DEN STORA SVARTA SKANDALEN

13.3.2012.  Jag skriver till de fyra stora Stockholmstidningarnas kulturredaktioner, och jag kanske hoppas på ett svar. Bilden av de båda falska plaggen, T-shirt och brun mockapäls, bifogas mina skrivelser, och de preparerade kulhålen lyser mot betraktaren.

När Olof Palme sköts vid Dekorima, i den svenska statens regi, skulle ”den okände gärningsmannen” markeras genom påskjutning också av Lisbeth. En T-shirt och en mockapäls preparerades för ändamålet, antingen före eller efter mordet, och dessa plagg, som bilderna visar, sändes till Bundeskriminalamt i Wiesbaden för granskning, i ett fejk i megaklass.

Lisbeth Palme bar i själva verket, vid ankomsten till Sabbatsbergsakuten efter att ha övergett Olofs ambulans, en ren vit oskadad blus samt en mörk tygkappa med slejf och kapuschong.

Den svenska polisen, de svenska åklagarna, den svenska staten drog sig alltså inte för att narra detta ytterst välrenommerade västtyska tekniska institut, varefter den största svenska skandalen i kriminalhistorien var ett faktum.

Vid månadsskiftet mars-april sänder jag kulturredaktionen min senaste bok i Palme-dramat,

Mordets dunkel tätnar kring Lisbeth Palme.

Ett förslag till kulturredaktionen: kontrollera min journalistik genom att fråga förundersökningsledaren i ämnet, vice RÅ Kerstin Skarp, om mina uppgifter är korrekta. För mig har Skarp aldrig dementerat, endast hänvisat till en förundersökningssekretess, som givetvis måste släppas efter 26 år.

Den stora skandalen välter den svenska rättsstaten över ända.

1 kommentar:

 1. Finns det några vittnen från biografen Grand och Sveavägen, som läser Svens idoga försök att bringa klarhet? Är det i så fall någon av er, som fanns där, som kanske minns vad Lisbeth Palme hade på sig? Om inte polis och åklagare vill bringa klarhet, så kan det kanske gå ändå?
  Det fanns ju vittnen som var nära! Jag tycker att vi svenskar behöver få veta, vilka som låg bakom mordet. Det var i så fall en form av statskupp, skulle jag säga, och vi lever knappast i en demokrati, om makten upprätthålls med våld i form av politikermord! Efter Palme
  tog ekonomerna makten och den offentliga sektorn förklarades tärande!! Vår gemensamma kassa, eller hur?? Det svenska "blandekonomiska systemet", den svenska modellen, gick i graven med Palme! Det var faktiskt ett politiskt mord, och det fanns ett politiskt motiv! I dag medverkar Sverige i rena krigsinsatser, vi tillverkar fler vapen än nånsin,polisen skjuter vilt på öppen gata och våldet bara ökar!
  Vad hade Lisbet på sig?? Berätta, om du minns, eller har hört nåt!
  Jag var inte där, men jag skulle gärna vilja få bekräftat eller vederhäftigt tillbakavisat de hypoteser, som Sven Anér mejslar fram! Vilken uthållighet och vilken kämpe SA är! Sanningen är nog inte så långt borta!

  SvaraRadera

Läs sidan "Om kommentarer"