”Skojare kommer alltid att finnas…”

5.5.2012.
Johan Hakelius, Aftonbladet red:
I din kolumn den 3 maj skriver du bland annat:
”Skojare kommer alltid att finnas”.
Ja, men dessa skojare går att hitta, inte bara bland småtjuvar med kontoret på fickan utan även bland de högste i Rosenbad.
Jag har i två böcker (bifogas), utan att på minsta sätt bli dementerad av någon överhet, konstaterat att det var dåvarande piketpolisen, nuvarande rådmannen vid Stockholms tingsrätt och moderate ledamoten av Sveriges riksdag Anti Avsan som sköt Olof Palme till döds, samt att Lisbeth Palme aldrig blev påskjuten vid Dekorima, och att sålunda fyra välrenommerade granskningsinstitut blev narrade att undersöka bl a en ”skadad och solkad T-shirt” som Lisbeth Palme aldrig bar vid Dekorima.
Inga dementier sålunda. Jag ber dig läsa den medsända dokumentationen. Denna sak, och allt annat som cirklar kring den, är ytterst väl känd bland landets tidningsredaktörer. Boken om Lisbeth Palme har gått till över 40 svenska och nordiska medier, men boken har aldrig blivit recenserad – så vitt jag vet i dag – eller ens ”anmäld”, som det hette förr i världen då endast böckers titlar kunde noteras i tidningar, inte nödvändigtvis med vidhängande recensioner.
Aftonbladet, Heimerson, har haft ett par kolumner där han närmat sig ämnet, men sedan Lisbeth Palme kom i i bilden har enbart tystnad följt.
En kolumnist måste få skriva vad han tycker. Blir texten inte publicerad återstår endast att ta sin hatt och gå. En kolumnists mandat är inte förhandlingsbart.
Johan Hakelius – detta är Sveriges största mord, Sveriges svartaste skandal.
Du får skandalen här på en bricka.
Kollegial men ytterst oroad hälsning!
Sven Anér, Öster Edinge 271, 740 10 Almunge. 0174-500 66.
./. Dokumentation, böcker.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Läs sidan "Om kommentarer"