Tack och hej från Mig

Tack och hej från mig!


Efter att ha skrivit i bloggform under några år ser jag mig nödgad att avveckla denna kanal. Detta eftersom åldern tilltar och orken börjar tryta. Dessutom verkar det som något fel finns i ingången på bloggportalen.

Jag vill tacka alla läsare som följt mig genom åren och hoppas ni kan höra av mig genom böcker och andra inlägg så länge jag orkar.

Med vänliga hälsningar
Sven Anér


PS. Bloggen kommer att finnas kvar för de som vill läsa mina gamla inlägg så länge det går.

8 kommentarer:

 1. Tråkigt Sven men jag vill tacka för engagemanget! Det kommer visa dig att du hela tiden var mördaren på spåren, även om dom försökte få det att se ut på nåt annat vis! Återigen Tack! Bästa Hälsningar Marcus

  SvaraRadera
 2. wow Sven. du har lärt mig mer om Palmemordet än någon annan. tack för det. bästa önskningar till dig.

  SvaraRadera
 3. Tack för dina många år som kritisk granskare - vilket har gett mig mycket kunskap - både av utredningen om mordet på statsminister Olof Palme och Estonia. Ditt material finns ju kvar för dem som på allvar vill undersöka dessa utredningar.

  SvaraRadera
 4. Tack för dina många år som kritisk granskare både av utredningen om mordet på statsminister Olof Palme och Estonias förlisning. Det har gett mig mycket kunskap om oegentligheterna som myndigheterna ofta har mörkat. Ditt material finns ju kvar för dem som på allvar vill granska dessa utredningar.

  SvaraRadera
 5. Varmaste tack för ditt otroligt fantastiska engagemang genom åren! Du är ett föredömme för journalistiskt arbete. Kram och hälsningar/

  SvaraRadera
 6. Tack Sven Anér för allt Du har lärt mig om Palmemordet.

  SvaraRadera
 7. Tack för den här tiden Sven och tack för att du är den enda som vågar ifrågasätta och granska denna uppenbara mordkonspiration som med all säkerhet iscensattes av högerextrema poliser som inte ville något annat än få bort Palme. (Anti Avsan med flera)

  SvaraRadera
 8. Ööngtektor vore på sin plats vad är ni rädda för KARNSE för sanningen

  SvaraRadera

Läs sidan "Om kommentarer"