Sven Anér ute och cyklar?

12.6.2011. Till Svenska Dagbladet, Chefredaktören.

Det finns två möjligheter,

Antingen är uppgifterna i ”Palmemordet: DE SAMMANSVURNA” osanna, Då kunde detta förhållande lämpligen generera en spetsnotis på SvD Kultur:

”Sven Anér ute och cyklar…”

Eller också är alla uppgifter, som i boken uttryckligen klassas som fakta, helt sanna. Då borde ”DE SAMMANSVURNA” generera det största publicistiska svenska pådraget någonsin, på nyhetssidor, ledarsidor, kultursidor:

”Palmemordet arrangerades och genomfördes av utredarna själva! – Holmér satte in sina egna baseballpoliser i mordet på en statsminister! – 33-åring, kurder, Christer Pettersson – allt ett makabert spel för galleriet! Medier grundlurade från första stund!”

Alla Sven Anérs faktauppgifter är sanna, och de är aldrig dementerade av sådana som vet, t ex förundersökningsledaren, vice RÅ Kerstin Skarp, eller av hennes kamrat i låtsasutredningen, kriminalkommissarien Stig Edqvist vid rikskrim.

Alla Sven Anérs faktauppgifter är sanna.

Tacksam för publicering i SvD.

Sven Anér, yrkesjournalist sedan 1947.

Öster Edinge 271, 740 10 Almunge. 0174-500 66.

3 kommentarer:

  1. Hej Sven, jag beundrar dig för att fortsätta med granskningen av mordet på vår statsminister.
    Tänk ifall det gjordes film om mordet på statsministern där det framkommer att:

    hans bostad var avlyssnad .....och därför var det brådska då paret Palme hade bestämt att de skulle på bio....................

    Att Olof Palme's armbandsur som han bär på sin handled, då han står innanför ytterdörren, blir som en tidsinställd livsklocka..........och att trådarna hos den tjänstepersonal som beställer mordet ..............finns som i en direkt riktning knuten till lokaler som finns i rak riktning bakom bostaden.................om man står med ryggen mot bostadens ytterdörr.............. Diplomatstaden!

    Att det framkommer någon med walkie talkie på stationen där de stiger på...... som rapporterar om att de har åkt............

    Att det framkommer att på eftermiddagen/kvällen innan de åker att vapenaktivitet (direktiv) pågår som om det gick över deras hus och går sedan i riktning som uppöver i riktning mot någon byggnad.

    Att det framkommer att inne på biografen är det någon som rapporterar om paret och informationen om att de lämnar biografen skickas iväg............

    Att det framkommer att då paret Palme korsar Sveavägen att då är det någon som springer nedför trapporna på Tunnelgatan.....

    Att det framkommer att då de korsar Sveavägen är att någon rapporterar att "nu kommer de"

    Att det framkommer att i någon lokal på i närheten av Sveavägen i närheten av mordplatsen som med någon form av kikare/observationsteknik är det någon som konstaterar att "de har tagit honom" då han ligger i blodpölen på självaste Sveavägen.........

    Att det framkommer att då mordet är genomfört, att då är det som om att den som sprungit uppför trapporna på Tunnelgatan sätter sig i bil och mordvapnet läggs på golvet som framför baksätet, men inte nog med det utan att på väg uppför trappan har walkie talkie används, så att bilen kör fram.

    Tänka sig Sven Aner: var det inte så det gick till



    Medan Sveriges regering avser att ignorera fullständig utredning av mordet på statsminister Olof Palme betyder endast att de är medskyldiga.

    SvaraRadera
  2. Vad är det som skiljer svensk press från amerikansk? Man tvingades fundera över det när man häromdagen såg reprisen på dokumentären om Daniel Ellsberg. Hade svenska massmedia förmått berätta sanningen om den egna regeringens lögner så som skedde i USA? Vi vet att de sviker landet/folket/läsarna idag liksom de under de senaste 25 åren svekfullt stått på överhetens sida.
    Demokrati - maktdelning - tredje statsmakten? Det är dags att omdefiniera vårt samhällssystem!

    SvaraRadera
  3. I en rättvis värld hade IB-Affären lett till ett
    svenskt Watergate. I USA avgick presidenten. I Sverige sattes avslöjarna i fängelse och hängdes ut som lögnare.
    Vare nog sagt om detta.
    För övrigt håller jag med Maj Wechselmann och
    hennes medarbetare. Även i den kampen spelade
    ju Herr Block f.ö. en hjälteroll.

    SvaraRadera

Läs sidan "Om kommentarer"