Uppdrag Granskning – gå in i Affären Anti Avsan!

8.9.2010.

Uppdrag Granskning. SVT, 105 10 Stockholm.

Jag har tidigare vid några tillfällen informerat Uppdrag Granskning om Affären Anti Avsan i förbindelse med mordet på Olof Palme. Jag har nu sedan 1992, och senast sedan 2007, arbetat med detta ärende. I min bok ”Palmemordet: Affären Anti Avsan”, bifogas åter, anklagar jag förre baseballpolisen, nuvarande rådmannen vid Stockholms tingsrätt och moderate riksdagsledamoten Anti Avsan för att ha begått mordet på Olof Palme.

Jag har sedan 1992 aldrig på minsta sätt blivit dementerad av vare sig regeringen eller någon myndighet. Ingen har sagt mig att mina uppgifter vore felaktiga. Jag har endast mötts av en byråkratisk senfärdighet, tidvis med karaktär av trakasseri; det är allt.

Jag ger sedan årsskiftet ut bloggen

www.svenanerpalmemordet.blogspot.com

och inte heller i samband med denna blogg har någon som helst dementi inkommit. Anti Avsan själv, juridiskt kunnig, har inte bemött mina mycket allvarliga, i bokform och på nätet framförda anklagelser i någon form, alltså inte ens med motanklagelsen grovt förtal.

Uppenbarligen är den svenska rättsstaten gravt irriterad av mina anklagelser, och rikskriminalpolisen fördöljer i dag existensen av registrerade handlingar rörande Avsan, vilka noggrant skildrar händelseförloppet från det att två unga kvinnor vid Dekorima 1992 vittnade om ”Dekorimamannens” uppträdande den 28 februari 1986 fram till situationen i dag.

Jag föreslår nu att Uppdrag Granskning går in på min mycket utförliga - och som sagt aldrig dementerade – blogg, vilken under gårdagen tillfördes ett nytt stort informationsmaterial.

Något att granska? Ja, sannerligen! Den statliga granskningskommissionen skrev 1999 om de unga kvinnornas vittnesmål att ”det finns dock knappast skäl att anta annat än att en händelse som gett upphov till tipset ägt rum”,---

Oroad, engagerad och kollegial hälsning,

Sven Anér, Öster Edinge 271, 740 10 Almunge. 0174-500 66.

3 kommentarer:

 1. Tack för att jag äntligen fått läsa intelligenta texter angående palmemordet./ Joanna

  SvaraRadera
 2. Palme kom inte till Moskva som planerat
  - här finns oxå vittnen som sett män med walkitakies
  före mordet :

  http://www.youtube.com/watch?v=L-u35UBC60s

  tja- varför mörkas detta- och av vilka?
  Och varför trackasseras man med personlia påhopp
  på "vissa" facebooksidor om man skriver om detta?
  Varför utreds inte personer som misstänks varit delaktiGa?
  Hur kan en av dem få vara aktiv politiker?

  SvaraRadera
 3. Säkerhetstjänstepersoner vill väl inte,att deras FEL ska komma i dagen ?? Är det så ? Personliga påhopp görs av människor,som är antingen sjuka, elaka eller psykopater.

  SvaraRadera

Läs sidan "Om kommentarer"