Tuna Bygdegårds-uppropet! Allt ljus på Palmemordet!

Ja, jag arrangerar ett möte på vår bygdegård, Tuna Bygdegård, vid väg 273, 7 kilometer söder om Alunda, lördag den 19 november kl 13-15. Jag presenterar senaste skrämmande nytt i den stora svarta Palmeaffären. Sen följer kaffe och debatt.

Min tanke och förhoppning är att vi alltså kan dra i gång

Tuna Bygdegårds-uppropet! Allt ljus på Palmemordet!

Hur vi ska komma vidare får vi bestämma vid mötet. Så lite byråkrati som möjligt, kanske med den här redan befintliga bloggen som träffpunkt:

http://svenanerpalmemordet.blogspot.com/

Vill du komma? Väg 288 från Uppsala, väg 273 från Arlanda mot Alunda, och så har du alltså Tuna Bygdegård 7 km hitom Alunda. Jag säljer mina båda senaste böcker. Så välkomna till det nystartade

Tuna Bygdegårds-uppropet! Allt ljus på Palmemordet, 19.11 kl 13!

Sven Anér, Öster Edinge 271, 740 10 Almunge. 0174-500 66.

9 kommentarer:

 1. Vad jag förstår, är detta mord planerat, sedan i början av 1985, eventuellt ännu tidigare.Där man planerat in en mördare för detta.Detta är en så lång historia, att jag inte kan relatera den här,men i korthet handlar det om att Hans Holmer, redan då han återvände från sin så kallade resa från Borlänge, redan då visste signalementet på mördaren.Han utnyttjade sedan den där kvinnan vid Alexsandria, och körde över henne,( hon har själv ritat ett foto på den man hon mötte , och enligt henne själv motsvarade inte fantombilden på något sett med den bild hon ritade)Jämför sedan med Hans Holmers uttalande, någon dag efter mordet, då han säger, i TV, att normalt sett tar det c:a 1 timme för Bundeskriminal AMT, att ta fram denna fantombild, men de har lagt ner 4:a timmar på det,för att nu inbilla det svenska folket att denna fantombild skulle vara extra relevant och trovärdig. Hans Holmer går ut med ett foto på en person, som var ett farligt vittne till en händelse, som, om den kom fram, skulle omintetgöra denna persons farliga vittnesmål.Denna fantombild har inget med palmemordet att göra, mer än att den var ägnad till att misstänkliggöra ett farligt vittne, som på ett provocerande sätt, agerade utmanande mot de som är inblandade i detta mord., vid en speciell tidpunkt. Så här ligger det till i grunden Sven Aner, och jag vet vad jag talar om, då jag är själv den som har blivit drabbad av dessa svinaktigheter.Helt klart är att detta mord var planerat, flera år innan det skedde, och det kan du väl ge en "Hint" om då du har ditt möte den 19 november.Av rent personliga rättssäkerhetskäl har jag minst 200 sidor dokumentaion om detta mitt möte, med den svarta ondskan, i detta Ha, Ha Demokratiska och rättssäkra samhälle.Jag spyr.Palmeutredningen skiter i vad jag delgivit dem, och jag upplyste dem redan under våren 1987, i minst 15 brev till dem.Jag bedömde det som mycket farligt för mig, så jag begärde att mina brev skulle hemligstämplas.Jag har blivit tvungen att säkerställa mina brev till palmeutredningen, på ett säkert ställe.I många avseenden är du på rätt spår, och jag önskar dig all lycka med ditt sanningssökande framöver.Skulle du vilja ta del av min livsupplevelse,får du kontakta mig.Ps. jag skrev en resume till palmeutredningen i april 2011,om mina iakttagelser, och jag har fått en känsla av att något explosivt är på gång, men det är väl bara vad jag kan hoppas på. Ha ett fortsatt bra liv Sven Aner. Du är värd all heder med din kamp i detta "Hopplösa" ärende.
  MVH NN

  SvaraRadera
 2. Ulf Lingärde nämner i tv-programet "Diskutabelt" att fantombilden föreställer en DN fotograf. Är det det du är inne på eller ? behöver nog lite preciseringar till ditt inlägg.

  SvaraRadera
 3. Instämmer i föregående talare NN att du är värd all heder med din kamp i detta "Hopplösa" ärende. Bodde jag i närheten av dig skulle jag komma den 19/11 men jag bor långt bort och är bara intresserad av att få veta vad som händer. Media är väl knappast intresserade, fastän de borde vara det. Hoppas det går framåt och att sanningen kommer fram om Palmemordet.

  SvaraRadera
 4. Palmeutredningen har hela scenariot, helt klart för sig, och det handlar inte om någon DN fotograf, som skulle vara Fantombilden.

  SvaraRadera
 5. http://www.journalisten.se/artikel/29365/filmbolag-nekas-polisfoerhoer-fran-palmemalet

  SvaraRadera
 6. Sven,

  jag uppskattar enormt dina ansträngningar i denna affär. Det är verkligen skrämmande hur de svenska myndigheterna (och media) har mörklagt Palme-mordet i 25 år. Jag blir totalt mörkrädd efter att ha läst böckerna av dig, Gunnar Wall, bröderna Poutiainen m fl. Du har mitt absoluta moraliska stöd för ditt fantastiskt outtröttliga och envetna arbete med att upptäcka sanningen. Hoppas vi finner den !

  SvaraRadera
 7. Om sanningen någonsin kommer fram,, kommer det att,fällas tårar, världen över,av empati,för den människa,som blev.., av dessa arroganta,och fullkomligt hänsynslösa,och maktfullkomliga människor,..den person, som var ägnad att bli den inplanerade mördaren.Detta är inget annat än ett så oerhört övergrepp mot en helt oskyldig person, så det skall rendera i, att alla människorättsorginationer världen över, engagerar sig i detta ärende. Det är rent bedrövligt, och rent förfärande, att detta mord inte utredes på ett för hela världen, rent objektivt, och helt sanningsenligt sätt.Och det är rent förfärande, att det inte utredes av Sverige, som i alla avseenden , vill framstå som världens samvete. Vad jag förstår , finns det personer som skyddas, och inte tvingas att berätta den absoluta sanningen.Svenskt rättsväsende har återgått till ren häxprocess,men jag vill påminna om, att det faktiskt handlar om år 2011.

  SvaraRadera
 8. Eehh, ok...? Och med det menar du...? Man förstår inte vem du talar om. Palme? Avsan?

  SvaraRadera
 9. Kan tydligen inte uttrycka mig så folk förstår. Därför skriver jag inget mer. Nej, nej,nej...Palme, Avsan handlar det inte om.

  SvaraRadera

Läs sidan "Om kommentarer"