Vad gör AB – med rötter i socdem?

Vad gör AB – med rötter i socdem?

Peter Kadhammar och Nyhetsredaktionen, Aftonbladet:
26.3.2010. Peter – Jag har skrivit till dig ett par gånger men tyvärr ej fått svar.

Jag återkommer nu med mitt brev till Cecilia Malmström, som uppenbarligen är intresserad av information kring affären Anti Avsan.
Hon verkar, i brev 10 mars, inte alls betvivla att mina uppgifter är korrekta och tackar mig för mina synpunkter.

Peter – Jag läser dina reportage kring dödsskjutningen i Afghanistan: visst, korrekt kontroll av myndighets åtgärder. Men när jag gör samma korrekta kontroll av flera myndigheters åtgärder i samband med ett statsministermord verkar du tyvärr tro, vilket är helt fantastiskt, att alla mina uppgifter är uppdiktade.
Motsatsen gäller, Peter: alla mina uppgifter är sanna, och jag har aldrig fått något meddelande från t ex rikskrim eller RÅ med innebörd att jag skulle ljuga. Jag får höra att förundersökningssekretess råder, det är allt. När jag begär att få veta om det var Anti Avsan som sköt Olof Palme blir svaret: förundersökningssekretess råder. Inte: nej, Anti Avsan sköt inte Olof Palme.

Mitt påstående, i tryckt skrift, att Olof Palmes mördare var och är Anti Avsan är aldrig motsagt eller vederlagt eller ens diskuterat av någon rättslig svensk myndighet – tycker du inte att detta är anmärkningsvärt?
Jag har ytterst svårt att förstå att inte Aftonbladet, med rötter inom socialdemokratin, bevakar handläggningen av mordet på en socialdemokratisk statsminister – kan du ge mig ett skäl? Jag ber dig än en gång: gå in på min blogg

www.svenanerpalmemordet.blogspot,com
och följa debatten! Ingen av mina uppgifter på bloggen har ifrågasatts.
Att du och andra journalister tycks tro att jag inte är vatten värd känns sorgligt och frustrerande. SA.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Läs sidan "Om kommentarer"