Talade Leif GW Persson sanning?

10.7.20011. Till Justitieminister Beatrie Ask

För första gången sedan Christer Pettersson anklagades för mordet på Olof Palme har rikspolisstyrelsen nu, genom en av sina högst uppsatta tjänstemän, den av RPS anställde pr0fessorn och chefskriminologen Leif GW Persson, vid månadsskiftet februari-mars i år, som jag i upprepade skrivelser omtalat, lämnat besked rörande mordet på statsminister Olof Palme:

”Mordet begicks inom en konspiration av poliser, militärer och säkerhetspersoner,”

Men Perssons uttalande har följts av total rystnad från justitieministerns, rikspolisstyrelsens och rikskriminalpolisens sida: varför?

Jag har av rikspolischefen muntligen fått veta att djup sekretess råder rörande vad som den 1 mars avhandlades mellan Persson och rikspolischefen i detta ärende; ett otroligt och oefterrättligt besked.

Jaag har sedan 1987 hävdat att mordet på Olof Palme skedde genom polisers medverkan, på olika plan. Nu låter RPS Persson säga samma sak, men omger därefter hans uttalande med dimridåer som hittills inte kunnat genomträngas.

Justitieminister Beatrice Ask: ställer du dig bakom Leif GW Perssons uttalande? Gå då ut och bekräfta  att detta också är den svenska regeringens inställning, samt att mina anklaagelser i böckerna ”Polisspåret”, ”Affären Anti Avsan” och ”DE SAMMANSVURNA” ingalunda är ogrundade utan alltid har varit korrekta! Förklara också varför inte seriösa förhö harr inletts mot bland andra förre piketpolisen, nuvarande rådmannen vid Stockholms tingsrätt och moderate ledamoten av Sveriges riksdag Anti Avsan! Låt också omedelbart höra Leif GW Persson, bland annat med frågan varför han i över 25  år hållit tyst med sitt dramatiska besked från i vintras!

Detta brev går även till RPS och till rikskriminalpolisen, för omedlbara kommentarer.

Jag önskar, med, vändande posr besked om dnr och namn på handläggare!

Sven Anér, Öster Edinge 271, 740 10 Almunge. 0174-500 66.

5 kommentarer:

 1. Jag önskar också svar ang Leif GW Perssons yttrande. väntar dock fortfarande på LGWP utlovade "Palmeutredning" som det var total "blackout" om i media... Alla tycks dessutom ha glömt det. även media själva..

  SvaraRadera
 2. När TV3 förhörde Anti Avsan i en dokumentär för länge sedan som bland annat Sven Anér också var med i så kallar de Anti Avsan för Pekka. I det förhöret så säger Anti Avsan att han inte har något som helst politiskt intresse och Leif GW Persson ifrågasatte inte ens detta. Nu efteråt är han ledamot i riksdagen. Hur är det möjligt att ingen bryr sig om detta.

  SvaraRadera
 3. Är detta verkligen FÖRSTA gången i Högerns/
  Moderaternas/Nya ( !?+!? ) Moderaternas historia?

  SvaraRadera
 4. Jag vill få reda på om den där Pekka verkligen är Anti Avsan. Pekka var 26 år, hade mörkbrunt hår, 177 cm lång, hade ingen bil, inga barn, hade fem systrar, bodde i lägenhet och arbetade som polis. Stämmer detta med Avsan? Pekka var inte Dekorimamannen. Inget stämmer överens.

  SvaraRadera
 5. Jag förstår inte hur Holmer kunde vara en trovärdig utredare i mordet på Palme- jisses Holmer lade ju till och med ner en undersökning mot misstänkt mord utfört av polisen!

  SvaraRadera

Läs sidan "Om kommentarer"