De femtons landsförräderi: JK leder Sverige mot ett nysvenskt Ragnarök!

5.2.2013. Till Regeringens Justitie Kansler! Ärende 909-1398-21, 948-13.
Ragnarök, fornisl. ragna rok, ”makternas sista öde”, föreställningar i den fornnordiska mytologin om universums undergång, mest grandiost uttryckta i Eddadikten ”Völuspá” och utförligt kommenterade i Snorres Edda. Det fortlöpande förfallet och de stegrade konflikterna anknyter till andra indoeuropeiska eskatologiska och apokalyptiska föreställningar eller röjer direkt kristet inflytande. Skildringarna inbegriper myten om Balders död och Lokes svek. Loke blir de demoniska krafternas härförare mot de gamla gudarna. En ny jord stiger dock upp med en ny gudageneration, men även ondskan återvänder. (Nationalencyklopedin).
Jag får idag söka mig långt bort från datoriserad svensk nutid, jag får söka paralleller i nordisk mytologi. Menar jag att just Ragnarök utgör en parallell till dagens skakade och skakande svenska situation? Ja. Med ondskan som den avgörande parallellen.
Vad har hänt? Jag får idag på förmiddagen kontakt med den handläggare hos JK, Mikael Ruotsi, som, uppenbarligen med aningen uppspärrade ögon och öron, i dag sätter sig ner för att granska de femton landsförrädarna i Ulf Lingärdes promemoria, från F1 P-G Vinge till F15 Tommy Lindström, säpochef resp rikskrimchef, knappast några underhuggare.
Jag ringer alltså Ruotsi och begär besked: Vad har hänt i affären med det stora landsförräderiet?
Egentligen ingenting. Det var alltså den 17 mars 1998, för snart 15 år sedan, som jag skrev till:
Försvarsministern, Styrelsen för psykologiskt försvar, ÖB. JK, rikspolisstyrelsens säkerhetstjänst, TT, Ekot samt Göteborgs-Posten:
Jag uppmanar nu mina adressater att noga genomläsa denna promemoria av Ulf Lingärde (Fjelievägen 22, 227 36 Lund). Jag uppmanar mina adressater att reagera och agera. Jag önskar mina adressaters kommentarer.
På denna mycket formella skrivelse samt på denna uppmaning svarar JK 1998, med kort dröjsmål att
han inte ämnar vidtaga någon åtgärd.
Jag har från JK begärt ut originalhandlingarna, som i dag tydligen förvaras på fjärran ort.
När JK så, efter 15 år, får min andra, och uppfräschade, förfrågan, visar det sig att Mikael Ruotsi självmant letar upp min första, nedgrävda, skrivelse, vilken har nummer 909-1998-21. Den nya skrivelsen har nummer 948-13.
Vad kommer att hända nu efter mitt andra försök, med 15 års intervall? Ruotsi ger mig just inget hopp: ”JK kommer själv att avgöra, tämligen snabbt, kan man hoppas.”
Nu står vi vid Ragnaröks portar och avvaktar ”makternas sista öde” med Loke som den bestämmande. Överdriver jag? Tar jag till i falsett? Om så väl vore. Befinner jag mig hos korrekt rättslig instans? Fram med NE på ISSM-KIK:
Justitiekanslern, JK, regeringens högste ombudsman. JK har många och olika uppgifter. Han skall tillhandagå regeringen med råd och utredningar i juridiska angelägenheter.
NE räknar därefter upp JK:s övriga skyldigheter, men denna är ju den avgörande viktiga.
Då kan vi gå till det aktuella fallet. JK får för nära 15 år sedan en utförlig och aldrig ifrågasatt promemoria från en tidvis statligt anlitad säkerhetsexpert, Ulf Lingärde, där denne med namn utpekar 15 personer som landsförrädare och samfällt ansvariga för mordet på landets statsminister.
Vad gör då JK, regeringens synnerligen betrodde man? Han sätter sig ner en liten stund, varefter han har sin bedömning klar: Ingen åtgärd.
Det är bara en allmänhet, Anér heter han visst, som gnäller. Om jag skulle bry mig om all sådan kverulans finge jag inte göra annat. Ingen åtgärd. Det är ju självklart att vi inte har några sådana Säpo- eller rikskrimchefer, det skulle se något ut. Anér är oförskämd och bör sägas till på skarpen: Ingen åtgärd, kan Anér fatta det. Ingen åtgärd.
Nu är datum den 5 februari femton år senare, 2013. Denne Sven Anér är uppenbarligen ännu vid liv och återkommer med samma gnäll. Så ingen åt…, ja vi kan ju vänta några dar, han sitter ju inte i sjön…
Så långt en fingerad JK-monolog, den gången och i dag. Med Sverige i ”fortlöpande förfall” enligt Ragnaröksparallellen. Vem är Loke, ”de demoniska krafternas härförare”?
Ska JK än en gång bita huvudet av skammen och lägga min nya skrivelse i en gammal in-tray, att gulna? Ska alla kvarlevande, aldrig dementerade landsförrädare liksom hittills utan oro kunna sätta sig till rätta i gungstolen?
Saken är så djupt allvarlig att jag hisnar varje gång jag går i närkamp med texterna.
De i samhället högt uppsatta personerna F1, F4, F7 och F8 tog ett historiskt beslut inför Gud och fosterlandet –
äsch det är bara Lingärde och Anér som har pratat ihop sig för att få gnälla…
Ska en ny jord stiga upp?
Sven Anér

103 kommentarer:

 1. http://www.youtube.com/watch?v=ilVTZvR76z0

  SvaraRadera
  Svar
  1. Det är ju roligt att den här filmen bevisar att det är Lisbeth på bilden. Det är på pricken samma frisyr, kroppsbyggnd, hårfärg, örsnibbar, allt är ju perfekt match. Dessutom så är kappan EXAKT den samma som på bilden när hon lämnar sjukhuset i polisbil med Mårten Palme. Alltså, det är inget snack att kappan på kvinnan som anländer är densamma som Lisbeth bär i bilen från sjukhuset. Så var det då äntligen bevisat. Lisbeth Palme åkte polisbil.

   Radera
 2. ledsen men bra försök grabben.Kolla noga på lennart remstans bild, du ser inga glasögon bågar som Anita Gradin har och det är inte så konstigt att örat är framme på ena bilden och inte på begravningsbilden för Lisbeth har kammat sitt hår rakt nedåt, på andra bilden är håret mer liggandes bakåt vilket gör att örat blir lite synligt.

  Så försök med nån annan kopia.Anita gradin är det då inte.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Har du sett bilder på Anita Gradin fotograferade för 27 år sedan? Länka till dom i så fall.
   Hade hon permanent glasögon för 27 år sedan?
   Har hon under någon tidsperiod använt linser?

   Du är lite snabb att dra slutsatser.
   iprincip skulle du lätt kunna plocka in ett par hundra kvinnor som passar in på den bilden. Alldeles för tunt att påstå att det är Lisbeth Palme. Fotografen hade nog sina ekonomiska skäl
   att skriva att det var Lp på bilden. Varför tror du överhuvudtaget han åker till Sabb. för.
   Få en bild på Olof Palme, eller vad tror du?

   Radera
 3. Mord som Polisen vill lösa går man ut med i efterlyst och man då släpper man på mycket utredningsmaterial som tidigare varit hemligt för att man ska finna en mördare.

  Men med PalmeMordet är det precis tvärtom, man släpper tamefan inte på obduktionsrapporten som Milan Valverius skrev eller mycket av det Sven Aner vill få ut, trots man har haft den löjliga PalmeGruppen i 27år som inte gjort ett smack för att ta reda på mördaren i Poliskretsar.

  Ja det är sant det heter faktiskt förundersökning fast det är ett 27år gammalt Mord, vore det en riktig förundersökning så skulle man lösa det här med Lisbeths kappa och förhöra henne hur hom egentligen tog sig till sabbatsberg och vad som hände med hennes kappa.
  mmen glöm det när folk även i regeringen hävdar fortfarande det är krille som är mördaren trots att det inte finns ett enda bevis, trots att vittnena inte ens är nära beskriva Krille.

  Hallelulia.

  SvaraRadera
 4. Kan kvinnan på den omtalade bilden vara Emma R.?

  SvaraRadera
  Svar
  1. "Bilden utan ansikte" kan inte vara Lisbeth Palme hon åkte ambulans från mordplatsen till Sabb. Dessutom stämmer inte kläderna in på Lisbeth Palme.Dessutom klockan 23.42 som bilden sägs har fotograferats befann sig Lisbeth Palme i ett undersökningsrum där hennes lätt skada baddades av en sjuksköterska.

   Undrar om det finns det någon konspirationsteoretiker som har en annan uppfattning? Tillåt mig småle i så fall.

   Radera
  2. nej hennes profil stämmer inte alls överhuvudtaget. E.R hade inget där att göra. När Palme är död var hon klar med honom.

   Radera
 5. De som sitter och anklagar Sven Aner för det ena och det andra! Undrar vad ni är kapabla till egentligen! Hans idoga arbete enbart föratt få fast en mördare och få rättvisa förlöjligas det är skrämmande. Man kan hitta fel och brister i hans arbete, det kan inte jag avgöra för jag har inte forskat i detta i 27 år, helt ideelt utan några vinster att kamma hem som gw persson. Det är mördarna som ska sättas dit inte Sven.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Hon behövs nog i den här utredningen.
   men jag är kritisk till att han på så lösa grunder går ut och anklagar Lisbeth Palme vara delaktig i mordet på sin make. Ska man göra det måste man ha mer på fötterna än en tvivelaktig bild.
   Även hans utpekande av Anti Avsan bygger på lösa antaganden, som inte är särskilt sannolika.
   Det handlar om att ha RESPEKT för andra människor och ha ordentliga klara bevis innan han kommer med fruktansvärda anklagelser mot personer. Nu bygger hans skriverier i detta fall på alldeles för tunna indicium.

   Radera
  2. Ska naturligvis vara HAN och inte hon, alltså Sven Anér behövs som en "blåslampa" i denna utredning.Men det måste också finnas någon måtta på anklagelserna.

   Radera
  3. Ja kan hålla med delvis
   Då är det ju för dessa bara att anmäla honom, istället föratt undvika
   Sen bör enligt mig "blåslampan" i utredningen lyftas upp och komma med konstruktiv kritik!

   Radera
 6. Det är mördarna som ska sättas dit inte Sven.

  Helt rätt !!!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Sven skulle lätt kunna sättas dit för förtal...

   Radera
 7. Spännande detaljer Ulf Lingärdes lista F10 Peter wallenberg, även makten är inblandad upenbart.
  Sen har vi F14 leif tell som är med lite överallt bla i Polisspåret har bla en lägenhet med avlyssningsutrsutning och walkietalkie och nazist hjälmar.
  Blir även utpekad av Krantz för att ha varit på Buss 43.

  Ingen rök utan eld.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Krantz släckte både röken och elden när han erkände att han hade hitta på det. För att sedan förklara att det var medlemmar ur familjen som låg bakom mordet.

   En förvanskare i Svens viktklass.

   Radera
 8. Den här kommentaren har tagits bort av bloggadministratören.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Han hotad!?

   Då är alltså förtalsteorin om Lisbets inblandning något som är påkommen under hot!?

   Krantz kunde nog hålla reda på sina bussfärder. Värre var det nog med alla lögner han gödslade omkring sig.

   Radera
 9. "Sven skulle lätt kunna sättas dit för förtal..."

  Jaså,och varför gör de inte det då ?
  Nej,därför att då kommer sanningen fram,sanningen som de gör allt för att mörka.!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Att gå från en handfull till att göra Sven till martyr inför en miljon publik.

   Vad skulle de förtalade vinna på!?

   Radera
  2. De kan få sin heder tillbaka!

   Radera
  3. Den här kommentaren har tagits bort av bloggadministratören.

   Radera
  4. Den här kommentaren har tagits bort av bloggadministratören.

   Radera
  5. Finns det någon värdighet kvar hos personer som på totalt lösa grunder
   anklagar människor delaktiga i ett mord på en svensk statsminister?
   Skulle en åklagare anhålla någon person på dessa lösa grunder skulle han eller hon själv bli åtalad för rättsövergrepp.
   Men här är det fritt fram och påstå vad som helst. Till och med påstå att Lisbeth Palme är delaktig i mordet på sin make och sina barns far och som bevis anföra en tvivelaktig ansiktslös bild. Skamligt och häpnadsväckande är bara förnamnet.

   Radera
 10. Ja det är dagens demokrati, när du söker sanningen så kan du sättas dit för förtal.

  SvaraRadera
 11. jag fattar inte den här uppgiften om de femton personerna.
  De räknar upp 15 personer och benämner dem F1 - F15
  men var finns fakta eller inducium att just dessa är inblandade eller haft någon typ av mordkonspiration för sig.
  kan någon förklara.
  tex vad pekar på att Peter Wallenberg är inblandad?
  det kan väl knappast vara han som är mördaren för han orkar väl inte ens åka rulltrappa möjligtvis hiss.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Den här kommentaren har tagits bort av bloggadministratören.

   Radera
 12. Alla som förlöjligar Sven Anér, och kategoriskt uttalar sig nedvärderade om "foliehattar", är tillräckligt förnuftiga för att förstå att mordet överhuvudtaget inte KAN ha ägt rum. Tänk själv! Vad är sannolikheten att det sådant mord sker på öppen gata mitt i Stockholm en fredagkväll? Vad kommer ni fram till?

  Jamen dåså! Andas genom näsan!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Det är väl ganska stor sannolikhet att en känd internationell politiker som Olof Palme kan bli mördad särskilt om han beger sig ut en fredagskväll i centrala stockholm utan livvakter. Palme som spelade en stor världspolitisk roll mellan öst och väst under kalla krigets dagar. Har du mer frågor, Nisse?

   Radera
 13. Den här kommentaren har tagits bort av bloggadministratören.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Den här kommentaren har tagits bort av bloggadministratören.

   Radera
 14. Skamligt är bara förnamnet, när man försöker sätta dit en oskyldig människa vid namn Krister Pettersson.
  Polisen klistrar och klistrar så telefonavlyssningen ska stämma in.
  Varför har Polisen överhuvudtaget med krille vid vittneskonfrontationen??
  Finska flickorna hade väl ingen vittnenskonfrontation alls mot Anti Avsan, varför gäller inte samma regler när det gäller Polismän?

  SvaraRadera
 15. Finska flickorna ingen konfrontation?? Varför skulle de det? För kanske 100 gången...det finns inget utpekande av AA, vad är det du inte förstår?
  Sven har aldrig visat några bevis för sitt anklagande och kommer aldrig visa några heller

  SvaraRadera
  Svar
  1. Vem pekade ut Christer Pettersson innan han hämtades för att konfronteras med Lisbet? Ingen! Fanns inget mot Christer alls som kunde föranleda att tvingas ställa upp i en konfrontation gällande palmemordet. Så varför inte då Avsan där det finns lite mer att ta på.

   Radera
 16. Varför ska vi tro på att Lisbeth Palme vill titta i ett skyltfönster ? Vi har väl bara just hennes ord på det, ingen annans vittnesbörd om det,eller hur ?

  SvaraRadera
 17. Nä, men om Lisbeth var kund i affären och vid ett tidigare tillfälle låtit butiken sy upp en klänning åt henne så kanske det inte är så osannolikt att hon gärna passar på att ta en koll i den butikens skyltfönster på vägen hem till Gamla stan. Därför kan man tro på Lisbeth att den uppgiften är trovärdig, eller hur ?

  SvaraRadera
  Svar
  1. Butiken SARI? och Lisbet Palme?Mårten och hans flickvän ville att LOP skulle gå hem och dricka te hos dem , men de avböjde och sa att de skulle gå hem, och då går man väl närmaste vägen hem?då de känner sitt Stockholm väldigt väl?Hon har nog dragit ner byxorna på sig själv, och vill ha nya byxor uppsydda åt sig, av den butiken.

   Radera
  2. Te eller inte, vad de gjorde på sin fritid tillsammans under en vägen hem till gamla stan
   är väl inte din sak att påstå att det är rätt eller är fel. Hon berättade att hon kollade i en affärs skyltfönster , vilket hon bevisligen var kund i. men du kanske vet att det var fel

   Radera
 18. Finska Flickorna pekar ut A.A det är därför Olle Alsen vet vilket Gym han ska åka till för A.A påstås det säljer Preparat eller nåt sånt på det här Gymet, han är i alla fall ökänd på Gymet, en kille visste mycket väl vem A.A är och han vidhöll vad han hade sagt även till Sven Aner.
  Är inte det anledningen till A.A:s stirriga blick på passfotot för han kanske tog nå Preparat själv och vittnen beskriver oxå mördaren med stirrig blick.  SvaraRadera
  Svar
  1. Christer Andersson blev beskrevet som havende et "udda" stirrende blik, når han på årsdagene for mordet, sad på et konditori skråt overfor mordpladsen.

   Radera
  2. Kontakta Lars Borgnäs som har pratat med den finska flickan, så du får reda på att det är förtalsliknande lögner som du sprider om den moderate rikdagsmannen!

   Lisbet såg aldrig mördaren det visar förhören med henne och även hovrättens ledamöter konstaterade det när de besökte mordplatsen.

   Så därför blir uttalanden om en "stirrande blick" ointressant. Herr Andersson tillhör teorin om den ensamme galningen. Att den sk grandmannen och mördaren har helt olika signalement ger vid handen att det var organiserat och dessutom finns det teknisk bevisning som friar Christer Andersson.

   Radera
  3. Hvilke tekniske beviser - venligst forklar.

   Radera
  4. Han sköt sönder sin TV med sin revolver och kulan fastnade i väggen. Spåren i den kulan stämmer inte överens med spåren i kulorna från mordplatsen.

   Radera
  5. Finska flickornas berättelse om mötet med en så kallad "dekorimann" ligger på samma fantastiska nivå i detaljrikedom och slumpmässiga händelser som Thomas Quicks berättelser om hur han utförde åtta mord.

   Radera
  6. Lisbeth har avgett ett signalement på mördaren,
   du vet inte vad du pratar om ?

   Radera
  7. Gjorde hon väl inte! Det hon såg var ju vittnet Björkman. Blå bullig täckjacka........

   Radera
  8. Kan det ikke tænkes, at Christer Andersson - som var meget aktiv i en skytteklub - havde andre typer ammunition, end lige den ene kugle, som sad i væggen i hans lejlighed.

   Radera
  9. Inte enligt de tittade närmare på fallet.

   Radera
  10. kläder är lätt att misstaga sig på, enligt minnesforskare och det vet väl du oclså.
   men extrema utseende detaljer sitter som
   den berömda grejen i Greta

   Radera
  11. Björkman hade mustasch och mössa och han har hon väl inte beskrivit utseendet på. Skärp dig,.
   jacka kan väl vem som helst blanda ihop

   Radera
  12. Jeg synes, at det virker meget suspekt, når en person vægrer sig ved/undlader at indlevere sin revolver til prøveskydning.
   Og ovenikøbet tilsyneladende også lyver om sit alibi.

   Radera
  13. Petter Northug uppträder möe suspekt mot svensker
   Är det noen som vet om hans släktingar har alibi?

   Radera
  14. Han hade väl inte kommit till världen 1986?!

   Ett hyfsat alibi.........!?

   Sen om Sven godtar det är väl en helt annan sak...........!?

   Radera
 19. Aftonbladet idag: Leif Gw kritiserar Palmeutredningen, och påstår att utredningen i praktiken är nedlagd sedan flera år.
  Vice RÅ Kerstin Skarp hävdar att Kriminologiprofessor (!) Gw inte har möjlighet att bedöma saken. Och förundersökningsledare Dag Andersson svarar på påståendet att utredningen vore nedlagd att "det får stå för honom".
  Vad är det för slingrande svar egentligen?
  Det är utredningen av mordet på Sveriges fd Stadsminister som frågan berör, och man kan inte ens klart och tydligt framhäva att allt ännu görs för att finna mördaren!
  /Niklas

  SvaraRadera
 20. Armadan med Polisblar.
  Palmes telefon avlyssnas av Säpo och när det står klart att Palme ska på bio, får dom som är delaktiga i Mordet bråttom att förbereda sig så man träffas och pratar igenom hela saken så alla ska veta vad dom ska göra, därav den långa armadan av Polisbilar som vittnen beskriver, men som inte finns antecknat nånstans.

  Detta är oxå anledningen till att det inte är någon skytt på något tak osv, det är helt enkelt för ont om tid.

  SvaraRadera
 21. Sven Aner kan vara på rätt spår ang. A.A. Har en känsla av det. Något är A.A. skyldig till.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Bra då kan våra domstolar kasta lagboken och gå över till att döma efter magkänsla.....

   Radera
  2. Det är väl ingen som har föreslagit att någon skall d ö m a s efter magkänsla? Däremot håller jag med om att A.A. förefaller vara högst relevant att utreda! Detta säger mig min magkänsla till följd av:

   1. Ölvebro och Helins extremt defensiva hållning (för att inte säga ertappade uttryck) när dom blir intervjuade i Norra Magasinet -94 om "Dekorimamannen" och konfronterade med att "det fanns en polis som var förknippad med gymet"
   http://www.youtube.com/watch?v=XcXP-6EbITU
   Fokus på 06.36-16.35

   2. Den totala tystnad som rått från A.A's sida efter Sven Anérs anklageler (och bok) mot honom.

   3. Precis som frågas här nedan: Finns det några bilder på A.A. från 80-talet? Han verkar förvånansvärt historielös... Ingen slump kanske?

   4. A.A. uppges (av självaste PU) ha alibi via sin fru!!!???
   Hur fan kan man avskriva en misstänkt för att hans fru säger "Nej, han var hemma då" eller liknande? Utmärkt metod om man vill undergräva sin egen trovärdighet.

   Radera
  3. Den här kommentaren har tagits bort av bloggadministratören.

   Radera
  4. Proffs???
   Hur skulle dom hinna med fixa ett proffs, man avlyssnade Palmes telefon och hade 2timmar på sig att utföra Mordet.
   Så löjligt hålla på snacka om proffs och kanske en Gubbe på nåt tak med gevär.
   Man hade inte tid till att planera det här så länge för det var ett ypperligt bra tillfälle skjuta Olof Palme, när man visste han skulle gå på bio.
   Sen ska Mordet se ut som den ensamma galningen för att kunna sätta dit en som krille bla.

   Leif tell var på Buss 43 oavsett vad Polisen säger och Anti Anvsan var vid dekorima annars öppnar vi upp utredningen igen och då kan vi konstatera att Polisspåret inte har blivit utrett och alla vet varför.
   Vi har nyss läst hur Baseboll poliserna jobbade, slog folk och planterade bevis osv så här jobbade alltså Polisen under 80talet.
   Alla vet ju att Polisen inte har utrett sig själva, polisens egen utredning stämmer alltså inte om bla Anti Avsan och leif tell däremot har vi pålitliga vittnen i detta fallet som krantz och finska flickorna.Men Ölvebro gjorde ju allt för skrämma finska flickorna med sina 8 förhör och en husrannsakan, Säpo försökte även få Krantz att ta tbx sina observationer hahah idioter är det detta ni kallar för utredning???????????????

   Grundborg som satt som chef på televerket fixade till så det som sades i walkietalkie inte kom ut till allmänheten om Polisspåret vore det utrett så hade man lätt kunnat identifierat walkietalkie männen med televerkets inspelning av etern som man hade för att ha koll på buset på 27mhz.

   Grundborg kunde oxå lätt fixa till förfalskningen av fröken ur på lac bandet då dom 2 fröken urmaskinerna sköttes av televerket.Grundborg kunde även se till ha telefonavlyssning av Palmes bostad.

   Men skyll på krister ni han har väl avlyssnat Palmes telefon oxå.

   Radera
  5. Den här kommentaren har tagits bort av bloggadministratören.

   Radera
  6. Anti Avsan is a politician who needs votes, yes? Why are there no photos of him from the 80s? Where did they all go? Did he avoid having his photo taken in the 80s? That makes no sense if he was planning to be a public official. Is this something a person might do if they want to hide in plain view? Sometimes, the most obvious answer is the correct one. So I ask you, where are the photos of Anti Avsan from 1987, etc? Why has nobody tried to find them? These pictures may solve the murder.

   Radera
 22. Anti Avsan was on the Sveavagen at the time of the murder. More then just the Finnish girls saw him. The facts will come out in time.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Den här kommentaren har tagits bort av bloggadministratören.

   Radera
  2. Tänk lite till då. Finns det ett proffsteam som har uppdraget att eliminera Palme, så bevakar man väl honom och slår till när det bäst passar.

   Finska flickornas snack om "Dekorimaman" är lika trovärdig historia som Tomas Quicks historier om 8 mord.

   Radera
  3. Och det var ju precis det dom gjorde. Dom behövde inte vara mer precisa än så med tanke på att det kunde nyttja skrämseltaktik på vittnen. Organisationen var så pass stor att några vittnen inte skulle bli några problem. Detta vet vi ju idag. Det är fakta. Och varför skulle det vara omöjligt för finskorna att korsa sin bekanta AA på öppen gata? Verkar ju helt naturligt och vad är deras motiv att ljuga? Det finns inget motiv. Därför, bevisa att finskorna ljuger eller kom med en teori. Tycker du inte att det är ännu mer långsökt att framföra argument som att de skulle vara en rökridå vilket du, mr. "tänk lite då" kommer dragandes med. Nej lilla gubben, du vet inte mycket om odds om du drar paralleller med Rhomas Quick. Du behöver inte tjafsa mer nu, finskorna har pekat ut AA, därför skall han ställas mot väggen för detta. Varför händer det inte då? Därför att han är skyddad. Det är varför han är där han är idag, på en hög position utan någon tydlig bakgrundsprofil. Folk som vill smutskasta 2 tjejers vattentäta vittnesmål som bakgrundskontrolleras framstår ju antingen som lite lätt tappade bakom eller inblandade. Dags o draga finskorna tillbaks till ett öppet förhörsrum med AA i konfrontationsrummet. Där vet vi alla vad som kommer att hända. Dekorimannen blir utpekad och därmed knyts hans medverkan i mordet på Palme. Därefter kan vi börja låta huvuden rulla.

   Radera
  4. Hela historien finskorna berättat är enligt mitt tycke för fantastisk för att vara sann.
   dissekerar man historien så blir den inte trovärdig.och det är lätt att utgå ifrån att hade det varit som finskorna berättat hade mordet varit löst för länge sedan.Solklart är det då mördaren de frågat vad klockan är eller är inblandad i mordet vilket räcker gott och väl. Det hade naturligtvis även polisen begripet. Alla resurser hade bara fokuserat på det vittnesmålet. Fullständigt omöjligt att man skulle kunnat mörkat en sådan uppenbar sak.
   Därför är jag övertygad om att det finns en annan sanning. Det är en sanning som polisen inte kan gå ut med av flera möjliga skäl.
   och möjligt är att Palmeutredningen har en överenskommelse med finskorna att inte berätta för allmänheten via media hur det egentligen ligger till.
   Glöm inte när den sydafrikanska agenten med flera alias bla Nigel Barnett, Henry Bacon, Nico Esslin, Leon van Westhuizen greps i Mocambique hittade polisen vid husrannsakan nerstoppad i en väska en inspelning från ett svenskt radioprogram som handlade just om de finska flickornas story. Denne spion var utbildad av Sydafrikanska underrättelsetjänsten Boss, expert på information och desinformation. Kallades mr 200 % för sin skicklighet inom området. Talade svenska och finska. Fundera ett tag på varför just denne agent hade den inspelningen i sin ägo.

   Radera
 23. Are there any photos of Anti Avsan from 27 years ago? He is a public official, there must be photos of him. If there are no photos of him from 27 years ago, where did they all go? Why would he not want these pictures available for people to see?

  SvaraRadera
 24. Den här kommentaren har tagits bort av bloggadministratören.

  SvaraRadera
 25. Den här kommentaren har tagits bort av bloggadministratören.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Den här kommentaren har tagits bort av bloggadministratören.

   Radera
  2. Den här kommentaren har tagits bort av bloggadministratören.

   Radera
  3. Den här kommentaren har tagits bort av bloggadministratören.

   Radera
  4. Den här kommentaren har tagits bort av bloggadministratören.

   Radera
  5. Den här kommentaren har tagits bort av bloggadministratören.

   Radera
  6. Den här kommentaren har tagits bort av bloggadministratören.

   Radera
  7. Den här kommentaren har tagits bort av bloggadministratören.

   Radera
  8. Den här kommentaren har tagits bort av bloggadministratören.

   Radera
  9. Min undran när du skriver att Aner lämnade apparaten för många år sedan,men är fortfarande en del av den.Vad försöker de klargöra med detta.Förklara dig,ursäkta, men jag förstår inte vad du menar.

   Radera
  10. Så snällt av dig att framföra ursäkter. Det är svårt att argumentera när allt stryks. Allt med ordet självmord verkar strykas, från mig och andra. Att förklara perifera detaljer utan någon grund går bara inte. Här är i varje fall de ursprungliga länkarna och inget mer som kan reta på något sätt. Får se om det passerar Anérs nålsöga. Det är totalt 13 st inlägg där.

   Första inlägget (2013-02-09 11:17)
   https://www.flashback.org/p41928172#p41928172

   Lite personligt (2013-02-10 13:05 om länken förskjuts)
   https://www.flashback.org/sp41945750

   Kanske bästa inlägget (2013-02-11 14:04 om länken förskjuts)
   https://www.flashback.org/sp41962116

   Radera
 26. Den här kommentaren har tagits bort av bloggadministratören.

  SvaraRadera
 27. So, does anybody have pictures of Anti Avsan from 27 years ago? Can they be found anywhere? If not, why?

  SvaraRadera
  Svar
  1. 0:16 into this video you can see AA.
   https://www.youtube.com/watch?v=0soVsBoryCs

   Radera
  2. Thanks you, but is that it? Just a blurred black and white copy that looks like a cartoon? If there is any suspician that Avsan is the murderer, why aren't there many photos of him from 27 tears ago to remind people what he looked like back then? Have all pictures of Avsan from 27 years ago been destroyed? There do not seem to be any on the interenet, or on his Facebook page? Why is that?

   Radera
  3. Anti Avsan was on the Sveavagen that night before and after the murder. Of course he doesn't want photos of him from that time on the internet because people who were just visiting Sweden might recognize him. He is smart, but we can be smarter. Flood the internet with photos of Avsan from 27 years ago...if you can find any.

   Radera
 28. Den här kommentaren har tagits bort av bloggadministratören.

  SvaraRadera
 29. Bloggadministratören har gått hårt fram. Många har blivit hårt åtgångna. Inte minst en del urbana personer.........

  SvaraRadera
  Svar
  1. Loke känner sig som om han har hamnat i en slåttermaskin och blivit sågad med fotknölarna.

   Radera
  2. Kan inte kontrollera den teorin. Men jag blir instinktivt skeptisk, när du av alla personer lanserar den. Med tanke på att du sedan tidigare har den "briljanta" självmordsteorin på ditt CV...............

   Radera
  3. Ja, tydligen.Vad är det som stört? Jag har följt den här bloggen i c:a 1 års tid,och läst kommentarer i varierande kvalite,där en del uttrycker sin ilska på ett eller annat sätt, men nu har det tydligen exalterat till den nivå så bloggadministratören börjat censurera.I mitt sätt att se på det hela,inger det mig en känsla av att man censurerar det fria ordet.

   Radera
  4. Ja tydligen.Vad är det som stört? Jag har läst den här bloggen, lite från och till under c:a 1 års tid, där vissa uttrycker sin ilska på ett eller annat sätt, men nu har denna ilska tydligen exalterat, så bloggadminstratören har börjat censurera.I mitt sätt att se på det hela,begränsar man det fria ordet.Vilket inte rimmar med en fri demokrati.

   Radera
 30. Är det inte bättre att ha en ruta intill kommentaren där personer kan anmäla ev kränkande innehåll. Det är ju trots allt ett minimum av kommentarer av den sorten. Det system ni nu lägger upp dödar mycket av intresset för websidan och debatten dör dinosauriedöden, det tar helt enkelt för lång tid.

  SvaraRadera
 31. Kollar på striptease där bla Ölvebro medverkar.
  Ölvebro var i USA när Victor Gunnarsson mördas.
  Ölvebro hävdar bestämt att det är en ensan gärningsman något annat existerar inte för Ölvebro, USA har bla hjälpt till med gärningsmannaprofilen och USA hävdar oxå det är en ensam gärningsman BULLSHIT skulle jag vilja säga.
  Ölvebro kan inte tala om på vilka uppgifter han fått fram att det skulle vara en ensan gärningsman, han kan inte heller svara på hur man kommit fram till att walkie talkie männen inte är inblandade.

  Victor Gunnarsson skrek under en rättegång ta den organisationen som ligger bakom.

  Victor säger organisation Ölvebro säger ensam gärningsman och Ölebro kan inte lägga upp några bevis för en ensam gärningsman.

  Jag tror i alla fall mer på Victor Gunnarsson.

  Ölvebro utredder inte spåren som pekar mot Polisen.
  Ölvebro håller i både förhöret med A.A och finska flickorna.

  SvaraRadera
 32. Är det någon som har ett passfoto av Tom F-berg från 80-talet?

  SvaraRadera
 33. "Kommentaren kommer att granskas innan den publiceras. Detta kan ta ett par dagar. Kommentarer med kränkande text eller med helt ovidkommande innehåll kommer inte att publiceras".

  Läs: Vi tar bort allt som inte faller Sven Anér på läppen.

  Skulle Sven verkligen vilja leva upp till ovanstående utfästelse så är man vara tvungen stänga hela den här bloggen.

  Vars enda existensberättigande är med just det "kränkande text" förtala en stackars änka och en moderat riksdagsman. Där han använder sig av bevisföring som bygger på rena lögner och fantasier.

  Samtidigt som Sven Anér attackerar personer, myndigheter mm för att det har lågt till tak så censurerar han inlägg som inte passar honom själv på ogenerat sätt.  SvaraRadera
 34. Vad hette personen som dödade Olof Palme ?

  SvaraRadera
 35. http://www.youtube.com/watch?v=fqr5_RGhMNM

  Tommy Lindström är detta år 1994 oerhört nöjd med Palme utredningen, då börjar man genast att tänka på att Lindström var med på Ulf Lingärdes lista över inblandade personer i Mordet.
  Ett oerhört intresant uttryck i denna film (Norra Magasinet) är när Lindström säger Polisen har gjort ett väldigt bra jobb när dom PLOCKADE FRAM Christer Pettersson, vad Lindström menar är alltså att Polisen gjorde ett väldigt bra jobb när man kunde plocka fram en oskyldig Christer och i alla fall binda christer till att ha varit på stan denna kväll, det är i alla fall vad jag tror.

  En till skrämmande detalj i detta inslag är Hans Ölvebro och Helin som bägge 2 instämmer i att Cenneth Neilbergs uppgifter att han vart erbjuden pengar för att mörda Olof Palme inte går att kontrollera för den personen på Säpo är död som sa dessa saker till neilberg.
  Med andra ord är du död så är dina uppgifter värdelösa, då börjar vi genast tänka på Rolf Dahlgren, holmers chaufför som sa Holmer inte alls varit i borlänge under Mordnatten, Ingvar Heimers död och framför allt Victor Gunnarssons död.
  Frågan jag ställer mig är hur dog den personen på Säpo som sa dessa saker till Cenneth Neilberg, det skulle jag vilja ha reda på, jag skulle inte alls bli förvånad om även denna person dött i mystisk alkohol förgiftning som Rolf Dahlgren, trots att man har ett yrke som innebär att man måste va nykter.

  Ölvebro ljuger som en häst travar, det är Ölvebro som skulle ha gjort lögndetektor testet i Achbergs program inte Christer Pettersson.

  SvaraRadera
 36. Personen som enligt Neilberg ska ha informerat honom var Tjecken "Milan" som var en informatör åt polisen och rapporterade direkt till T.Lindström. Han dog i en trafikolycka.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Bilolycka?
   Hur såg den olyckan ut då?

   Bofors VD och hustru dog oxå mystiskt i en bilolycka.

   Radera
 37. Du som menar Sven Aner inte har några bevis, du kan inte heller påvisa att Anti Avsan affären är utredd ordentligt för det är den inte.
  Lisbeths roll i allting är inte heller klarlagt för hon behandlas hela tiden som en helig ko, ta bara alla frågetecken med hennes kappa.
  Ölvebro visste redan om att dom finska flickorna existerade 1992 walkie talkie männen och Polismännen på buss 43 kom in som tips till Polisen redan 1986 men det har aldrig blivit utrett ordenligt och det är inte så konstigt då Säpo är involverade i Mordet.
  Ölvebro kan inte i Norra Magasinet redogöra för några som helst bevis för att det skulle vara en ensam galning och Ölvebro har aldrig utrett nånting som pekar mot Polisen.
  Ölvebro höll 8förhör och en husrannsaksan hos ett av finska flickorna för att skrämma henne till tystnad, precis lika som han gjorde med Ingvar Heimer.
  Så kom inte anklaga Sven Aner för att hänga ut någon, när det inte finns några utredningar värda namnet.
  Anti Avsan kan inte heller anklga Sven Aner för förtal för han var på platsen vid Dekorimma och han vill inte ha detta upp till ytan därför så anmäler han inte.

  SvaraRadera
 38. Ölvebro hävdar det är en ensam gärningsman efter att ha kommit hem från USA 1994.
  Ölvebro var i samma stad när Victor Gunnarsson mördas och Ölvebro påstår att USA gjort en gärningsmannaprofil som visar att det är en ensam gärningsman haha vilket j....la Bullshit.
  frågan man ställer sig hur mycket är USA inblandade i Mordet?
  Man ska inte glömma att Victor Gunnarsson skrek under en rättegång ta den organisationen som ligger bakom mordet.
  Hur kunde Victor Gunnarsson så lätt få Visum till USA, det är mycket som inte stämmer.
  Är man död så finns det inga uppgifter att kontrollera som både Helin och Ölvebro säger.
  Vissa påstår att det skulle ha läckt ut uppgifter om Säpo/pOLISEN varit inblandat och faktum är att det har läckt men folk som läcker råkar tyvärr dö mystiskt.

  När ska den korrupta regeringen säga sanningen om Mordet, regeringen vet exakt hur det har gått till det är jag helt övertygad om precis som man vet sanningen om Estonias förlisning.

  SvaraRadera
 39. Var exakt befann sig Sigge Cedergren när Olof Palme mördades ? Var befann sig hans väninna,som hade en bostad på Tunnelgatan ?

  SvaraRadera
 40. Var det Sigge C. som sköt Olof Palme >? Det finns ju mycket andra detaljer som stämmer in ,eller hur ? Eller var det Christer P .och Sigge C. som enligt vad Christer sa i Radion sen ,"Två som hade kommit överens om något....." ?Som Christer P. också sa i samma Radioprogram :" Ja, Gud lär väl veta vem det var, eller hur ?" Eller hur ?

  SvaraRadera

Läs sidan "Om kommentarer"