Rättsstaten hotas när poliser frias från brott!

2.11.2010.
Elisabet Höglund
c/o Aftonbladets redaktion
105 18 Stockholm.

Elisabet! Jag läser dig i Aftonbladet i dag med stort intresse och instämmande. Möjligen delar jag inte din uppfattning på en punkt, nämligen där du skriver att ”det grövsta fallet av misstänkta polisbrott gäller 24-årige Johan Liljeqvist i Göteborg”,
Det grövsta fallet av alla polisbrott, alla kategorier, är piket- och baseballpolisen Anti Avsans mord på sin statsminister Olof Palme. Om detta har jag skrivit boken ”Palmemordet: Affären Anti Avsan” 2009, som bifogas, och utförliga aktuella kommentarer och färska debattinlägg hittar du på
www.svenanerpalmemordet.blogspot.com
Jag skulle sätta stort värde på om du gick in i detta mörka ärende, Elisabet. Mina uppgifter är, under de tre år som gått, aldrig dementerade, och den av mig utpekade, i dag rådmannen vid Stockholms tingsrätt samt moderate ledamoten av Sveriges riksdag, Anti Avsan, har aldrig stämt mig för förtal; han har till en riksdagskollega sagt att han aldrig kommer att anklaga mig för förtal.
Sätt dig in i situationen, Elisabet. Om du skulle anklagas för det svåraste av brott, skulle du inte då riva upp himmel och jord, för att få rättelse? Men Anti Avsan låtsas som om det regnar och sitter i sitt civilutskott och medverkar i styrandet av det svenska folket på viktiga punkter.
Avsan är aldrig konfronterad med de båda unga välstrukturerade och trovärdiga kvinnliga vittnen som såg honom vid det klassiska Dekorima minuten före mordet på Olof Palme, försedd med walkie-talkie och vapen!
”Dom har aldrig sett mördarn!”, dekreterade på sin tid spaningsledaren Hans Ölvebro, och häri tycks i dag hela det svenska rättssamhället stämma in: RÅ, rikskrim – och inte minst regeringen och dess nuvarande statsminister, som aldrig svarar på mina förfrågningar, utan stillatigande noterar hur Avsans valkrets ser till att han blir återvald till Stockholms länsbänk.
Johan Liljeqvist-fallet är upprörande. Men det är också, och om möjligt i än högre grad, Olof Palme-fallet, nedtystat, nedgrävt av alla sittande politiker, oavsett partikulör, om radikala vänsterpartier undantas.
Starta, Elisabet, med att gå till min bok och till min blogg! Hör gärna av dig för ytterligare information i Sveriges ödesfråga! Det krävs civilkurage, men det har du.
Vänlig, kollegial, engagerad hälsning!
Sven Anér, Karlsrogatan 85 A, 752 39 Uppsala. 018-15 12 79.
./. bok, brev till EU:s Vivane Reding.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Läs sidan "Om kommentarer"