Björn Ericson: jag känner min och mina närmastes säkerhet hotad!

2.2.2012. Till Överåklagare Björn Eriksson. För kännedom Riksåklagaren, att diarieföras.

Björn Ericson, jag avvaktar svar i ärendet 159-15954-11.

Och jag önskar tillägga att jag känner min och mina närmastes säkerhet direkt hotad. Sedan du valde att avsluta mitt ärende utan åtgärd i sak har tillkommit i detta ärende: ytterligare en dvd-försändelse har blivit saboterad, den gick till Umeå, och ett annat brev med dvd-skiva har försvunnit på väg till Nyköping.

Vidare har två omfattande skrivelser i detta ärende, ställda till Polismyndigheten i Uppsala, enligt uppgift från polisens diarieexpedition aldrig kommit polisen till handa.

Samtidigt har telefonen på vårt lantställe, 0174-500 66, slutat fungera; saken är anmäld till TELIA, som arbetat med ärendet men tydligen inte kommit någonvart.

Detta är ingen lekstuga, Björn Ericson, utan alldeles tvärtom. Olovlig telefonavlyssning och olovlig brevöppning tillhör de otäckaste av ”manschettbrott”, om jag får kalla dem så. Den utsatte ser bakom dunkla skuggor ett beteende som han eller hon aldrig får grepp om, men som kryper in i hemmet på ett skrämmande sätt.

Jag är orolig för min och mina närmastes säkerhet, Björn Ericson.

Att i detta läge inte få minsta stöd från den myndighetsvärld som rimligen borde måna om sina undersåtars kroppsliga och andliga välbefinnande, utan i stället bli trakasserad under längre tid, är irriterade, deprimerande. Och skrämmande.

Detta brev går alltså också till RÅ för beaktande.

Sven Anér, Karlsrogatan 85 A, 752 39 Uppsala. 018-15 12 79, förmodligen avlyssnad. Telefon till landet: 0174-500 66, ur funktion, anledning okänd.


Anti Avsan:”Heil!”

5.2.2012. Till Anti Avsan (m), Riksdagen, 100 08 Stockholm.

Brevet går även, för angelägen kännedom och åtgärd till:

Riksdagens Talman, till Hovrättspresidenten vid Svea Hovrätt, till RÅ samt till Svenska Dagbladets redaktionschef Martin Jönsson.

Aldrig tidigare publicerad i tryck är den text som nu följer, ingående i den serie av hotfulla och hånfulla mail som jag delvis återgett i ”Palmemordet: Affären Anti Avsan”. men där jag drog gränsen vid denna grovt cyniska attack mot författaren – och min TV-kollega en gång i världen – Lars Krantz.

Vem är den faktiske författaren? Avsan eller någon som mailar i Avsans namn? Jag går in i den diskussionen sedan jag skrivit ut det märkliga debattinlägget.


From: anti avsan-at-hotmail.com

To: lars,krantz-at nationalmordet.nu

Subject: Till en dum jävel

Date Fri 16 Nov 2007 13:50:44 +0100

Hahaha din dumma jävel! Du föll i den grop jag grävde. Jag visste det! För om man sätter in Lisbeths namn i en text faller du direkt för frestelsen att föra fram din sinnessjuka teori. Nu har du gjort bort dej ordentligt. Och det var meningen. Jag vet naturligtvis till hundra procent att Lisbeth inte sköt Olof men jag körde den här grejen för att få dej och den där B-polisen Gösta Söderström att bli ovänner. Det skulle ju inte vara så bra om ni jobbade ihop. Och varför berättar jag det här för dej nu? För det första för att du redan gjort bort dej så grundligt och för det andra för att du på grund av din sjukdom inte kommer ha ork eller chans att rätta till det. Slutet börjar nalkas nu har jag hört av Thomas. Du kommer inte från hospiset där du sitter heller. Sen är du ju gravt alkoholiserad också. Jävla svin! Jag har sett dej på systemet flera gånger. Skuggat dej runt Odenplan osv. Så jag vet hela ditt liv under många år. På Beckomberga hade du varit den mest självklara patienten!

Nu kan jag berätta att det var jag som för några år sedan tog kontakt med Aftonbladet och berättade att du utgett dej för att jobba för dom och att representera dom och att du hade porrtidningar och andra ”hemska” tidningar i kassar i ditt hus. Men vem var det som ställde dit dom tror du? Ha ha ha! Sen blev du utfryst på Aftonbladet. Jag kan ju också berätta att jag satt upp lite lappar om dej mellan tunnelbanan i Gamla stan och SEB vid slottet ungefär. Lappar med en del av dina hemsidor som jag ändrat lite på och erkänt för din räkning en del. Folk har skrattat ihjäl sig när dom läst har jag sett och hört.

Det är jag som skickat mejlet i Söderströms namn till bl a --- en nära släkting till journalisten Sven Anér. Med hjälp av en dataexpert kan jag använda andras mejladresser hur lätt som helst. Likadant som jag skickat med Söderströms sons adress har jag skickat mejl till Söderström från dej. Flera gånger och varje gång har dom blivit förbannade. På dej! Ha ha ha! Dom har berättat för Alsén om dina mejl till dom.

Om du tycker det är jobbigt att folk nu efter din senaste sida med ett rejält klavertramp skrattar åt dej och Söderström, B-polisen alltså, kanske du behöver en pistol. Mitt gamla vapenföretag finns kvar, men dom jävla dumma myndigheterna tror att det är nedlagt eftersom det ser ut så på pappret. Säg till när du behöver pistolen så ska jag skicka den till dej. Och du – lägg inte ut nån kondoleansbok efter dej själv. Jag kommer att ordna som förut. Så den ryker på kort tid! Det kan jag lova. Så inte nån jävla Lars Bergman skriver nåt skit i den.

Tur som fan att du inte orkar hela den här historien vidare!!!!

Nej, nu har jag inte tid att mejla dej längre. Ska skicka några mejls från adressen lars.krantz-at-nationalmordet, och till några redaktioner, organisationer och politiker. Kanske också till poliser. Får se vad för skit jag ska skriva att du skriver. Ha ha ha!

Bra att du skrev att Söderström skickat mejl till dej! Bra att det var han som fick skulden för dom!

Jag mår så bra när jag tänker på att det inte är du utan --- som sitter och myser i solnedgången i Bohuslän; Glasbit??!!! Jävla idiot!

Jag ska se om vi inte kan ordna så du får betala lite ersättning till henne där. Du har ju ställt till det med en massa dålig ordning som hon fått ordna och haft kostnader för. Möjligen skulle man kunna ordna så att en större del av din pension också tas av myndigheterna: förbannade idioter ska ha en stor jävla smocka innan de hinner dö!

Dra åt helvete! Heil från oss alla fem

Anita Svan Asta Nivan Tina Navas Anna Vista Ivan Satan


Jag kommer inte att kommentera enstaka påståenden och sakuppgifter separat. Jag har varit tveksam redan då det gällt att skriva ut och publicera denna vidriga text, jag vill inte gräva i den ytterligare. Men jag vill att grundtexten ska bli allmänt känd.

Det känns givetvis ytterst angeläget att reda ut proveniensen, att konstatera vem som skrivit och sänt detta mejl. Teoretiskt skulle mailet kunnat ha skrivits av en person som fått materialet uppläst för sig av Anti Avsan och sedan sänt det, ovisst från vilken adress.

Men i så fall kommer ju texten de facto från Anti Avsan själv. Att någon annan person skulle ha skrivit denna grymma text mot bakgrund av samlat eget vetande anser jag omöjligt. Ingen enda person i Sverige kan ha varit i besittning av all denna information, där de rena sakuppgifterna i det stora hela förefaller vara korrekta.

Skulle detta ha kunnat undersökas av nätexpertis? Ja, självfallet. Dels borde texterna noggrant ha kontrollerats av en myndighet, från innehållslig synpunkt. Dels hade i varje fall avsändardatorn kunnat identifieras, och därifrån den faktiska avsändarpersonen, det senare dock svårare.

Vad har då i stället hänt? Absolut ingenting. Ingen myndighet, förslagsvis rikskriminalpolisen, har rört vid denna långa och grovt cyniska mailserie. Jag har återgett stora delar i ”Affären Anti Avsan”, men jag har i brist på expertkunnande och resurser inte kunnat utreda i botten.

Jag konstaterar att ansvarig för att denna långa text, som jag nu för första gången återger in extenso, skrivits eller i vart fall koncipierats på fredagseftermiddagen den 18 november 2007, sedan riksdagen tagit veckoslutsledigt, är förutvarande piketpolisen, dåvarande rådmannen vid Svea Hovrätt och moderate ledamoten av Sveriges riksdag Anti Harald Avsan.

Det känns närmast overkligt att skriva in denna formidabla text på min dator i vinterkylan. Jag skulle kunna göra många reflexioner, men jag överlåter de flesta åt mina engagerade bloggbesökare.

Jag bestämmer mig för att tills vidare begränsa mig till de här kommentarerna:

Nr 1: Det är Avsan som helt och hållet står bakom detta mail. Avsan kan ju alltid protestera, om han så önskar. Detta brev går nu till Anti Avsan, riksdagsadressen.

Nr 2: Då Avsan producerar detta mail är han domare och riksdagsledamot, men han har uppenbarligen fri lejd inom hela det svenska samhället. Mailet är ju i stor utsträckning en våldsam utmaning: Ha ha ha (för att citera Avsan), ni kan inte ta mej, ni kan inte ta mej!

Nr 3: Detta mail har självfallet funnits tillgängligt för den svenska överheten, men det har passat bäst att gömma det, inte låtsas om det.

Nr 4: Svea hovrätt, Sverige riksdag. Det är oerhört.

Sven Anér, Karlsrogatan 85 A, 752 39 Uppsala. 018-15 12 79.


Riksdagsdirektören och hovrättspresidenten – hur kan ni ha Anti Avsan arbetande hos er?

14 kommentarer:

 1. denna vidriga Anti Avsan helt sinnessjukt att han jobbar i riksdagen när han ska sitta inne!!! men han skyddas helt maniskt av polis,åklagare, regeringen REIENFELDT o FRU ASK.

  SvaraRadera
 2. Om det inte skulle vara Anti Avsan som ligger bakom denna text borde han väl för sin egen skull se till att det hela utreddes i botten kan man verkligen tycka!
  B Utterqvist

  SvaraRadera
 3. Varför träder ej ANTI AVSAN fram o säger sanningen om sin ev inblandning i MORDET?

  SvaraRadera
 4. Silvias mamma da Toledo=marrano=Silvia=marrano.
  Kungen=frimurare som sin pappa.
  Otto von Habsburg=super-marrano.

  SvaraRadera
 5. Francisco Franco=marrano.
  Fidel Castro=marrano.
  Joan Miro=chueta från Mallorca.
  Jose Marti=chueta-namn.
  Franz Josef Strauss=tysk "marrano", alltså tysk-judiskt efternamn!

  SvaraRadera
 6. Mossad jagade Svarta Semptember efter Munchen-72.
  Då kungen träffade fröken Silvia Sommerlath som var "värdinna" och uppträdde i dåligt sällskap.
  Jakten leddes av samme Otto Skorzeny som organiserade
  Gladio/Stay Behind och Biafra.
  Och som arbetade för Mossad redan när han ledde OAS mordförsök på de Gaulle och just Mossads
  kidnappning av Eichmann och mord på Cukurs.
  Skorzeny låg bakom det stora tågrånet, vilket Athur Kramer bevisat.
  Och hjälpte Israel 1967.

  SvaraRadera
 7. Hade Fritz Bauer, Ladislas Farago och Henrik Kruger rätt om Martin Bormann?
  Dog Bormann verkligen i Berlin 1945?
  Bormanns egna barn erkände inte dödskallen och benknotorna som sin fars...
  Var Bormann gömd på Gråstens Slot i Danmark?
  Som ägs av danska kungahuset...
  Hade Simon Wisenthal rätt i att Jochen Peiper fejkade sin egen död?
  Fejkade Otto Skorzeny SIN?

  SvaraRadera
 8. Skulle ha varit aRthur Kramer och Simon WiEsenthal, förstås.
  F´låt...

  SvaraRadera
 9. Läs "Flugtrute Nord" av Henrik Kruger.
  Många vägar gick till San Sebastian i Spanien!
  Från Esbjerg bl.a...

  SvaraRadera
 10. FERNAND LEGROS kände både Ronnie Biggs och Henry Kissinger.
  Och var inblandad i mordet på Dag Hammarskjöld.

  SvaraRadera
 11. Visst var Adolf Eichmann skyldig och ett as i alla avseenden.
  Men det fanns väl fler skyldiga än han?
  Dök de upp i Jerusalem?
  Chrille P. var en tjatig och jobbig knarkare och alkis,
  Eichmann en odräglig alkis som pratade för mycket skit. Båda visste för mycket!
  Dr.Hans Globke hamnade inte i någon glasbur.
  Inte Otto Skorzeny heller.

  SvaraRadera
 12. ANTI AVSAN träder INTE fram.
  Landsmän som Ilmar Reepalu, Henry Kenamets,
  Enn Kokk m.fl. iakktar även de STÖRSTA MÖJLIGA TYSTNAD!
  Som tack för att Sverige tog emot balterna ?

  SvaraRadera
 13. Bäste Sven Aner
  Jag vet att du vill försvara den Henry Kenamets du känner.
  Men varför tar han inte ställning för dig och mot Anti Avsan?

  SvaraRadera
 14. Skrev IAKKTAR. Skulle ha varit IAKTTAR. F´låt, f´låt.
  I övrigt står jag för innehållet.

  SvaraRadera

Läs sidan "Om kommentarer"