Rikskrim: Vem är kvinnan på bilderna?

12.11.2012.  Till ledningen för Palmeenheten vid rikskrim:
Jag önskar besked beträffande allmänna handlingar berörande mordet på Olof Palme:
Jag närsluter bilder, i någon förstoring, av dels, bild 1, omslaget till min bok ”Mordets dunkel tätnar kring Lisbeth Palme” (tidigare översänd till rikskrim), dels sidan 18 , bilderna 2 och 3, i denna bok, likaså i förstoring.
Jag hävdar att den kvinna som syns på samtliga tre bilder föreställer Lisbeth Palme vid Sabbatsbergs akutintag mordkvällen ca kl 23.40.
Jag stöder mig, förutom på uttalande av reporterfotografen Ulf Karlsson, även på det förhållandet att såväl den kvinna som går ett par steg före Mårten Palme på bild 2, som den kvinna som syns på bilderna 1 och 3 bär vita vinterstövlar och mörk vinterkappa.
Kan rikskrim bekräfta att alla tre bilderna föreställer Lisbeth Palme vid Sabbatsbergs akutintag någon gång efter 23.40 mordkvällen?
Skulle rikskrim hävda att bilderna föreställer annan kvinna utgår jag från att rikskrim i så fall har identifierat denna kvinna.
Jag önskar omedelbart besked. Skulle rikskrim med bestämdhet hävda att bilderna ej föreställer Lisbeth Palme kommer jag givetvis att notera detta påstående och lämpa mitt fortsatta reportagearbete därefter.
Jag önskar denna information med vändande post, jämte besked om dnr och handläggare.
Sven Anér, Karlsrogatan 85 A, 752 39 Uppsala. 018-15 12 79.

2 kommentarer:

  1. En Mycket Märklig sak läste jag nyss....Familjen Palme kommer enligt Aftonbladet 2012-12-07 att anmäla filmen Callgirl för förtal! Det i sig är väl inget märkligt MEN varför har man inte anmält Sven Aner för förtal?????????????????????? EN STOR JÄVLA HUND ÄR BEGRAVEN HÄR!!!

    SvaraRadera
  2. Det skall bli intressant att få läsa, vad som kommer till ytan i detta Förtalsmål.Men det blir väl som vanligt, att de verkliga avslöjande dokumenten,blir oåtkomliga för det Svenska Folket, med den standardiserade förklaringen att de äventyrar "Rikets Säkerhet", denna Barnsligt använda undanflykt,använd av "Överheten",då de känner sig som obekväma och pressade.Men, Advokater,ge er inte förrän alla dokument i detta mål kommit till det Svenska Folkets kännedom.

    SvaraRadera

Läs sidan "Om kommentarer"