Filippa Reinfeldt – ett viktigt landstingsärende!

22.4.2013. Sjukvårdslandstingsrådet i Stockholm, Filippa Reinfeldt!
Filippa Reinfeldt,
Obehöriga krafter med koppling till Stockholms läns landsting, dnr bl a LA 2013-2296, har förvanskat ett av de mest centrala dokumenten i Palmeärendet. Jag ber dig gå in i landstingets organisation och administration och skapa dig en bild av hur Olof Palmes patientjournal, avseende bl a ambulanskörningen från Dekorima till Sabbatsberg, i två omgångar manipulerats.
Mordet på Olof Palme öppnas därmed för total nytolkning, sedan två förfalskningar med tre centrala minuter sökt korta körtiden från Sveavägen till Sabbatsberg. Saken har aldrig dementerats, endast viftats bort, framför allt av rikskriminalpolisen.
Saken startades av Gunnar Wall och mig våren 1989, men stoppades av dåvarande rikskriminalchefen, sedermera entledigade polisöverintendenten Tommy Lindström, som falskeligen förklarade att den av honom presenterade patientjournalen med angiven ankomsttid till Sabbatsberg vore äkta. År 2012 omförfalskades denna falska patientjournal.
Jag hänskjuter nu denna fråga till dig, i din egenskap av länets sjukvårdslandstingsråd, som ett avgörande viktigt landstingsärende, kanske det viktigaste du har haft att handlägga.
Jag önskar uppgift om dnr och handläggare för detta ärende, samt din snara kommentar.
Utförlig dokumentation finns i dag samlad hos landstingsarkivet under angivet dnr, LA 2013-2296.
Oroad och engagerad hälsning!
Sven Anér, Karlsrogatan 85 A, 752 39 Uppsala. 018-15 12 79.

2 kommentarer:

  1. Jag tror inte att hon tycker det är något viktigt landstingsärende.

    SvaraRadera
    Svar
    1. Och då är det ju tur att hon bara är politiker utan möjlighet att styra det hennes tjänstemän anser vara viktigt...

      Radera

Läs sidan "Om kommentarer"