Detta är Sveriges förtroendefråga

Öppet brev till Ola Billger, ny redaktionschef på SvD
2.9.2012. Ola Billger – Jag noterar att du är ny redaktionschef på SvD, och jag vill fästa din uppmärksamhet vid min blogg
www.svenanerpalmemordet.blogspot.com,
närmare bestämt vid nedanstående inlägg:
23.8  JO-anmälan mot Göran Lambertz, två inlägg samma dag,
29.8  Till ärendet Lambertz
30.8  Olof Palmes tidkort
31.8  Etikmyndighet.
Samtliga inlägg berör de frågor som är de stora i dag, nämligen ärendena Palme och Quick, hoptvinnade i och av Göran Lambertz samt dramatiskt sammanfattade i det med 40 (!) procent sänkta allmänna förtroendet, enligt Sifo, för rättsväsendet (något som aldrig blev en notis i SvD).
Detta är dagens stora debatt, en debatt som söker en ljusning, en lösning. En debatt som en stor nyhetstidning som SvD inte får släppa.
Lambertz helt sanslösa debattinlägg 17.5.12 i UNT har hittills, så vitt jag kunnat se, noterats endast av mig på min blogg (detta datum). Lambertz slänger allt som doftar Palmeaffär ad acta, år efter år, när han i stället hade bort vända upp himmel och jord. År efter år, kränkande nonchalans mot hederligt arbetande journalister, med av allt att döma mig i spetsen.
Så. Ola Billger, läs mina inlägg på bloggen, med aldrig någonsin dementerade sakuppgifter, och sväng SvD:s kurs i Palmeärendet, fortsätt attacken i Lambertzärendet!
Du säger i SvD i dag, med all rätt, att ”han aldrig slutar att förvåna”. Nej, just det. What makes the man tick? Går det att vara så aktivt korkad på två förtroendeposter om man inte får minsta reveny av sina barocka ställningstaganden?
Har, i klartext, juristen Göran Lambertz ansett sig ha haft grundad anledning att tro att hans dåvarande uppdragsgivare, regeringen själv, med mycket blida ögon skulle se på hans negativa inhopp i båda dessa affärer?
Palme? Ja, rädda de svenska regeringarna från skammen att finnas med i mordbilden från 1986!
Quick? Ja, rädda de svenska regeringarna sedan 80-talet från skammen att aktivt ha vanskött hela detta ärende och därmed förhindrat en verklig utredning av åtta mord!
Själv hoppas jag i dag att mitt – och tidigare även Gunnar Walls – avslöjande av Olof Palmes polisiärt grovt förfalskade patientkort/tidkort ska öppna allas ögon, maktens, mediers, miljonerna människors här i Sverige.
Jag hoppas att de rent groteska, avsiktliga administrativa felstegen inom affärerna Palme och Quick ska bli kända, erkända samt på något sätt – hur detta sistnämnda nu ska gå till – uppklarade, tillrättade. Beatrice Ask brukar säga att det här får vi allt titta på. Den här gången får hon ”titta” med förstoringsglas och lupp.
När svensk polis, stöttad av svenskt åklageri, väljer att förfalska det  centrala dokumentet i hela Palmeaffären och därmed förfalskar hela mordbeskrivningen, hela den efterföljande mordutredningen – ja, då hjälper det inte att bara med stora ögon ”titta”.
Det handlar om ett Augiasstall, där all igenslammad smet och sörja måste spolas bort, bokstavligen från botten.
Vad du måste fråga dig är förstås: har jag rätt? Jag kan bara svara: jag är aldrig någonsin dementerad i någon sakfråga i Palmeärendet, kontrollera!
I morgon, den 3 september, tar kriminalinspektör Gunnar Pettersson vid polismyndigheten i Uppsala län sig an journalisten och författaren Sven Anér, som anmält sig själv för att få utrönt om hans anklagelser rörande polisiär förfalskning i Palmemordet håller streck. Dnr för nyhetschefen:
Polismyndigheten i Uppsala län, K 5059-1.
Då står det svenska rättssamhället på spel.
Agera, SvD! Ni har allt att vinna på akribi och klarhet, ni har allt att förlora på mummel och hartass!
Oroad, och sedan 26 år journalistiskt engagerad i detta ärende
Sven Anér, Öster Edinge 271, 740 10 Almunge. 0174-500 66.

42 kommentarer:

 1. Intresant just nu är inte bara Göran lambertz utan det både expressen och Aftonbladet skriver idag att Sverige varit delaktiga i USAS krig mot irak, det verkar just nu som att inte regeringen vetat om detta, Göran Persson säger sig inte känna till nånting, väldigt spännande kan det vara så att USA har en direkt länk rakt ini det Svenska Försvaret, hade man detta även när Palme mördades? Arla Gryning numera kallad barbro är en grupp Militärer som iströsta hemlighet finns i Sverige och många av dessa så kallade BaseBoll Poliser ingick i denna grupp.6 månader efter att Palme Mördades så sattes ny utrustning från Nato i Svenska vatten som kunde avlyssna ubåtar, denna utrustning hade bla Palme nekat till.Det sägs att Arla gryning har samarbete med Nato och Cia och Mi6.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Är det någon som vet? Sök på Robert Dalsjö.

   Radera
  2. fin rescension av Jallais sannolikt helt verklighetsbaserade thriller!

   Radera
 2. Must tar hjälp av Skräpo man är förbannade att expressen har avslöjat dom att vi haft ett väldigt nära samarbete med USA precis som inte Svenska folket har förstått det.
  Palmegruppen jobbar exakt på samma sätt som Holmer gjorde man Tättar läckage man bedriver ingen utredning som man gör i vanliga mordfall man har bla inte förhört Lisbeth Palme plus många av dessa så kallade baseBoll Poliser.
  USA har tydligen en kontakt rakt ini Svenska Militären den här kontakten är inget som har uppstått nu den har funnits länge skulle jag tro.
  Frågan är om Håkan Ingerwald vart tättad av Skräpo för han började läcka att han satt inne med uppgifter om palmemordet.

  Hade det här avslöjandet som expressen gjort kommit från en privat person så tror jag man hade tystat den läckan för gott, precis som man tystade privatspanaren Ingvar Heimer.

  Så ni som säger att vore Polis och Skräpo inblandade så skulle det komma fram, det har ni ju bevis på nu hur mycket som förblir tystat bla det här senaste som expressen fått nys om Irak. Ta DC 3an där drog Anders jallai information ur en gammal Gubbe som varit med att det var en Amerikan ombord på planet, där ser ni vi hade redan samarbete med USA i det tysta redan på 60talet, vi har alltså haft kontakt med USA även under palmemordet.
  Samt när Estonia förliste så kom det 2 CIA plan till Sverige som sedan lyfter med 9 människor som itne var ombord när dessa plan kom hit, så sluta skoja att vi inte haft/har nära samarbete med jänkarna.

  Bildt fjäskar på riktigt bra för jänkarna det finns inte samma stake i den Karln som Palme som vågade säga nej till USA.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Palme "vågade" framförallt säga nej till Raoul Wallenberg....om du kallar det för "stake".......???

   Radera
 3. Sanningen brukar bara vara den som finns i betraktarens ögon. Dessutom kan flera på pappret olika teorier vara sanna på sitt sätt. Ja om inte livet vore "ett pussel" vad vore det annars......?

  SvaraRadera
 4. Är det nån som vet vad som hände med Startpistolen som hittades på regeringsgatan?
  Är det nån som vet om denna Startpistol var uppborrad?

  SvaraRadera
  Svar
  1. Kan du komma ihåg var uppgiften står någonstans ? Jag minns jag läst om det men inte var. Polisen som tog emot vapnet var visst måttligt intresserad.
   Kan betyda mer än man tror.
   "..som smällare..".Konstiga kulor, försenad ankomst till sjukhus..o.v.. osv..

   Radera
 5. Mordets Dunkel tätnar kring Lisbeth Palme och Mårten.
  Kolla på bilden där Lisbeth kliver ur Polisbilen från Sabbatsberg.Bredvid henne sitter en person och kolla in handen på bildörren det ser ut som en mans hand samt skorna jag tror det är Mårten och hans flickvän som sitter bredvid föraren.Lisbeth anländer ganska sent med tanke på att 2 Polisbilar redan står fint parkerade där samt så har forografen både hunnit tagit sig dit och klivit ur sin bil för att ta kortet.
  Det stämmer med att Lisbeth kommer sent eftersom hon hoppat ur ambulansen och ini Polisbilen, man träffar Mårten på den här platsen och Lisbeth hoppar ini samma Polisbil som Mårten.
  Fotografen skulle kunna klargöra allt detta men han verkar ha blivit hotad så han vågar inte ens erkänna numera att han ens tagit kortet, vore väldigt spännande få se alla kort han tog.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Hur vet du att hon inte är på väg ifrån Sabbatsberg det skedde ju med poliseskort?

   Radera
 6. Nu förstår jag varför det har varit så viktigt med att förfalska Palmes patientkort, för man har gjort detta stopp där Lisbeth går från ambulansen till den Polisbil där Mårten redan sitter och ev kan Mårten ha hämtat den kappan Lisbeth har på sig i deras lägenhet.
  Lägg märke till att dom övriga i Polisbilen sitter till Höger precis som att dom mycket riktigt har blivit hämtade och kommit från samma håll det naturliga blir att man sätter sig till höger i baksätet och Lisbeth sätter sig till vänster, även om dom gått ut från polisbilen när man mötte upp Lisbeth så är det naturliga att man sätter sig på samma plats.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Det står ju flera polisbilar på plats. Är det ingen som fattar att hon är på väg därifrån, hem till bostaden. Palme blev ju dödförklarad inom en timme. varför ska Lisbet vara kvar på sabbatsberg när pressen börjar välla in? Mårten fick meddelandet och åker i ilfart till Sabbatsberg sedan åker han ju med Lisbet hem till Västerlånggatan i polsbil. hennes kappa har polisen givitvis tagit hand om eftersom man jämför alltid krutstänk på kläder mm med ev upphittade kulor. Orka fatta!!

   Radera
 7. Jag vill ha svar på om Palme hade en vanlig rock på sig när han sköts, alltså en Rock utan kapuschong.Nån som vet nåt?

  SvaraRadera
 8. Jag spekulerar här och jag vet inte om denna teori stämmer men jag tror det är Mårten som sitter i framsätet på den bilden där Lisbeth kliver ur Polisbilen från Sabbatsberg.Bilden är på första sidan på Sven Aners bok Mordets Dunkel Tätnar kring Lisbeth Palme.
  Mårtens flickvän sitter i baksätet.för kolla bilden på sidan 18 där finns Lisbeth igen men även Mårten med flickvän.
  Mårten har en kort jacka med vit krage, den vita kragen tror jag är det vita på Polisbil bilden och flickvännen ser ut vara klätt helsvart med ngt ljusare skor det stämmer med bägge bilderna.Jag är i alla fall ganska säker det är Mårten med flickvän i Polisbilen och Lisbeth palme.För att använda Lambertz utryck jag är 80% säker.

  SvaraRadera
  Svar
  1. ja ja men dom är på väg hem, vad trodde du?

   Radera
 9. I största hemlighet hade reportern Ann-Marie Åsheden suttit i Holmérs tjänsterum och mer eller mindre dagligen intervjuat honom om spaningsarbetet......
  Detta har Sven Aner i Palmenytt avslöjat som en lögn.
  Ebbes vän Åsheden for med osanning angående den dagliga kontakten med Holmer. Frågan är varför?..
  Kan inte du Sven Anér lägga ut de artiklar från Palmenytt där du avslöjade bluffen?
  För övrigt borde Palmenytts samlade årgångar tryckas upp på nytt eftersom de är omöjliga att få tag i nu..

  SvaraRadera
 10. Helt klart är det den Polisbil som Lisbeth stiger ur från Sabbatsberg som oxå Mårten sitter i med sin flickvän.Så här står det på ingvars sida.
  Efter att ha varit i lägenheten i ca 10 minuter så får man klockan 00:18 skjuts av polisen Lars Berntsson, (befälet Stig Rysen stannar kvar för bevakning vid port 31.
  Här har du anledningen till att det bara är en Polisman i bilen som agerar chaufför, han åker troligen omedelbart från sabbatsberg, det ser man på bilden 3 dörrar är öppna men inte förarens för han har aldrig tänkt kliva av.Varför ljuger Mårten och Lisbeth?
  Var det bråttom hämta upp kollegan och sedan få in kappan på laboratoriumet och skjuta på den så man kunde hävda Lisbeth vart skjuten på platsen vilket inte alls stämmer.
  Var låg detta Laboratorium vid tillfället för mordet?
  Var det folk här under natten?
  Milan Valverius sa till krantz att Lisbeth ljuger och att kappan blivit beskjuten i Polisens laboratorium.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Vem bryr sig om megamytomanen Krantz...?!?

   Radera
 11. Krantz må ha haft tokiga teorier men han ljög inte.
  Krantz pekade bla ut dessa 2 Polismän på bussen och därifrån myntades Polisspåret, även chauffören oberoende av krantz pekar ut Polismännen.
  Polisen försökte få krantz att ta tillbak allt han sagt men det gick inte trots att man även försökte med hans dotter.
  Busschauffören däremot lyckades man skrämma till tystnad, våld och hot är vardagsmat kring det mesta som rör PalmeMordet.Några utredningar görs aldrig man åker bara och tystar läckor och det gör PalmeGruppen fortfarande.

  Lisbeth hade en annan kappa på sig när hon kliver ur Polisbilen och att det är Lisbeth är ställt utom rimligt tvivel då det finns flera bilder på Lisbeth där hon bla har dom här vita stövlarna på sig.
  Om du eller jag hade en skada p åryggen som ingen kan se och låt oss säga vi vill inte bli undersökta, då skulle man ju hålla tyst om den här ev skadan men det gör inte Lisbeth hon talar om att hon har en skada men hon vägrar sjukhus personalen att undersöka henne det är inte logiskt agerat.
  Jag vet ju varför hon agerar som hon gör och ni andra kan ju fundera över det.
  Varför har knappt någon sett Obduktionsprotokollet?
  Polisen jobbade hårt med att få bort Milan Valverius när man anklagade honom för att ha läckt obduktionsprotokolet till dn, jag tror bara Polisen ljög att Milan valverius hade gjort det för att kunna få bort han från utredningen.
  För ingen har sett Milan valverius obduktionsprotokoll som bevisar att vissa inte talar sanning och det kommer alltid förbli hemligt.

  SvaraRadera
 12. Tokar....ha ha ha....så roligt det är....ha ha ha ....att läsa era kommentarer...ha ha ha

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ändå är jag rätt övertygad om att din egen totalt meningslösa kommentar inte återger ett verkligt förhållande. Du sitter inte och skrattar där bakom skärmen, du har samma korkade, nollställda uppsyn som du alltid har.

   Radera
  2. kommentar till 10 sept.2012 16:06.
   kom igen.
   Du uttrycker med ditt skrattande, att du vet mer om detta mordet, än alla dessa människor som berättigat har frågeställningar att göra, och vill ha svar på sina funderingar.Redovisa nu detta för oss,vad du vet,för oss som söker sanningen.
   Antingen är du en liten "Pojke"som utan att ha den minsta kännedom,om fallet,ändå yttrar dig, utefter din övertygelse,eller så är du initsierad ,och vet allt.Redvisa vad du vet.

   Radera
 13. Internationellt har man börjat inse Sverige inte är så bra som våra Politiker försöker göra sken av bla att Palme mordet inte är löst och att det lutar åt att Polis och Militär är inblandat, man börjar oxå inse att Sverige inte är ett dugg Neutralt efter det här med Assange och hur Moderaterna fjäskar för jänkarna och dom här 2 kvinnliga lockbetena som fick Assange på kroken.
  InvandringsPolitiken är en katastrof och Internationellt börjar man tala om att Sverige är rasistiskt.
  När ska vi få riktiga personval och när ska statliga jobb gå ut på annons som det borde i en riktig Demokrati?
  När ska dom släppa på allt som är hemligstämplat om ett 26årigt gammalt mord, det är ju sjukt man inte släpper på hemligstämplarna, mordet är ju för fan inte löst och 26år gammalt, vad döljer regeringen egentligen? Är det inte dags att göra upp med sitt förflutna nu efter 26år?

  SvaraRadera
 14. Ta obduktionsprotokollet tex varför är det hemligstämplat fortfarande?
  Det sägs det är hemligstämplat på Lisneths begäran men 26år efter Mordet är det inte längre försvarbart att det ska vara hemligstämplat, det skulle kunna bringa mer klarhet i allt om det släpptes fritt till bla privatspanare som är dom enda som gör någon utredning, men jag kan bara tolka det som att Lisbeth och Regeringen vill inte finns Olof Palmes Mördare och varför vill man inte det?????????????????????????????

  SvaraRadera
 15. Håller med Anonym 10 september 2012 16:06 om denna bloggs höga underhållningsvärde.

  Där tokarna Krantz och Anér framställs som sanningsvittnen,det är som att ha ett rattfyllo som programledare för trafikmagasinet.

  Som t.o.m. kan få ett kappbyte varande ett bevis för en inblandning i en konspiration. Ungefär som att koka soppa på en spik.....

  SvaraRadera
 16. 12e spetember 00:45
  Ja det är jätte lätt att kasta skit på folk det kan alla, varför förklarar du inte hur det är med Lisbeths kappa istället för att slänga skit?

  Krantz pekade ut Polismännen på bussen och då höll dom på att skita på sig och stämde krantx för förtal.
  Buss chauffören pekade oxå ut Polismännen oberoende av krantz.
  Vad gör den Svenska Polisen när dom får reda på detta utpekande jo man gör allt för att krantz ska ta tbx det han har sagt.
  Förklara varför det är så många hemligstämplar om ett 26årigt gammalt olöst mord?
  Förklara patientkortet som är förfalskat.
  Du agerar själv som ett rattfyllo och såna kan inte ge några bra förklaringar dom kan bara kasta skit.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Det är väl upp till Er att lämna en vederhäftig förklaring.

   Det borde inte vara så svårt att räkna ut att hennes sönderskjutna kappa är bevismaterial. Att polisen ville säkra krutresterna som i tur skulle kunna leda till ett mordvapen.

   Eftersom det var så kallt ute så kan man väl misstänka att hon behövde ett annat ytterplagg....

   Lars Krantz gick själv ut och tog tillbaks sina påståenden och sa att det pekade mot familjen istället.

   Patientkortet är väl på samma nivå som "kappan". Vad skulle man ha anledning att förfalska det?

   Vem eller vilka är det som slänger skit? Den här bloggen som är ämnad att förtala förmodligen helt oskyldiga personer....

   Radera
  2. Ja. LP gick nog inte på bio denna kalla natt, iklädd endast en T-shirt och en kappa.Var finns de övriga plaggen hon bar?
   Och vad visar de för skador? av denna påstådda Beskjutning?
   Förvaras dessa ytterligare plagg hon bar, vid SKL i Linköping?

   Radera
 17. Finns det någon information från polisens sida att man var medveten om att Lisbet var beskjuten; jag avser tidsspannet mellan skotten och hennes ankomst till Sabb. Att polisen skulle vara så alert att man säkrar bevismaterial i denna fas tror jag inte mycket på. Tänk på att brottsplatsundersökningen i stort fick vänta till morgondagen då det blev ljust.

  SvaraRadera
 18. 2012 08:22
  Du har ju helt fel angående kappan i vart fall, Polisen samlade in bevismaterial från SABBATSBERG man har aldrig sagt att man skulle ha tagit in Lisbeth kappa före hon anlänt till Sabbatsberg.
  Förklara sitället hur och varför hon anländer i en Polisbil.
  Hon klev ini ambulansen men anländer i en Polisbil är inte det märkligt då en ambulans skall åka raka vägen till akuten med sjuka, för man ska komma ihåg sjukhuset dödförklarade Palme på Sabbatsberg om inte Palme redan var död i ambulansen då ska väl för tusan inte ambulansen stanna under utryckning.
  Men alla vet ju att Palme redan dog på platsen men så är ju inte den officiella förklaringen.
  cad gäller krantz så har han aldrig tagit tbx det han sagt att han såg Polismännen på bussen.
  Som Polisen själva säger allt som framkomemr tidigt i en Mordutredning är det man ska fästa större vikt vid och det här med Polismännen säger krantz omdelbart efter Mordet.
  Det här krantz säger att Lisbeth skulle vara mördaren säger väl krantz i slutet av 90 talet, det händer mycket skumt just denna tid slutet av 90 talet början på 2000 talet bla så mördas privat spanaren Ingvar Heimer.
  Han vart tillsagd av Ölvebro före modet att ge fan i att försöka kontakta familjen Palme.
  Jag tror krantz vart hotad därav att han sa det här om Lisbeth och jag tror man hotar med hans barn.krantz tar på sig knäpp stämpeln och blir därefter lämnad ifred.

  SvaraRadera
 19. Ambulansen stannar och släpper av Lisbeth och ambulansen kanske även körde fel som man påstår, därför måste man justera till tiderna på palmes patientkort.

  Klart som korvspa.

  SvaraRadera
 20. Tror dom kan ha varit på väg till 2 'möten'. Om det första misslyckades så skulle det andra ha lyckats Vill inte säga mer och tror inte så särskilt mycket på den teorin heller. Det enda man känner man kan vara helt säker på i denna utredning är att det i alla fall inte var Ted Gärdestad.......

  SvaraRadera
 21. Anonym 12 september 2012 09:02
  Jag tror du missförstår mig. Om man samlar in bevismaterial på Sabb så klär man av Lisbet hennes kläder på överkroppen. Då behöver hon andra kläder. Kan det inte vara dessa Mårten hämtar i bostaden i Gamla Stan? Den omtalade bilden visar ju flera polisbilar vid Sabb. Om vi antar att ambulansen var först på¨Sabb så är det väl betydligt senare som tre polisbilar kan vara på plats.
  Det är inte alls fastställt att hon anländer i en polisbil.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Finns det någon tidsuppgift, då LP lämnar Sabb?

   Radera
 22. Om inte jag minns fel så är den officiella förklaringen att Mårten åker till sabbatsberg i en taxi när Lisbeth har ringt Mårten, jag har oxå för mig att Lisbeth inte kan ha ringt den tid som Mårten säger men skit samma det här att Mårten åker till gamla stan och lånar blom nycklar av Myrdal är ju inte officiellt, Mårten ber ju även Myrdal hålla tyst om detta.

  Hur ska du förklara allt detta?

  Det finns flera bilder tagna på Lisbeth på Sabbatsberg i bla hennes vita stövlar det går lätt bevisa att det är Lisbeth på den bilden där hon kliver ur Polisbilen, där är jag helt övertygad att det är Lisbeth.
  Men fråga Polisen dom har ju mera bilder men dom är säkert hemligstämplade som vanligt med detta 26åriga gamla Mord.
  Förundersökning säger Polisen själva, 26år lång förundersökning haha.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja, det finns 1000-tals obesvarade frågeställningar runt detta Mord.Och det är rent Förunderligt, att det efter alla dessa 26 år,inte finns en enda människa, som vågar träda fram,och berätta sanningen.Personerna, som vet, FINNS,men de är förmodligen döda.

   Det kan också vara ett spår?För dem som trots allt försöker lägga ett pussel. HH?,och HH? JH? och LA? och de som figurerat i AGL historien? Mina iakttagelser tyder på dessa.Pussla vidare, för er som orkar.

   Radera
 23. TT A0798 2 i 4 mo boa palme 19
  Lisbet Palme lämnade strax före kl 02.30 Sabbatsbergs sjukhus och återvände till bostaden på Västerlånggatan i Gamla Stan.
  860301-0233

  SvaraRadera
 24. LP anländer Sabbatsberg och upptäcker där att även hon är skadad dock ej dödligt, dvs ytterrock, övre del av normal klädsel och underkläder har penetrerats av en pistolkula som även sàrat LPs kropp. LP överlämnar därför gneast nämnda tre plagg till polisen för kriminalteknisk undersökning och ber sonen att àka hem och skaffa nya kläder sà att LP kan ta taxi hem fràn Sabb till Gamla Stan.
  Det hela är ju Estonia i kvadrat!
  Jobba pà Sven till du blir 100+!

  SvaraRadera
 25. Du som säger att ingen har trätt fram på 26 år. Jag har skrivit om Tom men vågar inte nämna alltför många detaljer.

  SvaraRadera
 26. Du har väl nämnt det mesta som du vet om Tom ? Låter mer som en skröna om du inte kan komma med mer.

  SvaraRadera
 27. Tom F-berg är känd. Men, du måste ge mer detaljer om trovärdigheten skall höjas.

  SvaraRadera

Läs sidan "Om kommentarer"