Varför går SvD inte in i Palmeärendet?

28.7.2011.

Redaktionschef Martin Jönsson, eller stf

SvD.

Jag översänder en dokumentation som gått bl a till TT, och jag ställer på nytt frågan:

Varför går en stor daglig tidning som Svenska Dagbladet, med kvalificerad personal,, inte in i Palmeärendet? Detta är för mig obegripligt.

Här presenterar jag nu Lisbeth Palmes underliga ambulans/polisbils-resa till Sabbatsbergs akutintag, tillsammans med den mest dramatiska bild som över huvud taget togs under minuterna efter dödsskottet mot Olof Palme, nämligen den skicklige ”blåljus”-fotografen Ulf Karlssons bild. Tagen för Aftonbladets räkning, men aldrig, inte ens i dag, publicerad av Aftonbladet. G-P hade bilden inne den 2 mars 1986 i suddig version, men tidningen hade inte uppfattat hur anmärkningsvärd bilden var!

Läs bl a vad juristkommissionen, med instämmande citerad av granskningskommissionen, säger om det påstådda skottet mot Lisbeth Palme: Lisbeth Palmes helt outredda ”skada” kan förändra synen på mordet på Olof Palme, säger kommissionen!

Jag vädjar nu till SvD: läs mitt material, aldrig dementerat på någon punkt! Inte år 2000, inte år 2011! Och sätt dig in i konsekvenserna när det rejäla officiella avslöjandet kommer!

När det visar sig att de svenska Palmeutredarna anlitade Bundeskriminalamt för att granska Lisbeth Palmes mockakappa och T-tröja, trots utredarna från första början visste hur landet låg och att det var de säjlva som skjutit genom Lisbeth Palmes dubbelvikta mockakappa, de själva som sotat till T–tröjan lite grann för att det skiulle se äkta ut. Jag tror att Bundeskriminalamt anade vad det var frågan om.

Är det rädslan för alla dessa kusliga, ibland patetiska avslöjanden , väntande i farstun, som gör att alla hukar. Alla utom jag själv, som får så dåligt genomslag för mina odementerade fakta? Gör något, SvD!

Oroad, djupt oroad hälsning,

Sven Anér, Öster Edinge 271, 740 10 Almunge. 0174-500 66.

./- Utförlig dokumentation, aldrig bestridd.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Läs sidan "Om kommentarer"