Här det klara beviset för polisens förfalskning av Olof Palmes intagningskort till Sabbatsberg!

20.7.2012.
Fortsättning av skrivelse till JK:
Jag for i dag in från Hjelmbergstorpet till Karlsrogatan 85 A i Uppsala och utförde där vissa kopieringar av de dokument jag erhållit från rikskriminalpolisen. Jag använde min tämligen välutrustade kopiator, av märket SHARP AR-M160, en apparat som bl a medger förstoring och förminskning.
Jag återger nu tre utsnitt i förstoringar:
Nr 1: Rikskriminalpolisens förstoring av ”FEB 28 23 35”, från min handling ”Anér 2.
Nr 2: Min egen, ytterligare förstoring av ovanstående förstoring,
Nr 3: samt, från min handling ”Anér 3”, för jämförelse av siffran ”5”, den siffra ”5” som återfinns i två mycket tydliga exempel, av olika storlekar, på denna handling, Den manipulerade siffran ”5” ser ut som ett ”S”, utan de vinklar och räta linjer som i tryck kännetecknar en verklig siffra ”5”:

105 kommentarer:

 1. Heil,

  Ivan Satan.

  SvaraRadera
 2. Bra jobbat Herr Sven Aner.
  Undra bara hur mycket man har förfalskat Palmes obduktionsrapport som tydligen ännu är hemlig.Varför är den hemlig om man har rent mjöl i påsen?
  Solna Polisen städade bort alla handlingar och dokument från Milan Valverius som obducerade Palme.
  Även om protokollet kom fram så kanske det är värdelöst pga denna förfalsknings iver som verkar finnas.

  SvaraRadera
 3. Poliskommissarien Gösta Söderström kanske kan få sin upprättelse snart.Han hävdade en bestämd tid men andra Poliser sa att han hade fel haha.Det här bevisar att Poliskommissarie Gösta Söderström troligtvis hade rätt.

  SvaraRadera
 4. Grattis Sven!

  Det syns klart och tydligt att den femman i stor text rakt fram och den femman till väsnter är förfalskade det är bara att jämföra med dom femmorna till höger dom har raka och fina streck haha till och med jag kan se att det är en förfalskning.
  SÅ ska vi inte snart börja anklaga krille igen att det är han som gjort den här förfalskningen.
  Nä gott folk nu kan ni allt glömma att krille skulle vara mördaren.

  SvaraRadera
 5. Pga. hele farcen omkring retssagen mod Christer Pettersson - så virker det som om, at man totalt har udelukket muligheden af en anden ensom gerningsmand.

  SvaraRadera
 6. Ja, Tom Floberg

  SvaraRadera
 7. Nästa steg är att få tag i obduktionsprotokollet enligt Milan Valverius bevisar det protokollet att Lisbeth Palme ljuger haha det har vi väl vetat hela tiden det är ju anledningen till att det är hemligstämplat.Men det kan fortfarande finnas nån kopia nånstans för det läckte tydligen ut till tidningen DN varvid man försökte sätta dit Milan Valverius.
  Man ser mönstret hela tiden med att Polisen försöker tysta allt kring mordet.
  Lars Krantz sökte förtivlat efter obduktionsprotokollet för han visste att det kan lösa PalmeMordet eller helt förkasta både Det Polisen sagt och Lisbeth Palme.

  SvaraRadera
 8. Palme vart skjuten med 2 skott i bröstet det säger bla vittnet Anders B och Anders B.
  Samt så säger ambulansförare kenenth oxå att Palme är skjuten med 2 skott i bröstet, bara det här säger att Lisbeth ljuger hon har aldrig blivit skjuten på platsen.detta är anledningen till att obduktionsprotokollet är hemligstämlat för det skulle ha klarlagt detta.Samt för att få Mordet att stämma in på en ensam galning är det bättre om Palme blir skjuten i ryggen.Men vittnet Anders D säger även att han ser Makarna Palme stå prata med en person som sedan skjuter dom, detta stämmer bra överens med det Ingvar Heimler har sagt om Mötesscenariot.

  SvaraRadera
 9. Leif GW säger att han lagt ner ca 2000 timmar på "Palmeutredningen".
  Undrar om han har haft tillgång till allt hemligstämplat?
  Nån som vet?

  SvaraRadera
 10. Obduktionsprotokollet, det som är offentligt. http://www.politiskamord.com/obduktion.pdf

  SvaraRadera
 11. RE:Obduktionsprotokollet.
  MIn tolkning av obduktions protokollet som förgående läsare tipsat om är att ett skott alltså punkt 25 är att Palme blivit skjuten i ryggen när han ligger ner därav vinkeln 10-15 grader mördaren står alltså framför Palme när han skjuter Palme i ryggen när Palme ligger på marken redan.Det andra skottet är beskrivet under punkt 38.
  För mig är det helt klart att Palme enligt obduktionsprotokollet har blivit skjuten med 2 skott.Men det mesta om skott nummer 2 går inte att läsa om.Mest bara om Ryggskottet, känns som man vill framhäva ryggskottet.
  Men ryggskottet kommer efter att Palme först blivit skjuten i Bröstet framifrån detta skott får honom att gå till marken.
  Ett vittne stöder den här versionen Christina W säger: och när jag hör det andra skottet så är det en person som faller eller har fallit omkull.
  Men den officiella förklaringen är väl att skott 2 var riktat mot Lisbeth Palme.
  Den dyngan tror jag bara är Bullshit och ju mer jag gräver i saken ju mer övertygad blir jag.
  Ett vittne påstår ju även att Lisbeth bad henne sluta ge Palme först hjälpen hon skall vidare ha sagt Palme är en ruggig person.Man kan inte tänka sig vittnena skulle ljuga i en sån här situation och skulle dom det borde dom ha tagit tillbaka det dom sagt när dom insåg vilken person som blivit skjuten, inte något man ljuger om direkt och dom har således inget att vinna på att ljuga heller.

  SvaraRadera
 12. Det är bra att ni äntligen börjar ifrågasätta obduktionsprotokollet!!
  Så här gick mordet till:
  http://www.itdemokrati.nu/page28.html

  h
  lennart

  SvaraRadera
 13. En sak som stör mig med obduktionsrapporten är punkt 38 tvärplacerad projektil.
  Gick kulan in på tvären som det verkar och det verkar som ingångshålet är i bröstet så det kan inte va så att kulan träffat nåt ben i kroppen och lagt sig på tvären.
  Det mest rimliga är att ett vapen med dålig pipa har använts, jag börjar genast och tänka på en uppborrad startpistol såna vapen är inte gjorda för att skjuta med och var under denna tid väldigt vanliga för det fanns inget licens krav för att inneha en sådan som var pluggad.Skulle säkert vara svårare spåra en startpistol oxå.Tror inte det är en smith/wesson med räfflad pipa ett sånt vapen är väl lite kvalitet på ändå.
  Eller vad säger ni andra härinne.
  Börjar i alla fall hetta till nu med PalmeMordet, jag är övertygad om 2 kulor som träffar Palme med det sagt så stämmer inte Lisbeths beskrivning att hon blivit skjuten samt så har vi det senaste från Sven Aner med det förfalskade patientkortet.

  SvaraRadera
 14. Det kan nämnas att en annan av de många seriefigurerna i massmedia nämligen Billy Butt, döpt till Nöjesprofilen, frågade Christer Pettersson när han träffade honom i fängelset om han hade mördat Palme. Nej, sa Krille, men jag har tjänat en jävla massa pengar på att låtsas att det var jag. Det är Aschberg som har betalat.

  Man ska komma ihåg en viktig detalj angående Krille han har aldrig någonsin sagt till någon att han mördade Olof Palme.
  Man brukar ju säga att Alkisar och barn får man sanningen av.Krille gick nog på lite mer än Alkohol och trots detta har han aldrig erkänt.Ta Victor Gunnarsson som exempel han ahr däremot snackat enhel del att han minsann vet hur mordet gick till.
  Krille var inte så dum i huvet som många tror.
  Krille är helt oskyldig till Mordet.
  Jag blir bara förbanand på såna som hävdar motsatsen.

  SvaraRadera
 15. Undersökning av tidkortet skulle inte behövas göras om man fick tag i någon som låg inlagd ungefär samma år och kunde jämföra detta kort med Palmes, det skulle vara grymt spännande.
  Jag läste dom allra första förhören med Lisbeth som skedde på sabbatsberg har jag för mig, här säger ju även Lisbeth att Palme blir skjuten med 2 skott och vidare säger hon att hennes kappa vart skjuten därefter fyfan vad trött jag blir bara massa ljug stup i ett.Inte ett enda vittne har hört 3 skott, men detta kom hon väl på själv att hon måste ändra på så vart det väl 2 skott varav det andra var riktat mot henne men det stämmer inte med obduktionsprotokollet.
  Vad f............n är det som är den officiella förklaringen egentligen?????
  Palme Gruppen har ju bara jobabt med världens längsta förundersökning dryga 26år och ändå vet vi tametusan ingenting.

  SvaraRadera
 16. Kvindemennesket var vel rimeligt chokeret på mordnatten, så hun kan vel have kommet til at give fejl opgifter uden at dette var tilsigtet...hvad havde du ventet dig? Skulle du selv have været iskold og fattet i sådan en situation...Fy fan!

  Fantasien har vist snart vundet over fornuften i dette her forum....Fy fan!

  SvaraRadera
 17. fantasi? det är fakta men berätta du annars hur det har gått till.
  Vi kan säga Lisbeth var chockad osh sa 3 skott som sedan ändras till 2 skott men det stämmer ändå inte med obduktionsprotokollet där står det att Olof palme träffas med 2 skott.
  Milan Valverius säger oxå att Lisbeth beskrivning inte stämmer överens med Obduktionsrapporten
  Du som inte fantiserar kan inte du förklara hur Lisbeths kappa kunde bli beskjuten när totalt 2 skott skjuts och dessa 2 träffar OLof Palme.
  Förklara för mig hur kappan kunde bli beskjuten?
  KOm med lite fakta istället för anklaga oss som försöker reda ut hur allting har gått till.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ved I snart selv, hvad fakta af...I har vist efterhånden mistet kontakten med, hvad der oprindeligt skete på mordpladsen...og så har I krydret det med en god portion fantasi.

   Jeg tror ikke et sekund på, at Lisbet Palme havde noget med mordet at gøre...det er Sven Anér, der kom på den vanvittige idé...men Sven Anér er vel Gud her...ingen stiller spørgsmålstegn ved al det nonsens, han kommer ud med.

   Med ALLE de mennesker, som Sven Anér mener er med i konspirationen omkring mordet, + involveret i det at dække over mordet og forkludre opklaringen bagefter, så er det mærkeligt, at der ikke er lækket nogle flere informationer ud om mordet og morderen. En kæde er vel ikke stærkere end det svageste led...eller hvad?

   Radera
  2. Förstår inte hur du vår danske vän orkar bemöta alla deras vansinnigheter hela tiden?!

   Du överträffar t.o.m. Don Quijote, för han slogs ju ändå bara mot väderkvarnar.

   Måste ha fått en underbar bild av oss svenskar genom denna blogg och jag hoppas verkligen att du träffar svenskar i andra sammanhang. Så du inser att vi är en befolkning som inte kollektivt lider av "hjärnspöken".

   Radera
 18. Tro får du göra i Kyrkan här håller vi oss till fakta.

  SvaraRadera
 19. "Tro får du göra i Kyrkan här håller vi oss till fakta."

  Inga oförskämdheter. Tack.

  SvaraRadera
 20. Jag tycker det är oförskämt att kalla Fakta för fantasier.
  Lägg fram själv hur det har gått till istället för håna eller kalla det man skriver för fantasier.
  Det här med patientkortet som Sven kommit med nu senast är ju fakta och inga fantasier för att ta ett exempel.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jeg synes, at det er uforskammet at kalde Lisbet Palme for en løgner og en morder!

   Radera
 21. I synnerhet för anklagelserna att hon skulle vara en mördare, men hon kan gått få massiv kritik för sitt primadonnauppträdande i samband med rättegångarna mot Pettersson.

  SvaraRadera
 22. Vem har sagt Lisbeth är lögnare?
  Vem har sagt hon är mördare inte jag.
  Men jag skulle vilja förhöra henne angående kappan hennes.
  Sen skulle jag vilja höra vilken version hon står fast vid den första vid sabbatsberg att det var 3 skott eller att det var 2 skott.
  Sen skulle jag vilja höra vad hon har till försvar att säga angående det Ingvar Heimer skrev.
  Sen skulle jag vilja fråga henne varför hon inte vill släppa obduktions protokollet och om det är som Milan Valverius påstår att det inte stämmer med hennes version.
  Har man rent mjöl i påsen har man inget att dölja.

  SvaraRadera
 23. Sven Anérs underbara bevisföring:

  Lisbet byter sin sönderskjutna kappa, alltså är hon inblandad i mordet.

  Någon skickar hotmail från ett internetcafé till Sven och har kastat om bokstäverna i namnet Anti Avsan. Enligt Svens rättspatos är det vattentäta bevis för att det är Anti Avsan som ligger bakom det.

  Putin, Janokovic och Lukasjenko känns som rättssäkerhetens apostlar i jämförelse med Sven Anér!

  SvaraRadera
 24. Till föregående talare:
  Du tror inte Sven Aner har pekat ut Anti Awsan som mördare för att få han att prata.
  Det normala är väl ändå att man protesterar om man blir utpekad som Statsminister mördare.
  Man kan ju vända på steken angående det här med hot mailen.
  Vem av Svenska folket skulle orka hålla på med något sådant? om man inte känenr ett hat mot Sven Aner av någon anledning.

  Ja vi har ju kappan och dels det Milan Valverius sa att hennes version stämmer inte med obduktionsprotokollet.
  Så upp till bevis ni som slår ner på Sven Aner.
  Lägg upp hela obduktionsprotokollet så får vi snart se om Lisbeth talar sanning eller inte.

  SvaraRadera
 25. Du som slår ner på Sven Aner förklara varför patientkortet är förfalskat?

  SvaraRadera
  Svar
  1. Kan han inte, han vill bara inte att hans bild om Sverige ska rasera, han vill så gärna tro på Lögnen dom har byggt upp och upprätthåller.

   Radera
 26. Polisens Underbara bevisföring mot krille:
  är det nån som vet ett enda bevis som Polsien hade mot krister pettersson.
  Man ska inte glömma att dom bägge finskorna har pekat ut en viss person vid dekorimma något sådant rba bevis har Polisen aldrig haft mot krister pettersson.
  Men fortsätt ni och snacka skit om Sven Aner.

  SvaraRadera
 27. Tala om omvänd bevisföring!

  Det är väl upp till haveristen Sven Anér att dra sin bevisning i mål och inte de anklagade att bevisa sin oskuld.

  Putin, Janukovic och Lukasjenko kan slänga dig i väggen! Mot Sven Anér är t.o.m. de chanslösa i grenen rättsövergrepp.

  Synd att den grenen inte står på OS-programmet för då hade Sverige fått sina givna guldmedalj i OS tack vare Er stora hjälte Sven Anér!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Anérhatare?

   Radera
  2. Nä..men tycker bara att vårt fosterland ska vara en rättsstat..är det för mycket begärt..!?

   Radera
 28. Omvänd bevisföring vad snackar du om?
  Vi har ett Mordfall som inte vill granskas av Polisen och vi har flera privatspanare som hittar oklarheter.
  Det sjuka är ju att det tillåts av den så kallade Palmegruppen att det fortfarande efter 26år finns oklarheter om vad tex Lisbeth gjorde under Mordnatten.
  Man får inte glömma det Milan Valervius sa att hennes beskrivning stämmer inte överens med obduktionsprotokollet.
  Varför byter du ämnen hela tiden och varför blandar du in Putin?
  Lägg papperen på bordet istället och lägg då gärna upp obduktionsprotokollet så ska vi se.

  SvaraRadera
 29. "Putin, Janukovic och Lukasjenko kan slänga dig i väggen! Mot Sven Anér är t.o.m. de chanslösa i grenen rättsövergrepp."

  Har vi fått in en Brevikare här, eller är det kanske Brevik själv som är här månntro. Allting till vänster om fascism är kommunism och skall utrotas.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja det är ju helt säkert att Palme även hade en judenäsa...?

   Radera
  2. Ja, Breivik skulle passa bra på den här bloggen!

   Han har väl ungefär samma verklighetsförankring som Sven Anér och hans svans.

   Radera
 30. 1985 var Palme tydligen hatad från flera håll.
  Texten före filmen säger att Dockan som går runt i publiken är gjord av hög herre inom Moderaterna.
  Kolla vilken hätsk stämning det är på Moderaternas Valfilm från 1985.
  Det är tametusan skrämmande.
  Palme var för bra och Palme var aldrig någon ryggdunkare eller rövslickare.
  http://www.veengle.com/s/moderaternas.html

  SvaraRadera
 31. Dockan 1985 får ni söka på veengle.com så får ni upp Moderaternas film från 1985.
  Förut kunde man hitta filmen på youtube men det verkar som någon tar bort den överallt.
  Men jag har nu säkrat den ifall den försvinner från nätet.

  SvaraRadera
 32. Dockan föreställer alltså Palme står det i text till filmen.

  SvaraRadera
 33. Varför ljuger du??
  Kolla in stjärn advokaten som inte ens vågar stå för det han sa till krille varför ljuger du.
  Hela förhöret bygger på att man ska få Krille fälld och det känner krister Pettersson själv.
  Krille var ingen j.....a rövslickare och dom kunde inte få han fälld för han var smartare än dom hade räknat med.
  Dessutom så blåste han Robert Aschberg hela tiden.
  Tacka fan för att krille blir upprörd vilket j..la ruttet förhör alltså.
  http://www.youtube.com/watch?v=U1kcQApePso

  SvaraRadera
 34. Det finns en likhet mellan Olof Palme och krister Pettersson, ingen kunde rå på dom för dom var smartare än många hade räknat med och därför dör bägge 2 mystiskt.
  I sverige får du inte va stor och stark lixom här ska man alltid lyssna vad andra tycker och tänker alltså slicka röv och ryggdunka, sticker du ut för mycket blir du påhoppad och mobbad som Olof Palme blev många gånger och det gäller generellt över hela landet på arbetsplatser och i politiken.
  Ryggdunkarna och rövslickeriet är viktigt numera inom Politiken se bara på tillväxtverket då kan man ge sig själva fina middagar och annan lyx ända tills en nyfiken sven aner dyker upp och upptäcker skiten.

  SvaraRadera
 35. I tidagre inlägg kan ni se länken från Youtube där Krille blir utfrågad av Silbersky och Claes Borgström haha vilka tomtar.
  Satans jävla vittnen säger krille och det har han så rätt i det är precis vad det är ena satans jävla vittnen utsända från högre ort. fö Självklart är det så att allt bygger på att få krille att erkänna och därmed få han fälld precis som i fallet Quick och gissa vem som var med i fallet Quick jo Claes Borgström haha vilka tomtar.
  Ni kan idag läsa om Claes Borgströms fantastiska jobb som advokat med fallet Quick på Aftonbladet efter Hannes Råstams avslöjande att allt gick ut på att få Quick att erkänna och han gjorde det mot att han fick narkotika klassade mediciner.
  Ytterligare ett bevis på Polisens fantastiska jobb att få mordena att se ut att vara från en ensam galning, vi känner igen allt med palmemordet.

  SvaraRadera
 36. Den här kommentaren har tagits bort av skribenten.

  SvaraRadera
 37. Här är en direktlänk till;
  Dockan i publiken ska föreställa Olof Palme, Moderaterna håller möte 1985.
  https://www.youtube.com/watch?v=1fklH2AZwHI

  SvaraRadera
 38. Varför går det inte komma in när man söker på Corruptio blogg man får fram varnings meddelanden att din dator kan skadas om du går in här från google och man får det bara när det handlar om palme mordet.

  Varning- datorn kan skadas om du besöker den här webbplatsen!
  Förslag:
  Återvänd till föregående sida och välj ett annat resultat.
  Pröva en ny sökning för att hitta det du letar efter.
  Du kan också fortsätta till http://corruptio.blog.com/2010/04/25/sapo-basebolligan-mordade-olof-palme/ på egen risk. Mer information om problemen vi upptäckte hittar du på Googles Safe Browsing-diagnostiksida för den här webbplatsen.

  Mer information om hur du skyddar dig själv från skadliga program på nätet finns på StopBadware.org.

  Om du äger den här webbplatsen kan du begära att webbplatsen granskas med hjälp av Googles verktyg för webbansvariga. Mer information om granskningsprocessen finns på Googles Hjälpcenter för webbansvariga.
  Rådet ges av

  SvaraRadera
 39. Även inom stora företag ogillade man Palme. Många fick lämna Sverige när han var stadsminister på grund av för hårt skattetryck

  SvaraRadera
 40. Läs allt detta om polisens infiltratörer och om regeringen med Thomas Bodström i spetsen som örkar allting.
  Jävligt intresant läsning som ni bara inte får missa.
  Observera en bild på Palme och Anna lindh längre ner där det står vilka organisasationer mördade Far och dotter.
  Kan det ligga nåt i det att Palme var far till Anna Lindh?
  http://corruptio.bloggspace.se/

  SvaraRadera
 41. Ja stora företag som Tetra Pack kanske? det är ingen slump att Ewa rausing hade uppgifter om mördaren och mordvapnet i sin dator.
  Det är redan kännt att stora kapitalister och medlemmar i regeringen var inblandade.
  Dessutom var det inte bara nazister inom Polisen många svenskar var nazister och vanligt förekommande hos stora kapitalister, Ingvar kamprad var ju medlem i nazistpartiet mycket för det gynnade affäerna ytterligare ett bevis på att kapitalisterna gör allt för pengar
  Palme var inte bra för affärerna.
  Kapitalisterna skyr inga medel se bara på Lundin Oil och hur det var i Sudan.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Kul att lyssna på alla övervintrade kommunister.

   Dags att vakna! Muren och järnridån har rämnat.

   Rausing, Kamprad och Lundin har skapat ljusår mer välfärd åt människor än vad Era kompisar Pol Pot, Stalin, Castro och Kim Il-sung.

   Tur för Er som skriver på den här bloggen att ni lever i en liberal marknadsekonomi och inte i någon av ovanstående potentaters länder.

   Hade ni gett Er på motsvarande personer i de länderna så hade ni i bästa fall härbärgerat på något arbetsläger.....

   Radera
  2. Palme betraktades som mer eller mindre kommunistisk av en del när han kom dragandes med löntagarfonder. Man kan ju undra varifrån han fick de ideérna?

   Radera
  3. Vilket han inte trodde på själv utan det var en uppfattning som han fick hjälp av LO inta.

   De finns väl folk med en konstig kompass i de flesta läger...och vad vet vi som skedde under täcket förresten..?

   Radera
 42. Haha bara för man vill leva i en riktig Demokrati och vill veta sanningen bakom Mordet som döljs mycket av Polis och Regering så är man Kommunist haha så jobbar folk när dom vet att dom har fel då kommer såna här mobbing tendenser.
  Förresten var inte maud Olofssson till Kina och fjäskade för Kineserna, jo så var det och det gör gärna Högern när det är kapital inblandat.Men med Vitryssland har vi väl inga affärer med därför så måste ju Carl Bildt köra sandlåde Politik och kasta ut 2 Diplomater här.
  Jag antar Sverige har sämre ekonomiskt utbyte med Vitryssland än vad vi har med Kina.
  Vem var Kommunist sa du?
  jag har inte fjäskat för Kineserna bla.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Mobbning..?..och vad utsätter du då Kamprad för som har tagit avstånd från de uppfattningarna för över femtio år sedan?! Bättre du gav dig på Myrdal och hans hejdukar som ännu i denna dag hyllar massmördare som Pol Pot och Stalin. Men det finns väl inte i din sinnevärld..?!

   Beskrivs inte Kina idag som hyperkapitalistiskt och frihandel är väl det bästa sättet att bli av med de sista resterna av Mao.

   Vitryssland en rest av flydda tider....har de inte slängt ut den svenska ambassadören? Har Kina gjort det? Har ska vi kunna bedriva handel det landet som medveten har isolerat sig. Sandlåda.. Bildt..?..det inte man brukar göra å diplomatins vägnar.

   Bildt hatet bland Er övervintrade är monumentalt.

   Va då få reda på sanningen? Du sitter ju inne med den. Du vet ju t.o.m. vad avlidna personer har i sin dator och du vet vad den "finska flickan" såg fast hon inte såg det själv. Du sitter ju inne med helt övernaturliga egenskaper.

   Bara för myndig och polis beter sig så i dina favoritländer så behöver de faktisk göra så i Sverige...men genom sig själv känner man andra...!?

   Radera
 43. Moderaternas valfilm från 1985 länk ovan.
  jag har försökt tyda vad det står på dockans ben alltså texten, jag tror det står nåt med fender först trodde jag balder men så såg jag fe i början.
  Om det står fender vad skulle det betyda?

  SvaraRadera
 44. Nu förstår ni varför vi aldrig kommer få personval eller varför statligt betalda jobb aldrig kommer gå ut på annons, som det är i Norge bla.Politikerna är livrädda att det kommer in en person som inte ryggdunkar utan är mer som Palme går sin egen väg och då kan denne person få reda på nåt han inte ska få reda på därför måste personerna handplockas så man kan garantera att personen håller tyst.

  SvaraRadera
 45. Jag har tittat på filmen igen från CD'n och det jag kan tyda är att det står "fonder", det har nog med "löntagarfonderna" att göra.
  Lars Weiss ligger bakom produktionen.

  SvaraRadera
 46. Det har du rätt i det står nog fonder.
  Carl Bildt säger ju vi har demokrati i sverige och mänskliga rättigheter.
  Men med Palme Mordet verkar inte demokrati råda, då man tystnar allting lika med estonia och ubåtsskandalerna.
  Så kan nån tala om för mig vad demokrati är, elelr är det tillåtet att mörda andra som Palme mfl i demokratins namn?
  Eftersom vi har demokrati i detta land kan jag hyra ett plan lika som man gjorde i Vitryssland fast istället för små nallar kan jag släppa ner det Ingvar heimmer skrev som han troligtvis vart mördad för eller den här sidan curroptio där han skriver bla väldigt många sidor hur polisen sålt vapen som man beslagtagit där thomas Bodström gett order om att ska tystas ner, den HolländskaPolisen vart förbannad och ringde svenska polisen och frågade vad i helskotta en svensk Polis Pistol hade i Holland att göra.
  Men eftersom Carl Bildt säger vi har yttrande frihet då får jag släppa dessa dokument för vi är ju inte som i Vitryssland.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Underbart att se vilka känslor denna Calle Bildt ger upphov till....

   Radera
 47. Ja Gissa tusen gånger varför jag tog kamprad som exempel, kan det ha varit så att jag ville påvisa den tidens anda, varför folk var med i nazist partiet joo för affärernas skull och med drt sagt så är kapitalisterna villiga gå väldigt långt för försvara sitt kapital och sina affärer det var det jag ville ha sagt.
  För övrigt så älskar jag Kamprad.
  Haha du är ju rolig, jag läser tidningar som Aftonbladet och expressen och där kan man läsa att Ewa rausing hade uppgifter i sin dator om mordet.
  Du kan kontakta Rikskriminalen om du inte tro på att 2 finskor pekat ut Anti Awsan vid dekorima det är en gammal uppgift, jag tror du är den enda härinne som förnekar den saken.
  Men Polisen har gjort allt i sin makt att det inte ska komma ut som vanligt med allt kring Palme Mordet.
  Vad gäller Vitryssland så var det Sverige ambassadör som lagt sig i för mycket och valt sida där i landet därför kastade dom ut vår ambassadör, då var Bildt tvungen köra sandlåde Politik och kastade ut deras ambassadör.
  Varför ska lilla Sverige sticka upp mot Vitryssland? varför inte bara skita i det där landet.
  Kina är långt ifrån en demokati men där finns det pengar då går det bra fast det är en diktatur.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Det kan jag garantera dig att inte rikskriminalen hävdar. Ja, möjligvis här inne...

   Varför ska vi strunta i Vitryssland? Bara för att vi är små!? Tänk vad vi var med och gjorde med Sydafrika. Vi som är så små. Nu är hela EU med och blockerar dem och har bl.a. förhindrat Lukasjenko att åka till London och närvara vid OS. Något som har upprört dem till den milda grad. Har du problem med det?

   Radera
 48. Vad ska vi kalla Moderaterna för?
  Bildt kallar Socialdemokrater för Socialistslyngel.
  http://www.youtube.com/watch?v=Q1RwO5is52U

  SvaraRadera
  Svar
  1. Hur vet du att det var socialdemokrater som kastade på Bildt. Är det så typiskt för deras sympatisörer? Tycker att det var snällt sagt i relation till deras brist på respekt för demokrati och den fria mötesrätten.

   Om han hade blivit träffad så hade han kanske blivit tvungen att byta kavaj och jag vet inte om det är lika allvarligt som att byta en kappa. För det har man ju fått lära vilka vansinniga anklagelser man kan få då!

   Radera
 49. http://www.youtube.com/watch?v=RsPEBWtcXV8&feature=related

  Sudan

  SvaraRadera
 50. Du ska inte kalla mig för Kommunist.
  Sveriges regering hjälpte en av Världens värsta tyranner Muhammar gaddafi att bla övervaka sitt eget folk.
  Jag står på rebellernas sida.
  REVOLUTION.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tror jag knappast att Sveriges regering har gjort. Möjligtvis på den tiden då det bildades regeringar med underlag av kommunister.

   Kommunister, sådana individer som älskar REVOLUTION!

   Radera
 51. Sök på "coruptio palme" på google man får säkert upp 5-6 dokument på alla står det går du in på denna sida riskerar du få skadlig kod i din dator haha är det Demokrati någon troligen regeringen försöker få folk att inte läsa det som står här.
  Är det demokratiskt?
  Nä blir till att låna dator på Bibliotket nu.
  Du Älskar väl Gaddafi

  SvaraRadera
  Svar
  1. ???????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????

   Radera
 52. Jag förstår att Vitryssland är förbannade när man tar ett plan och kränger deras luftrum och sedan släpper ner en massa nallar.
  Kör rent spel i såna fall inte sandlåde grejer som man håller på med nu.
  Om övriga EU bojkottar Vitryssland skiter jag totalt i.
  Så jobbar Politikerna man ska visa hur bra vi är i Sverige och skulle sanningen komma ut om Palme blir det svårt hävda demokrati och yttrandefrihet osv osv

  SvaraRadera
  Svar
  1. Hoppas Lukasjenko kan läsa den här bloggen där han för en gångs skull får uppleva någon person som uttrycker sin förståelse för honom. Måste kännas skönt att sälla till denna skara obskyra individer som gör det. Kan tänka mig sådana som Myrdal och hans anhang.

   Tänk om alla dessa personer som har blivit kränkta av denna massmördare istället hade fått några nallar över sig. De hade nog kunnat ta det!?

   Tror även att Anti Avsan och fru Palme skulle föredra det istället för de grundlösa kränkningar som även de utsätts för.

   Radera
 53. jag försvarar inte hans massmörderi det vet du oxå.
  Jag vill inte bli kompis med en massmördare som Lukasjenko inte Gaddafi heller men det ville Svensk Rgering och många andra länders regeringar för man ville göra affärer med gaddafi återigen är pengar inblandat då blundar man för Diktaturer som Kina och Gaddafis Libyen.
  DubbelMoral säger jag lika som det är med Bofors att vi inte ska sälja vapen haha vi gör det ändå men det betyder ju inte att jag anser vi ska sluta sälja vapen, lika bra jag säger det för annars skriver du nåt skit som inte stämmer igen

  SvaraRadera
 54. Ingen vanlig normal människa i Sverige bryr sig väl om Vitryssland och om nu Lukashjenko eller vad han heter är så hemsk och har mördat så många varför har man inte gått in och avstyrt det precis som man gjorde med Libyen?
  Man kan inte hålla på jävlas med flyg och nallar bara för det är en diktatur.
  Jag tycker vi ska hjälpa Syrien just nu men det går inte för bla Kina som maud olofsson har varit till och fjäskat stoppar det ihop med Ryssarna i fn.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Bara inte någon flyger in över Syrien och släpper ned några nallar. För det är väl den värsta kränkning man kan utsätta ett land för....!?

   Radera
 55. Det pågår inte såvitt jag vet inbördeskrig i Vitryssland och om det är inbördeskrig tror jag ett litet plan med nallar kvittar.
  Men jag hajar lixom inte varför reta upp Vitryssland just nu alla vet väl hur det funkar i Ryssland och Vitryssland det är väl inga nyheter.
  Vad är nästa steg starta krig med Vitryssland?

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tur att man inte resonerade så när det gällde Sydafrika på 80 & 90-talet.

   Bara för att Lukasjenko är skickligare än Asad på att hålla regimkritikerna på mattan, så ska han belönas med att vi lämnar honom ifred.

   Tänk om du var lika omtänksam mot fru Palme när du och dina kompisar attackerar henne med så befängda beskyllningar som att hon skulle vara med i en konspiration mot sin egen make.

   Radera
 56. Okej... Vad har allt detta och göra med förfalskningen av Olof Palmes intagningskort till Sabbatsberg? ;-)

  SvaraRadera
 57. Jag kan hålla med vad har detta med Olofs patientkort att göra.
  Vad gäller Lisbeth varför skyddas hon mot förhör, såna undantag gör man inte normalt i mordfall särskilt inte när det finns uppgigfter som pekar på konstigheter.
  Quicks anhöriga vill ha en oberoende granskning haha så här jobbar man i Sverige man mörkar och tystar och försöker få dit oskyldiga, vi känner igen det med Krister Pettersson.Samt den här vapen skandalen där Polisen sålt vapen som Thomas Bodström har tystat ner.Så gör man i en riktig Demokrati man tystar ner och mörkar.
  Byt ut hela regeringen.Sätt in yngre förmågor som inte har släktingar och vänner i regeringen.
  Det är dags börja om från noll och först ska Palme mordet klaras upp sen vill vi höra sanningen om estonia och ubåtarna.

  SvaraRadera
 58. Du som jämför med Sydafrika då ska jag jämföra med Vietnamn.
  Du tycker alltså det var helt oki att mörda Vietnameser för USA inte gillade deras Politik.
  Du vill alltså att vi ska mörda folk i Vitryssland om jag förstår dig rätt.
  Palme vart mördad för man inte gillade hans Politik du försvarar alltså sånt om jag förstått dig rätt.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Du behöver inte lägga orden i munnen på mig.

   Hade jag tyckt att Vietnamkriget var något idealiskt så hade jag väl kunnat säga det själv och att ett inbördeskrig vore härligt i Vitryssland, så hade jag väl också kunnat säga det.

   Vem kan tycka något annat en fredlig övergång till demokrati, rättsstat och marknadsekonomi vore ideealiskt!? Möjligtvis Myrdal och hans lakejer.

   På den här bloggen råder den fantastiska uppfattningen att Lisbet Palme ska bevisa sin oskuld. Det är väl för sjuttan de anklagar som ska dra bevisningen i mål! Så det där med vurmandet för rättsstat gäller nog inte alla på den här bloggen.

   Så Myrdals fanclub har nog en hyfsad rekryeringsbas här.

   Radera
 59. Ni som säger att Lisbeth inte har nåt med mordet att göra, då skulle jag vilja vända på steken och fråga er hur kan ni veta det?
  Jag vet ärligt talat inte hurvida Lisbeth är inblandad eller ej men hennes berättelser stämmer inte.
  Ingvar heimer har redogjort för varför inte Lisbeths och Mårtens berättelser stämmer, då menar ni alltså att Ingvar ljuger fast han kan förklara varför det inte stämmer.
  Detta var oxå anledningen till att Ingvar mördas år 2001 på vårby tunnelbanestation men frågar du Polisen så kan dom inte säga det var ett mord för dom var inte ens villiga utredda dödsfallet.
  Ingvar säger däremot att Joakim Palmes berättelse stämmer, han har ju tittat på saken och hittat oklarheter så tänk på en sak vi som utredder säger inte nånting det är ni som säger mot oss att Lisbeth är inblandad, det är alltså ni som försvar Lisbeth som säger att hon är inblandad det ska man komma ihåg.
  Jag tittar opartiskt på allting och dömer ingen i förhand förräns saker och ting har blivit utrett ordentligt men tyvärr så gör inte vår Svenska Polis det dom borde göra därför har vi fortfarande dessa frågetecken kvar efter 26år och detta med Palmes patientkort.

  SvaraRadera
 60. bevisa sin oskuld??
  Vad snackar du om menar du att Polisen behöver inte förhöra folk när man misstänker att någon mördas och det finns oklarheter då ska man bara skita i det är det så du menar elelr vad då.
  Vi anklagar inte henne men henens beskrivning stämmer inte hurm många gånger ska man behöva påtala det för dig innan du ska börja fatta.
  Ingen säger nåt om att hon ska bevisa sin oskuld, men vi säger att Polisen skall göra sitt jobb vilket dom inte har gjort.
  Man kan inte säga hon är skyldig eller icke skyldig för hon är som en helig Ko och Polisen jobabr inte som i ett vanligt Mordfall.
  Dom flesta i Sverige säger att den pågående förundersökningen finns enbart kvar för Polisen ska kunna tysta allt med Palme, folket har redan genomskådat det här för länge sen, frågan är bara hur länge dom ska kunna mörka, nån gång kommer det in en rebell som tycker att det är fel att mörda folk på grund av dess Politik.

  SvaraRadera
 61. Eftersom vi inte är Vitryssland och som Bildt säger vi har yttrandefrihet och Demokrati.
  Då ska jag hyra ett litet flygplan och flyga med låg höjd över sverige och släppa dokument från Sven Aner att Palmes Patientkort är förfalskat av rikskriminalpolisen.
  Nåt måste göras för att få fram budskapet media vägrar ju skriva om palme mordet.
  Jag tror jag släpper flygblad angående det Ingvar heimer har skrivit oxå om Mötesscenariot.
  Det är så skönt att leva i en demokrati Hallelulia

  SvaraRadera
  Svar
  1. Men vad säger du om att man faktiskt har börjat forska i stasiarkiv? Så kom inte och säg att inget görs

   Radera
 62. Detta intressanta i sammanhanget är ju att Sigrid Rausing brukar skriva en del om politik i New Statesman. Artikelförfattare brukar ju använda sig av källor, så det är mycket möjligt att hon fått veta någonting på vägen

  http://www.newstatesman.com/writers/sigrid_rausing

  SvaraRadera
 63. Ja och inte hade Ewa rausing nå uppgifter i sin dator om Knarkar krille det kan jag lova dig.
  Ensam galning jo hej du hallelulia.
  Patientkortet talar sitt tydliga språk att Polisen mörkar med regeringens hjälp.
  Annars hade Polisen tagit hjälp av efterlyst och släppt alla dokument dom har om mordet ifall dom ville ha tag i en mördare vilket dom inte vill.
  Polisen brydde sig inte ens om dom verkligt intresanta vittnena.
  För mig är det helt otroligt det finns folk på den här sidan som fortfarande säger det är krille.
  Men fler och fler börjar tala och det kommer fortfarande fram uppgifter så snart så kommer det läcka ut.
  Vad forskas det i stasi arkiv om då?
  Polisen vet att så länge dom inte uttalar sig eller säger nånting så komemr det förbli tyst kring allt kring mordet det är därför Anti Awsan är knäpp tyst dom har inget att vinna på att öppna truten, du vet det där gamla ordspråket tiga är Guld prata är silver.
  Men nån gång får vi in en rebell.

  SvaraRadera
 64. Ytterligare tre personer som fanns i anslutning till platsen togs in till polisen för förhör.

  – Vi tror att de kan ha viktig information att lämna, säger polisens insatsledare Ann-Sofie Sommerdahl.
  Så här går det att läsa om Mordet som skedde i Sollentuna.
  Men hade Lisbeth Palme funnits i närheten så hade man inte tagit in henne till förhör.
  Lisbeth Palme sitter oxå inne med viktig Information bla om hennes Kappa.
  Men Lisbeth Palme förhörs aldrig, det är inte normalt om man säger så.

  SvaraRadera
 65. Allt finns redovisat i en fullt offentlig forskningsrapport från SKI, Statens kärnkraftsinspektion från 2001 av Thomas Jonter på Historiska institutionen vid UPPSALA UNIVERSITET. SKI Rapport 01:5, SKI Projektnummer 00084. Vilken journalist som helst kan publicera detta, men de gör det inte, ty då riskerar de att förlora allt de äger och har, till och med sin familj. För övrigt också sina liv. Det är inte bara i Eritrea som yttrandefriheten kräver sina offer. Jag talar av erfarenhet. Repressionen mot mig har möjligen underrättats av att jag också påstår att OLOF PALME blev skjuten av LISBET PALME. Jag är till och med tämligen säker på det.

  Sverige var före sin tid och vi hade atombomber.

  SvaraRadera
 66. Palmespanaren Hans Holmér hade anförtrott sin chaufför och livvakt polisen Rolf Dahlgren att det han hade gjort som polischef och utredare av mordet på Olof Palme skulle ge honom livstids fängelse. Men han var fast besluten gå rättvisan i förväg och ta sitt liv om han blev avslöjad. Vem Palmes mördare var skulle han berätta i ett brev. Hans intime vän under tjugo års tid Ebbe Carlsson tog hemligheten med sig i graven när han, precis som Hans Holmér, dog ”efter en lång tids sjukdom” 1991. Den fantasifulle Ebbe Carlsson, som gjort sig hemtam i maktens korridorer i Kanslihuset, i Polishuset och i huset Bonnier inklusive Dagens Nyheter och andra mediaföretag, dog i aids. Rolf Dahlgren var chaufför och livvakt åt både Hans Holmér och Ebbe Carlsson. I livvakternas hemliga uppdrag kunde ingå lite av varje, som skuggning, buggning och även - mord.

  SvaraRadera
 67. Jag misstänker också att denne Hans Holmer har efterlämnat ett brev,där han redovisar det verkliga scenariot,av detta mord,och hur detta mord var planerat åratal tillbaka.
  Att efterlämna ett sådant klargörande brev, gör nog de flesta människor, om de vet något,avgörande, och för att få dö i frid med sitt samvete.
  Men detta brev är i så fall Hemligstemplat,det kan man nog utgå ifrån. Vad Hans Holmers dator innehöll för information vid hans bortgång, är högst intressant, men hur skall vi få reda på den informationen? Hans Sambo borde veta.Och det är upp till henne att berätta vad hon vet.Hennes själsfrid ligger också i vågskålen.Och jag tror att hon slutligen kommer att träda fram, och berätta.

  SvaraRadera
 68. Det finns en risk att Holmer kan ha gömt något angående mordet för han avr förbannad på Polisen och hämndlysten, säkert för ahn fått i uppdrag sköta utredningen på felaktiga spår sen när han gör det lite för mycket med Kurdspåret så blir han avsatt, detta gör honom grymt förbannad.
  Jag tror han vet hur Polisen jobbar så jag tror inte han skulle lämna nåt i sin dator.
  Jag tror man skulle söka lite på hans gård i skåne.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Hej Anonym 7 augusti 2012 16:06.
   Du skriver att det finns en RISK för att HH gömt något angående mordet. Där förstår jag inte dig riktigt.
   Skulle du vilja klargöra vad du menar?för en Amatör, som gör en del spontana inlägg här i "Tråden".

   Radera
 69. Jag har inte hört så mycket dåligt om Holmer, dom Poliser som jobabde under honom sa att han var en fantasisk chef och bra för Poliserna som jobbade ute.
  Man ska ta reda på om han ahde några älsklingsställen typ där han fiskade, eller plockade svamp såna ställen han älskade att vara på där ska man söka efter nåt brev kanske nergrävt eller på hans gård i skåne.

  SvaraRadera
 70. Men hittar ni Hans Holmers erkännande gå för fan inte till Polisen.

  SvaraRadera
 71. Hans Holmers älsakrinna Annette Kohut som jobbade som vakt utanför det huset palme mördades utanför (skandia huset) är oxå intresant, man glömmer även en dörr öppen till huset under Mordkvällen, men hör och häpna hennes förhör är oxå hemligstämplat.
  Hon kanske har något nerskrivet hon oxå om hon nu är i livet

  SvaraRadera
 72. Till anonym 7 augusti 2012 16:14
  Där har du rätt.
  Det fordras andra, utomsvenska kanaler, för att få detta mord utrett på ett 100%-igt rätt sett.

  Förslag på sådana kontaktvägar?

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag har några troliga förslag.

   Med tanken på Sven Anérs rättspatos så kommer han med all säkerhet att rekrytera dem från Vitryssland, Ukraina eller Zimbabwe!?

   Radera
 73. Svar till 20:37 den 7e augusti.
  Om du ser inlägget samma datum med tiden 09:02 så kan du läsa där att Holmer avsåg att lämna ett brev vem mördaren är.
  Holmer var en bra chef för dom Poliserna som jobbade åt Holmer, så inte skulle han vilja gå ut med detta brev medans han är i livet, vare sig han är inblandad eller inte.
  Men nåt vet han ju uppenbarligen eftersom han säger som han gör och det här andra han sagt med att skaka om Sverige i sina grundvalar kommer oxå från Hans Holmer.
  Jag tror inte han vill gå ut och säga någonting medans han är i livet, för vad ska hans kollegor tycka.
  Därför så tror jag att Holmer har gömt ett brev någonstans och på ålderns höst vill man kanske bekänna sina misstag här i livet.
  Det här är ju vad jag tror.

  Var det inte någon förut som hade skrivit i några Gondeleansböcker förut hur mordet hade gått till men dessa försvann ju spårlöst sedan som vanligt med allting som rör PalmeMordet.

  SvaraRadera
 74. är det någon som vet hur Holmr har levt vad han ahde för intressen osv skrev ner allting här och vad ni tror han skulle ha kunant gömt något brev.
  Har han lämnat ett brev så har han lämnat det på ett sätt så inte Polisen får tag på det alltså inget i en dator eller dylikt.
  Annars vill jag gärna läsa alla Holmers böcker för att se om det kan finnas nån ledtråd där för lite klurig var ju Holmer ändå.

  SvaraRadera
 75. Hans Holmer var inte iBorlänge under Mordnatten, Sven Aner kolalr med Hotellet dom hade aldrig nån Holmer där, vissa polismän påstår han var hos sin älskarinna men detta stämmer inte med Hans Holmers chaufför som sa att han körde runt Holmer i Stockholm under Mordnatten.
  Så här står det på Anders Jallais sida hur andra Polischefer uppfattade Holmer:
  -HH var maktgalen. Han kunde gå över lik för att nå sina mål. Han var mycket manipulativ. Han körde tjänstebil på fyllan. Några tidigare kollegor målar ut honom som psykopatisk. Han ljög friskt och ogenerat. Han hotade kollegor som hindrade honom. Han styrde Stockholmspolisen lite som sin egen maffia. HH kände Palme. Det var IB chefen Birger Elmér som rekommenderade Palme att utnämna HH till Säpochef 1970. HH var SSI. HH och Ebbe C planterade kurdspåret, redan innan mordet.

  Det som är Intresant här är att HH kände tydligen Palme och nu går vi tbx till alla vittnen från 1986 dom allra flesta säger att mördaren la sin hand om Palme, det bevisar att Palme kände sin mördare, vi kan i alla fall genast utesluta Krister Pettersson.
  Frågan återstår vad gjorde Holmer under Mordnatten?
  Vi har således inget Alibi på Holmer heller

  SvaraRadera
 76. Den här vinden som en kvinna beskriver i en film att hon och hennes make hörde nåt som liknandes vid morse alltså såna där pip, frågan är om detta kan ha varit sambandscentralen för walkie talkie männen alltså Poliserna med walkie talkie, härifrån kanske allt styrdes och kan det ha varit hit Holmers skjutsades för att få en tidning, alltså nån form av budskap som var lagt inuti tidningen.
  Man måste ta reda på alla adresser och ta reda på vilka adresser Holmer varit på sen får man lägga Pussel.

  SvaraRadera
 77. På Riksarkivet förvaras de så kallade "Holmer banden" med inspelningar från bla Palmerummet. Har provat att begära ut dessa men de är hemligstämplade till typ 2025.

  SvaraRadera
 78. varför hemligstämpla när Polisen inte hittat mördaren, det enda som kan ske om man släpper på alla dessa förbannade hemligstämplar är ju att mördaren kanske hittas.
  vad döljer regeringen egentligen?

  SvaraRadera
 79. Anti Avsan mörda Palme,han hade god hjälp av sina Basebolligapolare, Claes Djurfeldt som parkera sin bil minuterna innan skotten föll på sveavägen....CD var en stor Palmehatare,CD ska ha skrikit på en fest Palme ska vi ta....Dom övriga inblandade är Ulf HELIN,Leif Thell, Tomas Plitz med mera. PLitz o Thell har varit inblandande tidigare gripanden med dödlig utgång....bla Rolf Machnow... C-G östling var ochså med.Detta är stor skam att Avsan nu jobbar i riksdagen,Dom övriga inblanande jobbar kvar inom POLISEN!!!! Östling har dock avlidit.. Hans Ölvebro den usla spaningsledaren vet ochså om det var Basebolligan som sköt OP, men det skiter HÖ totalt i... Varför tar inte MEDIA o ställer Avsan mot väggen?!!! Vill dom ej heller LÖSA mordet OP? skandal.

  SvaraRadera
 80. Claes Djurfeldt sa han spydde pga av en COLA!!! men i ett annat sammanhang sa CD att han åkte BAKLÄNGES !!! upp för en RULLTRAPPA!!!vid tunnelgatan...CD var lite dåligt synkad i lögnen där...CD var under mordet aktiv medlem i skytteförening. CD spyr ej av pga en cola, CD spyr av RÄDSLA när han ser att LP har överlevt.Den här kvällen håller flera poliser knarkspan o planerar ett tillslag mot den illegalla spelkubben oxen.Tillslaget sker aldrig. 10 min innan mordet packar!! samtliga poliser i hop...på en given SIGNAL....o lämnar sveavägen...Fältet är fritt timmen tidigare, medan OP är på bio ser ett vittne på sveavägen flera polisbilar kommer åkandes på RAD!!!Denna aktivtet finns ej registerad hos sambandscentralen!!! som annars har stenkoll på allt...5 min före mordet så kontakade piketbuss 3230, 1520 Sambandscentralen o sa att dom var upptagna!!!

  SvaraRadera

Läs sidan "Om kommentarer"