Avsan kollar Obama och registren över romer!

23.9.2013.
Nu kallar riksdagens justitieutskott till räfst och rättarting, och moderat representant vid långbordet är Anti Avsan, tills vidare tjänstledig från jobbet som rådman vid Stockholms tingsrätt. Tjänstledig till i september nästa år någon gång. Och kanske längre. Kopplingen Obama/FRA ska utredas, samt två (!) hemliga polisregister över romer, förda i Malmö.
För Avsan att bita i.
Anti Avsan är den person som, återgivet på sidan 125 i Affären Anti Avsan, andra upplagan, skriver så här om finska flickor och Almungetomtar och lögnpaket, passbyten och anmälningar till VD 1 med mera.
Den moderate justitieutskottsledamoten har aldrig på minsta sätt tagit avstånd från den text som följer, han har aldrig dementerat några av sina virvlande påståenden, så vi får väl då ta honom på hans ord, riksdagsman Avsan på Stockholms länsbänk, med Fredrik Reinfeldt som uppskattande bisittare.
Mailet, som hamnade i Gösta Söderströms dator den 12 december 2007, är ställt till den okända signaturen ”LL”, och det är inte signerat, men jag hävdar mycket bestämt att det är Anti Harald Avsan som suttit vid datorn; han kan ju som sagt förneka detta, om han så önskar. Han har haft den möjligheten sedan 2008 men inte utnyttjat den.
Jag skriver med visst adrenalintillskott. Det är alltså denne Anti Avsan, som här sprutar okvädinsord mot Gösta Söderström och mot mig och mina nära anförvanter, som nu ska sitta i riksdagen och ha moderata synpunkter på USA:s president och på vådan av olagliga interna skånska polisregister över romer; var det någon som nämnde bocken som trädgårdsmästare?
Mail nr 26 (min numrering i boken) 12 december 2007
Nu får du /du? Lars Krantz?/ ta mej fan lägga av. Varför i helvete kollar du mej hela tiden? Och varför lyssnar du på idiotiska teorier? Är det Almungetomten /= Sven Anér/ som ligger bakom? Han har en hel säck med lögnpaket, passbyten, vapenföretag, finska flickor, kondoleansböcker, anmälningar på VD 1 mm mm. Allt är lögn! Inget av det där existerar ens!!! Och mejlar du /Gösta/ Söderström lever du farligt för om du gör ett enda stavfel kan det resultera i en polisanmälan till rikspolisstyrelsen, rikskrim, piketen och alla möjliga lokala polisenheter. Sen får också Almungetomten en kopia av mejlet med stavfelet och då får riksdagskansliet, talmännen, gruppledare, partikanslier och lokala partidistrikt ute i landet kopior av kopior av kopior. Han måste ju visa Söderström, Alsén, mina anförvanter /utsatta med deras verkliga namn/ att han jobbar duktigt. Just nu sitter Slödderström och jobbar på en stor polisanmälan - - - Va fan skulle du förresten mejla Slödderström för? Det ska du väl för helvete inte göra? Är du helt dum i huvet? Mejlar dom till dej ska du inte svara. Ramla inte i den gropen!!!
Du ska inte lägga dej i om vi skämtar om olika namn. Vi gör ju förresten teater---
Där slutar detta kolsvarta, skrämmande mail, mynnande ut i tre svarta streck. Den 2 februari 2008 dog Gösta Söderström som var först vid Dekorima, en polisman med stil.
Anti Harald Avsan, tungt moderatankare i justitieutskottet.
Finns inget medium som vågar titta närmare på vår lagstiftande hr Avsan?
Frågar Sven Anér,
som tyvärr inte längre har någon knytning till Almunge eller det höstvackra Hjelmbergstorpet…

Vill du köpa Sven Anér, Affären Anti Avsan, andra upplagan, så passa på! Ett litet antal ex har dykt upp. 80 kronor, inkl porto och exp. karret@goteborg.utfors.se ! SA.

PS: Det sveper denna kväll, den 23 september, en stormvåg av harm mot denna närmast otroliga polisåtgärd i Sverige, sedan Skånepolisen presterat ett 4 000-register (två register, har det visat sig på tisdagsmorgonen!) över romer och resande. Det polisiära samhället, med rikspolischefen Bengt Svenson i topp, Beatrice Ask på justitiedepartementet, påstår sig alla vara lika skakade:
O så hemskt, sä får det verkligen inte gå till, det här ska vi verkligen titta på…”
Möjligen är jag orättvis, men myndighetskören klingar i mina öron enbart blaj och blaha.
Tisdag morgon: Trafiken har pågått sedan 2005!
Och för mig är det naturligtvis ofrånkomligt att närmast med laserprecision fokusera på en av Sverige farligaste män, kanske den allra farligaste: Anti Harald Avsan.
Som började med att mörda den statsminister han var inhyrd att värna, och som, med denna merit i jeansfickan, raskt kunde börja klättra: juridikstudier, jur kand, rådman vid anrika Stockholms tingsrätt, 2006 inröstad på Stockholmsmoderaternas länsbänk, nästgranne i kammaren till Fredrik Reinfeldt. Ledamot först av civilutskottet, och i år, efter trimning, upplyft till justitieutskottet, en klar markering.
Vad gör egentligen justitieutskottet? Jag går till NE:
Justitieutskottet, JuU, sedan 1971 ett av riksdagens utskott. JuU bereder ärenden som rör domstolarna, arrendenämnderna, hyresnämnderna, åklagarväsendet, polisväsendet och kriminalvården samt ärenden rörande brottsbalken och lagar som ersätter eller har nära samband med föreskrifter i dessa balkar.
Här finns nu Avsan , bland riksdagskolleger som brukar omnämna honom som ”domaren”. Avsan torde känna sig som fisken i vattnet. Han sitter som den juridiske experten, bland kamrater runt utskottets bord som inte har denna juridiska utbildning, han vädjas till:
Du som har läst, hur ser du på det här?”
Och Avsan kan sprida sitt budskap. Så småningom tröttnar väl Beatrice Ask. Finns Anti Avsan med i tronföljden? Vad vet jag?
Nu, kanske redan under den här veckan, har Avsan möjlighet att briljera, när han i utskottssalen kan ställa frågor till Beatrice Ask om inte bara Obama och FRA utan även om det skånska tilltaget med registrering av romer, med andra öknamn på Antis finstämda språk. Det vill Avsan ha svar på, mannen som inte drog sig för att skjuta ner Olof Palme på öppen gata i Stockholms city, som var hans patrulleringsrevir med piketen och grabbarna – dessa grabbar som han i dag hotar oss med:
Ni kan inte ta oss, ni kan inte ta oss…”


Jag slår upp min bok igen, den om Affären Anti Avsan, och läser (jag får ta emot vilka kränkningar som helst, det är det ingen åklagare som har några synpunkter på):
Sidan 111.
Sven Anér har sen låtsats jobba med fallet. Jo, men för fan!!! Jobba med rätt saker då! Varför i helvete begärde Anér att få ut ett förhör med fd polismannen som enl Alséns lögn skulle ha träffat finska flickor. Ha ha ha! Handlingarna lämnades inte ut!!! Tji fick han och de andra privatspanarna!!! Jo, bara för att LÅTSAS jobba med ärendet gjorde Anér det här. Anér är kommunist. Han har flera kommunistkompisar som dolt mord i Estland. Att han är intresserad av Estonia beror bara på att han vill skydda sina kommunistpolare.
Nej, nån konferens med föreningen MORDET PÅ OLOF PALME (MOP86) kan vi inte ha!
Förvirrat? Kan tyckas, men ändå inte. Avsan manar fram bilden av en hövding i baseballmössa, som säger vad han vill, tycker vad han vill, smädar vem han vill och hejar på sina kompisar inom MOP86, den kusligaste förening Sverige skådat.
Vad betyder egentligen Föreningen Mordet På Olof Palme? Svenskan är svårbegriplig. Jag har tidigare ställt frågan till sömniga myndigheter, och jag upprepar den nu. Menas: Föreningen För Mordet på Olof Palme? Men MOP86 är aldrig granskad, lika litet som de skånska registren över 5 000 romer varit det. Oerhört.
Föreningen tycks inte vara upplöst. Medlemmarna kanske finns ute på gator och torg, beredda att skydda sin Avsan till varje pris samt att se till att inga hemska radikala personer eller romer eller resande får något spelrum i det svenska Svedala som de påstår att de värnar.
Och ni kan inte ta oss…
Jag ser att jag tar till starkare ord än vanligt, men romregistreringen, kombinerad med åsynen av Anti Avsan vid justitieutskottets bord, antagligen vädrande sina lagkunskaper inför TV-kamerorna, har gjort mig förtvivlad, rädd.
Rådd för den framtid som kan komma, medan MOP86 bildar hird.
Att kloka chefredaktörer och mina kloka journalistkolleger kan tiga still inför dessa ragnaröksperspektiv förstår jag inte. Förstår jag inte.
Sven Anér
Mail nr 25 September 2007 Sidan 124
Från signaturen ”AV”
För helvete Krantz! Du måste ta mej fan försöka få ett slut på snacket om dom finska flickorna. Jag ryker ju för fan snart om det fortsätter…
Aldrig dementerat av Avsan, som har ”AV” som ofta återkommande signatur.
Vargen störde mig i nattt.
Du är för hård mot Avsan. Se åtminstone till att han får rejält eget utrymme på din blogg!”
Det har jag gjort. Bloggen står öppen, men Anti Avsan skyr den öppna, hederliga debatten. Ut och spring, Vargen.”

3 kommentarer:

 1. "Kopplingen Obama/FRA ska utredas, [...]"

  Eftersom man i fem års tid inte velat ta reda på eller erkänna vem Barack Obama är, och även fortsättningsvis inte kommer att vilja göra det, kommer en sådan utredning att vara högst ofullständig.

  SvaraRadera
 2. "Att kloka chefredaktörer och mina kloka journalistkolleger kan tiga still inför dessa ragnaröksperspektiv förstår jag inte."

  Tyvärr, Sven, är de inte alls kloka, tvärtom. De förtjänar endast samma omdöme som pastor James David Manning ger deras amerikanska kollegor: http://www.youtube.com/watch?v=2nGjhDLFnyo

  SvaraRadera
 3. Varför skriver inte Sven Anér något om "Johan" (Lars-Kristian Bergh, sägs det) och den före detta polisen Stellan Åkebring? Tänk om det var så att Åkebring fick Östling att utföra mordet. Östling var nyopererad, så han var tvungen att skaffa en medhjälpare och det skulle vara Floberg. Sedan pratar de på finska för att så få förbipasserande som möjligt ska förstå dem men oturligt nog kom två flickor med finländskt ursprung förbi. Om Åkebring inte frågade någon annan efter Bergh, så är jag säker på att han kände till vilka som var inblandade och hur mordet gick till.

  SvaraRadera

Läs sidan "Om kommentarer"