Är det dags att säga äntligen!

14.9.2012.
Min blogg i dag presenterar stor svensk historia!
Jag hade, som bloggbesökarna vet, anmält mig själv till rikskrim för den hårda anklagelse jag riktat mot svensk polis för förfalskning av det centrala tidsdokumentet i Palmeutredningen. Uppsalapolisen, som fick ärendet från rikskrim, har nu, under för mig förödmjukande former, avskrivit ärendet och har därmed sagt att ingen som helst kritik kan riktas mot mig för min ursprungliga anmälan.
Uppsalapolisen, och i dess förlängning bakåt rikskriminalpolisen, har sålunda i praktiken medgett att det mycket centrala dokument, som Olof Palmes patient- och tidkort från Sabbatsberg givetvis utgör, är förfalskat av polis!
Jag har ännu inte fått se papperen från Åklagarkammaren i Uppsala, men saken kan rimligen inte tolkas på annat sätt än det här:
Polis och åklagare kan inte förneka att det centrala Palmedokumentet är förfalskat!
Något liknande har givetvis aldrig tidigare förekommit i svensk rättshistoria. Jag begär nu att regering och riksdag ingriper. Vad som krävs, i den omedelbara förlängningen, är dessutom givetvis att en helt neutral och garanterat opartisk internationell utredning kommer till stånd. Allt vad svenskt rättsväsen heter måste nu ta time-out i denna groteskt vanskötta Palmeaffär.
Gör så här, mina många bloggbesökare: Ring, skriv eller mejla, redan nu under lördagen den 15 september, till era TV-kanaler (SVT, TV 4, TV 9), till era lokala radiostationer, till era dagliga tidningar i Stockholm och ute i landet, och säg åt redaktionerna att de bör gå in på
www.svenanerpalmemordet.blogspot.com
med det snaraste!
Att sanningen nu äntligen tycks vara på väg är till stor del just er förtjänst, alla mina bloggdebattörer. Det är ni som i flera år har lagt ved på brasan!
Er mycket tillgivne och naturligtvis i dag inspirerade
Sven Anér – det är på er det beror om saken får ett vettigt, mänskligt slut!
The Palme Affair, Précis Sept 14, 2012.
The Swedish State Prosecution has on the 4th of September refrained from refuting Journalist and Author Sven Anérs, Uppsala, accusation against unspecified members of the Swedish Police Force for falsifying the central      Palme Murder document by doctoring the time of the ambulance´s arrival at Sabbatsberg Hospital, thus changing and obliterating the only existing reliable time parameter not only for the dying Premier´s arrival at the Hospital but also for the entire Murder sequence.
Sven Anér is currently informing Sweden´s Minister of Justice, Swedish Police HQ, the National Prosecutor´s Office, and, last but not least, the Swedish Riksdag, of which, of course, Premier Olof Palme was a long time member when he was so brutally executed in Stockholm City February 28, 1986, by assassin and  confederates stemming from the Swedish Police Corps itself.
More than 26 years have elapsed, under fraudulent auspices from the start. In 1988, I wrote my first Palme book, ”The Police Trail”. Its message is now coming abundantly true.
La vérité est en marche!
Sven Anér. Öster Edinge 271, S-740 10 ALMUNGE, Sweden. 46-174-500 66.

22 kommentarer:

 1. En sak man har glömt när det gäller vems fel det är att utredningen av mordet har misslyckats så fatalt och även när det gäller vems fel det är att Olof Palme blev mördad så tror jag att svaret kanske kan finnas här http://www.youtube.com/watch?v=T1lvMJ-l0_A

  SvaraRadera
 2. Kanske inte så seriöst, men kul ändå. Och även kanske lite passande med tanke på att någon kommit fram med teorin att Olof var bisexuell och var smittad med HIV, vilket skulle ha föranlett honom och Lisbet att gemensamt se till så att han blev skjuten istället för att dö i sjukdomen och på så vis svärta ned idolbilden vissa hade av honom. Så kanske det var en bögarnas sammansvärjning för att skydda den bild många hade av Palme

  SvaraRadera
  Svar
  1. Enligt obduktionen var Olof Palme frisk. Det finns inget som tydde på att han ville dö. Gärningsmannen hatade Palme. Det handlade om politiken, som invandring och skatter.

   Radera
 3. Som jag skrivit tidigare Olofs mördare är ANTI AVSAN....men AA klarar sig för att AA skyddas maniskt av SÄPO, PALMEGRUPPEN...

  SvaraRadera
 4. Märkligt att denna Avsan kan vara en fri man!!! dessutom sitta i riksdagen o tjäna pengar (STORA)). När killen ska sitta på KÅKEN.

  SvaraRadera
 5. Titta på www.palmemordet.eu

  SvaraRadera
 6. Anonym 17.03
  Jag kolla på Christer Andersson, men vem är han? var bor han?.

  SvaraRadera
  Svar
  1. CA är helt ointressant.Han är stendöd, i dubbel bemärkelse.Har inte på något sett med mordet att göra, enligt mina iakttagelser jag gjort.
   Enl. mina kontroller,efter en upplevd händelse,tyder det klart på att gärningsmannen bodde på östra sidan av Sveavägen, bara ett antal hundra meter från brottsplatsen.Jag kollade med bilregistret, och då hamnade jag i detta närområde till mordplatsen.Mer nämner jag inte.Pu har den aktuella adressen sedan 1987.

   Radera
  2. Hvor er det interessant med jer som ved så meget og alligevel ikke vil fortælle noget! Man er vel anonym her på bloggen, er man ikke?

   Radera
  3. Du borde väl kunna genomskåda det.

   De har väl inget att komma med och försöker göra sig mer märkvärdiga och intressanta än vad de egentligen är.

   Radera
 7. Mannen är död genom självmord i 2009 tror jag att det var. Han bodde ursprungligt i centrala Stockholm vid mordtidpunkten. Han hade en revolver som aldrig är blivit prövaskjutit.Det vet du om du läser på www.palmemordet.eu Denne mannen har flera indicier emot sig än till exempel Anti Avsan

  SvaraRadera
 8. Hej Sven.
  Har du eller någon annan person sett dom två finskorna identifierat polisen AA som "Dekorimamannen"?

  SvaraRadera
 9. Jag tror inte att Sven är med i debatten. Finskorna har aldrig pekat ut Anti Avsan. Han var nog inte ens i närheten av mordplatsen när mordet begicks.

  SvaraRadera
 10. Anti eller en kompis. Var det som tittade in. But we will smoke you out, hunt you down. For sure.

  SvaraRadera
  Svar
  1. www.youtube.com/watch?v=krxMnE_0O0Q

   Radera
 11. När tänker Ni gå och åtgärda Er paranoia!?

  SvaraRadera
 12. Det konstiga med Palme-mordet är:
  Hur kunde mördaren veta att Palme skulle gå ut just den kvällen? (Det beslöts efter 18.00.)
  Hur kunde han veta att Palme inte fått någon livvakt?
  Hur kunde han veta att Palmes skulle gå på bio?
  Hur kunde han veta att Palmes skulle se Bröderna Mozart på Grand, Sveavägen?
  Hur kunde han veta att de inte skulle ta taxi?
  Och att de skulle gå på sena föreställningen – så han skulle slippa stå och frysa i två timmar.

  Den enda förklaring som verkar sannolik är förstås telefonavlyssning.

  Det har väl många höga vederbörande sedan länge begripit.

  Dina böcker säljs inte där jag bor, så jag vet inte om anledningen till att du pekar ut just Anti Avsan som gärningsman är att denne hade varit narkotika-spanare tidigare. En viktig metod i den verksamheten var att bugga langares telefoner. Andra var också duktiga på det. I Stockholms Försvarsskytteförening fanns också landets kanske främste expert på avlyssning av radio- och telefontrafik, flitigt anlitad som konsult när det gällde data- och kommunikations-säkerhet (bl.a. av Televerket).

  Det kanske var någon annan ur gänget som sköt. Vem är en statshemlighet, tydligen.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Hur lyssnar man av ett samtal där Palme inte fick tag i någon livvakt?

   Radera
 13. Jag tror att Östling och Grundborg är inblandade i avlyssningen. Men jag minns inte vad Tom sa. Han har berättat en hel del om Palmemordet men jag minns endast bråkdel av det. Tidigare var jag inte insatt i Palmemordet och därför fastnade inte namn och annat. Säpo skulle vara inblandad i mordet på något sätt. Om det var med avlyssning minns jag inte. I alla fall så sa Tom att de avlyssnade folk utan tillstånd.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Grundborg var tydligen bortrest vid tillfället för mordet.

   Att SÄPO är inblandat är det nog inga höga odds på. Läs slutklämmen i Thomas Kangers bok om mordet på Olof Palme.

   Radera

Läs sidan "Om kommentarer"