Äldre böcker


Sven Anér
har givit ut ett dussintal böcker om Palmeutredningen. Av de äldre finns ännu tre titlar i lager hos Bokförlaget Kärret. De är minst lika aktuella idag. 
Beställ från karret@goteborg.utfors.se
Fraktkostnad 48 kr per beställning tillkommer.


Dominoeffekten

häftad 176 sidor, utg. 1998

40 kr

Högsta domstolen avslog 28 maj 1998 riksåklagarens resningsansökan avseende Christer Pettersson. HD handlade korrekt. RÅ: Klas Bergenstrands handlingssätt är däremot en svart plump i den svenska rättsstatens protokoll. Han visste, då han låtsades tro på Chr. Petterssons skuld, att tre polisfordon en timme före mordet stod på pass vid Birger Jarlsgatan, alltså vid den förmodade flyktvägen. Ett annat tema i Dominoeffekten är Lisbeth Palmes utpekande sjutton dagar efter mordet av den person som polisen trodde var ”fantommannen”. Nästan tre år senare pekade hon ut Christer Pettersson.

cover-up: palmemordet

häftad 184 sidor, utg. 1999

60 kr

När en ny Palmekommission blev aktuell i början av 90-talet väcktes förhoppningar. Nu ska byken tvättas. Blev det så? Nej. Fyra grupper av granskare producerade 2000 sidor dokument, men kritiken uteblev mot polisers och åklagares handläggning av mordet på en statsminister. Sven Anér påvisar i cover-up: palmemordet att hela tidsschemat för ambulanser och poliser har manipulerats.

Palmegåtan mot en lösning

inbunden 280 sidor, utg. 2002

60 kr

Hans Holmér finns i Stockholms city när skottet faller, men får hjälp med hemgjort alibi sedan hans tjänstechaufför blivit utmobbad.
Mot en kaleidoskopisk bakgrund av de många årens skeenden tecknar journalisten och författaren Sven Anér den svenska rättsstatens förfall, med Palmeutredningen som exempel. Med Stockholmsfoton av Pelle Stackman och Lasse Nyberg.

Affären Anti Avsan är slutsåld.
----------------------------------------------

Från Sven Anér Förlag

rekommenderas (beställs på samma sätt)

De sammansvurna, 99 kr

Mordets dunkel tätnar kring Lisbeth Palme, 89 kr

Tillkommer frakt 48 kr per beställning.
Beställs via karret@goteborg.utfors.se

8 kommentarer:

 1. Tack för Dina böcker, Sven Aner ! Jag har läst de flesta. Intressanta. Men jag fattar inte vem som är boven i dramat.. Kommer kanske fram senare....

  SvaraRadera
  Svar
  1. Kristina enligt SA så är ju Anti Avsan mördaren... det tror inte jag, men att det är en viss klick av poliser som ligger bakom mordet på OP den 28 Feb1986.

   Radera
 2. Hej!

  Jag har många Böcker av Sven Aner.
  Affären Anti Avsan var man ju bara tvungen ha tag i.
  Är ju oerhört spännande med hans bakgrund som Polis och att han ingick i BaseBoll Poliserna.
  Samt hur Avsan har kunnat fått den position han har idag.
  Jag säger inte Avsan är skyldig till nånting men hans bakgrund är spännande, bara blotta tanken på att vittnen säger sig ha sett han vid dekorima är spännande, lika spännande som ni härinne som hävdar motsatsen,vad som är exakt vet vi ju inte då inget utredds ordentligt kring detta, och då inget har utredds så kan man inte heller säga det inte är Avsan som står där.Jag väntar fortfarande på den utredningen som skulle kunna klarlägga allt det här.
  Samt så är allt som rör PalmeMordet är spännande.
  Jag kan inte själv låta bli att dra paralleller till att Hans Holmer ingick i den särskilda Narkotika Grupp, vad jag vet var Avsan narkotika Polis, fanns det kontakter mellan Avsan och Holmer?
  Da Costa var ju missbrukare fanns det några kontakter mellan Da Costa och Polisen denna tid?
  I såna banor tänker jag.

  Vi alla vet att inget blivit ordentligt utrett kring PalmeMordet.
  För att få tyst på alla konspirationsteorier så borde man släppa på allt och göra alla handlingar offentliga.
  Mordet är inte löst efter 27år så vem/vilka skyddar Rikspolisen och regeringen egentligen???
  Hur kunde Victor Gunnarsson tex bli släppt av åklagaren kg Swensson när Polisen fortfarande ville utredda vad Victor hade gjort under Mordnatten då detta inte var klarlagt.
  Vad är det man döljer med Victor Gunnarsson.
  Att inte krille var på platsen är redan klarlagt av bla Sven Aner så det är en för lång historia att gå in på.

  Gunnarsson ljög bla om att han aldrig hade skjutit med Pistol.
  Hans flickvän sände in ett kort där han står på en skjutbana i USA och skjuter med en Pistol.

  Som en utredare från USA sa det som inkommer i början av ett Mord är oftast det som är riktigt.
  Lisbeth sa bla det var 2 gärningsmän, Victor anhölls ganska tidigt.
  Anna hages vittnesmål från 1986 där hon säger mördaren är en bredaxlad person som styrketränar, litet huvud i förhållande till kroppen och det stämmer heller inte in på krille.

  Vad döljer Regeringen och RiksPolisen med PalmeMordet egentligen???

  SvaraRadera
 3. Hej!

  När Margret Thatcher dog och jag läste om att hennes kompis var Pinochet så sjönk hon i mina ögon och genast började jag dra paraleller till Palme.
  Palme hjälpte Chilenare att komma till Sverige, har själv en kompis som kom hit på detta sätt, så Palme kan ju inte ha varit direkt älskad av Thatcher.
  Sedan hittade jag detta på Leopolds sida, spännande läsning måste jag säga.

  ”Palmehatets” EAP och LaRouche-rörelsen
  var en del av de amerikanska operationerna
  mot Olof Palme

  Förbindelsen med Vita huset upphörde senast 1993 och LaRouche påstod tre år senare att Bush och Thatcher var anstiftare till mordet

  (Leopold Report 110710) Europeiska Arbetarpartiet (EAP) var bakom en "avsiktligt" oseriös fasad en till synes avancerad privat underrättelsetjänst som arbetade för CIA och National Security Council (NSC) i Vita huset. I likhet med desinformanterna från FPRI bedrev EAP psykologiska operationer i samband med "Operation Olof Palme", men långt mer avancerade både före och efter mordet. Det genomfördes efter minst sex parallella linjer som alla styrdes av LaRouche-rörelsen i USA och Västtyskland. Efter mordet satte man in desinformation mot Palmeutredningen.
  Senast 1993 bröts förbindelserna mellan LaRouche/EAP och Vita huset efter att Bill Clinton och demokraterna hade tagit över. LaRouche vände sig mot sin tidigare arbetsgivare då han 1996 i en 86-sidig rapport i sin tidskrift EIR hävdade att man kunde koppla mordet på Olof Palme till dåvarande vicepresidenten George Bush och den brittiska premiärministern Margaret Thatcher. Detta var en direkt motsats till EIR:s rapport från 1986 i vilken KGB beskylldes för mordet, vilket var ett led i desinformationskampanjen mot Palmeutredningen (PU). I 1996-rapporten medger LaRouche indirekt att 1986-rapporten verkligen var avsedd som desinformation.

  EAP ansågs vara den viktigaste och mest synliga organisationen i USA och Europa som agerade för att diskreditera Olof Palme och därmed bidrog till att skapa det man kallade Palmehatet. Därför blev EAP ett av de första spåren i jakten på tänkbara organisationer som kunde ligga bakom attentatet.

  EAP:s uppdragsgivare, som visste att organisationen inte hade med själva gärningen att göra, såg till att misstanken mot EAP ytterligare förstärktes för att leda utredningen åt fel håll och direkt sabotera den.

  Man fick Palmeutredningen att ägna tid åt att undersöka en lång rad personer knutna till EAP. En viktig detalj i detta spår var att man fann EAP-material hemma hos den först mordmisstänkte, Victor Gunnarsson. Alla andra som hördes utom Gunnarsson blev fort avskrivna då man inte kunde placera dem på mordplatsen.

  SvaraRadera
 4. Hej!

  Var det inte helt enkelt så att Åklagare kg swensson inte vågade fortsätta utreda Victor Gunnarsson då spåren alltmer började peka åt USA och EAP.
  Åklagaren var helt enkelt tvungen avskriva Victor Gunnarsson från fallet helt och hållet.
  Efter detta så inser man att den ensamma galningen/gärningsmans teorin är den lämpligaste och bästa för att enkelt få bort alla spår som leder mot USA och Bush.

  Till slut hittar man den lämpligaste kandidaten Christer Pettersson som knappast kan kopplas samband med EAP och USA som Victor Gunnarsson som dessutom var ute och reste mycket i Världen, Victor hade även vänner inom FBI och CIA, detta ville kommissarie Wingren utredda men hör och Häpna Åklagaren släpper Victor Gunnarsson helt och hållet, trots att misstankar fortfarande kvarstår och gör så än idag.

  Leopoldär inte helt ute och cyklar ändå.

  Läs detta:
  http://www.leopoldreport.com/LRsajt86.html

  SvaraRadera
 5. Victor Gunnarsson sa före mordet att blod skulle flyta på stockholms gator, det har han oxå erkännt.

  Victor skrek under en rättegång TA DEN ORGANISATIONEN SOM LIGGER BAKOM ISTÄLLET.
  Jag tror Victor menar EAP.
  Enligt krantz så var Victor infiltratör åt Säpo för hans medverkan i EAP.
  Jag tror SÄPO visste att Mordet skulle ske genom bla deras kontakt Victor Gunnarsson.
  Jag tror vissa Säpo män oxå deltog som bevakare med walkie talkie men även vissa Polismän.
  Alla var införstådda med att Palme skulle dödas, man gillade inte Palme men ville inte delta mer än att man visste om att Mordet skulle ske,alltså vissa ville inte delta i själva utförandet, men kunde dock leva med att dom visste om att Mordet skulle ske och inte gjorde något för att förhindra det, då man som så många andra hatade Olof Palme och ville inte få USA mot sig heller. Detta är oxå anledningen till att ingen försöker förhindra Mordet när Bircham 2-3 veckor kontaktar folk inom Polisen men även Politiker och talar om att Palme ska mördas, jaha lixom vad ska vi göra åt det tror jag man tänkte.

  SvaraRadera
 6. Är det någon som har ett passfoto på T. Floberg från 80-talet? Jag har begärt att få ut det tre gånger. Först skickade jag det till fel ställe och de sände över det till Palmeutredningen utan att jag begärde det! Därifrån fick jag inte ut något. Två gånger senare har jag begärt att få ut passfoto men jag har varken fått avslag eller beviljat.

  SvaraRadera
 7. Husby skandalerna.
  Lyssnar på radion nu en kille berättar om hur Polisen ljugit för media hur mordet på denna 69åring gick till.

  Jag kan faktiskt förstå ungdomarna, ta bara Palmemordet hur många år har inte Sven Aner hållt på och försökt få till en rättvis prövning av bla utpekade Polismän, sabbatsbergs intagningskort, Christer Petterssons vittnen som Polisen tydligen helt har tappat bort.
  WalkieTalkie männen från Mordnatten där samtalen trolgitvis spelats in av Televerket.
  Flickornas utpekanden av AA.
  Victor Gunnarssons ev inblandning (blir släppt av åklagaren)
  Christer Petterssons död, Ingvar Heimers mord på Vårby Tunnelbanestation.

  När ska vi starta upplopp för OLOF PALME vår svenska statsminister.

  Vad jag tycker om Polis och regering angående palme mordet och mycket däromkring lämpar sig inte att säga här.

  Ta bara estonia och det här ljuget med att bogvisiret lossnat från båten, jag kan tala om för er att där Ljuger även en viss hög herre i regeringen.
  Visiret sitter kvar på båten och man råkar släppa en del filmer av misstag där sekvenser på dessa filmer visar bogvisiret vid båten, av den här anledningen får bla tv4 och jutta rabe inbrott där någon går igenom filma materialet.
  Jag råkar ha sett en film där man ser bogvisiret kvar vid båten.

  SvaraRadera

Läs sidan "Om kommentarer"