Nordens tidningar – utred svenskt landsförräderi i Palme-affären!

3.2.2013. Likalydande skrivelser till Chefredaktörerna för
Hufvudstadsbladet i Helsingfors,
Politiken i Köpenhamn, samt
Verdens Gang i Oslo. F k: Sveriges regering, statsrådsberedningen.
Det var 15 konspirerande landsförrädare, med en tidigare Säpo-chef i spetsen, som låg bakom mordet den 28 februari 1986 på den svenske statsministern Olof Palme.
Den svenska regeringen tiger men dementerar ingalunda dessa uppgifter, som har varit kända sedan 1993 men aldrig undersökts av svenska myndigheter. Den svenska rikspolisstyrelsens egen chefskriminolog, professor Leif GW Perssson, bekräftade sakförhållandet i uttalanden i svensk TV, SVT, på Palmes dödsdag 2011 och 2012, men svenska medier berör inte uppgifterna.
Jag har själv påtalat saken 1995, 1998 – då även JK informerades – samt i år, och den svenska allmänheten informeras nu, med stigande undran, på min flitigt besökta blogg
till vilken jag angeläget hänvisar mina tre adr”Bilden skullehapåessater.
Enligt helt odementerade uppgifter var det sålunda 15 landsförrädare som stod bakom detta mord, vilket i snart 27 år av den svenska rättsstaten har presenterats i grundfalsk dager.
Jag vädjar nu till skandinavisk press: gå in i den dramatiska, statliga dokumentation som finns och som är åtkomlig på min blogg! Palmemordet utgör en skammens blodfläck, och får inte förbli en outforskad vit fläck i den svenska historien!
Engagerad och djupt oroad hälsning!
Sven Anér, Karlsrogatan 85 A, S-752 39 Uppsala. 0174-500 66.

1 kommentar:

  1. Är det inte 16 personer?
    Du har ju påstått att Lisbeth Palme är inblandad också på mordet på sin make.

    SvaraRadera

Läs sidan "Om kommentarer"