Palmemordet ouppklarat?

27.9.2011.

Kim Salomon, SvD Kultur – Jag läser med intresse din eleganta men ganska resignerade recension av ”Midnatt i Kongo”, och jag fäster mig framför allt vid en mening:

… en rad av ouppklarade händelser likt Raoul Wallenbergs försvinnande 1945 i Budapest och mordet på Olof Palme 1986.

Ja, Wallenberg kan väl knappast sägas ha försvunnit redan i Budapest, utan livstecken, och mordet på Olof Palme är i praktiken så uppklarat ett mord kan bli, utfört som det är, för att citera den korrekt i TV redovisande Leif GW Persson,

inom en konspiration av poliser, militärer och säkerhetspersoner.

Jag pekade redan 2008-2009 ut polismannen, sedermera rådmannen vid Stockholms Tingsrätt och moderate ledamoten av Sverige Riksdag Anti Avsan som Palmes mördare, och ingen har sagt emot mig. Inte Avsan själv, inte förundersökningsledarna vice RÅ Kerstin Skarp eller hennes kollega på rikskrim Stig Edqvist. Ja, inte heller Svenska Dagbladet, in so many words.

Jag har faktiskt haft en tentativ korrespondens med Martin Jönsson, med huvudsakligan mina egna brev. Du kan ju tala med Martin om du har lust; jag säger ingalunda att han står på min sida, möjligen är han beredd att ta ett halvt steg. SvD Kultur har självfallet mina böcker.

Jag sänder dig nu ett par texter som jag ber dig läsa. Jag skulle sätta värde på om du ville höra av dig. Jag undrar om du efter läsningen vidhåller ”ouppklarade händelser”.

Jag är inte särskilt kritisk mot din klassificering. Du kan knappast ha läst någon annan beskrivning, såvida du inte gått in på min blogg sen två år tillbaka,

www.svenanerpalmemordet.blogspot.com,

eller läst någon av mina oanmälda böcker. Jag bipackar nu en just sammanställd dokumentation som jag alltså ber dig ta del av.. Hör gärna av dig sedan du läst! Och tala med nyhetschefen!

Med vänlig och kollegal men oroad hälsning,

Din tillgivne Sven Anér, Öster Edinge 271, 740 10 Almunge. 0174-500 66,

018-15 12 79.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Läs sidan "Om kommentarer"