Riksdagsledamoten Anti Avsan


(3.1.12) kommer att tjänstgöra som moderator, det som förr hette mötesordförande, vid moderaternas ”Sverigemöte” i Örebro den 16-17 mars. Avsan, som onekligen har den inblick som krävs, får ta hand om ämnet ”Sociala insatsgrupper för unga i riskzonen” och kommer att från parketten övervakas av justitieminister Ask.

Jag vill passa på att meddela såväl Avsan som hans beskyddare Ask att det hade sett prydligt ut om t ex Beatrice Ask hade informerat om att Avsan den 14 juni 1993 hördes angående sin medverkan i Palmemordet. Men Avsan har levt ett lugnt och ostört liv sedan dess. Jag har skrivit en hel bok där jag omtalar att det var Avsan som sköt Olof Palme till döds vid Dekorima, där han sekunderna innan talat med vittnet Anki och blivit sedd även av Anneli. Men Avsan anklagar mig inte för förtal, och så länge denna otroliga sak inte hamnar inför domstol kan baseballpolisen Avsan lugnt fortsätta att predika om ”insatsgrupper för unga i riskzonen”. Ask och Avsan biter gemensamt huvudet av skammen. SA.

4 kommentarer:

 1. HEJ Sven såg ett inslag om denna Anti på you tub vart äcklad att denna ev PALME MÖRDARE går i rosenbad fri.... skandal vad gör polisen? Regeringen? TV FOLK?

  SvaraRadera
 2. Hej Sven jag berundrar för att du vill ha fram SANNINGEN!!!!! men inte polisen dom skyddar sina gamla kompis!!! ANTI AVSAN o basebollligan med sina juveler till poliser!!!! skandal

  SvaraRadera
 3. Avsan är möjligen inblandad i själva attentatet. Men det viktiga är inte vem som höll i mordvapnet utan vilka som är uppdragsgivarna och framför allt varför Palme likviderades. När det gäller svenska personer som mycket väl visste vilka uppdragsgivarna var (CIA/NATO?), hade ju Ebbe Carlsson och Hans Holmer nyckelroller.
  Även Victor Gunnarsson (33-åringen), visste vilka som låg bakom mordet. Tyvärr är alla döda nu.

  SvaraRadera
 4. Att Statsminister Fredrik Reinfeldt som måste känna till att hans parti broder Anti Avsan inte reagerar är besynnerligt. Det verkar som i alla fall Filippa Reinfeldt har förstått hur det hänger i hop. inte minst umgänget med Jerry Martinger. Som förlorade riksdagsplatsen till Anti Avsan.

  SvaraRadera

Läs sidan "Om kommentarer"