Nej, jag betalar ingen rek-avgift!

22.4.13. Till Cecilia Söderman, Landstingsarkivet. Med uppmaning till Cecilia att kommunicera till Hanna Nyström, Landstingshuset, samt Veronika Lövgren, Landstingsarkivet.
Som brevets rubrik anger kommer jag inte att betala någon rek-avgift i detta ärende. Jag beställde kopia av originalet till Olof Palmes patientjournal, men jag erhöll en omförfalskning av den ursprungliga förfalskning, som 1989 lämnades ut till mig av sedermera i samband med oreglerade penningtransaktioner entledigade polisöverintendenten, rikskriminalchefen Tommy Lindström.
Naturligtvis betalar jag inte rek-avgifter för förfalskningar, men om Landstinget kan sända mig
Olof Palmes patientjournal i ursprungligt originalskick
ska jag gärna betala uppkommen rek-avgift. Originalet bör, som inklockningstid, ange kl 23.3_ samt en siffra högre än förfalskningarnas ”5”, av sakförhållandet att döma en siffra ”8”. Som Landstinget inser skulle någon förfalskning självfallet aldrig varit erforderlig om redan journaloriginalet hade innehållit en siffra ”5”; det är enkel logik. Förfalskarna önskade en med 3 minuter kortad ambulanskörtid.
Så sänd mig nu kopia av den äkta, ursprungliga patientjournalen avseende en beskjuten statsminister. Det är skrämmande obegripligt att dubbel förvanskning har kunnat äga rum just vid detta, Sveriges mest uppmärksammade dödsfall någonsin.
Skulle Landstinget hävda att ingen annan journal finns tillgänglig än de båda förfalskade begär jag besked härom, varefter jag kommer att informera bl a rikskriminalpolisen, polismyndigheten i Huddinge samt socialstyrelsen, vilka samtliga instanser jag tillskrivit.
Nu inkrävd rek-avgift betalar jag således inte.
Oroad hälsning,
Sven Anér, Karlsrogatan 85 A, 752 39 Uppsala. 018-15 12 79.

1 kommentar:

  1. Låt oss säga att det stod 23.38 i originalet och någon kanske ändrade med tippex och tog en kopia. Senare kanske det var någon annan som snyggade till siffran. Hur kan man veta att åttan är rätt? Den personen kanske råkade skriva fel. Det kanske skulle stått 5 från början. Vem som helst kan skriva fel. Det stod t. ex. fel födelseår på Avsan här en gång och personnumret borde både Sven och konsulten kunna utan och innan.

    SvaraRadera

Läs sidan "Om kommentarer"