AB, utred!

9.6.2013.
Jan Helin, Lena Mellin, AB!
Tysk diplomati, tyska medier går in i Palmeärendet i anslutning till bifogade dossier, inga dementier kommer in. Varför är svensk diplomati, svenska medier tysta? Sven Anér, Karlsrogatan 85 A, 752 39 Uppsala. 018-15 12 79.


4 kommentarer:

 1. Jag hoppas verkligen att utländska medier har följt denna farsartade utredning ang. MOP, och nu ÄCKLAS av det, till denna grad, så de har BESLUTAT att sätta ner FOTEN, och gå in och avslöja dessa maktfullkomliga människor som ligger bakom detta mord.Och är så maktfullkomliga,och så säkra på att de aldrig kommer att bli avslöjade,och ställda inför rätta, då deras beskyddande nätverk innefattar även det Svenska Rättsväsendet.Sven Aner kämpar en hopplös kamp mot dessa maktens människor, han behöver Internationell hjälp för att få denna mörkläggning, avslöjad , och framdagen i dagsljus.Engagera er NU alla ni rättsinstanser, världen över,som följt detta, och bidra till att avslöja det Svenska Rättsväsendet, som dem, som lagt locket på, för att i maskopi, skydda, och tysta ner det verkliga skeendet, angående detta mord.Och vem som ligger bakom det.Gud,(och han ser allt) och vad dessa internationella rättsinstanser skulle kunna "leka" med det Svenska rättsväsendet, om de bara har tröttnat på dess desinformation,och, bit för bit,drar ner "byxorna" på dem.Då kanske också Nobelfesten blir befriade från den "Hundskit under skosulan", som några har med sig, och spelar aningslösa.Rent skändligt att bete sig så mot denna Svenska Noblessen, att under denna Högtid, tacka ja till,och delta i detta Nobelfirande.
  Men delta, vill de göra, i lönndom.Skam, Skam ,Skam,När skall den Svenska Noblessen kräva att de blir befriade från denna "hundskit"som några har under sina fötter? Vid sina Nobelsfiranden?

  SvaraRadera
 2. Nu är det så att Östling, som man kan anta är inblandad, redan är död. Floberg, som väl är gärningsmannen (grandmannen och mannen på fantombilden) utreds. Almgren avled 2006. Han var kanske inte inblandad men den verkar som att han visste hur det gick till. Åkebring tycks ha känt till det och kanske även CP och hans kompisar. Floberg kände både dessa och poliser.

  SvaraRadera
 3. Per Jörlin har kanske något att avslöja, då han nu blivit religiös, och funnit Jesus?Ställ frågan till honom, ni som söker.Så kanske han öppnar sig, och avslöjar vad han eventuellt vet i detta mordmysterium.

  SvaraRadera
 4. Du hakar upp dig på fantombilden, men denna fantombild har en helt annan historik, som HH lanserade. Jag vet allt angående detta falsarium, som denne HH ville lura i det Svenska Folket med, att så såg mördaren ut.Mer säger jag inte, då det skulle kunna äventyra utredningen,visserligen är jag övertygad om att denna mordutredning,in till denna dag, inget annat är än en rent sarkastisk maktdemonstration, men nu har det gått 27 år sedan detta mord skedde, så förhoppningsvis har det tillkommit andra makthavare, som har den mentala statusen,och det ädla rättspatuset, så de börjar att agera för att detta mord skall, till 100-procent,bli rätt utrett.Jag hoppas på det.Fantombilden är inplanterad av HH, med den historik som han vet att den har.

  SvaraRadera

Läs sidan "Om kommentarer"