Köp Palmemordet: DE SAMMANSVURNA och Affären Anti Avsan!

Det är ingen överdrift att påstå att mina böcker, Affären Anti Avsan och nu den senaste: DE SAMMANSVURNA, måste betecknas som det avgörande viktiga tillskottet till debatten om detta formellt olösta mord. Så köp boken! Rekommendera den till dina goda vänner!

Och du som mer eller mindre noggrant följt bloggen

www.svenanerpalmemordet.blogspot.com

får här delar av den senaste bloggtexten, tillsammans med en mängd nyskrivet, i lättläst form för länstol och hängmatta!

Hans Holmér i EWK: s tappning ser bekymrat på dig från den kartonnerade pärmen. Indicierna och bevisen mot Holmér för aktivt deltagande i Palmemordet blir allt fler. Jag kan nämna att PALME-nytt nr 10 för 1996 återgav en noggrant detaljerad uppgift ur tidskriften VI nr 46 för 1996, där överväldigande bevis läggs fram för att Holmér efter klockan 16 morddagen, den 28 februari 1986, befann sig på mordrotelchefens tjänsterum i Stockholm tillsammans med bland andra en kriminalinspektör för att diskutera mordhot mot såväl Olof Palme som, sas det, mot Holmér själv, men något larm slogs aldrig.

Så Holmér var alltså inte alls på väg till Vasaloppet från klockan 12 på dagen, som han hela tiden påstod. Allt var ett påhitt. Men när granskningskommissionen fick VI på sitt arbetsbord la hr Axberger & co denna hyperviktiga information åt sidan, utan utredning, utan att nämna den. Granskningskommissionen struntade i allt vad medier hette, men lyssnade noggrant till vad poliser hade att förtälja samt trodde på dessa poliser. Som kommissionen var satt att granska.

Så går det, som jag ofta skrivit, till i krig. Holmér ledde mordet på Olof Palme. Det var hans krig.

Läs om detta och om hela Palmemordets kärr i i Affären Anti Avsan och DE SAMMANSVURNA! 139 kronor på pg 75 05 55-5 för enbart DE SAMMANSVURNA (kartonnerad, 302 sidor), vill du ha Affären Anti Avsan också (häftad, 200 sidor) blir det 179:- kronor.

Gamla PALME-nytt-prenumeranter ringer och vi talar minnen.

Tillgivne Sven Anér

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Läs sidan "Om kommentarer"