Här är maktens Palmelögner; några stickprov


14.2.3013.
Christer Pettersson:
Var aldrig vid Grand
Var aldrig vid Dekorima
Roger Östlund såg aldrig Christer vid Grand
Roger Ö talade aldrig i telefon med Sigge C
Roger Cedergen talade 1987 med sin bror Sigge C, avlyssnat och sparat
Telefonavlyssningsprotokollet, med inklippt Roger C-band, är förfalskat
Christer Petterssons obduktionsprotokoll är aldrig företett

Anti Avsan:
Avsan sågs av två unga kvinnor vid Dekorima
Avsan talade i walkie-talkie, på finska
Avsan sköt Olof Palme ca 40 sekunder sedan de båda vittnena lämnat Dekorima; de hörde skottet
Avsan hördes endast upplysningsvis, och han konfronterades aldrig med de unga kvinnorna
Avsans hustru ger honom alibi
Anki fick se 6 bilder vid ett sekretessbelagt konfrontationsförhör, men ingen av bilderna föreställde Avsan

Lisbeth Palme:
LP ledde Olof Palme över Sveavägen och fram till dödsplatsen Dekorima
LP:s kappor är outredda. Brun mockapäls vid Dekorima blev mörk tygkappa med kapuschong och slejf vid Sabbatsberg
LP lämnar bevisligen Dekorima i Olofs ambulans, men anländer, enligt bildbeviset, till Sabbatsberg i poliskommissariebil
LP:s påstådda skottskada ej bevisad med rättsintyg.
Mockapälsen besköts efteråt under laboratorieförhållanden samt sändes till Bundeskriminalamt
Hudläkare ”baddar en rodnad” på Sabbatsberg, anmäler ingen skottskada

Olof Palmes patientkort
Kortet förvanskas efter Olof Palmes ankomst till Sabb. Ursprunglig tidpunkt förvanskas till 23.35, från, antagligen, 23.38
Tommy Lindström förnekar som rikskrimchef, vid personligt sammanträffande med undertecknad Anér 1990, att förvanskning ägt rum och hänvisar till ”förstoringsfel”, men de av rikskrim gjorda förstoringarna ger i själva verket klara bevis för förvanskning.
Olof Palmes obduktionsprotokoll aldrig företett
Dessutom tillkommer mängder av avsiktliga felaktigheter från åklagares och polisers sida, t ex

Hans Holmérs långa serie av lögner, dels kring mordnatten då han falskeligen uppgav sig ha bott på hotell i Borlänge, medan flera vittnen, bland dem även poliser, sett honom i Stockholm under mordnatten. Holmérs generalattack mot en hel folkgrupp, kurderna, är utan motstycke i svensk rättshistoria.
Holmér och Säpos PG Näss sorterade systematiskt undan uppgifter om poliser inom mordarrangemangen

Kommissionerna tog aldrig något helhetsgrepp, och framför allt granskningskommissionen uppvisade ett antal underlåtenhetssynder: refererade sålunda aldrig den hos rikskrim registrerade och arkiverade landsförräderipromemoria som lämnats in av säkerhetsexperten Ulf Lingärde till kommissionens tidigare ordförande Sigvard Marjasin. Denna promemoria är fortfarande inte granskad av någon officiell instans.
Jag slutar här, listan är självfallet ingalunda komplett. Mycket få av de aldrig dementerade punkter jag tar upp har behandlats svenska medier. Då det gäller polisinsatser kring mordkvällen är bröderna Poutiainens ”Inuti labyrinten” djupt och komplett avslöjande. Sven Anér

11 kommentarer:

 1. Rubriken på denna bloggartikel är helt missvisande med tanke på hur artikeln inleds.

  SvaraRadera
 2. Mötesscenariot av Ingvar Heimer, det måste ligga nån sanning i detta, då han oxå blir mördad år 2001 på Vprby Tunnelbanestation obs familjen säger alltså Mord inte Polisen.
  Detta Mord hade lätt kunnat kollats upp via övervakningsbilderna från Vårby Tunnelbanestation varför man inte utredder Ingvars Död skulle jag vilja ha svar på av Polisen eller Säpo.
  Men nu till det jag skulle komma till, tror man alltså på mötesscenariot och att det är Anti Avsan som står vid Dekorimma så bör Anti Avsan ha känna Olof Palme.
  Det är inte omöjligt för regering hade en särskild narkotika grupp utsedd av regeringen och om jag inte fått allt om bakfoten så ingick Anti i denna grupp och är så fallet är det ju inte omöjligt Anti varit med på möten med regeringen och träffat Olof Palme.
  Om så är fallet är det ju ingen omöjlighet att man språkar lite med varandra strax före mordet och då har i såna fall Ingvar Heimer haft rätt hela tiden angående mötesscenariot.

  Detta är spekulationer till den grad att jag inte vet om Anti överhuvudtaget kände Palme.
  Men det kanske finns nån läsare här på Svens sida som kan bringa klarhet i detta hurvida Anti kände Olof Palme.

  Det existerar inte någon utredning för Mordet i alla dessa år har Polisen lurat oss med att Palme inte ville ha Livvaktsskydd men nu på senare år så har det framkommit att Olof Palme visste ville ha skydd, hur f...n är detta möjligt hur får Polisen komma med såna här osanningar????
  Hur mycket är egentligen sant om Krille.
  Jag vet att allt är påhittat om Krille oxå för att använda Tommy Lindströms ord när han ger Polisen så mycket beröm för att ha PLOCKAT FRAM Krister pettersson.
  Tommy Lindström ger ju inte beröm 1994 för en bra utredning och att en mördare har hittats utan Tommy ger beröm för att Polisen kunde hitta en oskyldig människa och nästan lyckas falskeligen binda denna person till brottet.
  Tommy Lindström var ett av dom 15 namnen på Ulf Lingärdes lista.

  Hallelulia

  SvaraRadera
 3. "Anti Avsan:
  Avsan sågs av två unga kvinnor vid Dekorima
  Avsan talade i walkie-talkie, på finska
  Avsan sköt Olof Palme ca 40 sekunder sedan de båda vittnena lämnat Dekorima; de hörde skottet
  Avsan hördes endast upplysningsvis, och han konfronterades aldrig med de unga kvinnorna
  Avsans hustru ger honom alibi
  Anki fick se 6 bilder vid ett sekretessbelagt konfrontationsförhör, men ingen av bilderna föreställde Avsan"

  Det var ju helt onödigt visa dem herr Avsan, eftersom som de inte var dem som hon såg.

  Läs först granskningskommissionens rapport.

  Duger inte det så kontakta Lars Borgnäs som har träffat den flickan som kände igen mannen. Så kommer du få reda på att det definitivt INTE var Avsan som hon såg.

  Men det vågar du förstås inte! För din blogg vilar ju på att förtala denna stackars människa.

  Borgnäs skulle bli en party pooper för dig.....

  SvaraRadera
  Svar
  1. Du glömmer en viktig detalj, Hans Ölvebro höll i förhöret med Avsans ev inblandning och idag vet vi att Ölvebro icke är trovärdig.
   Ölvebro var hela tiden inne på en ensam gärningsman och detta hjälpte USA till med oxå.
   Så förhören med finska flickorna har inte gått rätt till, 8förhör och en husrannsakan talar sitt tydliga språk.
   Anti Avsan ingick i Baseboll poliserna och vi har i Aftonbladet kunnat läsa hur baseboll poliserna jobbade, spöade folk, planterade bevis osv osv.
   Konstigt är oxå att Ingvar Heimer har skador i nacken, precis lika som Christer Pettersson hade, jag skulle vilja jämföra christers obduktionsprotokoll med Ingvar heimers.
   Anna hages vittnesmål stämmer skrämmande överens in på Anti Avsan oxå, Anna Hage gjorde sitt vittnesmål redan 1986 och Anti vart känd i utredningen kring 1992.
   Anti har fortfarande inget giltigt alibi för mordkvällen.

   Radera
 4. Jag skulle vilja säga Anti Avsan är visste utpekad av dom finska flickorna.
  Ölvebro och Helin säger i Norra Magasinet att det inte gått att identifera vem det är som finska flickorna pekar ut och då beger sig Olle Alsen ut till det gymet där Avsan skulle ha varit verksam och väl där visar han ett foto på Avsan och då säger folk på gymet vad han heter alltså Avsan och att han tränar där, så med det sagt anser jag att avsan är identifierad att ha stått vid dekorima med en walkie talkie och en pistol.
  Ölvebro och helin ljuger som en häst travar.
  Om inte det gick att identifiera dekorima mannen alltså Avsan varför höll dom då 3 förhör med Avsan???
  Norra magasinet sändes 1994 och förhören med Avsan ska ha ägt rum 1992 men Ölvebro säger ju Avsan inte är identifierad men då undrar jag varför hölls då förhör med Avsan???

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ingenting pekar i den riktningen....utom din fantasi och önsketänkande...

   För det andra så var det bara den ena flickan som säger sig känna igen den mannen. Så att snacka om flickorna är fullständigt fel....men i ditt fall har det väl ingen betydelse....efter att ha sprutat ur sig en massa lögner så kvittar det ju om man skickar i väg en till....

   Radera
  2. Ölvebro säger ju att dom inte vet vem Dekorimamennen är hur kan då du säga att det inte är Avsan?
   Fantasi?? ja men lägg papperen på bordet då så ska vi se vem som får rätt men det törs inte Polien då dom är inblandade i Mordet.

   Vem har annars förfalskat Palmes intagningskort till Sabbatsberg, jo RikskriminalPolisen nån annan har inte tillgång till det dokumentet.

   Grundborg satt som chef på televerket så han kunde förfalska fröken ur på lacbandet samt ordna med kartor på televerkets ledningar för att underlätta avlyssning och även sköta inspelningen av 27mhz bandet som är den frekvensen som walkie talkie männen använde.
   Men jag gissar på att inspelningen från 27mhz bandet från Mordnatten inte finns kvar och om vi nu har haft denna förundersökning i 26år varför har vi inte hört nåt om denna inspelning?
   Vi vet redan att Polisen ljuger för i dagarna har det kommit ut att Olof Palme visste ville ha livvakter under Mordkvällen, så frågan man bör ställa sig varför ljuger Polisen?
   Vi har sett i Aftonbladet hur Baseboll poliserna jobbade och det är skrämmande och med det sagt så går det inte att lita på Polisen inte under 80talet.Bevis planteras, folk mördas eller misshandlas osv osv

   Radera
  3. Enligt vad hon beskrev för Lars Borgnäs och granskningskommission så hade hon tydligen kommit med tillräckligt mycket information för att den moderate riksdagsmannen kunde uteslutas, i alla fall.

   Men om man fullföljer din argumentation, så kan man ju lika gärna misstänka Greta Garbo, Elvis Presley och 91:an Karlsson.........

   Radera
 5. Det är väl Tom som är Grandmannen och mannen på fantombilden. Ögonen är lika Fantombildens och teckningen är ännu mera lik. Ett foto visar honom i hjälm. Det är väl inte så lätt att se att det är en hjälm när det är dåligt upplyst utan den beskrivs som en mössa, keps eller annat. Förr så körde han motorcykel har jag hört och då är det inte konstigt om han hade hjälm under mordkvällen. Han behöver inte ha kört motorcykel hem utan kan ha tagit en taxi.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Lägg av. Det är HH som lanserat den där Fantombilden ,trots att det inte finns ett enda vittne som har sett ansiktet på mördaren.HH har haft ett motiv för detta, och han har , med sina informella samtal med Lisbet Palme, hjärntvättat henne till att gå ut med denna, och djupt muterande bild av denna mördares utseende.Lisbet Palme tyckte sig känna igen mördaren,men det fick hon så klart inte självständigt komma underfund med vem det var.I stället tog HH initiativet, och med informella samtal med henne, fick han henne att gå ut med, som vi sett påbyggda och muterade signalementsuppgifter.Hon visste ingenting om denna mördares utseende från början,men blev av HH övertalad om hur han såg ut.HH har så klart ett motiv för sitt desinfo-uppsåt......HH är rent kriminell, och har haft maktens män som mandat och skydd för sitt agerande....Vilken kriminell soppa det har blivit, med sådana som Krusell, Ölvebro,m.fl.som agerat knähundar, och gläfst till förmån för de verkliga anstiftarna till detta mord.Men det finns nu andra ärliga människor i maktens högborg, som nu tycker att det får vara nog, och vill lätta sitt hjärta, innan de går ur tiden.Så ni ärliga, sätt igång och berätta.Vi vet att ni vet.

   Radera
 6. Vilka uppgifter finns offentligt utelämnade beträffande Avsans varanden och göranden dagen/dagarna/veckorna efter mordet ?
  Var han i tjänst på knarkspan eller sjukskriven etc ?

  SvaraRadera

Läs sidan "Om kommentarer"