”Palme 3” – det var det förblindade hatet som dödade. Förblindade?


1.1.2013. Det var pressande att se detta avslutande avsnitt av ”Palme”. Pressande att se och höra dessa högt uppsatta personer uttala sig, personer som fortfarande finns med inom en inre cirkel som aldrig hörts om mordet annat än upplysningsvis, dvs till intet förpliktande.
Såg filmen framåt, mot mordets uppklarande? Nej, det var alldeles uppenbart. Inte en scen, inte ett ord såg framåt. Mordet är ett faktum. Hur det löses? Inte vårt bord, enligt filmmakarna. Inte vårt bord.
Jag har svårt att förstå hur de har känt sig när de så abrupt, så totalt bestämt sig för att ta avstånd.
Mordet har dock begåtts av någon person, några personer. Indirekt frammanade detta sista avsnitt bilden av någon enstaka förblindat hatgrubblande person som tänkbar, trolig mördare. Knappast en organisation, knappast en tung organisation. Tillbaka vid ”ensam gärningsman” – ja, sådana går aldrig att försvara sig mot, och de har tydligen varit svåra att hitta…
Så glöm allt detta, glöm mordet, glöm Dekorima, glöm Sabbatsberg. Sätt punkt, gärna med rött bläck om så önskas, med några ord av Anna Lindh om en Olof vi aldrig kommer att glömma.
Men glöm hur han dog. Hatet dödade honom. Lite allmänt, lite kusligt. Det får räcka med det. Att utreda mordet? Ja men det har vi väl polis till…
Sven Anér

7 kommentarer:

 1. Sven, tack for ett underbart jobb. Du ar den enda som hittils har lyckats pavisa en trolig story i palmemordet. Lisbet ar skramd, kontrollerad, CIA pa SAPO och SAPO pa Lisbet. Manga sager "Hur kan Lisbet vara inblandad i ngt sadant, det faller pa sin egen orimlighet" Jag havdar precis som du Sven att det ar fullkomligt tvart om. Lisbet ar en kvinna som aldrig skulle klarat patryckningar av den magnituden i forvirringens ogonblick i ambulansen till sjukhuset. Som sagt, vilken kvinna och trogen fru lamnar sjalvmant ambulansen barande pa sin mans och landsfaders doende vasen? Det ar omojligt utan astronomiska patryckningar under chock, panik och forvirring. Det finns mycket som talar for att SAPO precis som CIA under den perioden anvant sig av hjarntvatt. Vilket annat fall i varlden har 130 personer som frivilligt erkanner mord? Ingen annanstans har sa mycket rokridaer under lang tid blasts ut. Anti Afsan, ja folj hans karriar, fran baseboll ligan till hogsta domstol. Fran kallblodig sadistik lustmordare till hogsta rattsinstans. Alla tvivlare borde rannsaka sig sjalva. Och varfor kan eller vagar ingen uttala sig eller krava svar fran honom. Eller fran GW som precis som du sager ar mycket val medveten om att om han sager vad han vet sa riskerar han satta krafter i rullning som inte ens han med hans tjuriga attityd skulle orka leva upp till. Sven du ar dom inte bara pa sparen. Du ar hammaren pa spiken och vi vaxer i antal som kommer att tvinga fram sanningen om det sa skall ramna fran toppen och ner.
  Kan vi genom folkupprop tvinga fram de hemligstamplade uppgifterna? Kan vi blanda in utlandsk kraftmedia? Hur kan vi forstora det har sa att det inte langre gar att ignorera ens for den vanlige ignorante svensken? Manga kanske fnyser pa tanken for hjarntvatt som jag lagger fram men hela fallet ar ju byggt pa hjarntvatt i efterspelet med alla lojevackande teorier om tex. Christer Petterson. Hela svenska folket har ju masshjarntvattats med sa manga motsridiga fragment och sidospar att folks formaga att tanka klart framstar som lika imponerande som Christer Petterson sjalv. 2013 - Lat oss sanka dessa onda krafter en gang for alla!

  Tack Sven for att du star for sanningen! Du ar inte ensam!

  MVH

  En Van

  SvaraRadera
  Svar
  1. En liten Petitess ifråga, i all SYMPATI för det du skriver,du använder inte å och ä i din kommentar, vilket får mig att tro att Du bör vara invandrare,och som sådan har jag dig varmt om hjärtat.I min värld är du en varmt välkommen människa, i det Svenska Samhället.Och att du blivit så integrerad, så du engagerar dig i Mordet På Olof Palme, hedrar dig OERHÖRT väl.Och jag kan bara instämma i din slutkommentar, och önskan om att få sänka dessa onda krafter, en gång för alla.Ha det bra, och jag tror att GUD är med oss.Hoppas att vi når fram till den ABSOLUTA,och Odiskutabla SANNINGEN till slut.

   Radera
 2. As our circle of knowledge expands, so does the circumference of darkness surrounding it.

  Albert Einstein

  SvaraRadera
 3. Tänk om det var Sven Anér som mördade Olof Palme.

  SvaraRadera
 4. ja titta vad smart du trodde att du var nu kära Anonym men uuuuuuuujj du bjuckar ju på din egen okunskap om 1. Livet 2.Människan 3. Dig Själv!

  Du är på rätt forum men sluta snacka trams!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Den som snackar trams är Sven. Det har han gjort länge nu.

   Radera
 5. Hej,ni i Palmemoredet engagerade personer.

  Vill ni ha den, av inside information, garanterat rätta lösningen till dådet så gå in på: http://palmemordetlost.webblogg.se

  SvaraRadera

Läs sidan "Om kommentarer"