Avsan: Ut flyger heder, hut, hyfs. Och sanning


25.3.2013.
Jag riktar i dag en skarp, samlad attack mot den bomullsvadd och det hyckleri som tillåts omge Olof Palmes mördare Anti Avsan – satt att döma oss i den enklare svenska allmogen, satt att stifta våra lagar!
En man i staten, minsann, med rätt att beskylla en möjligen närgången journalist för samröre med mördare (!), med rätt att hånfullt avfärda en hederlig, pensionerad polisman med
Nä, nä, vi har sån uppbackning så ni kommer aldrig åt oss…°
Ett ”vi och ni”-samhälle, där en kriminell rådman och riksdagsman tillhör det kavata vi-gänget, medan ”ni” består av vanligt, normalt laglydigt folk, enkla själar utan gålust. Utan tillträde till sällskapsklubben ”MOP86” – Föreningen mordet på Olof Palme, en klubb med tuffa inträdesriter, där det gäller att vara hemmastadd kring Dekorima och den långa trappan och David Bagare ner till Regeringsgatan, där Östling och Grundberg bor.
Anti Harald Avsan har lyckats med konststycket att, än så länge ostraffad och med ett språk hämtat från mc-klubbars knatter, rada upp hela ämbetsmannakadrer i givakt: visst, herr rådman, visst herr folkvalde moderate riksdagsman…
Det var Olle Alsén, fin gammal journalistkollega, som slog larm om Avsans framfart, men när två unga finsktalande kvinnor i åtta förhör hade redovisat Avsans makabra eskapader vid Dekorima, hemligstämplades, inför den svenska allmogen varenda bokstav i förhören, medan det enda försynta samtalet med Avsan rönte samma öde, hysch hysch… Av Olle Alséns förnämliga journalistik återstod, när kvarnarna malt, en för Avsan befriande rad hos granskningskommissionen:
Den i uppslaget förekommande polismannen Anti A har så vitt kan bedömas inget med dekorimamannen eller de finska flickorna att göra.
Med en lögnens smattrande trumvirvel sveper svensk byråkrati av sig hatten för rådman och riksdagsman, och ut genom fönstret mot Strömmen flyger honnörsorden: heder, hut, hyfs. Och sanning.
Sven Anér, med hatten i hand? Inte precis.  

36 kommentarer:

 1. Alla Partiledare hade ett möte med Holmer när Holmer höll i spaningarna.
  Efteråt förklarade bla Bildt att man var nöjd med mötet, hur kunde man va nöjd med mötet när, Holmer var så oduglig, men Holmer kanske bjöd på hemlagade bullar på mötet.


  Intresant att wikileaks har Information om Diplomat post ände sen 70talet, jag bara undrar vad Wikileaks sitter på under 80talet, kanske därför vissa börjar darra lite idag.
  Kanske inte är någon slump att den här informationen från 70talet blivit känd.
  Julian Assange är inte dum, han har en hållhake eller rättare sagt en livlina, den gör att Varken Sverige eller USA kommer kunna utvisa/döda honom, kan ni läsa mellan raderna här???

  Av samma anledning skyddas Anti Avsan, för han sitter på känslig information, som skulle kunna vara ödesdiger om det läckte ut, därför kunde han bestiga karriärs stegen så högt som han gjort.
  Men en Politiker som är misstänkt för inblandning i Mordet är inte snyggt.
  Inga britta Dahlenius säger oxå att inga utredningar om Poliser gjordes, inte när dessa hade Alibin.
  Anti hade ett icke godkännt Alibi.
  Som Bildt sa i tv igår om sig själv, så lätt sätter man inte dit Bildt.
  Nej ingen i regeringen är lätta att sätta dit inte heller Avsan då alla i toppen håller ihop det är därför man försvarar svågerpolitiken så hårt och ogillar det kommer in nya Partier som SverigeDemokraterna.
  Hoppas sverigedemokraterna växer så mycket att dom kan öppna allt som är hemligt med det 26åriga mordet, bara det är helt sjukt.
  Varken Säpo eller Polisen kan ju finna mördaren så varför hemligstämpla???

  SvaraRadera
 2. "En man i staten, minsann, med rätt att beskylla en möjligen närgången journalist för samröre med mördare (!), med rätt att hånfullt avfärda en hederlig, pensionerad polisman med
  ”Nä, nä, vi har sån uppbackning så ni kommer aldrig åt oss…°
  Ett ”vi och ni”-samhälle, där en kriminell rådman och riksdagsman tillhör det kavata vi-gänget, medan ”ni” består av vanligt, normalt laglydigt folk, [...]"

  Ha, ha, ha! "Möjligen närgången", den var skojig! Jag tror Anti Avsan lever mycket farligt nu. Att vara statsmannamördare -- påstådd eller verklig -- i en stor konspiration är en extremt riskabel position; fråga James Files. Avsan kan plötsligt drabbas av en oväntad "olycka" när de som drar i trådarna inser att han utgör en fara för dem.

  Anonymtomte: "Julian Assange är inte dum, han har en hållhake eller rättare sagt en livlina, den gör att Varken Sverige eller USA kommer kunna utvisa/döda honom, kan ni läsa mellan raderna här???"

  Nja, irriterar man sig på en rörelse som vill avslöja ett av de största politiska bedrägerierna (World Trade Center-attackerna) måste man nog egentligen betecknas som dum, men visst har han som före detta CIA-agent en hållhake på både USA och Sverige, det är nog ganska uppenbart. Emellertid verkar han, i likhet med Long-legged mack daddy, inte vilja utnyttja den.

  SvaraRadera
  Svar
  1. kan det vara så att Wikilekas sitter på Information om PalmeMordet.
   Kan det vara så att den här information kanske råkar läcka ut ifall det händer julian Assange något?????
   I den absolut högsta toppen, gäller det ha bra livlinor om man ska kunna klara sig.
   Tyvärr så tror jag inte Victor Gunnarsson insåg det, allra mindre hade nån livlina.

   Samma sak med Sigvard Marjasin, fast omvänt man hade en hållhake på Sigvard och den löstes ut när Sigvard vart för närgången och började förhöra Ulf Lingärde och det började läcka ut alldels för känslig information.
   Tänk vad hemskt med en människa som gör sitt jobb.

   Radera
 3. Säpo var är inspelningen av 27mhz bandet under Mordnatten när Olof Palme mördas??

  Det är ju krille som är mördaren så då måste det va lugnt få höra på trafiken på 27mhz bandet.
  Det hittas walkietetalkie apparater hemma hos en Polisman 5 watts bärbara sådana, 5watt är kraftigare än normalt, ska alltså ha en längre räckvidd.

  En röst är lika identiferbar som ett dna.

  Eller fanns det en tanke bakom att Grundborg satt som Säkerhets chef på Televerket?
  Det är lite för mycket med Mordet som är konstigt som det att Ulf Helin just denna natt råkade sitta på larmcentralen och råkade försena larmet haha.

  Är det en slump att Grundborg och Östling hade en lokal precis där mördaren försvinner?

  Grundborg har alltså både koll på avlyssningen av telefoner och avlyssning av trafik bla på 27mhz bandet och har även hand om det så kallade lac bandet med fröken ur.
  På sidan svenska politiska mord så kan man läsa om att lac bandet är förfalskat tills en utredare från Polisen tar tag i saken då var det inte längre förfalskat haha vilket Bullshit.

  Vakna svenska folket.

  SvaraRadera
 4. Det är synd att Anér inte fattar att det var Sydafrika
  som låg bakom mordet. Finansieringen kom från amerikanska högerkristna miljardärer. Säkerhetspolisen Craig Williamsson stod för planeringen med god hjälp med information från kretsen runt tidningen Contras.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Det är Tom F. som är skyldig. Möjligen att folk på tidskriften Contras visste något om mordet, som Claes Almgren till exempel.

   Radera
  2. Han förstår kanske att Sydafrikanska intressen var inblandade. Anér har inte avfärdat detta vad jag vet. Men det betyder inte att grupper inom svenska polisen också är iblandade. Ladda ner Ole Dammegårds bok här http://www.oledammegard.com/index1.html

   En mycket bra bok som tar upp både polisspår, Sydafrika, CIA och en det mesta som berört Palmemordet. Han hänvisar också en hel del till Sven Anérs arbete.

   Från hans sida kan man också lyssna på mycket intressanta intervjuer gjorda av Henrik Palmgren från Red Ice Radio.
   http://www.oledammegard.com/radio.html

   Radera
 5. Dammsuger efter böcker om Palme Mordet.
  Måste ha tag i boken inuti labyrinten.
  Enligt den ska ju Lisbeth tydligen ha sett 2 gärningsmän och det har jag även läst på flera ställen.
  Samt så har ju krille Alibi.Men det har jag vetat länge dock.
  Har i alla fall fått tag i Victor Gunnarssons bok, ska bli spännande läsning, hoppas på finna några ledtrådar.

  SvaraRadera
  Svar
  1. det finns något som heter bibliotek.

   Radera
 6. Anledningen att Sven Anér inte får några svar på sina anklagelser är att det finns ingen anledning att svara något annat än vad som är bekräftat och redan framfört.
  1. Det är bekräftat att AA inte är Dekorimamannen, det är inte honom de pekar ut. SA kan ta kontakt med Lars Borgnäs som kan kontakta flickan.
  Gör Sven Anér det? Troligen inte.
  2. Det är bekräftat av ambulansförare Peter Nordström att Lisbeth åker i samma ambulans som Olof till Sabbatsberg. Hon åker inte i polisbil.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Anonymtomte: "Anledningen att Sven Anér inte får några svar på sina anklagelser är att det finns ingen anledning att svara något annat än vad som är bekräftat och redan framfört."

   För de som vill mörklägga mordet är det naturligtvis så.

   Anonymtomte: "Det är bekräftat att AA inte är Dekorimamannen, [...]"

   Om det så vore, varför är förhören med Anti, Anki och Anneli hemligstämplade?

   Radera
  2. Flera har sagt till dig Magnus Johansson att inte kalla de som skriver för anonymtomte. Ändå fortsätter du...det säger mycket om dig. Flera har sagt till dig att förhör kan vara hemligstämplade av många olika saker, ändå fortsätter du att vara otrevlig.

   Radera
  3. Magnus, hur kan du vara så naiv? Det finns en otrolig mängd förhör hos Palmeutredningen som ligger under sekretess. Förhören med Avsan är knappast något särskilt i det avseendet. Praktiskt taget alla förhör, som inte togs med i det FUP som sammanställdes när åtal väcktes mot CP, ligger under sekretess. Visste du inte det?

   Radera
  4. Anonymtomte 2 april 2013 19:16: "Flera har sagt till dig Magnus Johansson att inte kalla de som skriver för anonymtomte. Ändå fortsätter du...det säger mycket om dig."

   Jag vet faktiskt inte så många som har sagt det. Det är nog bara Anonym som sagt det någon gång. Vad mitt öknamnsanvändande säger om mig är att jag tycker det är bättre med en diskussion där man kan skilja diskussionsdeltagarna åt än en där de flesta använder samma signatur. Hur svårt ska det vara att förstå förtjänsten med det? Det handlar inte om att jag vill veta vad diskussionsdeltagarna egentligen heter eller vilket IP-nummer de har utan bara om att man ska kunna skilja dem åt i själva diskussionen.

   Anonymtomte 3 april 2013 16:39: "Magnus, hur kan du vara så naiv? Det finns en otrolig mängd förhör hos Palmeutredningen som ligger under sekretess. Förhören med Avsan är knappast något särskilt i det avseendet. Praktiskt taget alla förhör, som inte togs med i det FUP som sammanställdes när åtal väcktes mot CP, ligger under sekretess. Visste du inte det?"

   Nej, jag är inte naiv. Det är ju helt ointressant om ovidkommande och oviktiga förhör är sekretessbelagda. På vilket sätt skulle det vara en ursäkt för att hemligstämpla de som verkligen är intressanta? Ditt resonemang framstår som helt ologiskt.

   Radera
  5. Magnus Johanssontomte: Så ditt cirkelresonemang lyder alltså som följer: Förhören med Avsan är sekretessbelagda, alltså är de intressanta. Andra förhör är ointressanta (av någon anledning), därför är det ointressant att de också är sekretessbelagda. Patetiskt.

   Radera
  6. Anonymtomte 9 april 2013 14:01: "Så ditt cirkelresonemang lyder alltså som följer: Förhören med Avsan är sekretessbelagda, alltså är de intressanta. Andra förhör är ointressanta (av någon anledning), därför är det ointressant att de också är sekretessbelagda. Patetiskt."

   Nej, det som är patetiskt är att du dels inte verkar förstå betydelsen av en diskussion med minimal ordning eftersom du fortsätter använda signaturen Anonym samt att du inte heller kunde läsa vad jag skrev; det resonemang du försöker tillskriva mig finns inte i min kommentar. Ingenstans skrev jag att förhören med Avsan är intressanta bara för att de är sekretessbelagda eller att andra förhör är ointressanta för att de är sekretessbelagda. Vad har du för bakgrund, egentligen? Har du varit missbrukare under en stor del av ditt liv och därmed förstört alltför mycket inredning i hjärnkontoret eller är du bara korkad?

   Radera
  7. Magnus Johanssontomten: Du skrev
   " Det är ju helt ointressant om ovidkommande och oviktiga förhör är sekretessbelagda. På vilket sätt skulle det vara en ursäkt för att hemligstämpla de som verkligen är intressanta?"
   Minns du att du skrivit detta? Förklara gärna i så fall hur du vet att förhören med Avsan inte tillhör av dessa ovidkommande och oviktiga förhör som du inte tycker det spelar någon roll att de är sekretessbelagda. Klarar du av det?

   Radera
  8. ut flyger heder hut och hyfs.
   Magnus Johansson förnekar sig aldrig.jag kan inte förstå att blogginnehavaren accepterar denna persons ständiga nedvärderade
   och kränkande uttalanden med uttrycket "anonymtomtar" mot de som i god demokratisk anda väljer att skriva under signaturen anonym.Det ska han högaktningsfullt skita i.Jag föreslår att antingen ber man personen i fråga skärpa till sig och använda normal hyfs i kommentarsfälten eller också stänger man av vederbörande.Som det är nu förpestar han hela bloggens med sitt ständiga överlägsna arroganta nervärderade invektiv.Det finns människor som är intresserade av vad Sven Anér skriver och vill kommentera det utan att ständigt bli kallade anonymtomtar från den här tvivelaktiga figuren som kallar sig Magnus Johansson.

   Radera
 7. 1. Det är bekräftat av Inga Britta Dahlenius att inga utredningar av Poliser görs då dessa har Alibin, även när dessa icke har godkända Alibin som Anti Avsan.
  Hustru Alibin är icke godkända Alibin trots detta så har Anti Avsan Alibi blivit godkännt.
  Men andra ord har ingen utredning gjorts gällande Avsan.

  2.Det kan va rätt att Lisbeth hoppar ini ambulansen och att Peter Nordström säger som han gör men ingen vet om Peter talar sanning, Lisbeth byter från ambulans till polisbil, det har vi bildbevis på från Sabbatsberg.
  Vi har även en förfalskning gjord på Olof Palmes intagningskort till Sabbatsberg för att snygga till tiderna bla det här stoppet som ambulansen gör.

  SvaraRadera
  Svar
  1. När det gäller Avsan har det mer än alibi att göra. Man har inte gått vidare med en utredning eftersom inget har visat att han skulle vara Dekorimamannen eller på något sätt inblandad i mordet.

   Tänk på att bilden från Sabbatsberg kanske inte föreställer Lisbet.

   Radera
  2. Jaså inget har visat att Avsan har med Dekorima att göra ändå hålls 8förhör med dom finska flickorna och hör och häpna man gör även en husrannsakan hos ett vittne.
   Avsan var Polis denna tid och precis som Östling med i stockholmspistolskytteförening.
   Avsan hade ett icke godkännt Alibi i form av sin hustru, hur detta Alibi kunde bli godkännt är en gåta.
   Samma sak med Krantzs observationer på buss43 av Polisman Pitz detta förnekas oxå av Polisen och man gör allt för att få Krantz att ta tbx sina uppgifter, man kontaktar bla krantz dotter, man fixar 2 andra busschaufförer som försöker intala att krantz åkt med en annan buss osv osv så här håller man på.
   Men krantz själv kan styrka att han var på just denna buss av hans granne som klev av samtidigt, men detta vill ju inte Polisen höra haha
   Hot är vanligt förekommande oxå denna tid.
   Vi vet hur Baseboll poliserna jobbade under 80talet, man planterade bevis, spöade/hotade folk osv.
   När Polisen försökte få fast 33åringen Victor Gunnarsson så påstod man Victor hade haft Nazistmöten hemma hos sig, lite beklämmande att många Poliser denna tid däremot var nazister och hade nazistmöten i gamla stan.
   Victor blir mördad i USA och jag tror han visste nåt om Mordet och därför blir han mördad, för Victor kunde aldrig redogöra för vad han gjorde efter att ha lämnat resturangen Mon cheri. klockan 2300-0100 minns han inte exakt vad han gjorde.

   Radera
  3. Att åtta förhör hålls med finskorna säger inget om att Avsan skulle vara inblandad utan för att de hävdar att en man fanns utanför Dekorima ett par minuter före mordet. Om mannen vid Dekorima inte skulle ha varit inblandad i mordet så är han ett vittne. Så självklart intresserar detta polisen. Avsan hade godkänt alibi men det är ju förstås svagare när det handlar om en anhörig. Men så är det i många fall. Tänk på Floberg som ju faktiskt har Christer Pettersson som alibi. Han har hävdat att CP befanns sig på sin klubb där han själv arbetade. Men det verkar som att CP var på väg hem. Angående baseballpoliserna så är det inte konstigt om de befinner sig i stan en fredagskväll. Deras brutalitet är känd. Floberg blev själv misshandlad av dessa poliser en tid efter mordet. Beteendet på mordplatsen tyder på någon som är polis eller militär. Men för det behöver inte dessa poliser vara inblandade. Jag tror att en del känner till något om mordet så fler och grundligare förhör är välkommet. Särskilt önskar jag att Åkerbring förhörs. Östling är dock självskriven som inblandad anser jag. Att han skulle ha sprungit från mordplatsen är inte troligt. Det går förstås att springa något med smärtstillande, men varför göra det om någon annan kan ställa upp. Angående Gunnarsson så är det inget som tyder på att mordet på honom hade något att göra med mordet på Palme. Det går att vara osäker om vad man gjorde under mordkvällen utan att vara skyldig. Jag minns inte vad jag gjorde eller var jag var då. Däremot minns jag tillfället då jag fick vetskap om mordet morgonen därpå. Djalos utpekande var svagt. Han mötte nog Floberg med sin hjälm på huvudet. Floberg gillar mat med vitlök och är rasistisk. Fråga honom själv.

   Radera
  4. Du har helt fel.
   Finska Flickorna pekade ut Avsan, det var därför som Olle Alsen visste exakt vilket Gym AVsan höll till på.
   Olle begr sig til lGymet med ett foto av Avsan flera på Gymet säger det är Avsan och att han är Polis om inte det är att ha pekat ut Avsan så vad är då att ha pekat ut någon???

   Men öppna all sekretess så ska du få se att jag har rätt.
   Avsan stod vid dekorima och är utpekad av finska flickorna.
   Lisbeth kliver ur Polisbilen vid sabbatsberg hur svårt kan det vara.

   Radera
  5. Du ser inte till helheten du missar alltid fakta.
   Victor Gunnarsson kan redogöra för det mesta i sin bok vad han gjorde före och även efter Mordet men just Mordnatten minns han inte vad han gjorde från 2300-0100 men han kommer ihåg deteljer före 2300 och även efter 0100 hur är det möjligt missa minnas vissta exakta tider ett specifikt dygn? hur många klarar av det?
   Sen glömmer du att Victor Gunnarsson sa att blod kommer flyta på stockholms gator och det var precis vad som skedde då Olof Palme blödde väldigt kraftigt.Victor har själv erkännt han ska ha sagt så.
   Sen glömmer du att Victor Gunnarsson även skrek under en rättegång ta fast den organisatione som ligger bakom Mordet,Vilken organisation? Säpo kanske.
   Sen glömmer du att Victor Gunnarsson även var infiltratör åt Säpo då han var med i EAP.
   Det är inte helt omöjligt Victor fick info från Säpo att Palme skulle Mördas då Säpo fick Info av Victor.
   Det finns visste en stor koppling till PalmeMordet då han mördas, Hans Ölvebro befinner sig i samma stad när Victor mördas hur stor är sannolikheten för det egentligen?
   Hans Ölvebro var i usa för att ihop med Amerikanska Polisen göra en gärningsmannaprofil av palmemördaren, dom kommer överens om att det är en ensam gärningsman haha skratt vilket Bullshit.
   Ensam gärningsman? har denna ensamma gärningsman förfalskat Palmes intagningskort till sabbatsberg? Har denna ensamma gärningsman förfalskat fröken urbandet?Har denna ensamma gärningsman satt Ulf Helin på Polisens sambandscentral just denna natt?Har denna ensamma gärningsman bett Pitz åka buss under ordnatten och placerat Avsan vid dekorimma? Har denna ensamma gärningmaan Placerat Grundborg som högsta chef för televerket.Har denna ensamma gärningsman startat Stockholmspistolskytteförening där bla aVSAN OCH öSTLING INGÅR.Har denna ensamma gärningsman sett till att Östling och grundborg har en lokal där mördaren försvinner? osv osv osv osv

   Radera
 8. Who killed Olof Palme?
  http://www.youtube.com/watch?v=D8jFgH-uD2o

  SvaraRadera
 9. http://plasthimmel.wordpress.com/2013/04/03/en-vanlig-dag-pa-sprang/

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack för hänvisningen till en rolig och bra artikel, Tomas. Är det du som skrivit bloggartikeln?

   Radera
 10. www.fairbinaryoptions.com/dk/artikler/olof-palmes-morder-aktiespekulant/

  SvaraRadera
 11. Frågan är ju bara hur länge Regering och Riksdag kan hålla på och mörklägga både PalmeMordet och Estonia.
  När yngre generationer tar vid så förstår dom inte vikten av att hålla hemligstämplar på bla ett 27årigt gammalt olöst mord, i vanliga fall hade Polisen gått ut med allt dom vet typ i efterlyst, men i fallet PalmeMordet kan man icke göra det då Säpo och flera med höga maktpositioner ingår i Mordet.
  Det finns inte en enda utredning som man kan kalla för utredning, kommissionen från 1999 utelämnar helt bla Ulf Lingärdes redogörelse, allt som pekar mot polisen och bla Avsan utredds inte.
  Jag kan i alla fall inte sluta tänka på Anna hages vittnes beskrivning av mördaren som någon som styrketränar, har större huvuv i förhållande till kroppen osv vi vet alla vem den vittnes beskrivningen stämmer in på och denna person är säkert skyddad, det är anledningen till hans nuvarande position, desto högre upp i hierakin du är desto svårare att sätta dit dig.
  Christer Pettersson har däremot korrekta Alibin från pendeltåget och verkar vara den enda som har riktigt Alibi och inte sin hustru.
  Krille har redogjort exakt vad han gör under Mordnatten till skillnad från Victor Gunnarsson 33åringen.Han kan inte redogöra för vad han gjorde efter 2300-0100 efter att han satt på resturang Mon Cheri, han förnekar inte heller att han sagt att det ska flyta blod på Stockholms gator.Jag tror Victor var inblandade i Mordet men kanske inte mördaren.Därför blir Victor mördad i usa samtidigt som Hans Ölvebro befinner sig i samma stad.

  SvaraRadera
 12. Om Nordkoreas ledare skulle dödas skulle ni då tro det var en Koreansk Christer Pettersson?
  Skulle ni tro på en ensam gärningsman?
  Hans Ölvebro var i USA och i samma stad när Victor Gunnarsson (33åringen som först var misstänkt för mordet) dödas.
  Hans Ölvebro ihop med Amerikanska Poliser kom fram till att det var en ensam gärningsman haha jag skrattar på mig vilket j..........la Bullshit.

  Religion och krig står för dom flesta Morden och där ingår PalmeMordet och Estonia och Bofors VD som jag tror oxå mördas i nåt som ska uppfattas som en bilolycka.Samt VapenInspektören Algernon som vart kastad framför ett tåg.

  Däremot tror jag Victor Gunnarsson visste att Mordet på Palme skulle ske då han sa att det skulle flyta blod på Stockholms gator, samt skrek högt i en rättegång ta fast den organisationen istället som ligger bakom Mordet.
  Man är inte främmande kasta oskyldiga människor i fängelse som man gjort i USA där man påstår att den Polisman med fläckfritt förflutet skulle ha Dödat Victor Gunnarsson i ett svartsjukedrama.
  Svartsjuka killar/män går ofta till snabb attack och dödar sitt offer med skjutvapen i alla fall om det är i USA men Victor Gunnarsson hade torterats rejält före sin död, det talar mer för att nån tvingat ur nåt ur Victor Gunnarsson.
  Om någon är på din älskade kvinna och du blir galen av svartsjuka då finns ingen tid till nån tortyr utan du dödar din rival fort och snabbt.
  Skulle du vilja tortera din rival innan, då måste man vara sadistisk lagd och det talar inte för att en Polisman med fläckfritt förflutet skulle vara.

  Victor Gunnarsson kunde aldrig i detalj redogöra för vad han gjorde efter att han var på resturang Mon Cheri alltså 2300-0100 fast å andra sidan har ju flera Polismän inga Alibi eller icke giltiga alibin i form av sina hustrun.Återigen är kvinnor inblandade.

  SvaraRadera
 13. Trodde han hette Grundborg....

  SvaraRadera
 14. Jag tror Victor Gunnarsson släpps eller avskrivs från ärendet då man hade dåligt med bevis mot honom.
  Men Polisen visste att Gunnarsson inte talade sanning alltså detta att han inte kunde redogöra för timmarna efter Mon Cheri alltså 2300-0100 men han minns exakt vad han gjorde före 2300 och även efter 0100 men där i mellan minns han väldigt dåligt men tror att han var på bio.
  Victor Gunnarsson var Infiltratör åt Säpo för hans medverkan i EAP.
  Säpo och vanliga Polisen har inget bra samarbete denna tid och Holmer kan man säga tillhörde vanliga Polisen som alltså försökte flera gånger få dit Victor Gunnarsson eller åtminstone få han att berätta vad han gjorde mellan 2300-0100.
  Victor Gunnarsson sa att blod skulle flyta på Stockholms gator före mordet och Victor hade så rätt.
  Var han infiltratör åt Säpo så var det säkert nån på Säpo som avslöjade att blodet som skulle flyta var Olof Palmes för Victor hatade Olof Palme och Säpo gubben räknade med att Victor skulle hålla tyst om detta då han var Infiltratör åt Säpo, Victor ville ju inte detta skulle komma fram till EAP.
  När Säpo märker att Holmer inte släpper greppet om Victor Gunnarsson så måste man gå in och avstyra misstankarna mot Victor Gunnarsson så han släpps helt då Säpo avslöjat detaljer för Victor Gunnarsson som man nu börjar bli rädda att det ska komma ut om Holmer får fortsätta förhöra Victor.
  Sen några år senare när alla misstankar mot Victor Gunnarsson har släpps så dyker den perfekta Syndabocken upp och det är Christer Pettersson, har har för det inget samarbete med Säpo i form av infiltratör, dessutom är han dömd för dråp, det kan inte bli bättre och denna gång ska man se till så det inte blir som Victor för lite bevisning, så man förfalskar dom här telefonavlyssningar man påstår har mot krille samt ber ett vittne säga att han sett krille utanför biografen vilket inte heller är sant, detta har Sven Aner redogjort för, samt ska man inte glömma hur grymt upprörd krille var i Aschbergs program när Leif Silbersky sa men vi har ju vittnen som sett dig då skrek krille dessa satans falska vittnen.

  SvaraRadera
 15. Jag tror Holmer valdes för man visste hur Holmer agerade.
  Jag tror Holmer var på rätt spår med Victor, för Victor talade inte sanning vad han hade gjort tidpunkten för Mordet och detta visste Holmer.
  Jag skulle inte bli ett dugg förvånad om Säpo la sig i detta och fick Victor Gunnarsson helt frikänd.
  Sen styrde man in Holmer på PKK, alltså desinformationsspår.
  Jag menar att PalmeMordet ändå är välplanerat i alla fall med alla dessinformationsspår.
  Ta bara det här desinformationsspåret att någon skulle ha kopplat in sig på Olof Palmes telefon, i tele-skåpet som står i gamla stan haha vilket bullshit, man kopplar inte in sig i ett skåp så långt ut på linjen med risk för att bli upptäckt oxå och vem skulle ha gjort detta?? Christer Pettersson? haha knappast.
  Olof Palmes telefon var avlyssnad av Säpo via deras högerhand på Televerket Grundborg, man kopplar in sig på moderstationen och kopplar vidare detta till en lägenhet, men fanns det AXE så behövs bara en enkel knapptryckning.
  Så det där att någon kopplat in sig i tele-skåpet i gamla stan är bara Bullshit, frågan är bara vem som gått ut med det här skitsnacket.

  Nu ska jag beställa boken Inuti labyrinten och läsa om krilles Alibi och att Lisbeth sagt det är 2 gärningsmän.
  Samt så ska jag köpa Börje Wingrens bok, han sköt Olof Palme, höra varför Polis Wingren anser att Victor är mördaren.


  SvaraRadera
 16. Var är inspelningarna från 27mhz bandet från Mordnatten?
  Televerkwt hade avlyssning på 27mhz bandet, vem jobbade denna kväll på Televerket när Olof Palme Mördades??

  Vilka jobbade på den stora stationen där Olof Palmes telefon utgick ifrån??
  Har dessa personer som jobbade i Moderstationen sett eller varit med om något konstigt?

  Men det viktigaste var det en AXE station som Olof Palmes telefon utgick från? om fallet är så kan ni glömma helt att någon gått in manuellt och avlyssnat telefonen, detta gör man lätt med några knapptryckningar, då axe stationerna även är uppbyggda från början att det ska gå lätt att avlyssna samtal.

  Men allt sånt här är väl grundligt utrett vi har ju bara haft en förundersökning i 27år haha skratt

  SvaraRadera
 17. Jag säger bara en sak vi vet alla vem som stämmer in på Anna Hages vittnesmål om grov, styrketränar,mindre huvud i förhållande till kroppen.
  Anna Hage hade verkligen känsla för detaljer.
  Samt så ska vi inte glömma att Lisbeth sa att mördaren hade en otroligt stirrig blick och vi vet vem som denna tid hade en otroligt stirrig blick och jag menar OTROLIGT STIRRIG för jag har själv sett det gamla passfotot.
  SÅ det finns bra mycket mer bevis mot denna person än det någonsin funnits mot någon annan.

  Jag säger inte namnet men alla som är lite insatta vet redan vem det är och han har blivit nämnd här åtskilliga gånger.
  Att han är inblandad i Mordet på Olof Palme menar jag är helt klart men hurvvida han är mördaren eller inte låter jag vara osagt.

  SvaraRadera

Läs sidan "Om kommentarer"