Rikskriminalpolisen, VIKTIGT!

8.9.2010.

Robert Gustafsson-förhöret.

Som rikskriminalpolisen vet blir förhöret med Robert Gustafsson ca tvåveckor efter Palmemordet allt mer högaktuellt, och jag ställer den skarpa frågan:

Varför finns inte polisens tydligen strikt genomförda vittnesförhör med Robert Gustafsson med bland de

38 förhör med vittnen från biografen Grand,

som återges i förundersökningsprotokoll III:1, brottsplatsen och vittnesförhören?

Jag begär nu

Utfående av allmän handling. nämligen kopia av den utskrift som måste finnas av det

Spaningsuppslag i grövre brottmål

som måste ha upprättats efter förhöret med Robert Gustafsson. Detta förhör bör rimligen ha varit klart uppseendeväckande, för förundersökarna, eftersom något annat förhör som placerar ”flera walkie-talkiemän” vid biografen Grand inte är utåt kända.

Jag önskar omedelbar leverans av detta spaningsuppslag! Skulle ni inte inneha detta utskrivna spaningsuppslag önskar jag givetvis besked om detta.

Som ni säkert inser är det givetvis omöjligt, och har hela tiden varit det, att kombinera ett påstått uppdykande av ”ensamvargen” Christer Pettersson med ett antal walkie-talkies. Pettersson har aldrig disponerat några walkie-talkies, eller folk som skulle ha hållit i dem. Walkie-talkies var, särskilt vid denna tid, exklusiva polisiära instrument.

Saken ligger nu ute på ett flertal bloggar och hemsidor,bl a min egen blogg, och jag får mängder av undrande samtal. Vad vill ni att jag ska svara?

GE MIG OMEDELBART BESKED I ROBERT GUSTAFSSON-AFFÄREN!

Sven Anér, Öster Edinge 271, 740 10 Almunge. 0174-500 66.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Läs sidan "Om kommentarer"