Olof Palmes patientjournal förfalskades i n n a n den kom till landstinget! Distribuera inte falska dokument!

4.6.2013. Stockholms läns landsting:
Jag noterar mottagandet av ett papper som anges utgöra kopia av Olof Palmes äkta patientjournal, men som i själva verket är en kopia av en kopia av Olof Palmes falska patientjournal.
Den äkta journalen hade före maj månad 1989 förvanskats, på ett eller annat sätt i polisens regi. Den första förfalskningen uppvisades för mig av ännu ej i samband med förbrytelser entledigade rikskriminalchefen Tommy Lindström i maj 1989. På denna förfalskningen gick att se vid förstoring, redan med en lupp, att den påstådda siffran ”5” var en falskeligen ändrad siffra, av allt att döma en siffra ”8”, vilken skulle ha gett en mycket trolig ankomsttid, 23.38, till Sabbatsberg.
Under de mellanliggande åren, 1989 – 2006, har därefter en ny och tekniskt bättre förfalskning ägt rum; jag anser mig sålunda inte böra betvivla Landstingets uppgift att ingen förändring av patientjournalen skett sedan den andra förfalskningen 2006 nått Landstinget.
Men: det papper som Landstinget i dag innehar, och som Landstinget på beställning distribuerar – mot uttagande av rek-avgift - i kopior till alla som beställer, är en i grovt kriminellt syfte dubbelt förfalskad kopia, vilken måste ha utförts i nära anslutning till rikskriminalpolisen, eftersom dess dåvarande chef, den så sällan trovärdige Tommy Lindström, inför mig på sitt tjänsterum gick i god för den första förfalskningsversionen. Denna har antagligen utförts tämligen raskt efter mordet, men det kan jag ju inte veta säkert.
Stockholms läns landsting: Jag anklagar inte Landstinget för annat än ett ointresse av klarhet. Ta upp saken med rikskriminalpolisen, som i så hög grad är involverad! Hur har förfalskningarna kunnat gå till? Landstinget har redan alla relevanta bilagor.
Jag kommer inte att betala rek-avgiften, liksom jag inte betalar den första. Mitt agerande är självfallet konsekvent på denna punkt.
Undrande, ständigt oroad hälsning, även till Filippa Reinfeldt, som tyvärr känner så föga ansvar för detta så allvarliga landstingsärende.

Sven Anér, Karlsrogatan 85 A, 752 39 Uppsala. 018-15 12 79.

17 kommentarer:

 1. Klart Polisen förfalskar då dom är inblandade i Mordet.

  Varför sitter vi ens här på din sida Sven Aner och diskuterar hurvida det är Lisbeth eller inte som kliver ur Polisbilen.

  Polisen har ju svar på denna fråga, varför går man inte ut med vem kvinnan på bilden är?
  Varför vill Polisen inte bringa klarhet i saken enda orsaken till det är att vissa delar av Stockholms Polisen är inblandade i Mordet.
  Det är Polismannen i bilen på sabbatsberg som är föraren utöver han är det 3 till i bilen, jag tror det är Lisbeth och Mårten med fästmö.

  jag spyr varje gång jag ser och hör Anti Avsan pga att hans roll i det hela aldrig blivit utrett, ingen Polisman har någonsin blivit utrett i PalmeMordet fast mycket talar för att finska flickorna verkligen sett Avsan och att vissa med walkie talkie faktiskt var Polismän.

  Mitt förtroende för den Svenska Polisen och Säpo och Svensk regering är lika med Noll.

  När man utredder PalmeMordet och Estonia ordentligt så kanske man får tbx mitt förtroende.  SvaraRadera
  Svar
  1. De finska flickorna har aldrig påstått att de sett Avsan. Se har aldrig sagt att han var polis. Signalementet stämmer inte. T. ex är dekorimamannens längd 170 cm. Avsans vet jag inte exakt, men han verkar vara minst 190 cm. Även om längden är uppskattad, så kan jag inte tänka mig att de skulle ta fel på ca 20 cm. Avsan kan inte heller finska. Finskorna måste ha hört skillnad på estniska och finska. Jag känner inte till ett enda vittne som påstår att Avsan var på Sveavägen eller ens i närheten under mordkvällen. Däremot finns det vittnesmål om att andra poliser har befunnits i närheten. Ett ex. är vittnet Jerker, som beskriver Leif Tell, men namnger Thomas Piltz. Men poliser ska finnas i stan en fredagkväll även om man kan tycka att en del beter sig underligt. Att man inte utrett Avsan beror på att inget pekar på att han är inblandad i mordet. Men de har tittat på det. Det finns tips på mer än 10 000 personer. De kan inte göra någon grundlig utredning på alla dessa. Om utredarna gör det de ska så försöker de hitta bevisning så att T. Floberg kan åtalas för mordet.

   Radera
 2. Kolla på den här filmen, 04.50 ini filmen när Mårten börjar tala.
  http://www.youtube.com/watch?v=yfg6f9B0Mkc


  Mårten säger att Lisbeth ringer till hans flickvän från sjukhuset och att Olof Palme opereras, ändå åker Mårten till VästerLång gatan (Olof Palmes bostad)
  och inte direkt till sjukhuset, varför beger sig Mårten till lägenheten när Olof Palme opereras?

  OM någon anhörig blir skjuten är det normala att man direkt beger sig sjukhuset.
  Jag håller med Ingvar Heimer som skrivit mötesscenariot där han förklarar att både Mårten och Lisbeths version från Mordnatten inte stämmer och han redogör för varför oxå men blir sedan mördad på Vårby tunnelbanestation.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Det måste väl vara att Lisbet, och någon initierad vet, att det ligger något i lägenheten,som skulle avslöja denna mordkomplott, som detta är, och,på direktiv ber sin son att undanröja det, på order av någon.Min uppfattning är, att Lisbet och hennes son har någon gemensam hemlighet, som de till varje pris,i och med detta, gemensamt mörkar.I mina ögon är de långt ifrån tillförlitliga vittnen. Nej, de framträder mera som lättledda, och lättpåverkade "nyttiga idioter", utnyttjade av dem, som verkligen ligger bakom detta mord.De har haft sina direktiv, från Statsmakten, från dag ett.och de har lurats in i en återvändsgränd, som de inte vågar erkänna, att så är fallet.Det är min uppfattning, av deras "Muterande" agerande, och "Vittnesmål".

   Radera
 3. Man åker direkt till sjukhuset om någon släkting har blivit skjuten och ligger för operation men inte Mårten han beger sig till Olof Palmes lägenhet först.

  Konstigt nummer2 är ju att det verkar finnas många lediga Polisbilar trots att en Svensk Statsminister precis har blivit skjuten.

  Lisbeth anländer i en Polisbil på Sabbatsberg trots att hon klev ini ambulansen på Mordplatsen.
  Det är 4 personer i Polisbilen som Lisbeth anländer i vilka är dom övriga förutom Polismannen?
  Jag vill Polisen svarar på detta.

  Mårten med flickvän blir skjutsad av en Polisbil från Olof Palmes bostad, hur kommer det sig att det finns så många lediga Polisbilar eller är det så att Mårten har med sig Lisbeths kappa som han hämtat från Olof Palmes bostad, är det därför han ber Jankell Myrdal att hålla tyst om saken när han ber om blomvattningsnycklarna?
  Åker Mårten sedan för att möta upp ambulans och ge Lisbeth en annan kappa? far dom sedan till sabbatsberg i samma Polisbil? är dom övriga 2 i Polisbilen Mårten med flickvän?
  Den kappan Lisbeth hade på sig var det bråttom med att få in till laboratoriumet och genomskjuta den så man kunde hävda Lisbeth vart skjuten på platsen.

  Detta är mina spekulationer, vill jag påpeka men jag håller med Ingvar heimer mycket stämmer inte vad Mårten egentligen gjorde under Mordnatten, vad gjorde Mårten i lägenheten???

  Var fick Polisen tag i Lisbeths kappa?
  Kan någon intyga eller bevisa att Lisbeth verkligen överlämnade kappan på Sabbatsberg trots att hon kliver ur en Polisbil på Sabbatsberg i en annan kappa, var fanns den andra kappan i såna fall?
  Ja jag anser det är Lisbeth som kliver ur bilen Polisbilen på Sabbatsberg, annars så vill jag Polisen säger vem kvinnan är om det inte vore Lisbeth det borde väl den 27år långa förundersökningen har rett ut för länge sen eller???

  Sen vill jag tillägga jag anser inte Lisbeth är med på några Mordplaner hon har bara gjort som hon blivit tillsagd precis som hon vart tillsagd att peka ut den enda alkisen som fanns med på Vittneskonfrontationen när hon pekade ut Christer Pettersson trots att hennes första förhör inte stämmer överens med den personen hon beskrev som mördaren som oxå Anna Hage beskriver som grov vältränad osv.

  SvaraRadera
 4. Är det så konstigt att när Lisbeth ringer sonen Mårten och berättar vad som hänt, att hon ber honom ta vägen över Gamla stan och hämta kläder till henne. Dels för att hennes ytterkläder är blodiga, men också för att polisen alltid vill behålla kläder av en person som blivit påskjuten för teknisk undersökning. Det handlar om hennes kappa, jumper och en T.shirt. Mårten anländer till Sabbatsberg i taxi, modell WW-buss.
  Personen på bilden är med största sannolikhet invandrarminister Anita Gradin, personen till höger i polisbiens baksäte och på väg ut ur bilen är troligen dåvarande vice statsminister Ingvar Carlsson, som i polisbil färdats från kanslihuset till Sabbatsberg, tillsammans med Anita Gradin. Palmes pressekreterare Kjell Lindström och finansminister Kjell-Olof Feldt färdades troligtvis i en annan polisbil. Hela Sällskapet återvänder från Sabbatsberg senare till regeringskansliet. Det finns på You tube Rapports sändning mordnatten 04.00. Du känner igen Ingvar Carlssons gråa halsduk med den personen som sitter th i baksätet i polisbilen.

  SvaraRadera
  Svar
  1. är det inte konstigt att Mårten själv säger att han trodde att hon (Lisbeth) fortfarande var hemma isåfall?
   http://www.youtube.com/watch?feature=player_detailpage&v=yfg6f9B0Mkc#t=321s

   Magnus

   Radera
  2. jo det är konstigt men fullt förståeligt.

   Radera
  3. Ja hur kan man ta fel på när ens Mor säger att ens Make ligger för operation på Sabbatsberg???

   Operationer har aldrig skett i hemmet såvitt jag känner till det.

   Man kan ju bara undra vad Ingvar Heimer vart mördad för egentligen.
   Ingvar visste dock att vissas redogörelser under Mordnatten inte stämde.

   Privatspanaren Ingvar Heimer blir mördad på Vårby Tunnelbanestation.
   Polisen hävdar det inte är säkert det är Mord.
   Men hur kan man tillfoga sig själv skador i bakhuvet?
   Samt vart är Övervakningsfilmen från Vårby Tunnelbanestation??????

   Säkert lika borta som Palmes anteckningsbok och all annan känslig information som skulle talat om att Christer Pettersson är helt oskyldig och även har Alibi under Mordnatten till sillnad från många Polimän bla

   Radera
 5. Ja det är konstigt för det är inte Anita gradin på bilden från Sabbatsberg utan det är Lisbeth Palme.
  Fotografen som tog bilden hävdade oxå att det är Lisbeth men numera vill fotografen inte kännas vid bilden överhuvudtaget och jag förstår han.

  Polisen vet vilka det är då dessa kliver ur en Polisbil kan inte Stockholms Polisen svara på detta istället.

  Jag är i alla fall lika övertygad som Sven Aner att det är Lisbeth Palme, studera kortet noggrant det finns inte nåt som inte stämmer på Lisbeth.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Hur i helvete kan ni tro på en sådan här fullständigt idiotisk konspirationsidé, För säg mig vem skulle överhuvudtaget få för sig att Lisbeth Palme skulle vara inblandad i mordet på sin egen make oavsett om hon blivit beskjuten eller inte? Hela denna organisation till inget värde.
   Ge mig det svaret. Ett välplanerat mord där du minst måste involvera minst 17 personer där allt kan gå fel till inget nytta.
   Hur faen står det till med intelligensen?

   Radera
  2. Det finns inte nåt som inte stämmer på Anita Gradin heller.
   Och eftersom hon färdades just i polisbil till Sabbatsbergs sjukhus tillsammans med bland annat statsrådet Ingvar Carlsson så är det troligare att det är just hon på bilden, särskilt när man vet att Lisbeth Palme färdades med ambulans från mordplatsen till sabbatsberg

   Att ambulansen skulle stannat på vägen är en ren påhittad historia, helt gripen ur luften utan substans. Dessutom färdades ambulansen från mordplatsen med sirener på. Enligt svensk lag är det absolut förbjudet att stanna ett utryckningsfordon med sirener och blåljus på-slagna.

   Dessutom att om ett sådant fordon med sirener på-slagna skulle stannat mitt i centrala Stockholm en lönings-fredag ca kl 23.30 och att ingen, alltså inte ett enda vittne har uppmärksammat den saken, ja det är en ren utopi. Historien är fullständigt osannolikt, rent ut sagt fullständig korkad. Hela denna vansinniga historia ger ett löjets skimmer över alla som seriöst intresserar sig för vem eller vilka som mördade Sveriges statsminister Olof Palme. Sven Anér borde begripa bättre än komma dragandes med denna rent utav löjliga historia.

   Personligen tror jag att det handlar mer om för Sven Anér att tvinga ut Lisbeth Palme i ljuset och få igång någon slags debatt om det verkliga skeendet än att han själv skulle tro på den här fullständigt osannolika historien.För det är han allt för intelligent för att själv tro på detta dravel. Till sist: En bild på Anita Gradin på Sabbatsberg sjukhus, vad tror ni den skulle ha för kommersiellt värde för fotografen i jämförelse med Lisbeth Palme? Resten kan ni räkna ut själva med lite logiskt kommersiellt tänkande, Eller hur?

   Radera
 6. Är det inte så att USA är inblandade jämt.
  Vi har den nedskjutna DC:an som spionerade på Ryssland där en Amerikan var med ombord, här har regeringen hela tiden dolt sanningen.

  Palme motsatte sig att USA skulle få använda sig av Bofors Route.
  Han var även emot Vietnamn kriget och hotade avslöja saker i F.N.
  Är det därför som Victor Gunnarsson helt avskrevs från PalmeMordet när spåren började leda mot CIA.

  Sen har vi Estonia återigen är USA och CIA inblandade, vi har bla CIA planen på Arlanda, dagen efter Estonia katastrofen.
  Vi har dom terrormisstänkta som USA bara flög rakt ini Sverige och hämtade, Göran Persson kunde bara se på.

  Sedan har vi Julian Assange där det kommit order från USA att han skall utlämnas, så man använder ett gammalt beprövat recept lurar Assange på kroken med 2 kvinnor sen var saken klar, man kunde falskt anklaga Assange för våldtäkt och med det så hade man kunnat fått Assange utlämnad till USA.

  Svenska regeringen lyder minsta vink från USA det har dom alltid gjort.

  Den enda Politiker som hade lite stake i sig var Olof Palme.

  SvaraRadera
 7. Oisín Cantwell på Aftonbladet skriver att massmördare som mördat folk i bla Rwanda inte kan gömma sig längre i Sverige.
  Oisin får Sverige att låta som det perfekta landet.
  Något Oisin glömmer att Sveriges SäkerhetsPolis ihop med Rikskriminal Polisen och Sveriges Regering döljer PalmeMordet.
  Oisin glömmer att Sverige till absolut inga medel vill ha en oberoende utredning av PalmeMordet som skulle kunna gå till botten med alla utpekande av BaseBoll Poliser och andra misstänkta som bla Victor Gunnarsson och hans samröre med FBI och CIA.
  Sverige sRegering vill inte lösa PalmeMordet för man släpper absolut inte på alla hemlighets stämplar som bla Palmes Obduktionsrapport som enligt obducenten inte stämmer med Lisbeths Palmes redogörelse.
  Ja så här kan vi hålla på ganska länge trots att vi haft en PalmeGrupp i snart 27år men ändå har vi ganska enkla frågor kvar som bla Polisen själv kan svara på om dom vsa skulle vilja lösa mordet, vi vill bla ha svar på vem kvinnan och resten i bilen som blir fotograferad på Sabbatsberg är.
  Hur kan intagningskortet till sabbatsberg bli förfalskat???
  Var är televerkets inspelning av 27mhz bandet från Mordnatten??? det skulle lätt kunnat identiferat samtliga walkie talkie män men inte ens det vill Polisen göra.

  SvaraRadera
 8. Lisbeth behöver inte va inblandad i Mordet bara för hon byter från ambulans till Polisbil.
  Bilden talar ju sitt tydliga språk, det är Lisbeth på bilden från sabbatsberg det sa även fotografen som trodde det var stort nyhetsvärde i den och försökte sälja den då det var just Lisbeth på bilden.
  Men vi kan väl fråga Polisen vem kvinnan på bilden är, hon åker ju Polisbil så dom bör ju veta, samt så har vi ju haft PalmeGruppen i 27år ändå sitter vi tuggar här om det är Lisbeth eller ej.

  Sen har vi den här Sjöholm som Aftonbladet skriver om som varit Infiltratör åt Säpo för bla hans medverkan i EAP.
  Alltså stämmer Lars Krantz uppgifter från hans bok ett verkligt drama där han skriver att Victor Gunnarsson (33åringen) som först var misstänkt för PalmeMordet jobbade som infiltratör åt SÄPO för dennes medverkan i EAP.
  http://www.aftonbladet.se/nyheter/article17023784.ab

  Vad vet denna Sjöholm om PalmeMordet och Victor Gunnarsson?

  Lars Krantz bok ett verkligt drama som är skriven 1987 är skriven med sanning han skildrar precis hur allt har gått till och ett SÄPO som inte utredder ett skit utan skrämmer vittnen osv

  SvaraRadera
 9. Lisbeth är helt ovetandes i Mordet.Mordet är planerat i förväg och därför är det viktigt att så snabbt som möjligt få tag i Lisbeths kappa för att kunna genomskjuta den så man kan hävda bla den här historien om den ensamma galningen.
  Därför har man inte vilja att vänta på att Lisbeth anländer till Sabbatsberg för då kan kappan komma bort, den är oerhört viktig att snabbt få tag i.Lisbeth är i chock så hon gör bara som hon blir ombedd.
  Lisbeth fick även hjälp av Polisne att peka ut Christer Pettersson.Allt som blivit offentligt med Lisbeths versioner är sånt som Lisbeth fått hjälp med Polisen att säga.Inget av det hon först säger i förhör på bla Sabbatsberg har kommit ut till allmänehten pga Polisen vill förhindra det, det hade gjort det svårare hävda den ensamma gärningsmannen och få fast oskyldiga Christer pettersson som bla har Alibi under Mordkvällen, det har Polisen inte heller velat utredda för han är den perfekta syndabocken.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Förstår ni inte att detta Morddrama, är regisserat,från åratals tillbaks i tiden, innan det slutligen genomfördes,och är en samordnad komplott?Arrangerad med Mutade "sanningsvittnen"längs med hela Sveavägenområdet.Alla är inte det, men dessa seriösa vittnen,som vederlägger detta falska skeende, saneras bort, för att skapa en bild av ett skeende, att det skulle vara en ensam gärningsman,som utfört detta mord.PU, och Svenskt Rättsväsende, vet allt,sedan uppskattningsvis 26 år sedan,men det verkar som att de skyddar dem, som har den fulla vetskapen om detta mord.Och medvetet förhindrar en 100%-igt korrekt och klargörande utredning.Men jag säger er,redovisa nu, vad ni PU och Svenskt Rättsväsende vet, alltsedan 26 år tillbaka.Det Svenska Folket väntar på ert korrekta, och oförfalskade svar.

   Radera

Läs sidan "Om kommentarer"