Till Riksåklagaren. Palmemordet.

25.7.2011.
Mot bakgrund av bifogat dokumentärt material rörande Palmemordets första minuter, aldrig officiellt undersökt av svenska myndigheter, anhåller jag att RÅ, som är förundersökningsledare i Palmeärendet, snarast utreder huruvida min överlämnade information är korrekt

Som RÅ vet har uppgifterna funnits hos dåvarande statsministern Göran Persson och underlydande myndigheter sedan i varje fall år 2000, men dessa uppgifter har aldrig behandlats på ett sätt som den svenska allmänhetenv  har kunnat uppfatta.

Den fråga jag ställer kan komprimeras:

Fanns Lisbeth Palme med nära den grupp av sammansvurna, som rikspolisstyrelsens expert Leif GW Persson i februari i år utpekade som ansvarig för mordet på hennes make:?

Det dokumentära material jag nu överlämnar har aldrig dementerats, endast hållits dolt. Jag menar att det nu måste få nå ut till den svenska allmänheten. Det har gått över 25 år sedan statsminister Olof Palme sköts vid Dekorima. Dags att ta tag i de många ledtrådar som aldrig fått nystas.

Denna skrivelse, inklusive bilaga och avgörande viktig bild föreställande Lisbeth Palme vid Sabbatsbergs akutintag, läggs under dagen ut på min blogg, www.svenanerpalmemordet.blogspot.com

Detta material går även till TT.

Sven Anér, Öster Edinge 271, 740 10 Almunge

0174-500 66.

7 kommentarer:

 1. Det känns som att det måste till en enorm demonstration från väldigt många för att de verkligen skall ta tag i och utreda polisspåret.

  SvaraRadera
 2. När Sven nu återanvände token Krantz avslöjade myter blottläggs enbart hans egen hopplösa monolog utan verklighetsnknytning. GW:s uppfattning står definitivt inte i överenstämmelse med Svens. GW anser att polisspår är strunt men uttrycker sig svävande om en liten grupp sammansvurna som fångat ett tillfälle i flykten. Högst medvetet mumlar han om ev polismän eller militärer. Skulle han säga mer skulle det vara likvärdigt med att säga namnen men om man har insikt så kan man nog gissa dem ganska bra ändå och inte är det samma personkrets som Sven far efter. Definitivt finns inte den av Krantz nu ärvda svammelmyten om att Lisbeth skulle ligga bakom mordet på GW:s karta. Sven är onekligen en mästare på att undergräva sin egen trovärdighet och börjar bli en fullvärdig egferträdare till den avlidne Krantz.

  SvaraRadera
 3. Det finns så mycket olika åsikter om lisbet Palmes beskjutning, så jag föreslår att alla de Sveriges skytteklubbar som innehar magnumrevolvrar,utför en rekonstruktion, med rätt klädesplagg,och relevant kropp,samt tillställer det till Sven Aner, ert dokumenterade resultat. Ta ert medborgerliga ansvar för detta.och utför denna provskjutning.ingångsvinkeln samt den utgående utgångsvinkeln, kommer den att visa samma in- och utgångsvinkel, som visar sig på Lisbet Palmes kappa?

  SvaraRadera
 4. samuel_andersson84@hotmail.com28 juli 2011 17:01

  Är du verkligen säger på att Anti Avsan är skytten? finns det verkligen talande bevis för det? eller vill du bara få igång en utredning kring honom?

  SvaraRadera
 5. Var kan jag få tag i "Palme-Nytt" ?

  SvaraRadera
 6. Sven du borde ta hjälp av någon att lägga upp Palme-Nytt på nätet (palmenytt.nu är ledig). Det är ju viktig information som kan gå förlorad, och det vore tråkigt.

  SvaraRadera
 7. Är det någon sakkunnig,som har undersökt om mordet var planerat några år i förväg ? M.a.a. det som nu hänt i Norge får jag en känsla av, att det kan ha varit likadant,d.v.s. någon eller några har planerat döda Palme i flera år, och inte förrän år 1986 fanns han i den mörka korsningen ,som alla vet. Tacksam för svar.

  SvaraRadera

Läs sidan "Om kommentarer"