DN: Utred!

16.12.12 Klas Barkman,DN red:
Jag noterar vår kontakt i dag, och jag sänder dig mitt andra brev till Eva Hamiton, vilket jag postar till SVT i dag!
Brevet ger mycket av bakgrunden, framför allt GW:s helt otroliga tvååriga konstaterande att mordet ägde rum inom
en konspiration av poliser, militärer och säkerhetspersoner.
Ett konstaterande som, så vitt jag vet, aldrig har vare sig refererats eller kommenterats av någon annan än mig själv på min blogg!
Jag ser i dag SVT/Leif GW:s storsatsning på Palmemordets fiktiva (?) kringsnack som ett försök från det samlade svenska rättssamhällets sida att ge dess svenska allmänhet bröd och i varje fall skådespel i stället för det grymma gladiatorspel som fortfarande, ännu i dag, utkämpas på verklighetens arena.
Lite kittlande spänning långt ute i Palmemordets periferi, och allmänheten får låtsassanningar i ansiktet som våta trasor: det här är vad vi tänker berätta för er, allmänhet, och hör sen och framför allt tig sen!
Det blir spännande att se vad morgondagens presskonferens kommer att medföra. Vad som måste göras är förstås att omsider kontrollera om några väsentliga punkter i böckernas intriger kan ha dämpats ner i filmversionen, till exempel det klara utpekandet av Säpo för mordet i ”Faller fritt som i snö”. Men sådant görs ju inte i en handvändning.
Jag fick en känsla av att du inte svalde Eva Hamilton eller SVT eller Leif GW med någonderas hull eller hår! Bra om vi kunde höras i morgon tisdag em!.
Engagerad och oroad hälsning!
Sven Anér, Karlsrogatan 85 A, 752 39 Uppsala. 018-15 12 79.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Läs sidan "Om kommentarer"