Vi återuppstår

Eftersom det händer så mycket nu kring Palmemordet så känner jag att jag vill skriva av mig lite till i ämnet. Trots ålder, ork och lite tekniska problem med bloggsidan.


2 kommentarer:

 1. Eloge för att du orkar! Det är väldigt läskigt allting. Verkligen!

  SvaraRadera
 2. Ny information om affären mellan Olof Palme och Emma Rothschild. Det är Pär Öberg på Radio Nordfronts redaktion som står för uppgifterna. Han sitter även i kommunfullmäktige i Ludvika. Jag har kontaktat honom för att få ett klarläggande och mer detaljer, men han svarar inte på tilltal. Antagligen inser han att han pratat bredvid munnen och håller nu tand för tunga. Här är utskriften av Öbergs uttalande:

  ─ Han [Olof Palme] hade en älskarinna som hette... jag tror hon hette Emma Rothschild. Jag har faktiskt talat med en som jobbade på det hotellet där han brukade träffa henne. De brukade lyssna på deras telefonsamtal när de ringde till rummet och så där, så hon kunde bekräfta en massa detaljer där.

  Om det här är riktigt så betyder det att Lisbet Palme har ett fullgott motiv för sin medverkan i avpolletteringen av sin otrogne make. Jag hade naturligtvis hört ryktena om affären förut men hade avfärdat dem som illvilligt skvaller, inte minst som källan verkar vara Lyndon LaRouches rörelse (gamla EAP i Sverige). Men i och med Öbergs uttalande kommer saken i annan dager. Jag tror inte att han ljuger, men i och med att vi inte vet hur trovärdig hans källa är så är det svårt att avgöra sanningshalten i det hela. Under alla förhållanden är det intressant nog att forska vidare i.

  Här följer en länk till Pär Öbergs uttalande på Radio Nordfront.

  https://www.youtube.com/watch?v=DTYctF49cDA&t=1h49m20s

  SvaraRadera

Läs sidan "Om kommentarer"