RÅ: Utred Anti Avsans ”Heil!”

12.4.2012.
Till RÅ:
Jag anhåller att RÅ snarast måtte granska det mail, med Anti Avsan som avsändare, som återges på sidorna 83-85 i min nyutkomna bok ”Mordets dunkel tätnar kring Lisbeth Palme”, i boken rubricerad med ”Anti Avsan: Heil”.
Jag understryker att rådmannen vid Stockholms Tingsrätt, moderate riksdagsmannen Anti Avsan, aldrig har förnekat att han författat detta mail, sedan det först tillställdes bland andra poliskommissarien Gösta Söderström vid årsskiftet 2007 – 2008, inte heller nu i samband med den aktuella bokpubliceringen. Avsan måste sålunda stå som mailets författare.
Eftersom Anti Avsan av mig i bl a boken ”Palmemordet: Affären Anti Avsan”(2008-09) direkt utpekas som Olof Palmes mördare, och eftersom detta mord ännu ej är preskriberat, måste detta mail anses vara direkt kopplat till detta mord.
Jag anhåller nu att RÅ snarast måtte utreda huruvida Avsan medger författarskapet till mailet. Skulle han inte göra detta kan ju RÅ i så fall konstatera att han ej, genom åren, avsagt sig författarskapet till detta enligt min bestämda mening ytterst osmakliga och direkt till mordet på statsminister Olof Palme kopplade mail. Jag anhåller att RÅ måtte fästa speciellt avseende vid användandet av uttrycket ”Heil!”.
Jag vill nämna för RÅ att en kör av personer, som redan tagit kontakt med mig efter bokutgivningen, uttalat sin avsky för detta mail samt utgått från att mailet i någon form kommer att påtalas.
Jag begär omedelbar handläggning.
Sven Anér, Karlsrogatan 85 A, 752 39 Uppsala. 018-15 12 79.
Den aktuella boken finns ingiven till RÅ.

13 kommentarer:

 1. Jo, det verkar ju sannolikt att den moderate riksdagsmannen Anti Avsan skickar heil-mejl i sitt eget namn.

  Förtroendevald riksdagsman och högutbildad jurist. Trovärdigheten i det är väl på samma nivå som att han har konspirerat ihop med fru Palme beträffande mordet på hennes make.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Victor Gunnarsson bekräftade ju att Avsan var mördaren.http://youtu.be/E69Ei1bsLTk

   Radera
  2. Vic och von Birchan två ökända mytomaner. Känns tryggt att du stödjer dig på dem.

   Radera
 2. AA har haft full uppbackning från högsta ort, sedan den 28 februari 1986. Och inte bara han, utan de övriga konspiratörerna också. Om han kan han iskallt mörda statsministern på öppen gata, så kan väl med lätthet skicka hot mail till Sven? Allt han behöver göra är att förneka det hela och det godtas. Han har ju parlamentarisk immunitet!

  SvaraRadera
 3. Om vi lekte med att dina fantasier vara sanna.

  Så förstår jag fortfarande inte varför han skulle underteckna sina hotmejl med sitt eget namn då han skulle riskera att dömas av "folkdomstolen", hur mycket backning än han har från "högsta ort"?!

  Tänk var sådan rykten skulle vara förödande för hans karriär som förtroendevald. Att han då skulle utsätta sig för detta. En tanke som faller på sin egen orimlighet.

  Tror du att en person som verkligen skulle vilja tysta Sven Anér skulle vara så amatörmässing att han skickade hotmejl i sitt eget namn. Om det verkligen finns en person i en statssanktionerad konspiration som skulle vilja tysta Er husgud Sven. Så finns det väl minst tusentals metoder som är både effektivare och smartare att göra, än det ni beskyller den moderata riksdagsmannen för.

  SvaraRadera
 4. Jag håller med om ovanstående. Avsan skulle väl inte göra något sådant vare sig han får backning av högsta ort eller ej. Det finns andra sätt att hota och hämnas på. T. som jag skrev om på ett annat ställe har som ex. sprängt någons bil (fast det var fel bil), bränt ner någon annans hus och sagt upp försäkringen innan. Samma man hade även en lägenhet. Den såg T. till att han brev vräkt ifrån. En annan hotade han genom att köra en påle genom vindrutan. Detta har inte med Palmemordet att göra utan det var folk som svek honom i andra sammanhang. Så ni kan förstå att jag är rädd. Jag vill inte att han ska få veta att jag har skrivit om honom här. Om han skulle hämnas så kommer främsta orsaken vara mitt svek. När det gäller Palmemordet så behövs det teknisk bevisning för att bli dömd alternativt ett erkännande. Till mig har han inte erkänt men inte heller förnekat. Jag skriver T. istället för hela namnet så att detta inte dyker upp ifall han själv eller någon vän söker på namnet. Jag får hoppas att han inte låtit avlyssna mitt internet. Mig kollade han upp hos polisen och på andra ställen. Han har t.o.m följt efter mig utan att jag märkt det. Han misstänkte att polisen hade skickat mig men det hade de inte. Jag hade ingen aning om vem han var. Jag har inte polisanmält olika saker som han har eller eventuellt har gjort. Jag minns inte om T. har nämnt något om Avsan, men det säger ju sunda förnuftet att det inte är troligt att gärningsmannen har en blogg, sitter i riksdagan och syns på en massa bilder på internet. Är man skyldig så ligger man lågt. Någon bild på T. på nätet tror jag inte finns. Det är inte konstigt att det inte har skrivits om honom under årens lopp. Ett skäl var att han flydde till Spanien kort efter mordet. Sedan så fanns han knappast i polisens register heller. Då får man inte licens på en magnumrevolver. Under mordkvällen fanns han på sin restaurang i Stockholm.

  SvaraRadera
  Svar
  1. T....Det kan ikke være andre end Tom Floberg du skriver om. Som har et bilværksted i Göteborg. Ingen tvivl.

   Personen i Sven Anérs ovenfor nævnte bog/mail nævner, at han har haft et "vapenföretag". Jeg ved ikke, om Tom Floberg har haft et sådant. Men jeg ved, at Carl-Gustaf Ôstling(som havde en lejlighed tæt ved gerningsstedet for Palme-mordet) havde et sådant. Denne Ôstling var iøvrigt politimand og ekstremt højre-orienteret. Der findes flere billeder af ham, hvor han står og "heiler".
   Er der nogen der ved om denne Ôstling stadig er i live?
   Der findes et enkelt billede af en Tom Floberg på internettet - mørkhåret og fedladen. Men nu ved jeg selvfølgelig ikke, hvor mange "Tom Floberg", der findes i Sverige/verden. Men derudover er der ikke meget at finde om Tom Floberg på internettet.

   Radera
  2. TOM FLOBERG

   Radera
 5. Östling dog i Tyskland 9 september 2010

  SvaraRadera
 6. Enligt uppgift i den tyska staden Bad Doberan.

  Flyttade tydligen till Berlin några år efter mordet på Palme.

  Inte för att jag tror att det var Östling. Men är det någon här som kan säga vilka de två männen var som greps av polis, efter det de hade klättrat på den forne statsministern Ingvar Carlssons tak? Vilket påstås ska ha skett natten före det han tillkännagav sin avgång.

  SvaraRadera
 7. Tak for oplysningerne om östling.

  SvaraRadera
 8. Heil,

  Ivan Satan

  SvaraRadera
 9. För "socialdemokraten" Enn Kokk är Anti en hjälte.
  "Det fanns en est som sköt Palme".
  "Vad trodde ni?".
  Han gömmer sig bakom Birgitta Dahl.
  Och fyller en pekoralistisk hemsida med floskler om "demokrati".
  Och "socialism"! och "antirasism".!

  SvaraRadera

Läs sidan "Om kommentarer"