Mördaren är Anti Avsan!


31.12.2012.
Kriminalkommissarie Dag Andersson, brev 2:
Jag sänder dig min bok ”Palmemordet: Affären Anti Avsan” och ber dig läsa.
Mina mycket skarpa anklagelser mot Avsan har aldrig någonsin vederlagts av rättsliga instanser, och allra minst har de vederlagts av honom själv.
Tidigare polisutredare i Palmeärendet samt förundersökningsledaren vice RÅ Kerstin Skarp har aldrig dementerat mina uppgifter. Avsan har aldrig riktat ett uns av kritik mot mig, och han har inte anmält mig för förtal, vilket rimligen är ett klart indicium för hans skuld.
Förslag: hör Anti Avsan som misstänkt för mordet på Olof Palme. Avsan är hörd en gång, dock endast upplysningsvis den 14 juni 1993, men detta förhör är aldrig publicerat.
Jag uppmanar dig också att noga ta del av de åtta (!) förhören med ”Anki” och ”Annelie”, där rimligen ett klart utpekande av Avsan bör ingå.
Du säger i dag till Expressen att du har mycket att sätta dig in i. Ja, men hela utredningsmaterialet är ju byggt på falska premisser; du bör enligt min mening inte lägga ner tid på att läsa igenom osanningar.
Koncentrera dig i stället på Anti Avsan, parallellt med Leif GW Perssons uttalanden i SVT den 28 februari 2011 och 2012:
Mordet ägde rum inom en konspiration av poliser, militärer och säkerhetspersoner –
detta sägs av rikspolisstyrelsens per definition i särklass kunnigaste och erfarnaste kriminologiske expert och bör självfallet inte nonchaleras.
Så presenterad blir din uppgift inte särskilt svår – tvärtom, du kommer till ett dukat bord. Ett exempel på de arrangerade lögnerna: Christer Pettersson, en dagdrivare, arrangerade självfallet inte en strikt militärisk exekution som denna. Christer Pettersson var rättsstatens egen syndabock.
Med vänlig, engagerad och oroad hälsning!
Sven Anér, Karlsrogatan 85 A, 752 39 Uppsala. 018-15 12 79.
./. bok.

12 kommentarer:

 1. Varför skulle någon kvinna gå fram på armlängds avstånd och fråga vad klockan är. Det räcker väl att du befinner dig ca tre meter i från personen när du frågar vad klockan är.Ingen dessutom går fram och rycker en stor okänd man i armen som inte svarar på vad klockan är. Vilken kvinna skulle göra det 15-20 min över 11 en fredagskväll i centrala Stockholm.
  Den berättelsen faller på sin egen orimlighet.
  Icke trovärdig.
  Den s.k vittnesberättelsen har bara ett syfte, förleda och förvirra palmeutredningen.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Klart att AA är inblandad i mordet. Han tryckte säkert inte av,men vet vem som gjorde det. Vapnet lånade de hos Willy Palm för att efter mordet lägga tillbaka det. Vapnet skickades sedan till destruktion. Om det inte såldes till infiltratörer av Leif Jenneqvist med flera.
   Kvinnan kände ju igen AA från gymmet de tränade på,därför var det väl normalt att gå fram till personen. Inte ställa sig och gapa från flera meters håll.
   Det är ett mord med förankring i poliskretsar!!

   Radera
  2. De kände ju inte varandra, hur skulle hon vara så säker på att hon tagit rätt? Att hon på någon sekund skulle uppfatta "ja just det, det är ju han som står där som jag såg på Upplands väsby gymmet för ett par år sedan. Alla som frågar någon om hur mycket klockan är kan göra det lätt från några meters avstånd utan att som du påstår "gapa". Han befinner sig ju inte i hennes färdriktning och hon är ju tvungen att snedda in utifrån trottoaren för att ställa frågan och redan på flera meters håll bör ju de ha fått ögonkontakt och naturligt är ju då att hon i det läget skulle frågat vad klockan är utan för den skull behöva "gapa".Varför ställa sig mitt framför honom på armlängds avstånd och fråga vad klockan är? Det finns helt enkelt absolut ingen sannolikhet i att hon skulle ställa sig mitt framför honom på avstånd så att hon skulle kunna rycka honom i armen och sedan ställa frågan.Och hur många människor tror du har börjat rycka någon i en arm när en person inte svarar på vad klockan är? Finns det någon mer än hon som gjort det på en miljon.Det måste betecknas i högsta grad ett ohyfsat beteende.En nykter kvinna börjar rycka en stöddig man i armen som hon inte känner en fredagskväll i Stockholms city. Vad vet hon om han är missbrukare och påverkad eller att han är våldsam till sin natur. En normal funtad kvinna gör inte det.
   Du hör väl själv hur korkat det låter och hur hela berättelsen är till-rättalagd. Det finns absolut ingen trovärdighet i den. Det är ett desinformationsspår där sydafrikanska agenter är inblandad för att förleda hela utredningen.

   Radera
  3. Googla gärna följande Sven Aner "Har han verkligen stått med vapen i hand" så kommer ni till den plats i bloggen där Olle Alsen intervjuar den ena kvinnan..redan där borde man märka hur absurt det hela är. ...Det hela är en påhittad historia av kvinnorna....

   Radera
  4. Oj, du måste vara en klassisk godtrogen svensk som sväljer allt vad myndigheter säger. Du har tydligen inte fattat att BÅDA KVINNORNA KÄNDE IGEN MANNEN OCH DÅ ÄR DET VÄL INTE SÅ KONSTIGT ATT MAN GÅR FRAM, ELLER??? Vakna, och var inte så kritisk till andra möjligheter som går utanför din lilla värld! :-)

   Radera
 2. Problemet med dig Sven Aner är att du lyssnar inte, du vägrar ta till dig något av det som skrivs bland kommentarerna i denna blogg?? Aldrig en kommentar.Du fortsätter med dina rent av patetiska anklagelser mot Avsan och nu mot GW! Vad är det du inte förstår? Det finns massor av inlägg kring detta och det går inte att någonstans hitta att Avsan bevisligen är utpekad?
  Redogör här på bloggen en gång för alla varför du anser dig VETA att A.A mördade Olof Palme!! Det är du Sven Aner som sjunker i trovärdighet om du inte redogör för din sak.

  SvaraRadera
 3. Hela palmeutredningen är ju en kontinuerlig självbefläckelse i grupp där poliser och andra myndigheter utreder sej själva i bästa samförstånd. Då blir heller inga barn gjorda.

  SvaraRadera
 4. Utdrag ur förhör med LL

  Uppgiftsmottagare: krinsp Börje Wingren

  Uppgiftslämnare: Ljungqvist, Leif

  Datum: 860301

  Tid: 20:05

  Förhör via telefon.  "Leif berättar: Brottstid befinner han sig i sin bil och håller med denna i kö omedelbart bakom den taxibil vars förare framträtt i massmedia med anledning av mordet på statsminister Palme. När han hör de två skott som avlossas gör han direkt en s.k. taxisväng över Sveavägen och stannar i direkt anslutning till den plats där en man segnat ner. I detta nu vet ingen tillkommande att det rör sig om Olof Palme.

  Leif nästan kastar sig ut från sin förarplats och omedelbart i anslutning till detta kommer två yngre damer fram. Dessa sätter omedelbart igång med att hjälpa mannen och Leif märkte direkt att åtminståne den ena kunde sina saker.

  Fru Palme var i detta nu helt i upplösningstillstånd och steppade omkring runt, runt utan att direkt fatta något mer än att hennes man var skjuten. Hon skrek på operation och annat osammanhängande varför Leif med blida medel försökte lugna ner henne dock utan att lyckas.

  I detta nu kommer första radiobil till platsen och Leif försöker få fru Palme med sig in i densamma utan att lyckas. Hon skulle absolut stanna kvar hos sin man. Först nu kommer man fram till att mannen var identisk med Olof Palme då fru Palme säger detta på fråga från polis vem han var. Palme var helt nerblodad och helt oigenkännlig enligt Leif.

  Leif tillägger här, att innan han svängt helt runt på Sveavägen så stängde han nästan all trafik då han försökte komma i kontakt med polis och ambulans genom sin kommunikationsradio utan att lyckas. Larmandet skedde genom berörd taxibils växel.

  Strax efter det polis kommit till platsen så upptäcker Leif en ambulans komma körande på Sveavägen och genom att springa ut och busvissla får han stopp på denna. Den tar också hans om Palm och sätter bl.a. in syrgas.

  Ganska omgående läggs Palme på ambulansbår och förflyttas in i ambulansen vars samtliga dörrar stänges för avfärd. Fru Palme blir då helt hysterisk och skriker att hon ska följa med sin man och tack vare att Leif lyckas få upp en av sidodörrarna så får de stopp på ambulansen och fru Palme kan ta plats i densamma.

  Vi går därefter in på om Leif har någon som helst uppfattning om gärningsmannen och om denne säger Leif:

  Direkt efter att de två skotten avlossats så beger denne sig springande Tunnelgatan österut mot Regeringsgatan-Birger Jarlsgatan. På Tunnelgatan försvinner han ur Leifs åsyn i mörkret och Leif ser aldrig mannen avvika in på någon annan gata eller fastighet, utan så länge han har ögonkontakt så springer gärningsmannen rakt upp för Tunnelgatan.

  SvaraRadera
 5. Första förhör med Inge Morelius i sin helhet

  Inge Morelius
  Uppgiftsmottagare: Monica Andersson

  Uppgiftslämnare: Morelius, Knut INGE Börje

  Datum: 86-03-01

  Tid: 09:20  "Morelius uppger att han satt i sin bil på Tunnelgatan strax efter korsningen med Olofsgatan. Han[s] fästmö hade gått till posten och han satt och väntade på henne. Han ser två personer komma gående på trottoaren på Sveavägens östra del i riktning mot Sergels torg. Han ser sedan en man komma upp bredvid dessa båda personer bakifrån. Strax efter hörde han två skott gå av och såg hur det blixtrade till och en människa föll omkull. Den man som kommit ifatt de andra två sprang sedan Tunnelgatan österut. Han hörde sedan hur kvinnan skrek och en taxi svängde upp framför dem.

  Beträffande mannen uppger Morelius att han ej såg mannens ansikte, men att han var iklädd en mörk rock, längre än jacka, mörk mössa och att han var längre än de två andra personerna. Genom hans sätt att röra sig fick Morelius en känsla av att mannen var 30-40 år.

  Beträffande tidpunkten uppger Morelius att på fästmöns kvitto från posten står det 23:18. Fästmöns namn är Helena Lähde."  SvaraRadera
 6. Missförstånd angående Tom. Det står skrivet att tom och Christer skulle ha supit ihop under mordkvällen. Tom arbetade som kock på klubben och var ägare där (han sa aldrig delägare men det måste han ha varit). Hur länge Tom fanns på klubben vet jag inte. När han berättade det fick jag intrycket att han var på plats då Christer, enligt Tom har varit där. Men Tom sa inte att han själv var där under hela kvällen. Han kan han ha hört att CP var där. Jag känner Tom så pass väl att jag vet att han ibland ljuger och talar sanning samtidigt på det här sättet. Angående krigen. Tom har varit med i Vietnam och Beirut. I Vietnam hände ingenting förutom på en bar. De flesta i Vietnam var unga och Tom som var född 1955 var inte för ung. I Beirut hände desto mer. Jag har svårt att tro att han har hittat på hela sitt tidigare liv. Tom lärde sig skjuta i Norrland och var jägare. Han har varit militär, säkerhetschef, kock, bilmekaniker m.m.

  SvaraRadera
 7. Det mest normala skulle vara att AA väcker åtal för förtal i tingsrätten, hans ställning i samhället som riksdagsman tillåter inte sådana anklagelser vilket också ledning för Moderaterna borde konstatera att en av deras riksdagsledamöter beskylls offentligt för mordet av statsminister...
  Tystnaden såväl från AA och Moderaterrna gör att situationen blir ohållbart i längden. Att man inte vill gå till domstol kan innebära att man mycket att dölja. Hela den här situation luktar illa.

  SvaraRadera
 8. Kan det vara så att Anti Avsan är Palmes mördare? Han är nu i TV4s Nyhetsmorgon. Kan en Riksdagsledamot ej anklagas för mord? Är det därför han är Riksdagsman, så han kan aldrig bli fälld om han är den skyldige? I så fall är det en jätteskandal om Palmes mördare sitter i Riksdagen?

  SvaraRadera

Läs sidan "Om kommentarer"