Leif GW Persson hävdar…


27.15.55 Till Nyhetschefen, Expressen.
När Expressen den 26 december på sidan 15, i sammanfattningen upptill, skriver:
Leif GW Persson hävdar att mordet var
en konspiration med svenska poliser och militärer bland de skyldiga
är detta första gången någonsin som det i svenska medier noteras detta fantastiska uttalande av Persson. Jag har vid flera tillfällen på min blogg nämnt saken och slagit larm, men jag har, tills nu, varit helt ensam. Jag nämnde saken vid mina samtal med Expressen för en vecka sedan.
Förslag till Expressens Nyhetsredaktion:
Gå in i ärendet, ta från SVT:s presstjänst fram de ordagranna versionerna från SVT 28.2 2011 och 2012, jämte samtalen mellan Persson och reportern Qvarfordt /res stavning/.
Att en rutinerad, högt stabsplacerad polisman (ännu ej avgången) lägger mordet på polisers och militärers axlar måste ju rimligen innebära det stora steget mot Palmegåtans lösning.
Qvarfordt frågade vid i varje fall ett av dessa tillfällen Persson om ”inte detta är vad flera privatspanare tidigare sagt”, men fick till svar att ”ibland kan även en blind höna hitta ett korn” /ungefärliga citat/. Följdfrågorna i dag blir närmast otaliga: Hur länge har Persson vetat? Har han gått omkring och smugit med Palmegåtans lösning under nära nog hela sin tjänstgöring som den svenska polisens chefskriminolog?
Expressens nyhetsmeddelande i går aktualiserar ju än mer debatten om fiction contra fact i det kommande TV-svepet, byggt på Perssons böcker: Persson har tagit upp säkerhetstjänsten i bl a ”Faller fritt som i en dröm” – därför att han visste att Säpo var inblandat! Oerhört!
Gå in i saken, Expressen! Nu är ni ju nästan framme!
Kollegial och engagerad hälsning
Sven Anér. Karlsrogatan 85 A, 752 39 Uppsala. 018-15 12 79.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Läs sidan "Om kommentarer"