Till viktiga svenska instanser!

23.9.2012. Denna dossier kring Palmeutredningens skrämmande lögner översänds, förutom till rikskriminalpolisen, till justitieministern, JK, JO, Justitieutskottets ordförande och ledamöter, till riksdagens talman och åtta partikanslier. Dssiern går även, med förhoppning om en reaktion som biter, till ett stort antal svenska och nordiska medier.
Jag återkommer ofta till det märkliga förhållandet att inga av mina uppgifter i Palmeärendet, någonsin har blivit dementerade eller ifrågasatta, endast nonchalerade, sopade under mattan.
Jag menar att såväl makt och myndigheter som medier har grymt åsidosatt sina skyldigheter som bevakare av grundläggande demokratiska principer: sans, vett, sanning.
Därför har mordet på statsminister Olof Palme, på öppen gata, fått fortsätta att sväva i ett solkat dunkel av falska vittnesbörd, falska åklagaryrkanden, falska slutsatser, av en brusten moral.
Den svenska allmänhetens förtroende för rättsstaten har dalat med 40 procent, meddelades nyligen. Det kommer att dala ytterligare när den mörka sanningen står klar: Palmemordet har aldrig granskats med heder och sanning som målsättning utan alltid med lögner, från den 28 februari 1986 och säkerligen också innan dess, fram till dagens datum, den 21 september 2012. Och vidare?
Lögnerna kring mordet har i reda pengar kostat samhället nära miljarden. I snöpt moral har de kostat oss all vår aktning. Vad som skett och sker kan aldrig göras ogjort. Kan träsket dräneras? Kanske, men inte av svårt belastade regeringar eller av myndigheter med snart 27 års skygglappar. Av vilka då? De nordiska länderna? EU, FN? Global kommission, som kunde ta sig våra svenska brott i topp. fallen Palme, Quick och Hammarskjöld? Våra rättsvårdande myndigheters förfall?
Det känns i dag som om själva morden får träda tillbaka för de grymma lögner som följt i deras spår.
Jag vädjar inte minst till Sveriges lokala medier, lika viktiga i denna kamp som storstadstidningars tillrättaläggande krönikörer. Släpp in luft, från Haparandabladet till Ystads Allehanda!
Engagerad, oroad hälsning,
Er tillgivne Sven Anér – som närmar sig målet!

26 kommentarer:

 1. I Dagens Nyheter i dag den 26/9 finns i kulturdelen sid 18/19 en nyttig artikel för dem som tror på Lisbeth Palmes s.k. säkra utpekande och fotografiska minne!

  SvaraRadera
 2. Nej, sorgligt nog kan det mycket väl vara så att det inte finns en enda person i detta avlånga land som har hela översikten klar för sig. En del kanske misstänker saker, men vill inte påbörja någon diskussion då inte alla fakta finns på bordet... Glöm inte att även Christer Pettersson blev friad trots att misstankarna kvarstår.

  SvaraRadera
 3. trots att misstankarna kvarstår haha Bullshit.
  Dom enda som haft misstankar kvar mot krille är Polisen, varför har Polisen dissat andra viktiga vittnen.
  Polisen har begått tjänstefel så det bara sjunger om det när man enbart koncentrerat sig på krille.
  Det här utpekandet som finska flickorna gör av Anti Awsan är stenhårt hemligstämplat haha.

  Svensk Polis och rättsväsende är lika korrupt som svenska regeringen, tacka fan för att inte Assange tror hanfår en rättvis rättegång.
  Assange lurade man ini fällan med dessa kvinnor, säkert med påtryckningar från USA precis som med PalmeMordet påtryckningar från främmande makt.

  SvaraRadera
 4. Betarice Ask känner mycket väl till hur man förhindrar sanningar att komam fram det gäller att hemligstämpla och lägga locket på precis som man gjort med PalmeMordet och precis lika som beatrice Ask nu gör med Medias granskning av SÄPO, man hittar återigen på det här med rikets säkerhet, ja Beatrice Ask precis samma sak som du hävdat med PalmeMordet.

  Sök på Anti Awsan på Goggle då får ni upp när Ask står bredvid Anti Awsan och delar ut nån form av reklam.

  Många Politiker känner till sanningen om PalmeMordet och man har en överenskommelse att sanningen får aldrig komma fram inte under några omständigheter.
  Nu säger ni ingen skulle kunna hålla tyst men det tror jag Politiker är bra på för det ingår i jobbet och dom som utförde mordet var Poliser/militärer även i deras jobb ingår att kunna hålla tyst.
  Många har mycket att förlora om sanningen om palmeMordet skulle komam fram därför så håller man tyst.
  Ta det här att inom Politiska kretsar har det länge varit kännt att Anna Lindh var Palmes dotter, hur många känner till det egentligen som inte är Politiker?

  SvaraRadera
 5. Finska flickorna har pekat ut Avsan och Olof Palme var far till Anna Lindh.....synd att inte mytomani är en OS-gren........för då hade du varit vår hjälte ....och vi hade dubblat vår skörd av guldmedaljer!

  SvaraRadera
 6. Ja helt rätt Finska Flickorna har pekat ut Anti Awsan det är korrekt men detta med Anna Lindh är jag ändå inte lika säker på men det sägs ju att palme ofta sprang på det socialdemokratiska kontoret där Anna Lindsh morsa jobbade och alla vet ju om palmes intresse för kvinnor så någon omöjlighet är det däremot inte men du har helt rätt jag vet inte sannings halten.
  Men att finska flickorna pekat ut Anti Awsan är jag helt säker på, men du kanske kan förklara varför man hemligstämplat förhöret med Anti Awsan och om det bara var nonsens som du vill ge sken av varför har man då hållt ett förhör med Anti om den här saken?
  Inget konstigt man håller ett förhör kanske men vore det nonsens varför har man hemligstämplat?
  Haha hurraa för vår Svenska Polis som gör allt för att inte sanningen om PalmeMordet ska komam fram.
  Hemligstämplar med Rikets Säkerhet som motivering haha Bullshit säger jag.

  SvaraRadera
 7. De finska flickorna har INTE pekat ut Anti Avsan. Det var journalisten Olle Alsén som ansåg att det var Avsan som finskorna såg.

  SvaraRadera
 8. Det är ett Evinnerligt "Impotentrunkande" om den där Avsan i denna tråden.Finns det ingen som har kommit över ett förhörsprotokoll,för vidare diskussion, och som kan redovisa det, här?För klargörande?Eller vill man inte redovisa det?
  Då älskar de ett Coitus Interruptus?
  De gör i så fall som PU, sätter på en kondom.Ingen möjlighet till befruktning.Såvida inte någon "Illojal" stuckit hål i den förstås?

  SvaraRadera
 9. Skulle verkligen önska mig ett program om mordet i stil med en mästerlig genomgång av 9/11 på Colorado Public Television (http://video.cpt12.org/video/2270078138)! På vaken.se finns dessutom "Hälsosam Skepsis" - ett svensktextat inslag från Danmark om händelserna den 11. September. Kan utlandet inskrida, för att bringa klarhet? Månntro ett kortfattat häfte i var mans brevlåda (sponsorer?) skulle hjälpa? Angående terrorhandlingarna i USA finns skriften "9/11 The Simple Truth", av Arthur Naiman.

  SvaraRadera
 10. Här presenteras Naimans lilla bok (100 sidor) närmare: http://shop.ae911truth.org/Book-9-11-Simple-Facts-Why-Official-Story-Cant-Be-True-Naiman-BK-NAIMROBE-SIMPLFACTS-PP.htm

  Verket kostar $12 från Architects & Engineers for 9/11 Truth och heter alltså "9/11 The Simple Facts" och ingenting annat.

  SvaraRadera
 11. "peer review", skulle inte tro det...

  SvaraRadera
 12. Finska flickorna har pekat ut Anti Awsan, därför hölls ett förhör med Anti om den här saken och det förhöret är vidare hemligstämplat.
  Man gör 8 förhör med flickorna hör och häpna man gör även en husrannsakan.
  Jag skulle tro att flickorna idag inte vågar prata nåt mer om mordet och att dom sett Anti efter Polisens metoder, för Polisen gillade inte deras utpekande av Anti.
  För alla spår som inte ledde mot Christer Pettersson utredds inte.
  Media har inte skrivit nånting om Skandia huset heller att Holmers älskarinna jobbar där som vakt, det hölls även 3 förhör med väktare inifrån detta huset men det förhöret med Holmers påstådda älskarinan Annette Kohut är oxå hemligstämplat, hahaha hur fan ska vi få reda på sanningen när Polisen hemligstämplar hela tiden och med Regeringens godkännande eller Lisbeth Palmes gogkännande.
  26år lång förundersökning med ett mord som inte kommer någonstans och med en massa hemligstämplar nåt stämmer inte det kan vem som helst inse.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Du som stavar Avsan med W. De finska flickorna har inte pekat ut honom. Namnet var kort och finskt. De har varken sagt hans namn eller pekat ut honom på bild. Signalementet stämmer inte överens med Avsan och därför gjordes ingen konfrontation. Det var journalisten Olle Alsén (som avled den 23 dec. förra året) som påstod att Avsan var Dekorimamannen. Det är andra som har tipsat om Avsan och även Tell, Piltz, Svensson, Östling och andra poliser + mer än 10000 andra personer. Finskorna har inte heller påstått att det var en polis utan att dekorimamannen var arbetslös. Ändå hade han ständigt gott om pengar. Han tränade inte på gymet utan kom endast dit för att tjafsa. Dekorimamannen var ca 170 cm lång, äldre än Avsan, hade Volvo, villa, två barn och en bror. Han kan förstås ha ljugit om faktan. Det finns dessutom många som har barn, villa, Volvo och är finsktalande. Det finns även svenskar som kan finska, kanske om man bott i Norra Sverige. Jag förstår att polisen inte kunde hitta honom även om de borde ha ansträngt sig mer.

   Radera
 13. jag minns själv när jag såg reportaget om finska flickornas utpekande och det där Gymet att det kan ju inte var några svårigheter alls få reda på vilken Polis som brukade träna där.
  Polisen själva vet vilken Polisman som brukar vara där och man håller ett förhör med Honom, detta är således inte Officiellt, det är därför som vissa här försöker påstå att det inte är Anti men dom försöken lyckas tyvärr inte.
  Varför utredde aldrig Polisen så kallade nyckelvittnen alla som satt inne med viktig information dissade Polisen totalt, var man rädd att sanningen skulle komma fram?
  Ta bara den som Polisen kallade för riks alkisen han var långt ifrån en alkis och hade bara tagit några glas under kvällen, så här höll det på man gav flera fula smeknamn på vittnen som satt inne på viktig information.
  Sedan jobbar man i flera år med Krister Petetrsson som inte alls har något med Mordet att göra.En amerikansk Polis säger att dom första iakttagelserna i början av ett Mord är oftast dom som stämmer, han säger oxå att man aldrig får låsa sig vid en teori, Precis det som Polisen gjorde man låste sig helt vid Christer Petterssn, helt jävla sjukt,
  Vad döljer Svensk Polis angående PalmeMordet?

  SvaraRadera
 14. Före den ambulans som larmats från Sabbatsbergs sjukhus och förs av Maria Degeman kör en ambulans, körd av Peter Andersson, på hemväg till Sollentuna "händelsevis" förbi och blir inropad av folk som samlats kring den livlöse mannen på gatan. Innan ambulanspersonalen lastar den som de vet skottskadade mannen sätter de en syrgasmask över den blödande munnen för att få liv i honom. Lisbet Palme springer fram till ambulansen när den redan börjat rulla, får upp dörren och hoppar in bredvid föraren. I ambulansen säger hon de märkliga orden, som finns på bandet: Olof Palme har fallit. Ambulansen kör inte den genaste vägen utan via Odenplan. Det gör däremot den tomma ambulansen. Den kommer via Tegnergatan fram till sjukhuset före den med makarna Palme i. Hack i häl har de fotografen Ulf Karlsson med fru i sin bil. Därav kommer det sig att han blir i tillfälle att ta den unika bilden på Lisbet Palme när hon springer in i sjukhuset, som han sedan inte vill kännas vid.

  Nån som vet var man kan hitta det här bandet där Lisbeth säger Olof Palme har fallit?

  Fotografen åker tydligen efter den tomma ambulans men det som inte framgår i denna här texten som jag har hittat är att Lisbeth dessutom anländer i en Polisbil det här är oxå en stor anledning till att hon kommer så sent.
  Vad hände egentligen efter vägen?
  Varför ljuger Ambulansförarna oxå?

  SvaraRadera
 15. Varifrån kom uppgiften att USTASJA hotade Palme? Den kom från Lisbet Palme. Det var den gruppen som Lisbet Palme uppgav för kriminalinspektör Åke Rimborn att Palme var rädd för vid ett kort samtal på Sabbatsbergs sjukhus på mordnatten. Detta är enda grunden till att den svenska regeringen i strid med grundlagen ger den svenska polisen rätt att avlyssna alla telefonsamtal till och från fångvårdsanstalten i Norrtelje!

  Även polisspåret emanerade från Lisbet Palme på Sabbatsbergs sjukhus på mordnatten. Hon vägrade att låta sig höras av någon annan än polisinspektör Åke Rimborn med motiveringen att hon misstrodde polisen. Detta spreds på olika sätt till offentligheten. Mina öron nådde det på så sätt att Olof Palmes sekreterare Ann-Marie Willsson talade med sin väninna, som bodde i ett kollektiv i Skåne. Hon hade misst en pojkvän, och eftersom även Anna-Marie Willsson hade mist en vän som hon stod nära, Olof Palme, hade de mycket att prata om. På kollektivet fanns också en av mina bästa vänner, och han vidarebefordrade vad Ann-Marie Willsson hade sagt om Lisbets misstro mot poliser. Jag vill tro att stafetten hamnade hos mig utan min kompis vetskap.

  Spännande även Polisspåret härrör från Lisbeth Palme.

  SvaraRadera
 16. Tänk er själva att ni obducerar Palme 1986 och ni finner på en gång att obduktionen stämmer inte med den officiella förklaringen.Bla det här med skottet i ryggen som ska falla i smak med en ensam galning.Milan Valverius obducenten finner på en gång att Lisbeths historia stämmer inte, Palme vart skjuten i Bröstet.Tänk er vilket mardröms scenariom att veta att Lisbeth ljuger redan 1986.Milan Valverius skulle bli lynchad denna tid 1986 om han gick ut med att Lisbeth ljuger.Milan Valverius var alltid säker på sin sak Lisbeths version stämmer inte och han trodde aldrig hennes kappa hade blivit skjuten på platsen heller.Men Polisen får bort Milan Valverius helt från palme utredningen alla hans dokument försvinner oxå.Milan Valverius sa alltid att i obduktions protokollen finns sanningen.
  Men dessa dokumemt är hårt hemligstämplade hahah som vanligt i allt som skulle kunna bringa klarhet i Mordet.

  SvaraRadera
 17. En annan sak som kan klargöra vissa omständigheter, är om någon gjort en förfrågan till SKL, och som utfått en förteckning på de klädesplagg,M.M, som skickats till SKL för analys.
  Finns det någon som sitter inne med denna förteckning, och vill redovisa den här? i ett svar från SKL. Endast en förteckning över detta kan väl inte ligga under sekretess?Det handlar ju bara om en förteckning,alltså ingen förfrågan om undersökningsresultat,eller liknande, som kan ligga under sekretess.
  Gör en förfrågan till SKL, och testa vad ni får för svar från dem.Och redovisa sedan på denna blogg, vad ni erhåller som svar.OK?

  SvaraRadera
 18. Det finns stora likheter i debatterna efter MS Estonias förlisning i Östersjön 1994 och ubåten Ulvens på den svenska västkusten 1943. Är det något man vill dölja? Det var det nämligen med den svenska ubåten, som förliste med 33 man ombord utanför Marstrand. Officiellt blev ubåten minsprängd. I dag har jag uppgifter som klart visar att den gick under efter en alltför realistisk övning i samråd med tyska marinledningen upplagd som en sjöstrid med en tysk bevärad ångare SS Altkirch och att den svenska marinen medvetet lämnade besättningen att dö på havets botten.

  En genomgång av det material som finns i Krigsarkivet visar att Ulven inte blev minsprängd. Det stora hålet i ubåtens botten har åstadkommits av att besättningen låtit en torpedkon detonera inne i fartyget. Officerarna sköt sig med sina tjänstepistoler och de av besättningen som inte dog vid explosionen lämnades att dö en långsam död medan fartyget vattenfylldes. I aktra torpedrummet blev fem man instängda. De levde i en vecka och hade hela tiden knackningsförbindelse med Västkustens Marindistrikt genom andra ubåtar och hydrofonstationen på Vinga.

  Marinen uppgav först lögnaktigt att de inte visste var Ulven fanns. Ett sextiotal marinfartyg och fiskebåtar deltog i låtsassökandet medan press och radio fortlöpande delgavs osanna uppgifter om arbetet. När ubåten slutligen officiellt påträffades utbröt den debatt om vad man skulle göra med vraket som påminner om Estonia. Skulle det bärgas eller inte? Efter flera månader lyftes ubåten från botten och bogserades i marvatten till Eriksbergs varv i Göteborg, där den lyftes i flytdocka och de döda plockades ut. De fick en högtidlig begravning, medan experterna med en professor Einar Sjöwall, rättsläkare, i spetsen gav auktoritet åt den osanna versionen om minsprängning och besättningens ögonblickliga död.

  SvaraRadera
 19. Östling kunde finska, Anti kan finska.
  Finska flickorna sade att man talade finska i walkie talkien.
  Nu har det framkommit att även Hans Holmer ska ha kunnat finska.
  Nån här som vet något om detta?
  Holmers älskarinna Annette Kohut, var hon finska kanske? (KOHUT)
  Tydligen väldigt många Poliser som kan finska.

  SvaraRadera
 20. Kohut var INTE Hans Holmers älskarinna. Hans älskarinna var Åsa Kyhlén , som senare blev hans fru. Kohut var skriven på samma adress som Kyhlén.

  SvaraRadera
 21. Jaha men var inte Annette Kohut vakt på skandia huset? eller var det Åsa Kyhlen som var vakt?

  Vet du något om Hans Holmer kunde finska?
  Vissa säger Holmer kunde finska.

  SvaraRadera
 22. Kohut var vakt.Vet ej om Holmer kunde finska.

  SvaraRadera
 23. Jag har läst,att det finns ett vittnesmål,som säger att det fanns en man som steg ur en bil vid den där reklampelaren,varför har detta vittnesmål tystats ner?Är det nån som har detta vittnesmål på hand?

  SvaraRadera
 24. men om inte Kohut var Holmers älskarinna, varför har hennes förhör hemligstämplats??

  SvaraRadera
  Svar
  1. Kanske därför att det som framkommit av den aktivitet som framkommit i detta Skandiahus,under mordnatten.Se bara på den öppna bakdörren, som stängdes 1 minut efter mordet, se den där Engströms utstämplande 23:19, då han av egen utsago var sen till att komma hem.Trots det är han ute vid den där reklampelaren, och sneddade inåt för att,i mera ljus , kunna se vad klockan var.Och vad gjorde han på mordplatsen? Anna Haage säger, vad jag läst, att hon inte sett honom där.Vilken desinformasions-roll har han haft i det hela?

   Radera

Läs sidan "Om kommentarer"