Moderaternas provval i Stockholms län klart.

Anti Avsan placerades efter det moderata provvalet i Stockholms län på 13:e plats inför riksdagsvalet 2010. Sedan sommaren 2009 är han moderat länsbänksordförande i riksdagen. Om en 13:e plats skulle ge riksdagsplacering är förstås idag osäkert, men redan utfallet av provvalet är djupt illavarslande.

Jag anklagar i min bok "Palmemordet: Affären Anti Avsan", den moderate riksdagsledamoten Anti Avsan för att ha utfört mordet på Olof Palme. Anklagelsen har aldrig dementerats av ansvarig åklagare, RÅ.

Det outredda statsministermordet är djupt beklämmande. Anti Avsans föreslagna omval till riksdagen är om möjligt en än större skandal.

Sven Anér

8 kommentarer:

 1. Hej Sven, jag har kommit fram till att det var Anti Avsan oxå, men att han sköt Olof Palme av misstag. Han förväxlade Olof Palme med Sigge Cedergren, han var ute efter Harvard-akterna som Sigges ex flickvän hade stulit. Ta lite tid på dej och besök min hemsida
  http://www.itdemokrati.nu/page15.html
  Tack för ett tungt grävande.
  God Jul

  SvaraRadera
 2. Hej igen, om du vill ha något att fundera på under långhelgen:
  Varför börjar blodpölen så långt in mot Tunnelgatan, det är några meter ifrån promenadlinjen, vart är LOP och GM på väg och varför?

  Simma lugnt.
  LR

  SvaraRadera
 3. Lennart Remstam!
  Intressant resonemang! LOP förstår jag men vem är GM?

  SvaraRadera
 4. GM betyder gärningsman, i det här fallet borde han heta; OM = olycksman eller varför inte KM = klantighetsman. Anti Avsan är höjden av klantigheternas man.
  Man får väl lägga till att han ville "impa" på sina kollegor oxå, å då kan det gå så här.
  Om man riktigt granskade alla skador och dödsfall som sker så skulle man komma fram till att "imponera" ligger överst som orsak.
  LR

  SvaraRadera
 5. Lennart Remstams teori om att Anti Avsan sköt Palme av misstag är mycket underlig. Den bortser helt från Anti Avsans koppling till den högergrupp inom polisen som uttalat sitt palmehat. Den bortser från de bevisade faktum om ett antal förekommande Walkie-talkiemän mordkvällen, på den tid då mobiler inte fanns men användes flitigt inom polisen. Den bortser från omdirigerade tjänstgöringar av högerpoliser mordkvällen, polispiketer kring mordplatsen som inte haft annan rimlig förklaring än deltagande i mordkonspirationen, förfalskade och handskrivna dokument och firande av samma högergrupp när mordet var ett faktum. Den bortser hur högerpolisen och vapenhandlaren Ö självutskrev sig från sjukhuset på morddagen efter magoperation och hur gärningsmannen försvann just där samma vapenhandlare hade sin lägenhet. Mycket mer kan sägas om denna bristande teori alldeles oavsett vad Anti Avsan haft för skumma affärer med Sigge Cedergren. Och framförallt missar teorin den självklara slutsatsen att de samlade indicier, observationer, bevis, och coverup som skett endast kan ha utförts av en grupp som besitter kapacitet. De resurserna besitter otvedtydligt den högerorienterade polisgruppen som bl.a. hade avancerat combatskytte som ett av sina intresseområde. Det torde vara svårt att hitta mer påtagligt mordmotiv än denna grupps gemensamma palmehat. Sven Anérs idoga arbete pekar rakt in i det som benämns Polisspåret och också är det enda spår med substans. Bra arbetat Sven. Fortsätt så.

  Ralf Backström

  SvaraRadera
 6. Lennart Remstam21 december 2009 18:34

  Ralf Bäckström, enligt polisen; en man går bakom paret LOP, skjuter ett skott i ryggen på OP och missar det andra skottet avsett för LP, varför börjar Olofs blodpöl så långt in mot Tunnelgatan?

  SvaraRadera
 7. Lennart Remstam6 januari 2010 15:29

  God fortsättning på det nya året Ralf, har du kommit på någon förklaring varför blodpölen börjar så långt ifrån Olof Palmes promenadlinje?

  SvaraRadera
 8. titta i yuotube en film 'Boomerang by Kazan part 1' Farför är det som en kopie från Mordet på Palme.

  SvaraRadera

Läs sidan "Om kommentarer"