Ytterligare bilder från Sabbatsberg

2013.06.13
Detta bildcollage publicerades i Palmnytt, och situationen finns beskriven i bildtexten. Läsaren får själv bilda sig en uppfattning personerna i innehållet. Syftet med bilden, som tyvärr inte är av prima kvalitet, är ytterligare material till debatten om kvinnan i de vita stövlarna.

6 kommentarer:

 1. inte bara stövlarna och kappan, utan även sättet personen rör sig, stämmer väl överens mellan de två bilderna. alltså kroppshållningen.

  mvh Magnus

  SvaraRadera
  Svar
  1. Upplysningsvis vill jag meddela, beträffande spekulationerna om Anita Gradin, så anlände hon till Sabbatsberg tillsammans med Kjell Olof Fälth och Ingvar Carlsson i en svart Saab 900,5-dörrars, eskorterad av en svart Saab 900, 5-dörrars polisbil,(med markering POLIS på sidan).Anita Gradin satt i passagerarsätet fram,Ingvar Carlsson satt på vänster sida i baksätet, och Kjell Olof Fälth satt på höger sida i baksätet.

   Radera
 2. Sven Aner skriver i sin bok (Mordets Dunkel Tätnar kring Lisbeth Palme)
  På denna bild har Mårten återförenats med Lisbeth Palme.
  Men Sven Aner har fel, Mårten med flickvän sitter i samma Polisbil alltså den här klassiska bilden när Lisbeth kliver ur Polisbilen på Sabbatsberg.
  Lägg märke till Mårtens jacka och hans vita överdel, titta sen på bilden till Sven Aners bok där ser man tydligt Polismannen i bilen och Mårtens vita överdel på den som sitter bredvid Polismannen, flickvännen sitter i baksätet i det närmaste helt svartklädd, titta sedan på bilden här ovanför personen bredvid Mårten är helt svartklädd, precis som personen i baksätet på Polisbilen från Sabbatsberg.

  Mårten beger sig till Palmes bostad hämtar den andra kappan åt Lisbeth och sammanstrålar sedan med ambulansen och byter bil.
  2 saker som gör att Polisen vill göra sken av att Lisbeth kommit fram tidigare till Sabbatsberg.
  Dels för mörkläggningen av bilbytet och för att larmet skulle ha gått ut mycket tidigare vilket det inte gjorde och det har vi bla kommissarie Gösta Söderströms ord på men som Polisledningen hävdar inte stämmer, Bullshit säger jag som så mycket annat med detta statsminister Mord som bara skall mörkläggas.

  SvaraRadera
 3. Oisin Cantwell när ska du börja fatta att Sverige inte är så oskyldigt som du tror.

  Lars krantz skrev redan 1987 i sin bok ett verkligt drama att 33åringen alltså Victor gunnarsson som först var misstänkt för PalmeMordet är infiltratör åt SÄPO.

  http://www.aftonbladet.se/nyheter/kolumnister/oisincantwell/article17019612.ab

  Ett verkligt drama skrivet av Lars krantz sidan 158
  Jag citerar ur boken.
  Det här är en svinaktig komplott med delar av SÄPO och delar av stockholmspolisen inblandade.
  --Vad du har gjort är att du lyft fram två poliser som sannolikt i ett annat sammanhang begått ett mord och det är inte dåligt, säger han.den ene säger att han har alibi och det har hängt med tre fyra gånger nu, vid förhören, men det består ju bara i att hans fästmö säger att han var hemma.
  --SÄPO planterade uppgiften om kurderna dagen efter mordet (PalmeMordet) och sen kom artikelserien i Lektyr, porrtidningen.
  --Åklagare KG Swensson tror jag inte på.Han är gammal spionåklagare och en del av SÄPO.Hans agerande i fråga om Viktor Gunnarsson måste ses mot den bakgrunden.
  Gunnarsson var anställd av SÄPO som torped i EAP och han har sprungit omkring och talat vitt och brett om att det skulle flyta blod på stockholms gator (Olof Palmes Blod)

  På sidan 86 i lars krantz bok ett verkligt drama kan vi läsa ett stycke
  Om Jan Sundström säger kriminalinspektör Arne Frisälv att han inte borde vara Polisman.Han kan inte brottsbalken.
  Vi talar också om telefoner.Om avlyssning.Och kriminalinspektören på SÄPO säger till mig:
  --Jag nämner aldrig namn som är ömtåliga när jag pratar i telefon.För man vet aldrig den kan vara avlyssnad.
  Så långt har vi alltså hunnit i SVERIGES land att en Polisman på SÄPO misstänker att hans egen telefon är avlyssnad.

  Med det sagt så håller SÄPO även koll på sina egna.
  Sidan 121 kan man läsa att SÄPO som kritiserats för att ha lämnat Olof Palme utan bevakning inte kunde sätta emot statsministerns Önskemål.

  Men på senare år har man ju gått ut med att Olof Palme visste ville ha bevakning.
  SÄPO LJUGER.

  SÄPO tog över utredningarna som var mot Polismän och la ner utredningarna på en gång även när dom inte hade godkända alibin som deras hustrun som Pitz och Avsan hade.

  SÄPO har ett finger med i PalmeMordet.
  Åklagare KG Swensson släpper Victor Gunnarsson fast spåren med hans medverkan i EAP för oss mot CIA.

  Klart SÄPO även idag har koll på regeringsmedlemmar man måste väl ha koll så ingen läcker något om PalmeMordet.
  Så har ju palme gruppen jobbat hela tiden, alltså hålla koll på vilka som vet något.
  Det står oxå i krantz bok.

  Jag vill bara med allt detta säga att Krantz var inget dum i huvud, det kan ni ju läsa om på den länken jag la in från Aftonbladet hur SÄPO har jobbat.
  Krantz har haft rätt hela tiden.

  Man hotade krantz och använde hans barn emot honom så han tog medvetet på sig knäppstämpeln för att bli lämnad ifred och framförallt att hans familj skulle lämnas ifred.

  Krantz visste mer än han kunde skriva i sin bok.
  jag tror även att Ingvar heimer visste mer än han vågade säga, men det läckte troligen ut ändå.
  Ingvar vart mördad på Vårby Tunnelbanestation.

  Om ni minns hotelse breven till Sven Aner där någon skriver du kommer aldrig kunna ta oss vi är så mäktiga.
  SÄPO är mäktiga.

  SvaraRadera
  Svar
  1. att Säpo är mäktiga tycker jag är att säga för mycket (om inte annat så skickar det ju dåliga signaler). men att dom hade/har ett finger med i mordet på Olof Palme framstår ju som alltmer pinsamt uppenbart.

   tack för intressant information!

   Radera
 4. SYDAFRIKA/SÄPO/CIA

  SvaraRadera

Läs sidan "Om kommentarer"