Talmannen: Rensa ut Anti Avsan!


20.3.2013. Till Riksdagens Talman Per Westerberg!

Jag återkommer till ärendet Anti Avsan, vilket alltfort ligger som en tung sten över svensk administration.
Jag ber dig läsa mitt brev till den nye Palmeutredaren Dag Andersson, med vilken jag har god brev- och samtalskontakt.
Sveriges riksdag har alltså i dag i sina led en statsministers mördare, vilket är ett oerhört, ett oefterrättligt förhållande. Ett förhållande som, varken av Avsan själv eller av någon myndighet någonsin förnekats; saken har bara viftats bort. Och då nu Avsan själv, på direkt fråga från en f d kollega, inte förnekar att han är gärningsmannen utan drar till med att
nä,nä, vi har sån uppbackning att ni kommer aldrig att ta oss,
då är förhållandet ohållbart, för varje minut som går allt mer ohållbart.
Själv attackeras jag aldrig, stäms aldrig för förtal. I stället befinner jag mig, sålunda, i närkontakt med polisens nye Palmeutredare, som personligen, vänligt och engagerat, har ringt upp mig för att få min inställning bekräftad och motiverad.
Per Westerberg, du kan inte år efter år sitta som en samordnare av din viktiga församling och tolerera en djupt kriminell person som Anti Avsan, en person som hotar Sveriges hela existens som stat, som demokrati, Ta till exempel in honom för ett samtal, så får du höra vad han säger.
Eller gå in på nätet och tryck dig fram till ”Sven Anér”, så får du se att detta nät är sprängfyllt av kritik mot Avsan, han är på nätet etablerad som statsminister Olof Palmes mördare – ett, som sagt, oefterrättligt tillstånd.
Jag är medveten om att det kanske kan sägas att du inte har ansvar för Avsan. Men du har i högsta grad ansvar för riksdagens snygghet och heder, det ansvaret kommer du aldrig ifrån. Rensa ut Anti Harald Avsan! Eller stäm mig för t ex osant intygande! I så fall måste all skumraskdokumentation komma fram i dagen.
Tacksam för ditt svar!
Sven Anér, Karlsrogatan 85 A, 752 39 Uppsala. 018-15 12 79.

3 kommentarer:

 1. Avsan är knappast skyldig till något mord. Det är Tom F. som är gärningsman.

  SvaraRadera
 2. Vem fan är Tom F? Var han polis eller militär och ingick i de högerextrema
  kretsar som märkligt nog hölls om ryggen så att de kunde verka inom
  kuppförsvaret och det hemligare AGAG där man genom att mata dem med propagandan att Palme var landsförrädare fick dem att ta lagen i egna händer
  och eliminera Palme under en kuppförsvarsövning i Stockholm.
  KER

  SvaraRadera
  Svar
  1. Floberg. Han var militär. Mycket skicklig skytt enligt honom själv. Har polisbehörighet. Han var kompis med poliserna. Rasist och hatade Palme. På den tiden var han ägare till klubben där Christer Pettersson befann sig. Han lagade maten där.

   Radera

Läs sidan "Om kommentarer"