”Hemligt polisnätverk”


”Hemligt polisnätverk”
21.11.2010. Ruben Agnarsson i den kristna dagstidningen Världen Idag gör 16.11 en djupdykning i ett hemligt polisnätverk som han belägger med skrämmande hänvisningar till svart svensk polisverksamhet av i dag. Har Agnarsson blivit dementerad? Det tror jag inte. Jag sammanfattar inte den mycket långa artikeln, men jag ger ett separat citat som får tala för sig självt:
Den torped som nu är huvudkälla i Deanne Rauschers senaste bok /kungaboken, min anm/, hade i slutet av 1990-talet Thomas Bodström som försvarare i en rättegång mot en sexklubbsverksamhet, som pekats ut som centrum för de poliser och polisinformatörer som var engagerade i denna underrättelseverksamhet.
Thomas Bodströms klient dömdes i juli 1998 av Stockholms tingsrätt till tio månaders fängelse för ekonomisk brottslighet.
Mannen hade tilldelats en annan offentlig försvarare, men begärde i stället Thomas Bodström som advokat.
I en förundersökning 2008 framkom det att Thomas Bodströms klients bror på olika sätt varit involverad i polisens informatörsprogram.
De betonar samtidigt sin övertygelse om att det är den svenska polisen som driver deras sexklubbar.
”Det är den självständiga undercover-polisen… 25 poliser, de är alla självständiga och behöver inte lämna rapporter till någon, bara till den här chefen när de vill. Dom brukar i alla fall komma dit som gäster, behöver aldrig betala, sade torpeden och Deanna Rauschers huvudkälla i polisförhören.
Etc, etc i den mycket långa och faktaspäckade artikeln. Alltså: en etablerad dagstidning, aningen vid sidan av mainstream men ingalunda radikal åt endera hållet, slår larm om oerhörda förhållanden inom det svenska rättssamhället, men inget annat medium vaknar till, vaknar till och bevakar. Janne Josefsson, som sagt – är det här för farligt?  SA.

3 kommentarer:

 1. http://corruptio.blog.com/
  -
  http://corruptio.blog.com/2010/11/18/tidningen-varlden-idag-bekraftar-corruptio%c2%b4s-uppgifter/

  SvaraRadera
 2. Kungabokens huvudkälla del i hemligt polisnätverk
  http://www.varldenidag.se/index.php?option=com_content&task=view&id=9121&Itemid=98
  -
  Palme skyddas medan kungen får löpa gatlopp
  http://www.varldenidag.se/index.php?option=com_content&task=view&id=9096&Itemid=98

  SvaraRadera
 3. Frågan som ställdes till Janne Josefsson om att detta är för farligt att rota i, är helt korrekt.......

  " Man offrar inte sina barn för sanningen " som Lee H Oswalds fru uttryckte det.

  SvaraRadera

Läs sidan "Om kommentarer"