JK håller sig tyst

26.7.2012
Förfalskningsärendet i Palmeutredningen inkom i sin definitiva form den 21 juli till JK. Ärendet ankomststämplades med det redan befintliga aktnumret 5090-12-21, samt överlämnades till handläggaren Linda Molin, som dock befinner sig på semester och återkommer i tjänst först den 6 augusti.
”Nu på sommaren görs det ingenting”, säger JKs registrator till mig 25.7.2012. Medan samhället skakas tar JK semester.
Sven Anér

85 kommentarer:

 1. Har precis tagit mig igenom boken "Det dunkelt tänkta" med Erik Åsard som författare.

  Där han underförstått försöker få fram att de som tror på en konspirationsteorier är tokar som inte kan acceptera den trista offentliga
  sanningen.

  De två exemplen som dominerar hans alster är morden på Kennedy och Palme.

  För att bevisa hur tokiga vi är som inte kan acceptera att Christer Pettersson var vår statsministers baneman. Så använder han framför allt Lars Krantz och Sven Anér som slagträn mot oss.

  Med den svartvita retoriken om att man inte tror på pettersson-spåret, så är man automatiskt en anhängare av Krantz och Anérs fullständigt idiotiska teorier och därmed placerar han en offentlig dumstrut på samtliga oss pettersson-tvivlares huvuden.

  Med sådan "vänner" som herrarna Anér och Krantz så behöver man inga ovänner....!!!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Den här kommentaren har tagits bort av skribenten.

   Radera
  2. Hörru din mupp. Det är ju Anérs blogg du skriver på. Vad gör du här om du inte tror på detta?

   Radera
  3. Här är det lågt till tak.

   Du är som klippt och skuren för den här bloggen som framhäver idiotteorier som inte tål att bli motsagda.

   Du får jobbet som chefsideolog i dårarnas paradis.

   Radera
 2. Haha Lars krantz var inget Dumhuvud inte heller är Sven Aner det.
  Lars Krantz gillade nog jävlas lite skulle jag tro.
  Var inte krantz först med att bevisa det här med Lisbeths kappa.
  Bög tror jag inte Palme var men nånstans skriver ju Krantz att han va bisexuell och skulle detta stämma så är det den perfekta hållhaken att lura Palme till platsen vid skandia huset och dessutom få Palme att avstå Livvakterna.Ungefär som man blåste Kungen när han och hans vänner vart skitnödiga pga dessa påstådda bilder och sen ljuger kungens vänner helt hejdlöst fast Jugoslaverna spelat in samtalen.
  Så är det med Palme oxå man bara förnekar hela tiden.
  Desto högre upp i hierakin man kommer desto mer ljug och oärligt folk.

  SvaraRadera
 3. Jag har läst Erik Åsards bok, och även Irvells d:o,och jag kan bara konstatera, att dessa herrar skriver "enögt" skit,som "rumpnissar", i maktens intresse.Det är chockerande,och det är rent uppenbart att de är styrda, till att skriva sådant, för att i sken av sin auktoritet, dupera Svenska Folket.Det visar bara på deras, och sina uppdragsgivares uppfattning, att de tror att det Svenska Folket, kan luras till vad skit som helst.De borde skämmas.

  I mina ögon, har de ingen som helst trovärdighet.Gunnar Wall. Lars Borgnäs,Sven Aner, och bröderna Poitiainen, måste vara chockerade av att behöva läsa sånt enögt,amatörmässigt "Dravel".Om de nu läst dessa böcker,förstås.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Då kan man i konsekvensens namn undra hur Borgnäs, Wall och bröderna Poutiainen reagerar på det fruktansvärda "dravel" som Sven Anér framför...!?!?

   Radera
  2. Rättelse av inlägg dat. 27 juli 00:15.Irvell rättas till Krusell. Ursäkta felet.

   Radera
 4. Svar
  1. Har faktiskt gjort det....åtminstone en av dem....

   Radera
 5. Bra... och svaret blev?

  SvaraRadera
  Svar
  1. Det tror jag att du har goda möjligheter att räkna ut själv....annars får du en liten tankenöt att försöka knäcka mellan OS-sändningarna.....?!

   Radera
 6. Ha Ha...min Vän, och God fortsättning på OS-tittandet.Min fråga var närmast Retorisk.
  Jag visste att du skulle svara undflyende.Ditt svar är uttömmande.
  Och jag respekterar, att du har en annan uppfattning, än den jag har.

  SvaraRadera
 7. Jag är tillbaka,

  Anna Vista.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Bor du i Huddinge din NOLLA?

   Radera
 8. Bäste Sven
  Jag är en kille på 23 år som nyligen avslutat mitt första år på juristprogrammet. Jag har på senare tid blivit extremt intresserad (närmast besatt) av det som i media kom att kallas "polisspåret" angående mordet på Olof Palme. Det hela började med att jag råka se ett uttalande från Leif Gw Persson där han lanserade sin, om än dock outvecklade, teori om ja, en slags polisiär, militär och/eller säkerhetspolisiär sammansvärjning av något slag. Första gången jag hörde GW nämna denna teori måste varit på Efterlyst, därefter vid ett par andra mediala sammanhang. Eftersom jag hyser stor respekt för hans kunskap som polis och professor i kriminologi kom jag att bli väldigt intresserad. Jag har nu läst kappitlen om polisspåret i den senaste granskningskommissionen och jag är halvvägs inne på din bok "Affären Anti Avsan". Jag har massa frågor och jag vill egentligen utveckla mina resonemang och frågeställningar. Jag hitta ingen mailadress här på din blogg så jag väljer att skriva det här som en kommentar. Min grundfråga, bäste Sven, är som följer. Polisen har såvitt min kännedom sträcker sig inte ordnat en konfrontation mellan "de två finska flickorna" och denne högst suspekte Avsan. Min fråga är då. Varför har inte du eller någon av dina journalistkollegor helt enkelt inte bara visat upp ett par bilder på Avsan för "de finska flickorna" eller "anki" närmare bestämmt och inte bara frågat om detta är mannen "Anki" såg vid hörnet av Dekorimaaffären? Möjligen har ni gjort det och möjligen diskuterar du det längre fram i din bok, jag vet inte eftersom jag som sagt bara läst halva. Hur som helst vore jag tacksam för ett svar. Antingen som en kommentar på det här inlägget eller att jag skulle kunna ge dig min mailadress. Tack för ditt goda arbete MvH / Ali

  SvaraRadera
  Svar
  1. Det var Anti Avsan som sköt Palme till döds 28 Feb 86. I dag jobbar Avsan för den usla Fredrik Reienfeldt!!! FR vet om att det var Avsan som döda Palme, men Fredrik bryr sig inte alls....

   Radera
  2. GW har väl inte riktigt sagt som du uttrycker det.

   Hur vet du förresten att flickorna inte fått se bilder på den stackars moderate riksdagsmannen?

   Läs granskningskommissionens rapport och där står det med all önskvärd tydlighet att det inte är honom som de menar. Dessutom har journalisten Lars Borgnäs varit i kontakt med den flickan som säger sig ha känt igen de sk "dekorimamannen" och han säger att det är klarlagt att det inte är Avsan som hon har sett vid mordplatsen strax före skotten.

   Sedan till föregående talare. Hur vet du att inte statsministern bryr sig om detta ärende när han inte vill riskera att åka dit för ministerstyre.

   Många av Era favoritländer på andra sidan "järnridån" gick det säkert till på det viset att statschefen styrde över rättsväsendet, vilket tack och lov inte sker i våra liberala västerländska demokratier.

   Radera
 9. Anonym 1 augsti 10.21
  Du skriver den stackars (M) politikern. varför går ej Avsan ut och talar om vad han gjorde på mordnatten ? Avsan bara håller KÄFT!!! anledningen till det ? om han nu är oskyldig?

  SvaraRadera
  Svar
  1. Det har han väl redan gjort och enligt den här bloggen så har ju t.o.m. hans hustru styrkt hans påståenden.

   Men du blir ju nöjd först när Reinfeldt försöker leka Lukasjenko och håller en sumarisk rättegång för att sedan bura in honom!

   Radera
  2. anonym 11.10
   Ja Avsans fru har gett honom ALBI!!! sen om hon sa sanningen eller inte det vet vi inte!!! Jag kan lova dig att jag ej är kommunist,däremot vill jag att SANNINGEN KOMMER FRAM!!!!vill du det?....

   Radera
  3. Jovisst..jag kan väl inte garantera att något vittnesmål eller lämnat alibi är sant...förutom något som jag möjligtvis har lämnat själv.

   Den sista frågan som du ställer, känns väl som ungefär. Har du slutat att slå din fru!?!?

   Radera
  4. 1 Augusti 12.02
   Det är väl mycket viktigt att SANNINGEN kommer fram, inte bara för Familjenskull utan ochså för Svenska polisen eller hur? Men Palmegruppen dom skiter i vem som döda Palme.... helt sjukt. Hade det här varit ett mord på en vanlig medborgare då hade klippt mördaren efter tag...men nu gav man Mördaren ett försprång så han kom undan!!!En del poliser visste om att OP skulle mördas.

   Radera
  5. Familjens skull..!?!?..jag trodde de var inblandade..!?..Lisbets kappbyte du vet.....säkra bevis ha ha.....

   Hur vet du det där om mord på vanliga medborgare?

   Finns det inte ouppklarade mord på vanliga medborgare? Efterlyst coldcase-grupp t.ex. är det inte ett flertal ouppklarade mord på sk vanliga medborgare...eller hur definierar vanliga medborgare?

   Eller i de fallen finns det kanske ingen make/maka som har bytt någon kappa för det underlättar ju sökandet efter skyldiga....har jag förstått....?!

   Många sakkunniga hävdade om det hade varit en vanlig medborgare så hade Pettersson blivit fälld och mordet hade per definition varit uppklarat. Var det så du tänkte?

   Radera
 10. Man tycker ju att efter alla dessa anklagelser som har riktats mot Anti avsan borde föranleda en ORDENTLIG granskning. Dessa anklagelser är ju inte gripna ur luften!

  SvaraRadera
 11. Nej!
  Det är dom inte, finns 2 vittnen som pekat ut Anti Awsan men som Polisen gör allt för att förneka, så bra bevis fanns aldrig mot krister Pettersson.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Vilka två?

   Kom inte med de "finska flickorna" bara för de har definitivt in pekat ut honom!!

   Radera
  2. Vad vet du om det?

   Radera
  3. Inte enligt hon som kände igen mannen...

   Radera
  4. Det har jag varken läst eller hört talas om. Ingen verkar veta heller om Olle Alsén visade en bild på Anti A för kvinnorna!

   Radera
  5. Hon borde väl vara införstådd i det här laget och i så fall reagerat?!

   Det var tidigt klarlagt att det honom som hon åsyftade.

   Radera
  6. Alltså inte åsyftade, nu blev det rätt...det är de små detaljerna som gör det

   Radera
 12. Jaha så det är därför som det har hållits, ynka 8 förhör med dessa flickor och jag visste inte att man utsätter vittnen husrannsakan, det är helt j..la horribelt gjort av Polisen att göra så med vittnen.
  Polisens agerande från första stund har varit att tysta alla riktiga vittnen.
  Nu har Polisen jävlas och varit otrevliga mot dessa vittnen så idag vill dom nog inte ens uttala sig.
  Kollar man på dom första tv inslagen så säger polisen bla att man inte är säker på att dom upphittade kulorna verkligen är dom som träffade Palme.
  Man ser ju tecknen hela tiden på Polisens inblandning, bara det Holmer sa att kommer sanningen fram vilket han trodde så skulle han ta livet av sig och det faktum att han ljuger var han befann sig på Mordnatten.Ta allt med skandia huset, älskarinnan, Holmers chaufför,Milan Valverius, Ingvar Heimmer det finns hur många oklarheter som helst, Lisbeths kappa, Palmes Patientkort.
  Men vi skyller allt på krille så får det bli.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Har man kollat upp vad Avsan gjorde 28 feb 86?

   Radera
 13. Finns ett förhör med Awsan men hemlig stämplat såklart, underbart med demokrati.
  Hans Alibi är hans hustru som i normala mordfall icke är Accpterat men PalmeMordet är ju ingenting normalt det är ju därför allt hemligstämplas, Tiga är Guld, prata är Silver.
  Hallelulia för Svensk Demokrati.

  SvaraRadera
 14. Högre Makter försvarar Awsan med järnhand, och varför gör man det då joo för skulle Awsan börja prata rycker troligen folk högt upp i Hierakin, kanske såna som varit med och planlagt Mordet Awsan och Basebollligan är bara Höger Händer från någon med verklig makt högre upp i Hierakin.
  Det är i alla fall vad jag tror.
  Sen får amn inte glömma att vi har en Höger regering idag för att använda Carl Bildt uttryck så är ju vi socialistslynglar.
  Sossarna törs inte gräva i det heller dom vet vad som kan hända,Ingvar Karlsson har man ju tystat och Kjell Olof feldt likaså.

  SvaraRadera
 15. Pengar är Makt.

  Det sägs ju att mord som organiseras av regeringar och dylikt där man värvar en mördare så är det väldigt vanligt att man sedan dödar mördaren själv, jag säger inte att det alltid är så men det är tydligen inget ovanligt.
  När jag läste lite om sånt här så började jag genast tänka på Victor Gunnarsson.
  Krister Pettersson vart ihjälslagen av Polisen men det tror jag enbart var att dom var trötta på han och han hade gjort Polisen till åtlöje när dom inte kunde sätta fast Krille och det kunde dom ju inte för han är helt oskyldig.
  Jag litar inte ett dugg på Svensk Polis och Svensk rättsväsende efter Palme, estonia, ubåtsskandalerna, och det här med att Polisen sålde Vapen sen tystas vapenhandeln ner av justitiedepartementet.
  Usch fyfan man blir fan rädd, glöm att det finns rättvisa i Sverige.
  Se bara på Assange man frösöker få dit honom enbart för få honom utvisad till USA, så är det.
  Men jag är besviken på Assange gick på Världens äldsta lockbete, kvinnor och sex.

  SvaraRadera
 16. Anti Avsan är PALMES mördare, men på TOPP så håller alla truten!!!! helt perverst är det. Denna Avsan som var en STOR PALME hatare tillsammans med sina kollegor i BASEBOLLIGAN!!! PLITS, THELL, Östling,o många till...En stor skam är det att AVsan jobbar i ROSENBAD!!!

  SvaraRadera
 17. Anti Avsans fru gav honom albi det ska inte räcka men i Palme mordet så gör det...Hon LJUGER KLOCKRENT, Avsan var på SVEAVÄGEN på natten

  SvaraRadera
 18. Vadå Besviken på Assange?
  Han har väl som vilken människa som helst, rätt till sina sexuella relationer, som vilken annan människa som helst i denna världen.
  Att det sedan finns Högre Makter, som vill komma åt honom,och för att knäcka honom,och använder några mutade, "Nyttiga idioter" i detta syfte,visar ju bara vilken makt dessa har,som gör något sådant.

  Att sedan Svenskt Rättsväsende spelar med i detta Spel, som en "kuvad medlöpare",visar bara, återigen, att Sverige, som Rättsstat, är en Kuvad Liten "Skit"som inte har den integritet, som fordras, för att betecknas som ett demokratiskt samhälle.Etc,etc......Och har inte förmågan att kunna försvara sina Medborgare,när rättsövergrepp sker, mot den enskilda människan.
  Det är minst sagt skrämmande...att.. att.. att..osv.och samma mönster utspeglas i det där Palmemordet.Har vi blivit försatta i en förtryckande Diktatur?
  Varför reser sig inte det Svenska Folket, och sätter ner foten,och kräver sanningen?

  SvaraRadera
 19. jag håller med hur får dettta fortsätta med PalmeMordet det är ju helt sjukt.
  jag tror det kan ha varit uppgjort från början med bla Anti Awsan ställer ni upp på detta så ordnar vi med fina jobb åt er, hans klättring som domare och vidare upp i regering tyder bara på att dom vet exakt hur PalmeMordet har gått till.För att inte Anti Awsan ska snacka något så har han fått dom jobben han ahr velat och glider numera fram på en räkmacka i livet.
  resten i baseboll ligan kanske inte var kapabla till så många andra jobb än som polis.
  Polisen som dödade Osmo Wallo sägs ju vara en gammal Baseboll Polis.

  SvaraRadera
 20. Hörde just på radio hur Ukraina faller ihop som rättsstat.

  Här vet personer att Avsan mördade Palme utan att prestera ett en bevis!

  Denna blogg rättsrötans avgrund och ett Zimbabwe och Ukraina i miniatyr. Här kan nog Robert Mugabe och Janukovic hämta mycket inspitation!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Denna blogg, Rättsrötans avgrund, som du skriver,återspeglar bara vanliga människors rättmätiga funderingar över de hundratals oklarheter, som förekommer i detta mord,och som folk vill ha svar på.Du som vet allt. Svara då,så vi kan få slut på detta Mordärende.

   Radera
 21. Ingen som säger rakt ut att Awsan är mördaren och har så sagts härinne är det för folk vill få han och prata.
  Polisens hjälp är ju inte att räkna med då dom är insyltade eller hur ska ni förklara patientkortet ni som vägrar inse sanningen.
  Förresten stämmer det att Robert Aschberg har en bror som är läkare på Sabbatsberg?

  SvaraRadera
 22. Anti Avsan mördade Palme 28 feb 86 fattar ni inte det här på BLOGGEN?!!

  SvaraRadera
 23. Hans Holmer, Ölvebro, Reienfeldt vet ochså o att det var Avsan som är MÖRDAREN till mordet

  SvaraRadera
 24. Anonym 7 augusti 2012 08:30, står fortfarande fast vid ditt påstående om vad folk säger rakt och inte rakt ut!?

  Han och hans fru har ju enligt denna blogg förhörts av polisen. Du kan man väl misstänka att de pratade?

  SvaraRadera
  Svar
  1. Anonym 7 augsti 10.05. Avsan fru LJUGER,Avsan var ej hemma det vet hela SVERIGE. Alla vet var han var....

   Radera
  2. Det är en stor JÄTTESKANDAL att Statsminster Fredrik låter Avsan jobba för honom...när Avsan ska sitta inne istället. Hur kan Fredrik skydda!!! en mördare helt onormalt eller hur?

   Radera
  3. Fredrik förespråkar ju arbetslinjen!

   Snarare är det inget som stödjer att han var på Sveavägen utan en insinuation om att någon flicka skulle ha känt igen honom. Bara för att Olle Ahlsén hade sjabblat till det.

   Ni haverister på denna blogg som förordar att Sverige ska bli ett nytt Vitryssland, betackar jag mig för.

   Radera
  4. Anonym 11.50 Påstår du att 2 tjejerna ljuger? varför ska dom göra det för i en sån alvarlig sak som ett mord är? Avsan är skyldig men han behöver inte vara rädda att torska!! det ser Säpo, palmegruppen, Fredrik till att han ej gör...

   Radera
  5. Du glömde Fru Ask med!!

   Radera
 25. Flicka och flicka lilla Gubbe det var 2 kvinnor som kände igen Awsan från ett Gym, är det bara slumpen menar du att han var polis oxå är det slumpen att han ingick i baseboll ligan oxå.
  är det bara en slump att polisen är väldigt otrevlig mot dessa kvinnor och skrämmer dom är det en slump att det görs 8 förhör med dessa kvinnor är det en slump att man gör en husrannsakning hos ett vittne.

  SvaraRadera
 26. Anonym 11.50 Du som vet allt!! vem döda Palme enligt dig då? Du skyddar!!!! ju Avsan du med är du polare med PALMEMÖRDAREN?!!

  SvaraRadera
 27. Inte så konstigt regeringen har hjälpt Anti Awsan dom hjälpte även hans Holmer med nytt topp jobb, alla som är misstänkta inom Polisen har tydligen fått nya jobb och det är väl inte nån inom baseboll ligan som inte har jobb.
  Hans Holmer ville nog egentligen säga sanningen, jag skulle vilja läsa alla hans böcker för att se om det finns nåt kryptiskt meddelande där kanske eller har han skrivit något som han har gömt kanske där han bodde sista tiden i livet.
  http://mobil.aftonbladet.se/nyheter/article10311062.ab?dxwIndex=3

  SvaraRadera
 28. Bästa haverister:

  Jag vet inte allt. En sak vet jag, att det inte var Avsan som flickan kände igen i alla fall. När Lars Borgnäs som har talat med flickan, så säger han att det inte är Avsan som åsyftas.

  Det är väl fritt fram för att ta kontakt med herr Borgnäs och diskera det med honom eller är ni rädda för att er bluff blir synad.

  Att Olle Ahlsén snurrar till är väl inte det vi bygger rättssäkerheten på.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Vem döda Palme då ?

   Radera
  2. Kan du presentera källa på Borgnäs förnekande. Låter som ett rykte.

   Radera
  3. Har själv personligen talat med Lars Borgnäs i detta ärende.

   Det är väl fritt fram för dig själv att ta kontakt med honom om du tvivlar på min utsaga.

   Radera
 29. Anti Awsan är utpekad något annat är bara Bullshit.
  Kolla på det här reportaget det sysn klart och tydligt att polisen ljuger ölvebro och nån anna Nisse.
  Anti Awsans förhör är oxå hemligstämplat förklara det den som kan han ahr inte helelr gihttp://www.youtube.com/watch?v=FzM8wfI6bW4&lr=1ltgt Alibi.
  Anti Awsan är oxå medlem i den här pistolskytteförening

  SvaraRadera
 30. Anti Awsan är utpekad att vara vid dekorima, man ska nog skilja på det mot att hävda han är mördaren.
  Han är utepkad att vara på platsen men om han är mördaren är en helt annan fråga.

  SvaraRadera
 31. Fråga den här kvinnan i filmen att awsan var vid dekorima tror ni hon skulle ljuga i TV???
  Vem är mest trovärdig kvinnan i filmen eller herr Borgnäs.
  Kan Borgnäs alltså veta vad kvinna har sett?
  Har Borgnäs en kristallkula hemma kanske

  http://www.youtube.com/watch?v=FzM8wfI6bW4&lr=1

  SvaraRadera
 32. Enligt samtal med Lars Borgnäs har kvinnan lämnat uppgifter om denna man som definitivt pekar bort från Avsan.

  Vi får hoppas att både kvinnan och Borgnäs är trovärdiga. Personligen upplever jag Borgnäs som trovärdig. Kvinnan vet jag varken vem hon är eller ens har träffat.

  Dessutom stämmer inte dekorimamannens signalement med mördarens.

  Ni kan väl själva ta kontakt med Borgnäs och då kan ni väl även passa på att fråga honom om han har en kristallkula hemma.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Och vad har du för uppfattning av mördarens utseende, mer än att han var klädd i en mörk rock,ingen har kunnat beskriva mördarens utseende,inte ens Lisbet Palme, eftersom hon relaterade till en man som stod c:a 5-7 meter från henne.
   Är du hjärntvättad av den publicerade Fantombilden,eller? Denna Fantombild är utredd som ett Falsarium, vid det här laget,och har inte ett smack med den verkliga mördarens utseende.

   Radera
  2. Jag tror han ser ut som de sa i de första förhören i anslutning till mordkvällen.

   Det var väl 8-10 m fru Palme sa i de första förhören?

   Radera
 33. Kvinnorna alltså 2 stycken har pekat ut Anti Awsan, det kommer du aldrig ifrån sen får väl var och en tro vad dom vill men det är faktum.
  Du kommer inte heller ifrån att Palmes Patientkort är förfalskat av rikskriminalPolisen.
  Kolla på filmen ni som inte tror att kvinnorna har pekat ut Anti Awsan ni kan säkert avgöra själva

  SvaraRadera
 34. Lisbeth hon är inte trovärdig för 5 öre henne kan man inte ta med förräns hon förklarar sig angående kappan och det här som Ingvar heimer har beskrivit att Måretens och Palmes beskrivning av Mordnatten stämmer inte.
  Så jag är ledsen Lisbeth är inte trovärdig men hon kan bli det om hon väljer att kommentera bla det här med kappan.

  SvaraRadera
 35. polisen förhör inte dom vittnena som är dom starkaste.
  Nästan alla vittnen från dokument från 1986 säger att mördaren la sin hand om Palmes nacke.
  Alltså är det inte någon ensam galning som Polisen har gått ut med, faktum är att jag tror det är någon som Palme känner mycket väl och det stämmer med vad Ingvar heimer har sagt att det är ett möte som äger rum.
  Jag får inte ihop det att nån Polis skulle lägga sin arm om Palme men jag vet inte om han kanske hade någon nära kontakt med någon livvkat typ elelr vanlig Polis.
  Palme känner i alla fall sin mördare.

  SvaraRadera
 36. Hälsningar från Anita Svan

  SvaraRadera
 37. OLLE ALSÉN på DN ringer och berättar att inte bara LISBET PALME utan också ANNA LINDH var på Stockholms Stadsteater dagen efter MORDET PÅ OLOF PALME och såg SUZANNE OSTENs uppsättning av DANTON med TORSTEN WAHLUND i huvudrollen.

  Lisbeth går på Teater dagen efter Mordet.
  Oj så trovärdig Lisbeth är och så hon verkar ha sörjt palme, stackars Lisbeth.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Mytomanin känner inga gränser.....!?

   Radera
  2. Var Olle Ahlsen med i virrpannorna på vakna.se också?

   Radera
 38. Hälsar tbx till Svanen, Heil.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Hälsar tbx till svanen, Heil. Vad är detta? Utveckla!

   Radera
 39. En hälsning tbx till Anita Svan, därav svanen.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Du är inte seriös.Morsning och Goodbye.

   Radera
 40. Precis som Anita Svan skulle va seriös du är för rolig.

  SvaraRadera
 41. Fredrik Reienfeldt är lika skyldig som Säpo,Palmegruppen ,Åklagarmyndigheten,FR vet om att det var Avsan som döda Palme....Alla håller Avsan bakom ryggen!!!Tydligen så lönar det sig att mörda Palme,

  SvaraRadera
 42. Många i regeringen skulle bytas ut i stort sett hela regeringen man har haft sina föräldrar där bla och det går i arv att sitta i regeringen.
  Helt sjukt att vi inte har riktiga Personval som det borde vara i en riktig demokrati och statliga jobb borde gå ut på ANnons precis som det gör i Norge.
  Men det komemr aldrig hända i Sverige att vi blir en riktig demokrati leler bara får in nytt folk i regeringen för vilka ska då skydda allt skumt blivande och tidigare regeringar har haft för sig bla PalmeMordet, Estonia, Ubåtsskandalerna.
  Man gör allt för att tysta och med det sagt så vill dom välja själva vilka som får komma med i regeringen, komemr det in nån olämplig som stöder demokrati och yttrandefrihet så kan det ju läcka ut saker om bla PalmeMordet om denne skulle se något som denne inte borde.

  SvaraRadera
 43. Basebolligan var riktiga Högerextriminster o patrioska. Dom brukade spela Tysk marsh musik i sina piketbussar.... När Leif Thell o Tomas Plitz tog in en A-Lagare Rolf Machnow på förhör. När sedan förhörsrummet öppna igen hade Machnow brusten MJÄLTE!!! skallfraktuerer!!!!brutna revben!!!Thell o Plitz sa att Machnow hade ramlat o slagit på ett BORD!!! Dom gick fria!!! Machnow var inget värd i THELL O PLITZ ÖGON....

  SvaraRadera
 44. Om man nu är inne på att allt var så förberett på denna blogg. Vilka personer fick då först reda på om Palme var alert på själva morddagen? Han kunde lika gärna ha känt sig krasslig på morgonen för att senare inte kunna gå ut på kvällen. Då hade förberedelser under hela den dagen gått till spillo.

  Samtidigt är det är väldigt långsökt att någon närstående skulle vilja svika Palme på det sättet. Det talar istället för att det fanns avlyssning. Dessutom ska man komma ihåg att vilket utomstående gäng som helst kunde ha stått och pratat en bit in vid korsningen sveavägen tunnelgatan just när paret Palme tänkt gå förbi. I så fall hade det blivit svårt att utföra en komplott. Det talar istället för att det var en ensam galning som det handlade om

  SvaraRadera
  Svar
  1. Inte om man grep tillfället i flykten?

   Radera
  2. Ja eller hvis Palme til exempel havde taget en taxi hjem fra biografen - så havde man måttet afblæse hele det maskineri man havde sat i gang med udstationerede walkie-talkie-mænd op og ned ad Sveavägen etc. - ja alle de mennesker som nogle mener er involveret.

   Ingen vidste, hvordan Palme ville tage sig hjem efter biografen - og når man ikke kan forklare det; ja så opfinder man et mødescenario.

   Radera

Läs sidan "Om kommentarer"