Inga humanrester på kulorna – vad leder det till?

11.6.2013. Till RPS. Angeläget!
Begäran om utfående av allmänna handlingar
Jag ger en bakgrund:
I Bilaga IV av förundersökningsrapporten avseende mordet på Olof Palme, sidan 122, sägs bl a:
Under vårt arbete vid mikroskopet sökte vi efter bland annat humant vävnadsmaterial. Vi såg mikroskopiskt små (okulärt ej iakttagbara) bruna till rödbruna fläckar. Vi var överens om att en analys borde företas för att utröna om fläckarna utgjordes av humant material. Emellertid visade det sig att så inte var fallet. Se vidare analysresultat sidan 18.
FBI konstaterar, sidan 4:
No blood or other tissue was identified on 02 and 03.
RPS kan alltså inte veta huruvida de båda kulorna verkligen berört paret Palmes kroppar, eller om det endast varit kläderna, inte deras ägare, som påskjutits.
Samtidigt kan konstateras att undersökningsresultaten från Bundeskriminalamt är censurerade, enligt Bilaga IV:s innehållsförteckning, sista sidan:
Utlåtande från Bundeskriminalamt, Wiesbaden, avseende undersökning av makarna Palmes kläder mm.
Detta utlåtande påstås alltsåvara hemligt. Uppenbarligen finns endast vissa, till svenska översatta delar av BKA-rapporten, medtagna i Bilaga IV, mot vilket jag starkt reagerar.
Jag önskar nu sålunda utfå utlåtandet/utlåtandena från Bundeskriminalamt i komplett och ostruket och ej översatt originalskick. Jag begär också att RPS beslut i detta ärende skall vara försett med utförlig motivering.
Jag begär omedelbar handläggning samt besked om handläggare och dnr.
Sven Anér, Karlsrogatan 85 A, 752 39 Uppsala. 018-15 12 79.


10 kommentarer:

 1. Hej Sven. Här finns lite kompletterande analyser gällande de sk mordkulorna och som också stöder tesen att kulorna är falska:
  http://plasthimmel.wordpress.com/2012/04/21/upprinnelsen-till-och-genomforandet-av-mordet-pa-olof-palme-del-2/

  SvaraRadera
 2. Tyvärr så var det någon klant som tvättade dessa kulor. Gärningsmannen själv påstår att kulorna blev utbytta. Han säger att kulan skulle ha sprängts i Olofs kropp. Även Stellan Åkebring (polisman B) påstår att kulorna blev utbytta. Jag tror inte han var inblandad i mordet men har kunskap om det. Själv vet jag inte vad jag ska tro. Oavsett så leder de ändå till mördaren eller någon medhjälpare om man kan hitta vapnet som hör ihop med kulorna. Gärningsmannen tycks ha haft allt som hade med mordet att göra i sin lägenhet. Vapnet, hjälmen, väskan som Nieminen såg och antagligen jackan också. Hade säger jag, för att om inte polisen har gjort husrannsakan så har han gömt sakerna. Många förhör måste ha hållits med honom. Han vet förstås att han är misstänkt. De borde tydligt kunna se om jackan har använts vid en skjutning (om han inte har tvättat den ordentligt) i och med att han måste ha hållit vapnet nära sin kropp. Vittnet bakom skulle nog ha sett ett vapen annars då han sköt mot Lisbet.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Klant?Det var ju fullt medvetet.De enda resterna som kunnat konstateras är en Gel, som härrör sig från skjutning i ett Laboratorium.Se Wiesbadens protokoll.

   Radera
  2. Och var finns dokumentationen på att kulorna blivit tvättade, och i så fall av vem?Finns det inte en skriftlig dokumentation på detta,är det bara en florerande skröna,framförd av någon som vill få folk att tro att dessa kulor visst haft organiskt material på sig från Olof Palme,men oturligt nog tvättats bort.Polisen har en full checklista över vad som skall kontrolleras och vidimeras i varje mordfall, och där finns inte instruktionen, att man tvättar mordkulor för att undanröja bevis.

   Radera
 3. Svar
  1. T. Floberg. Tänk på att T.F är Floberg och står inte för Tomas Flyckt som på flashback forum.

   Radera
 4. Kan någon förklara för mig hur det här 27åriga Mordet med dess PalmeGrupp inte har rett ut det jag precis ska skriva.

  Jo hur kunde det finnas 2 skotthål i Olof Palmes slips om det var 2 kulor som avlossades och ett riktades mot Lisbeth??

  Att slipsen skulle ha ha varit dubbelvikt kan ni försöka lura i någon annan det är ren Bullshit för att använda Victor Gunnarsson utryck.

  Polisens Cold Case Grupp kanske skulle titta närmare på denna sak, eller så kan dom ju släppa på Olof Palmes Obduktionsprotokoll så kan jag själv utredda saken.
  Obduktionsprotokollet skyddar dom för allt dom kan för den skulle tala om att Lisbeths version inte stämmer precis som obducenten Milan Valverius sa till Lars Krantz.

  Polisen fejkar att lokalerna där Milan Valverius jobbar har bombhotas, sedan kan man bevaka rättsläkarstationen, när Milan kommer tbx efter en tids sjukdom är alla hans papper om obduktionen borta även hans bandinspelningar haha sen säger Polisen Christer Pettersson är Mördaren vilket Bullshit.
  Varför lägger Polisen ner så stor möda på att alla papper om obduktionen ska försvinna och sedan hemligstämplar man, för det är inte många som sett det äkta obduktionsprotokollet.

  Finns mycket Polisens Cold Case grupp skulle kunna utredda med PalmeMordet men det gör man inte för man vet redan hur Mordet har gått till och skulle sanningen komma fram så skulle det skaka sverige i dess grundvalar.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Snacka om de 12 Edsvurna männen i Palmegruppen.Och regeringsinfiltratörer i denna.Det säger allt, när de endast spelar ett spel, för att vilseleda det Svenska folket.Gud i himmelen vad de lurat oss, de visste ju allt från första början,men de utnyttjar ju bara sin auktoritet för att låta oss tro att det de säger och utreder är seriöst.Man planterar PKK-spåret, man drar in VG och anhåller honom,och han deltar i detta spel, sedan får de CP att medverka i detta, mot rundlig betalning, som även detta är kamuflerat.Och inte desto mindre dessa "Sanningsvittnen" som de manipulerat sig till, genom att få CP åtalad för detta mord, som han dessutom ställde upp på, under förutsättning att han fick betalt för detta.En alltigenom, en Sarkastisk utredning.

   Radera
  2. och Lisbeth då? som dom tydligen fick att peka ut Christer Petterson som mördaren, om jag fattat rätt?

   Radera
  3. Ja , jag är övertygad om, att även hon manipulerats till att lämna detta påbyggda vittnesmål,som hon slutligen lämnar.Men hon hade ett absolut krav på detta,för sin medverkan, och det var att hon krävde att inte behöva vittna under ed.Ett vittne skall inför lagen,svära under ed, att det han/hon lämnar, är mad sanningen överensstämmande, kan han/hon inte det,skall hela hans eller hennes vittnesmål förkastas.Ur juridisk mening skall ett sådant vittnesmål betraktas, som om det inte fanns.

   Radera

Läs sidan "Om kommentarer"