Hur kan kulorna stämma?

6.10.2011.

Till STYRELSEN för RPS. Det är kulorna som är avgörande. Om Lisbeth Palme aldrig träffas/nuddas av en kula, då kan heller inga av de tre laboratorierna, SKL, Bundeskriminalamt eller Riksmuseet, hitta en fysiologisk överensstämmelse mellan Palme-kulan och Lisbeth-kulan.

Men en sådan överensstämmelse föreligger. Hur har den uppkommit? Ja, för det första måste båda kulorna ha avlossats från samma vapen. Och har Lisbeth Palme inte, i samband med mordet, träffats av en kula från det vapen som dödade Olof, ja då måste den sk Lisbeth-kulan ha kommit från samma vapen som Palme-kulan. Och hur har detta gått till? Jo, genom att Lisbeth Palmes T-shirt och mockakappa vid annat tillfälle beskjutits med samma vapen som dödade Olof Palme.

”Vid annat tillfälle”, när då? Det måste ha skett efteråt. Lisbeth Palme kan inte ha vågat gå med två skottskador på mockakappan inför bl a hela publiken på biografen Grand och inför mötande personer på Sveavägen. Alltså måste beskjutningen av mockakappan och av T-shirten ha skett efteråt, kanske flera dagar efteråt.

Har mockakappan och T-shirten beskjutits samtidigt, med ett enda skott från Anti Avsans vapen? Jag är inte vapenkunnig, men jag har svårt att tro att ett sådant skott med någon lätthet skulle kunna arrangeras. Jag tror att två skott erfordrades, ett mot mockakappan och ett mot T-shirten. Då finge arrangörerna två kulor att välja mellan.

Att talet om ”den ensamme gärningsmannen” faller är en självklarhet. Endast Avsans vapen kan ha varit tillgängligt för arrangörerna i efterhand. Så här måste arrangemanget ha sett ut.  Sven Anér

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Läs sidan "Om kommentarer"