Skrev du ”HEIL”-mailet, Anti Avsan?

3.7.2012. Öppet brev till riksdagsledamoten (m) Anti Avsan. F k: RÅ och RPS.
Anti Avsan – Du erinrar dig säkert det mail där du (?) använder ett mycket grovt språk. Du tilltalar med ”HEIL!” och använder ”SATAN” som ingående i ett avsändaralias.
Nu blir min synpunkt den här:
I vanliga fall, då en offentlig person utpekas för brott, i ditt fall för mord på en statsminister, brukar den utpekade reagera, agera. Men du har inte reagerat mot min bok ”Affären Anti Avsan”, gentemot mig som författare, och du har uppenbarligen heller inte reagerat mot det aktuella ”HEIL”-mailet, vilket du bort göra om du velat anföra att det är annan person som skrivit och falskeligen sänt mailet i ditt namn och till synes från din dator.
Jag konstaterar då att eftersom du inte agerat mot detta mail så har du inte hävdat att någon annan skrivit mailet, varför du måste anses ha erkänt att du är författare och avsändare.
Jag önskar nu din förklaring. Jag frågar dig om du avser att anklaga mig för förtal. En rättslig process skulle enligt min mening rensa luften på ett sätt som egentligen varit erforderligt allt sedan mordet på öppen gata på statsminister Olof Palme.
Jag önskar ditt svar!
Sven Anér, Öster Edinge 271, 740 10 Almunge. 018-15 12 79.


86 kommentarer:

 1. Sven, det är bara att jobba vidare ... till minst 100! Jag tror vi löser Estoniaskandalen innan dess och att du är där och rapporterar.

  Anders

  SvaraRadera
 2. På www.youtube.com kan I under "SVT Aktuellt - 10 år efter Olof Palmes död (1996)" se et interview med de to ambulance-førere, som ifølge/enligt Sven Anér skulle være medsammensvorne i mordet på Olof Palme.

  SvaraRadera
 3. Sjukvårdspers. ,som blivit arg nu på förtalets folk4 juli 2012 kl. 19:47

  Hahaha ! Tror ni verkligen det ? Varför har de i så fall varit i viktig tjänst så många år sedan dess ? FÖRTAL ! Vem som än förtalar. En av Amb.männen är i alla fall oskyldig. Det ser man ju. Utseendet kan man utröna mycket av.... Sluta förtala och insinuera och sluta skriva att folk är sinnessjuka,när ni ALDRIG ens träffat dem. Nu har jag definitivt tröttnat.

  SvaraRadera
 4. Ja, jeg tror IKKE på teorien om, at ambulance-førerne er involveret/indblandet i mordet. Jeg synes, at de virker/verkar ganske troværdige og hæderlige. Men jeg undlod/underlät at skrive min egen mening, så at folk kunne drage deres egne konklusioner/slutsatser.

  SvaraRadera
 5. "HEIL!" och "SATAN" låter väl som en svensk översättning av de estniskspråkiga kamp- och
  soldatsånger som EVALD HALLISK och grabbarna tyckte om att sjunga i goda vännners lag?
  Vad säger Anti och Kenamets?

  SvaraRadera
 6. Är det någon Frimurare inbland i mordet ,så det beror på det ? Verkar som om,när människor komer med känsliga frågor, då blir det så hörbart tyst....

  SvaraRadera
 7. Ambulansförarkonspirationen är ett ytterligare bevis på att det finns folk som ser spöken mitt på ljusa dagen.....

  SvaraRadera
 8. Sven Anér bor i en fantasivärld.

  SvaraRadera
 9. Har man rent mjöl i påsen och blir anklagad för vara inblandad i Palme Mordet, då hade nog jag blivit j...ligt förbannad och anmält Sven Aner för förtal, nåt annat hade inte funnits på kartan.
  Ingenting blir utrett ordentligt och det blir det inte för sanningen ska inte komam fram.
  Det är inte många av sveriges befolkning som tror krille är inblandad och det finns ju bra mycket mera bevis mot vissa andra personer att dom har befunnit sig på platsen men detta utredds inte haha.
  Himla fult försöka sätta dit krille.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Vem skulle ha något att vinna på att anmäla herr Anér. Hans dravel skulle bara få mer publicitet och folk skulle säga "ingen rök utan eld".

   Radera
  2. Jag skulle nog ignorera token....!

   Radera
 10. Vilken normal/vettig människa skulle acceptera att bli utpekad som Olof Palmes mördare utan att protestera, det är inte normalt anser jag.

  SvaraRadera
 11. Vilken normal/vettig människa skulle acceptera att bli utpekad som statsminister mördare utan att protestera för 5öre, det är inte normalt anser jag.

  SvaraRadera
 12. kan det va så att man skyddar nån eller något och kanske har blivit tillsagd att inte ta fighten mot Sven Aner?
  För allt som handlar om Palme Mordet skall ju tystas ner.
  Det är väl därför Palme gruppen finns kvar så dom kan tysta allting, inte utredda som folk verkar tro.

  SvaraRadera
 13. är det inte så att Sven Aner och jag mfl blir kallade idioter som försöker få reda på sanningen, för Palme hatet lever fortfarande kvar och många tycker fortfarande Palme var en arrogant jävel som förtjänade det han vart utsatt för, därför gillar man inte såna som Sven Aner som rotar i allting hela tiden, folk vet att det inte var krille och att det är nåt skumt med mordet men man vill ändå bara skita i allting för man tyckte ju som sagt Palme förtjänade sitt öde.

  SvaraRadera
 14. Hur oskyldiga de utpekade än är, så vore det väl lika intelligent att stämma Sven Anér som att försöka släcka bränder med bensin.....

  SvaraRadera
 15. Varför ställer inte Avsan upp för en interju o tala om vad han gjorde den 28 feb 86? om Avsan vore oskyldig så skulle han ju stämma Herr Aner. men Avsan är kusligt tyst!!!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Han har redogjort det för polisen i förhör.

   Ska han framträda i svt varje kväll på bästa sändningstid för att du ska bli nöjd..?!

   Radera
 16. Till Anonym 16:30

  Nej, men att läsa förhöret vore onekligen intressant. Kan inte du begära ut det från PU?!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Läs granskningskommissionens rapport...men den den ger du väl inte fem öre för...så det är väl bästa sändningstid i TV som gäller.....?!

   Radera
  2. Anonym 10 juli 17.19

   Kan man få ut den rapporten? Vet att vissa förhör med Avsan är hemligstämplade...o varför är dom det om Avsan är oskyldig?

   Radera
  3. Jag fick fram den via någon sökmotor.

   Kan finnas många orsaker till det, men det finns tillräckligt med offentligt material som visar att det inte är han som den finska flickan pekar ut.

   Radera
  4. Anonym 11 juli 11.33
   jag ska höra av mig till Palme gruppen om man kan få ut förhör med Anti Avsan, men det blir väl tvär NEJ!!! Dom säger vi släpper inget förhör med Avsan för landetssäkerhet....pinsamt av polisen.

   Radera
  5. Det har du nog rätt i och hur pinsamt det är vågar jag inte uttala mig om.

   En sak som verkar vara klar är det inte var Avsan som den finska flickan kände igen och den personen som hon såg inte heller är mördaren, eftersom inte signalementet stämde med mördarens.

   Radera
  6. Palme mordet, Palme hatet, Palme gruppen och tvär nej! Varför dessa infantila särskrivningar?

   Sven Aner är en respekterad och bildad journalist med yrkesheder. Om man nödvändigtvis ska kommentera hans artiklar tycker jag att man,för att visa respekt, bör ha åtminstone basala kunskaper i svenska språket.

   Mvh

   Radera
 17. Ifølge granskningskommisionens rapport har de 2 finske kvinder aldrig ønsket at stille op til en rekonstruktion på mordpladsen eller at deltage i en vidneskonfrontation med mistænkte - jeg undrer mig derfor over, hvorfor deres vidnesmål tillægges så stor værdi.

  Sporet Anti Avsan stammer udelukkende fra journalisten Olle Alsén. Jeg synes, at det er lidt farligt at dømme en mand på så spinkelt et grundlag.

  SvaraRadera
 18. Man ska inte glömma att Herr Awsan inte har ett giltigt Alibi för Mordkvällen.
  Finns många fler i Polis kretsarna som inte har det heller, konstigt va.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Antingen har han väl alibi eller så har han inte det!?

   Radera
 19. Anonym 14 juli 02.54
  Sant Avsan har inget ALBI för mordnatten, Avsans fru gav honom ett FALSKT ALBI!!! Det var Avsan som döda OLOF PALME det vet hela Poliskår om men ingen bryr sig.....!!!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Förstår inte varför ett alibi från sin hustru per automatik är falskt!?

   Radera
 20. Har Leif Thell o Tomas Plitz med mera albi för mordnatten?

  SvaraRadera
 21. Anonym 14 juli 11.40
  Frugan gör allt för att skydda mannen... eller hur?

  SvaraRadera
 22. Jeg kan nævne andre (ikke poliser), som ikke havde alibi for mordaftenen.....gør det dem til mordere? Måske!

  SvaraRadera
 23. kl 22:10 i kväll på sjuan går "sista kontraktet"!

  SvaraRadera
 24. Finns gärningsmannen i utredningen?
  Jag tror det.
  Vad tror ni?

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ihvertfald bør man fokusere bredere, end kun at fokusere udelukkende på personen Anti Avsan. Selvom der måske også kunne være ting i forhold til denne, som kunne være godt at få afklaret.

   Radera
 25. Han finns där. Om man bara kunde koppla honom till dom internationella intressenterna av mordet. Glöm inte vad Gene Chip Tatum om Iran Contrasaffären, glöm inte att frimurarlogen P2 röjde ur vägen en påve 1978. Det är viktigt att se helhetsbilden och anpassa den till själva avrättningen.

  SvaraRadera
 26. jag tror viktor gunnarsson på något sätt var inblandad i mordet. Skumt att en misstänkt statsministermördare så lätt får uppehållstillstånd i USA skumt att han mördas i USA strax efter att ha skrytit om att han mördat Palme.
  Det där nedskjutna planet som spionerade på Ryssland som vart nedskjutet, förnekade inte svensk regering länge att det spionerade och det var ju även en amerikan med på planet.
  Så vi vet ju redan att vår regering tystar saker och ting precis lika som man gör med Palme Mordet.Palme grupen finns enbart för tysta allt.jag är helt övertygad om att det är massor som vet hur Mordet gick till, för det är så långt ifrån en ensam galning man kan komma.
  Folk säger är det flera som vet nåt så skulle det komma fram haha jag tror inte det.
  Vem skulle våga säga nåt med risk för att mördas och yppar du nåt så kommer folk säga du är dum i huvet osv som man gör med Sven Aner och sånt får till följd man inte får jobb osv osv.frågan är bara vad den här Håkan Ingwald som vart kidnappad vet om Mordet, kan ju ha varit så att han fått nån sjukdom som gjort att han börjat prata lite för mycket, men det har oxå blivit ned tystat.

  SvaraRadera
 27. Christer Pettersson kanske visste om något,hade fått någon slags förkunskap, eller också var han i närheten just då, men troligen var han inte själv inblandad.... HUR ska vi kunna gissa vem det var, när vi var miltals därifrån ? Tycker den stupida frågan : "Vem tror Du att det var ?",som hängt med oss alla sedan dess,ska utgå. Istället ska en seriös adekvat Utredning tillsättas, som man brukar normalt. Spel för gallerierna är vi trötta på, det flesta av oss.

  SvaraRadera
 28. Gärningsman Tom Floberg. Källa är han själv.

  SvaraRadera
 29. Ja hur kan det få finnas kvar så många frågetecken efter så många år med denna Palmegrupp, om man nu ville ha reda på sanningen.
  Lisbeths kappa är ett frågetecken, hur hon färdades är ett frågetecken.
  Lisbeths och Mårtens beskrivning vad dom gjorde under Mordnatten är ett frågetecken.
  Ingvar heimler redogör för varför deras berättelse inte stämmer strax därefter mördas Ingvar, hans död är oxå ett stort frågetecken som knappt utredds.
  Vad Hans Holmer gjorde under Mordnatten är oxå ett stort frågetecken för enligt hans Chaufför så körde han förbi Mordplatsen med Hans Holmer i Bilen, chaufförens död är oxå ett frågetecken.
  Carl ALgernons död är oxå ett fråegetecken.
  Bofors VD med fru dör oxå i en mystisk olycka som tystas ner och det här är oxå ett stort fråfetecken.
  Det finns bara frågetecken kring allt som rör PalmeMordet.
  Ganska skrattretande att det skulle vara en ensam galning som krister pettersson.
  33åringen Victor Gunnarsson dör oxå en mystisk död, där det verkar som en oskyldig sitter fängslad.
  Varför dör alla eller tystas ner som vet nåt om PalmeMordet?
  Varför tystades Håkan Ingwald ner?
  Vad vet Håkan Ingwald egentligen?
  Håkan Ingwald är det senaste kring PalmeMordet och det bevisar bara hur giftigt mordet fortfarande är.

  SvaraRadera
 30. Håkan karl axel Ingerwald
  Vad vet han om PalmeMordet?
  Varför tystas allt ner kring Håkan?
  Han har tydligen varit nån form av jägare i det militära på 70talet.
  http://www.snatta.nu/showthread.php/197799-H%C3%A5kan-Ingerwald-58-fejkade-sin-egen-kidnappning-Palmemordet

  SvaraRadera
 31. Vad visste Winberg (bofors vd) om Palme Mordet?
  Det sägs att Winberg tänkte avslöja allt om Bofors vapenaffärer och det han visste om Palme.
  Jag tror inte man vågade ha Winberg i en Rättegång så vips så råkade han ut för en olycka.
  Eller vad tror ni andra?
  http://blogg.aftonbladet.se/2157/2006/11/156111

  SvaraRadera
 32. Tom Floberg sagt det själv??
  Har du hört det från honom?,
  svårt att tro det. Tror ej han
  finns med i GK:s sidor.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Har har väl gått in under radarn!?

   Då är väl han den 131:a personen som erkänt mordet!?

   Radera
 33. Blir så trött när media idag jämför den utredningen med den Polismannen som vart skjuten för 20års keif Widegren och säger den utreningen är nästintill lika stor som Palme Utredningen.
  Den största skillnaden är ju att med Polismannen så finsn inget att gå på alltså inga frågetecken.Medans palme mordet har Lisbeth och hennes kappa och att hon kelv ini en ambulans med anländer i en Polisbil med annan kappa, vi har det här med hans Holmers chaufför och en rad andra konstiga omständigheter som man vägrar utredda.
  Jag tror man fick reda på hur PalmeMordet gått till när Viktor Gunnarsson häktades.Man insåg att man inte kunde släppa sanningen om det för det hade skakat sverige i derss grundvalar som Hans Holmer sa, efter detta börjar man sedan jobab hårt för att få dit Krister Pettersson för folk ska sluta bry sig om mordet.
  Jag tror en stor stark utländsk undersättelse tjänst ligger bakom palmemordet och detta vågar inte Sverige utredda.Viktor Gunnarsson släpps och allt kring PalmeMordet skall tystas ner.
  Därav Palmegruppen och dess dåliga utrednings arbete.

  SvaraRadera
 34. Vad var motivet att döda Palme.palme hade många fiender men den utlösande faktorn var hans planerade resa till Moskva en dryg månad efter mordet.palme hade en ide om att Norden skulle bli fri från kärnvapen och det hotade försvarsalliansen natos så kalalde norra flank.Genom denna föreslagna förändring av maktbalansen hade Palme blivit ett akut hot även för höga svenska militärer.Sverige utgjorde geografiskt halva fronten mellan Nato och warzawapkten.Fanns det fler aspekter av Palmes Moskvaresa som var ett hot? ja att nato skulle nekas att använda och öva med kärnvapenubåtar på svenska ubåtsbaser iÖstersjön och att norge och Danmark kanske skulle kunna frestas att lämna om NFZ (kärnvapenfriazon) genomfördes vilket var ett kraftigt hot mot den strategi som planerades vid ett kärnvapenkrig mot SovjetUnionen.Sverige genomförde mycket viktigsignalspaning åt utländska militärer som om de försvann skulle vara ett verkligt hot mot Nato.
  Fanns det fler motiv? ja på den militära sidan hade Palme bla gjort ett avtal med Indien om försäljning av kanoner där det som ett villkor ingick att indien skulle få svenskt vapenuran yill ca 10 atombomber, vilket upprörde Nato.pengarna från vapenaffären skulle palme delvis använda för att stödja(det vid den tiden kommunistiska) ANC som förde väpnad kamp motapartheidregimen i sydafrika och detta gav en ytterligare mäktig fiende.

  SvaraRadera
 35. 1985-86 var en orolig tid. Men jag tror inte man heller ska glömma att Gorbatjov också var kontroversiell i sitt hemland till en början när han införde begrepp som Glasnost och Perestrojka. Sovjet befann sig i en djup kris efter Antropov och det fanns en splittring om vad som behövde göras för landet. Till slut motades han bort men då var det redan försent att rädda sovjet. Palmes död kan mycket väl ha inneburit en försening av sovjets öppnande mot väst.

  SvaraRadera
 36. ja 1985-86 var en orolig tidf jag det är därför vi inte går på det här med krister pettersson.
  Ingvar Heimler hade dessutom rätt om man läser det Ulf Lingärde hittat på SSi.
  Man lurade palme att komma till skandia huset utan livvakter för att man skulle få Palme att tro att han skulle få tillgång till hemliga dokument.Ingvar heimler hade alltså rätt om Mötesscenariot, och Ingar blir således mördad, han hittas med skador på bakhuvet precis lika som Krister Pettersson.
  Plames telefon var avslyssnad det var bara få honom till platsen som man lurade honom och väldigt många personer var inblandat i detta även utländsk underrättelsetjänt.
  Sägs även att Stora kapital starka svenskar bidrog till mordet då Palme hade gjort att ekonomin hade försvagats om han hade fått fortsatt.
  Är det nån idag som fortfarande tror det är Kirster Pettersson så tillåt mig att garva.

  SvaraRadera
 37. (Om den teori är sanna ) Varför just denna plats ? Var den "preparerad" med tekniska prylar av något slag ? Lisbeth Palme fick Olof att gå över gatan , ÄR hon iblandad ? Hade det varit ett vanligt par,hade misstankar direkt riktats mot kvinnan. Eller hur ?

  SvaraRadera
 38. Skandia huset hade ju tydligen en massa gångar under huset, det fanns nån underrättelse verksamhet i huset.
  Jag är inte helt säker på om Lisbeth verkligen var inblandad,hon steg väl ini ambulansen och om ambulansen sedan blir stoppad av en Polisbil så gör väl bara Lisbeth vad hon blir tillsagd, dom kanske sa att dom ville ha hennes kappa.
  Var det ett möte som ägde rum som både Ingvar Heimler påstår och Ulf Lingärde så spelar det ju ingen roll hur många skyltfönster Lisbeth ville kolla i dom skulle ju ändå träffa en person som det var avtalat.Kunde dom lura Palme så kunde dom säkert lura Lisbeth oxå.

  SvaraRadera
 39. Kanske hade någon polisiär verksamhet möten i Skandiahuset sedan år tillbaka. Ja, allt ska väl av dem då inte torgföras till oss. Men folk har tyckt att det varit en "mystisk" trafik där i området åren före.

  SvaraRadera
 40. Vad som förevarit i detta Skandiahus,flera år tillbaka i tiden,är ju så klart intressant, men det högst INTRESSANTA, är vad som förekom i detta hus vid TIDPUNKTEN,c:a kl.9.00-24.00,1986-02-28, då Olof Palme mördades.Men det är ju hemligstämplat.

  För övrigt tycker jag, att det är befriande att denne C.G Östling är död,då han obstinat, och maktfullkomlig,med myndighets stöd, gick ut och skrev detta Vykort,..Svinet på den andra sidan, förfäras ännu över "Fantombilden"etc. etc.

  Han är fullt införstådd med vem denna person är, och jag vet vem han åsyftar.

  Det Svinet,för att nu nämna hans egna ord, kan jag inte annat än kalla C.G.Ö,..Och han är därmed klart involverad i detta mord.
  Detta Mord är djupt förankrat i den Svenska Statsapparaten,och sådana som Sven Aner,m.fl. som lagt sin själ i att försoka komma fram till sanningen,ignoreras fullständigt,eftersom sanningen om detta mord är Politiskt.Och en inhemsk "Uppgörelse".

  Vanligt folk,som jag och alla andra,
  förfäras över detta,vad som pågår, och hur vi blivit lurade, och vi skall skarpt reagera, och kräva att alla korten läggs på "bordet".
  Det skall, i detta Demokratiska Samhälle,(Om det nu kan kallas för detta idag), absolut inte kunna finnas någon, som utövar makt,på grund av att man undanröjer en person, som de uppfattar, som den, som står i vägen för deras samhälleliga ideologi, och strävan.
  Se på vad som skett, i Sverige, sedan mordet, så förstår ni varför det skedde.

  Betr, åtalet mot Christer Pettersson, är det en skamlig konstruktion,( Hur kan bara ett Svenskt Rättsväsende företa sig något sådant?) och att de vet,på grund av tips till dem, att det INITIALT planerades in en ANNAN mördare, till detta mord,redan 1985, eller ännu tidigare, Men denne person, anade oråd, så han redovisade ett alibi, m.m.m.m.till dåvarande Solveig Riberdahl,redan våren 1987, så de(PU) fick KALLA fötter,när han avslöjade det där falsariet med den där "Grandmannen", samt en del annat också.(Det finns utplanterade desinformationsvittnen i detta mord).

  Därvid tog det dem(PU), C.A 1 1/2-år, innan de med Ture Nässens hjälp, lyckades konstruera ett åtal mot denne Christer Pettersson, för att undanröja detta avslöjande,med den INITIALT inplanterade "Grandmannen".

  På den här avslöjande nivån befinner sig för närvarande den svenska Rättsvisan. Fullständigt förfärande och låg.Jag skulle vilja säga, rent Kriminell.

  Vakna Svenska Folk, och kräv en Brottsutredning,och den skall vara 100%-igt korrekt.Svenska Folket, med den eminenta intelligens de har, kommer att kritiskt granska den.Kom inte med något "skit" mer,Nu är det härmed sanningen som skall råda.Och kom inte med Flosklen.. "Rikets Säkerhet"som motivation för att Svenska Folket inte skall få veta sanningen.
  Sverige står väl inte under Ultimatum, från någon Högre Makt? Då är vi ju inte ett fritt Rike längre.

  SvaraRadera
 41. Jag Instämmer med föregående talare.
  Vi är tbx på ruta 1 med allt vi vet idag.
  Det finns ignen utredning värd namnet.
  Kulorna blev troligtvis ditlagda, vi vet inte vilket vapen det är heller.Lisbeths Jacka fick troligtvis inte skottskadan på platsen.
  Allt som hittats på plats i en normal Mordutredning ses som oerhört viktigt och nu tänker jag på dessa glasögon som hittades på platsen, dessa viftar Hans Holmer bort med att dom tillhört en SydAfrikan hallå varför vet i så fall ingen idag vem denna SydAfrikan är och vad gjorde han på denna plats.Det är så uppenbart att dessa Glasögon aldrig har tillhört någon SydAfrikan och det stora Pupillet avståndet borde gå lätt hitta Vems Glasögon det är, annars skulle jag vilja se en bild på sydafrikanen för det var oerhört grymt stort avstånd mellan Pupillerna och som min optiker sa hon har aldrig på 30år upplevt en med så stort Pupillavstånd varken bland en Svensk eller Utlänning.


  Om det var en Amerikan med på DC3an som spionflög över Ryssland så bevisar det ju att vi har haft täta kontakter med jänkarna.Då kan man ju tänka sig hur Palme upplevdes av försvaret när han bla skulle göra en Moskva resa och träffa Gorbatjov.Han gjorde sig även osams med Nato.Sen skylla på det är krille som mördat Palme haha Palme hade lite större ovänner än så kan man nog säga.Riktigt önsktetänkade det skulle vara krille.

  SvaraRadera
 42. Det här med cathrin Da Costa är Intresant och kopplingen till PalmeMordet.Men det går inte komma in på nationalmordet.nu allt verkar spärrat.Alltså lars Krantz sida.

  SvaraRadera
 43. Nån som har kopierat nåt från Lars krantz sida eller vet hur man kan få del av hans gamla uppgifter på hans sida så skriv gärna nåt.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Lars Krantz er i min opfattelse noget extrem i sine holdninger. Jeg har læst nogle af hans sider. Han påstår, at Olof Palme var homosexuel, at han angiveligt havde HIV etc. Og at det skulle være hans egen søn der stod bag mordet - i samarbejde med hustruen Lisbet Palme. Holdninger som jeg ikke sympatiserer særlig meget med.

   Radera
 44. Vi kan nog utgå idag från att det fanns någon sorts ohelig allians som låg bakom. Men hur är en mycket knepigare fråga då det fanns många som var mer eller mindre fientliga mot Palme. Då säkerheten var mycket sämre kring politiker på Palmes tid, så var detta säkert något som hade observerats under lång tid innan GM skred till verket.

  SvaraRadera
 45. Vad vet vi egentligen hur Palme skjutits?
  Hur kan vi vara säkra på att han sköts med bara ett skott?
  Kan det inte ha varit så att han sköts med först ett skott i magen och sedan ett i ryggen och Lisbeth kappa vart behandlad efteråt.
  Varför får vi inte del av Obduktionsprotokollet?
  Obducenten Milan Valverius motarbetas och efter han kommer tbx från sjukhuset har man rensat hela hans rum på allt som rör hans obduktion om Palme.Om jag har förstått allt rätt är det Lisbeth Palme som nekar att Obduktion blir offentlig.Vad döljer Lisbeth egentligen? att man inte sköt mot Lisbeth överhuvudtaget kanske?
  Varför var Palme uppskuren i magen och i bröstet när han kom in till obducenten?
  Har någon plockat ur kulorna kanske eftersom man hittade ju inga kulor på platsen, fast platsen finnkammades av Polisen som var först på plats, dessa hittade ju en knapp från Palme men inga kulor.
  Men det är väl Krister Petterssom som har gjort allt detta med tydligen.VI säger så

  SvaraRadera
 46. Palme skulle möta upp nån vid dekorimma och han vart sedan skjuten med 2 skott precis som ambulans mannen kenenth sa Han är skjuten med 2 skot i bröst höjd.Det var aldrig någom smith/wesson som han vart skjuten med och det är därför Lisbeth uppfattar skotten som smällare.Hade det varit en 357 magnum hade nog Lisbeth haft lock för öronen och inte sagt det var några smällare.
  Läser man mom Mordet kan man ser på flera ställen att det står Lisbeth följde med i ambulansen och att hon även anlände i ambulansen, detta är ju helt fel då vi har bild bevis på att Lisbeth stiger ur en Polisbil med en annan kappa.Det är ju fast ställt till 100% numera att Lisbeth döljer mycket.
  Det sägs att en kula gick igenom Palmes händer, detta skulle vi lätt kunna klarlägga om vi fick ta del av det äkta obduktionsprotokollet från Milan Valverus men finns det nåt är det säkert inte det äkta.På Lars krantz sida finns även en anteckning som Holmers chaufför har gjort att han visste kört bil under natten, men Holmer förnekade ju att han blivit skjutsad förbi Mordplatsen men jag tror mer på Chauffören samt det här att mördare ofta vill återvända till platsen, nu tror jag inte Holmer är mördaren men han visste om vad som skulle ske och ville åka en sista gång förbi Palme och se han ligga där.

  SvaraRadera
 47. Dom 2 kulorna som Palme dödas med är 2st så kallade dumdum kulor som fläcker upp sig så det ger max skada inuti kroppen samt så kommer kulorna stanna upp i kroppen för man vill ju inte ha nån rikoschett som någon kan hitta.
  Detta är oxå anledningen till att han blir skjuten med 2 skott som folk oxå hör.För hade mördaren skjutit mot Lisbeth som man nu vill framstå det som så hade Polismännen som var fört på plats hittat den kulan.Så ingenting talar för att lisbeth skulle ha blivit skjuten.
  Dessutom skulle skytten aldrig ha missat om han var ute efter att döda henne i såna fall hade han brännt av ett skott till.Detta är oxå anledningen till att Palmes kropp är öppnad på 2 ställen och sedan igensydd när han anländer till Solna för obduktion, man har redan innan avlägsnat kulorna som fastnat i kroppen precis som planerat.

  SvaraRadera
 48. Jeg kan anbefale jer at læse Erik Åsards bog "det dunkelt tänkta". Det er en bog, der er god at blive klog af.

  SvaraRadera
 49. Hade någon (Christer P.kanske ?) redan sommaren 1977 planerat döda Olof Palme på just den platsen ? Men kände sig ertappad ,och senarelade saken, och verkligen "lyckades" ? Om det då var en utländsk person,kunde den personen svenska ? Någon med teaterutbildning eller någon i någon slags bevakningstjänst ? Frågor,som kastas ut i rymden ,men som dock har viss substans.. Vad säger den Kristne Polis,som arbetade i yttre tjänst med "lösaktigt" folk,för att hjälpa dem till ett värdigt liv ? M-gatan är ju ovanför trapporna, och det var väl en viss trafik i dessa kvarter redan på 70-talet. Jag förstår inte alls vad det är som är så onaturligt hemligt med just detta med Olof Palme. Tror faktiskt, att han själv skulle vilja, att all sanning kommer fram.

  SvaraRadera
 50. Har inte Mårten Palme och flickvän bekräftat att dom kom till Sabbatsberg med en ny kappa åt Fru Palme eller är det bara hörsägnen?

  SvaraRadera
 51. Lisbeth Palme hade redan en annan kappa när hon anländer till sabbatsberg i en Polisbil.Bilden kan du se på Sven Aners Bok som heter Mordets Dunkel Tätnar kring Lisbeth Palme.
  Det som är sjukt konstigt är att hon kliver ini ambulansen men kommer fram i en Polisbil och med en annan kappa.
  Förklara det den som kan haha men det är väl bara skylla på krille som vanligt

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag trodde att fotografen Ulf Carlsson placerar hennes ankomsttid i polisbil till Sabbatsberg endast genom eget utsago....

   Radera
 52. I fantaserer i en grad så det er uhyggeligt.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Förstår inte att du var så imponerad av Erik Åsards bok. Tyckte den vad det beträffar palmemordet och Petterssons skuld var väldigt osaklig. Han hade plockat argument precis hur han ville och inte på något vis beaktat allt det som talar emot Petterssons skuld.

   Radera
  2. Har precis läst Anders Jallais bok "landsförrädaren" som jag däremot mycket varmt kan rekommendera.

   Det finns även en massa spännande material på hans hemsida, som man med fördel kan ta del av.

   Radera
 53. Jerry Martinger blir hotad 2008 via mejl och även på andra sätt när han frösöker få till en kontakt med tiskriften DSM angående Palme.
  Det är alltså inte bara Sven Aner som har blivit hotad
  Frågan är bara vilka är det som håller på och hotar folk?
  Det finns alltså fortfarande en massa Individer kvar som gör allt i sin makt för att inte sanningen skall komma fram.
  Martingenr anmäler detta hot men Polisen lägger fort ner saken.Är det nån som har nåt förtroende för Polisen? jag har inte det.
  Lars Krantz har ändå tagit fram mycket fakta angående Palme.Han har även fått fram en anteckning att Rolf Dahlgren körde bil till 2400 på Mordnatten.Roffe blir sedan mobbad på hans jobb på Polisen när han går ut och säger han kört Holmer.Dahlgren dör sedan mystiskt i alkoholförgiftning.Vad jag kunnat få fram så hade Rolf sprit bekymer i yngre år men inget tyder på att han skulle va en Alkis under den här tiden då han var Chaffis.Hur troligt är det att man dör i alkoholförgiftning?Det är ju det perfekta mordet att göra så då man säkert visste om hans tidigare problem.
  Jag kan hitta ett samband mellan Rolf Dahlgren och Håkan Ingerwald bägge dessa 2 herrar har varit fallskärmsjägare.Håkan måhända kanske vet något om Mordet pga sina kontakter med militärer.

  SvaraRadera
 54. Man kan mycket väl ha haft en hållhake på Palme.
  Det här med att Palme var bög som Lars krantz skriver kan ju ligga något i man kanske tagit bilder på palme i pinsamma situationer när han ev varit med en man eller kvinna och detta använder man för att få honom till platsen utan livvakter.Så här jobbade ju KGB mycket på Wennerströms tid.Se bara på hur skraj Kungen vart med det här senaste om honom och den jugoslaven som påstod sig ha bilder.Jag tror ju man lurat Julian Assange oxå dessa kvinnor var säkert utsända från högre ort för att få dit Assange och få han utlämnad till USA.VI har ju redan sett vilken bra kontakt Bildt fått med USA han har ju även skickat vårt uran till USA.
  VIll USA ha Assange utlämnad så säger inte Bildt ifrån utan han gör som han blir tillsagd.SÅ jga kan fröstå Assanges oro.Jag vet självklart inte om det är så men det är definitivt inte omöjligt.Kvinnor och sex har man änvänt länge för att lura och få hållhakar på folk.

  SvaraRadera
 55. Lisbeth Palmes agerande precis när Palme skjutits är oxå mycket märklig.Hon säger bla att gör inte så han är en ruggig människa.
  Så här säger ett vittne som hjälper till på platsen:
  -28. Anna H:
  Vi sprang fram. Olof Palme blödde ymnigt ur näsa och mun. En kvinna och en man var nedhukade vid hans huvud. Jag kände på hals och handled. Där var ingen puls. Jag vände honom på rygg och gav honom två hjärtstötar. Därefter hjärtkompression 15-20 ggr. Ynglingen försökte blåsa in luft ett par gånger. Kvinnan bredvid (Lisbet) knuffade undan henne. Skrek att ambulans måste komma och läkare operera. Olof Palme var livlös med stela ögon.

  SvaraRadera
 56. Rolf Dahlgren slutade som chaufför hos Hans Holmér 1985. Det blir svårt att få ihop att han körde honom mordnatten.....för det var väl 1986...?!

  SvaraRadera
 57. Till föregående talare.
  Du ljuger som en häst travar.
  Eller är du från underrättelse tjänsten och försöker ta reda på vad jag vet.Härinne kan man inte lita på någon men du får i alla fall en text som jag tror på till 100% du har inte bevisat nånting med ditt påstående.
  CHAUFFÖREN BERÄTTAR
  Polisinspektören Rolf Dahlgren har lämnat följande uppgifter om sina förehavanden fredagen den 28 februari 1986. Uppgifterna har lämnats i samband med besök hos riksdagsmannen Jerry Martinger i riksdagshuset i slutet av 1980-talet. Datum för besöket framgår av den skrift med innehåll enligt nedan som Martinger efter sammanträffandet med Dahlgren överlämnat till polisöverintendenten Roland Ståhl vid Rikskriminalpolisen.  Vid ifrågavarande tidpunkt tjänstgjorde Dahlgren bl a som chaufför åt länspolismästaren Hans Holmér. Tjänstgöringen följde i allmänhet en på förhand uppgjord tidsplan men kunde ibland också innebära plötsliga, ej planerade ”inhopp”. Den 28 februari 1986 var det meningen att han måste utföra en hämtning på Stockholms Central under mitten av eftermiddagen. Dahlgren skulle tjänstgöra under tiden klockan 15.00-24.00. Strax efter lunch blev han emellertid uppringd av Hans Holmér som uppgav att Dahlgren kunde vara ledig nämnda dag bortsett från att han måste utföra en hämtning på Stockholms Central under mitten av eftermiddagen. Dahlgren strök då den anteckning om tjänstgöring som han gjort i sin dagbok samtidigt som han talade med Holmér i telefon. Som skäl för att ge Dahlgren ledigt uppgav Holmér följande: ”Jag avser inte att vara i Stockholm under kvällen”. Dahlgren vet inte varifrån Holmér ringde, men han utgick ifrån att samtalet kom från Holmérs tjänsterum på polishuset.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tror du på fullaste allvar att Holmér skulle utsätta sig för en sådan risk med en person som Dahlgren.

   Är definitivt inget fan av Hans Holmér. Men kan någon vettig människa tro på fullaste allvar att han skulle vara så blåst!?

   Radera
 58. Du som skrev att det finns fantasier här , skriv Du vad som är sanning , eftersom Du tydligen kan skilja på sanning och fantasi. Tack att Du gör detta så fort som möjligt.

  SvaraRadera
 59. Mordet på Olof Palme är löst, med garanti, genom att lösningen är "godkänd" av de allra mest initierade, men som p.g.a. sin position inte kan säga hur det gick till! Lösningen finns på:
  http://palmemordetlost.webblogg.se/

  SvaraRadera
 60. Kan hälften av ni sopor som kommenterar här, lära er stava korrekt? Det är så frustrerande att se hur ni närmast pissar på det svenska språket.

  SvaraRadera
 61. Ingenting FÅR handla om bögar och nazister.
  Men Ebbe var visst bög med kontakter i
  basebolligan. Anti Avsan sprang väl på bögklubb?
  Viking Sauna m.m.
  Snacka med läderbögarna på Söder.

  SvaraRadera
 62. Påfallande många ester verkar ha sprungit på bögklubb i Sthlm, förutom Anti Avsan, Dodo Parikas m.fl. Vem var "finnen" Michael Rother-Schirren träffade på Viking Sauna? Stamkund. Vältränad var han. Gick på gym...
  Holmer BODDE hos EBBE!

  SvaraRadera

Läs sidan "Om kommentarer"