Mordets kölvatten värre än mordet?

2.11.2011. Till Karl Johan Karlsson, Expressen.

Karl Johan Karlsson – Mängder av olösta frågor kring Palmemordet ligger och pyr, och jag beklagar verkligen att Expressen inte gick in i ärendet den gången det begav sig här om året.

Jag sänder dig nu ett färskt material inför det förhoppningsvis stora möte som jag den 19 november anordnar på Tuna Bygdegård (nära Alunda, mina hemtrakter).

Ett par av de frågor som i dag sysselsätter mig är Lisbeth Palmes märkliga odyssé mellan Dekorima och Sabbatsberg samt handläggningen av hennes påstått beskjutna plagg: blus (eller T-shirt, stryk det som ej önskas!) och mockakappa. Bifogade texter ger förhoppningsvis hela bakgrunden.

Sammantagna, odyssé och plagg, ger dessa den klara bilden av en Lisbeth Palme som, med eller mot sin vilja, direkt varit kopplad till arrangemanget vid Dekorima. Annars skulle hon självfallet ha opponerat sig när hon tvangs överge Olofs ambulans och byta kappa, samt sett till att ett rättsintyg ordnats för den påskjutning som påstods ha ägt rum. Fast inte, påståenden bryts mot hypoteser och osanningar.

Jag inser förstås att mina anklagelser mot Lisbeth Palme (aldrig kommenterade eller på minsta sätt dementerade) kan utgöra ett psykologiskt hinder för en publicering av sanningar bakom mordet, men när väjde Expressen för psykologiska hinder av detta slag?

Kan du inte hitta en ingång? Själv begär jag bl a att bli åtalad, i Avsan- och Lisbeth-affärerna, men ingen rör mig.

Läs bifogad dokumentation!

Vänlig och kollegial men mycket oroad hälsning!

Sven Anér, Öster Edinge 271, 740 10 Almunge. 0174-500 66.

1 kommentar:

  1. Sven,
    Beträffande Ulf Kalssons foto:
    Jag uppfattar att Lisbet Palme befinner sig i höjd med den bakre delen av Volvon. Därför ser det ut som om hon är på väg in i bilen. I höger baksäte ser man en person som sträcker ut sin högra arm för att stänga bakdörren. Kan du kommentera dessa omständigheter?

    SvaraRadera

Läs sidan "Om kommentarer"