Vad händer då Palmegåtan klarnar?

22.5.2013. Till Lena Mellin, Aftonbladet.
Lena, det kändes väldigt otäckt att se och höra Reinfeldt i TV om Husbybränderna. Hur han krampaktigt försvarade den polismakt som för 27 år sedan såg till att sittande statsminister mördades på öppen gata och som därefter placerat sin omhuldade Anti Avsan i tingsrätt och riksdag – ett alltid lika groteskt scenario.
Jag fruktar det värsta, Lena. Förortsungdomarna befinner sig redan i svår konflikt med polisen. De anser sig på alla områden svikna, framför allt för omöjligheten att få ett rejält arbete. Hur ska de se på sina liv när det klart kan proklameras att Olof Palme mördades i en komplott som låg och ligger nära staten samt att detta redan i sig otroliga ärende försinkats och förljugits av samme Reinfeldt, med kamrater, som låtsas söka deras förtroende, någonstans under lagens långa arm.
Vad finns för svensk beredskap? Finns det någon, mer än att försäkran till Avsan ideligen förnyas:
Vi lovar dig att du aldrig ska åka fast! Ni kan inte ta oss…
Klarar du av, Lena, en aldrig dementerad lista av mord och lögner och övergrepp i rättssak som kan lokaliseras till enbart Dekorima?
Lisbeth Palme aldrig påskjuten, enligt sin svåger Åke Nilzén, professor och dermatolog, hudläkare.
Eftersom Lisbeth Palme aldrig blev påskjuten inträder enligt den statliga juristkommissionen ett läge där hela utredningen av mordet på Olof Palme borde göras om!
För att dölja att ambulansen tog otroliga åtta minuter för den korta färden Dekorima-Sabb suddas Olof Palmes patientjournal, så att körtiden ser ut att ha varit ca 5 minuter och inte verklighetens 8!
Sollentunaambulansen, som av en slump hettes passera Dekorima, ingick i själv verket i komplotten; därför sändes heller aldrig den beställda Sabbatsbergsambulansen till Dekorima.
När jag 1989 frågar om patientjournalen skickar Tommy Lindström, vår då ännu ej entledigade höge rikskriminalchef, fram sig själv för att, vid personligt sammanträffande på polishuset, tala den bångstyrige Sven Anér till rätta: det var ingen förfalskning, det var en förskjutning i kopieringen – ren lögn, se bilagorna!
Det mänskligt möjligen mest skrämmande: Lisbeth Palme överger Olofs ambulans uppe i Vasastan – dit de aldrig hade bort köra – och låter den döende eller möjligen döde Olof färdas ensam till Sabbatsberg. Att maka överger makens ambulans är otroligt.
Detta vet AB och dess skickliga reportrar, men i dag får ingenting stå i tidningen, Läs mina bilagor!
Din tillgivne Sven Anér, Karlsrogatan 85 A, 752 39 Uppsala. 018-15 12 79.

PS: Perspektivet, Lena: 10 miljoner människor i Sverige får av sin regering veta att lustigt nog var det en piketpolis som sköt Olof Palme på order av folk i toppen…
Vad kommer att hända? Psykologiskt, psykiatriskt, mentalt? Vad händer med hela poliskåren? Där många vetat, de flesta anat. Vad händer politiskt? Högern kan ju inte göras ensam ansvarig.
Vad hände med alla klyschor och klichéer och valparoller och mantran? ”X-partiet för framtiden!” Vilken framtid?
Skolorna, skolbarnen, skolungdomen? Varför ska vi läsa om Sverige, när Sverige är bara skit? När Sverige klipper till sin egen statsminister och sedan försöker dra ett gammalt täcke över?
Skattemoralen? Kom för fan inte till oss och snacka skattemoral längre!
Utlandet? Schweden, das Land das seinen eigenen Minister-Präsidenten erschossen hat. Sweden, kills its Prime Ministers. Sweden, the Middle Way. Sweden, Land of Dreams, must we do business with you? Au revoir, la Suède…
Kungahuset? Vad säger kungen när han får höra att hans främste rådgivare, statsministern, som varit skyldig att informera honom om stora svenska och utländska händelser, hållit tyst? Kungen borde förstås ta sin krona och gå, med hela familjen.
EU, FN? Kan vi stanna kvar? Får vi stanna kvar? Eller ska vi bli sittande med våra isbjörnar. En ny istid…
Lena Mellin på Aftonbladet, kommer folk att säga, du är ju insatt i alla stora frågor, hur kunde du missa mordet på en statsminister?
Ginungagap nästa. DS.

1 kommentar:

  1. Det kanske har stått 23.38, men siffran kan ha varit fel från början. Någon medveten förfalskning behöver det inte vara. Jag tror inte heller att det spelar någon roll för utredningen vilket klockslag som är det rätta. Det handlar nog i nuläget om att samla tillräckligt med bevis mot Floberg för att han ska kunna fällas i en domstol. Som jag tolkar det så pekade vittnen ut honom, vilket det stod om i tidningar 1 maj. Olof sköts först i ryggen och det andra skottet missade Lisbet. Det hela var inte alls så komplicerat och planerat att ambulanspersonal och andra skulle vara med i en komplott.

    SvaraRadera

Läs sidan "Om kommentarer"