Slut på pilgrimsfärden – jaha?

3.2.2013.
Leif GW Persson har brukat kalla mig för konspirationteoretiker, men titta på den här skrönan som fick sin sista timme den här söndagskvällen! Det känns just nu tämligen meningslöst att dra paralleller mellan fiction och fact.
GW-filmen la, som väntat, skulden på Säpo, på en Säpochef som spindel i nätet och på en f d underhuggare vid samma Säpo. Men några paralleller med den faktiska verklighet vi i dag känner fanns knappast, mer än en sensationell, avslöjad just nu i dagarna: att det var en verklig före detta Säpochef som ledde det verkliga mordet på Olof Palme.
Visste Persson om detta då han skrev böckerna och då han koncipierade filmen? Det är mycket troligt. Uppgifterna finns sedan 1993 – som mina bloggbesökare vet – i rikskriminalens och riksarkivets kassavalv. Har GW känt detta som en återförsäkring när han redan som bokförfattare hängde ut Säpo?
Men nu släpper jag denna pilgrimsfärds fiction och återgår till min uppmaning till SVT:s Eva Hamilton: sätt in alla dina skickliga medarbetares resurser på att nagla fast Olof Palmes verklige mördare.
Nämligen Anti Avsan, säger jag, inom en 15-mannakonspiration, i dag styrkt i denna min uppfattning efter info som återfinns på angränsande plats i bloggen.
Vad säger SVT? Vad säger Leif GW Persson, om Eva Hamilton frågar honom?
Nu har du lekt färdigt för dyra pengar, Eva Hamilton, och levererat en nödtorftigt habil produktion. Ut på verklighetens fält nu. Starta med en skjutjärnsintervju med F15, Tommy Lindström, han har vanan inne, sedan internutredarna frågade honom var han fått alla pengarna till den flådiga personalfesten från.
Den gången svarade Tommy genomgående att
det kan jag inte hjälpa er med”.
Få se vad han säger i dag.
SA

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Läs sidan "Om kommentarer"