Affären Anti Avsan – De sammansvurna…

9.7.2011. Lördag och lite gråmelerat väder på Hjelmbergstorpet, där grannen Brunos vedhuggning är ett angenämt och konkret tecken på liv, i motsats till mitt författeri som ibland vill försvinna ut mot horisonten.

Det är naturligtvis tilltro, empati jag känner mig behöva, credit, som det heter i dag. Får Leif GW Persson credit i dag? Nej. Han möts av ett mycket stort ointresse. Kanske har hans verbala eskapader i dag lett till att den kloka svenska allmänheten betraktar Leif GW som en angenäm pajas, i rutan och i spalterna, men ingen att hålla i handen när åskan går.

Tror den kloka svenska allmänheten mer på mig än på Leif GW? Det kan jag förstås inte säga. Leif GW finns i alla vardagsrummen, medan jag inte får hitta hem till så många.

Det är underligt. När förintelsen förnekades blev oron och kritiken påfallande även i Sverige, men när Palme-affären, som har klara likheter med 40-talets förintelse, kommer på tal förmärks ingen oro i spalt eller ruta. Förmärks ingenting.

En god vän sa till mig i dag: ”Glöm inte din bok om Anti Avsan! Det är ju den som ligger i botten, som ger hela upptakten till allt som följde efteråt. Kronologiskt, sorterat. Tala om för dina bloggbesökare att Affären Anti Avsan behövs för att rätt kunna avnjuta och smälta DE SAMMANSVURNA, med dess många disparata (och desperata) texter, hamrande in och kompletterande Affären Anti Avsans budskap.”

Visst. Så är det. Så köp Affären Anti Avsan, köp och ge bort. Jag sänker priset för bloggbesökare till 50:- varav 30:- går till porto och expedition.  Vill du köpa fler sänks styckpriset, beroende på detta porto som är så betungande för en förläggare; ring 0174-500 66 så gör vi upp specialpris!

Pg 75 05 55-5, det plusgiro-nummer som hette postgiro på 90-talet, när så många av er prenumererade på PALME-nytt! Och ring gärna! Ni stör inte, det är er jag är till för!

Tillgivne Sven Anér

1 kommentar:

 1. Jag har avnjutit såväl Affären Anti Avsan som
  De Sammansvurna med stor behållning.
  Samma sak gäller Wechselmanns bok
  ( håller Henry Kenamets med? ) och
  Bernt Engelmanns böcker.

  SvaraRadera

Läs sidan "Om kommentarer"