Kapitel%207.pdf
  Bildt refererar till den sovjetiska kränkningen vid Karlskrona 1981, och till en kränkning i Stockholms skärgård 1980, som argument för att västmakterna kan komma att träda in för att demonstrera den bristande svenska kapaciteten.

  Ett par dagar efter Bildts artikel säger den kommande försvarsstabschefen Bror Stefenson till Dagens Nyheter:
  ’Vår kapacitet att jaga ubåt är idag så låg att stormakterna kan komma att säga: ”ni klarar inte ert territorium”’,d.v.s. USA och Storbritannien kan komma att öva motoperationer i exakt de svensk skärgårdsområden som vi visat att vi inte kan hålla fria från sovjetiska ubåtar.

  Och på mötet om ubåtarna den 21 oktober med statsminister, utrikesminister, försvarsminister och ÖB förklarade Stefenson ubåtarnas närvaro under Hårsfjärdshändelserna bl.a. med att de varhär som en ’test på vår förmåga/vilja’. M.a.o. Bildt och Stefenson säger 1982 nästan exakt vad Weinbeger säger i sitt uttalande år 2000.

  Det var, enligt Weinberger, kränkningen 1981 som föranledde USA eller NATO att testa det svenska försvaret för att höja den svenska beredskapen mot ryska kränkningar. ’Det låg väldigt mycket i Sveriges intresse’, fortsatte Weinberger. Nu i efterhand kan vi säga att både dokument och uttalanden från centrala gestalter stödjer denna uppfattning.

  http://en.wikipedia.org/wiki/Caspar_Weinberger
  Weinberger's paternal grandparents had left Judaism because of a dispute at a Czech synagogue.

  http://sv.wikipedia.org/wiki/Caspar_Weinberger
  Caspar Willard Weinberger, född 18 augusti 1917 i San Francisco, Kalifornien, USA, död 28 mars 2006 i Bangor, Maine, USA, var USA:s försvarsminister 1981-1987 i president Ronald Reagans regering.

  Efter Reagans maktövertagande i januari 1981 hämtades Weinberger från Reagans kaliforniska s.k. kökskabinett av nära politiska medarbetare från Reagans tid som guvernör i denna delstat. Som försvarsminister kom Weinberger att administrera den största amerikanska militära upprustningen i fredstid. Trots att större delen av Reagans egen administration var skeptisk till rymdförsvarsprogrammet Strategic Defense Initiative (SDI, i folkmun kallat "Stjärnornas krig"), stöttade Weinberger Reagans entusiasm för projektet. SDI blev dock aldrig verklighet. Weinberger var involverad i den hårt kritiserade Iran-contras-affären 1985-87. Hans personliga ansvar i de hemliga och illegala vapenaffärerna med bl.a. Iran fastslogs dock aldrig.

  SvaraRadera
 12. Se hur mordet presenterades i Rapport 1/3 19.30 1986:
  http://svtplay.se/v/1419175/rapport_1_3_19_30

  Lägg märe till att Svt år 2011 låter tipset och V65 avsluta klippet efter 53:15. Hatet mot Palme lever kvar år 2011! tystnaden om orsakerna till mordet lever kvar.

  http://svt.se/2.75456/1.926121/falska_bevis_pekade_ut_sovjetiska_ubatar

  SvaraRadera
 13. Är det verkligen Avsan som är dekorimamannen, läser man granskningskommisionens rapport så har ju ingen på gymet identifierat honom. Om det finns så starka misstankar mot honom borde inte någon skjutjärnsjournalist typ Josefsson, Ekdahl, Borgnäs mfl helt enkelt konfrontera honom och bara fråga honom rakt ut, Mördade du sveriges statsminister 1986?

  SvaraRadera

Läs sidan "Om kommentarer"